Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man City weet reeds wie Pellegrini moet opvolgen

Laatste update:
/
José Luis Gayá gaat voorlopig helemaal nergens heen. De jonge linksback van Valencia heeft met zijn goede spel de aandacht getrokken van onder meer Real Madrid. "Maar hij staat bij ons onder contract en is hier op zijn plek. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin", zegt coach Nuno Espirito Santo. Ook voorzitter Amedeo Salvo sluit een vertrek op korte termijn uit: "We willen zijn contract verlengen", geeft hij aan. (Superdeporte)
/
Arsène Wenger weet het nu zeker: hij heeft meer body op het middenveld nodig. De 1-3 nederlaag tegen AS Monaco is hard aangekomen en sterkt de manager van Arsenal in de gedachten dat hij van koers moet veranderen. De oplossing ligt mogelijk in Duitsland: Christoph Kramer en Lars Bender zijn in beeld om naar het Emirates te komen. De twee staan onder contract bij Bayer Leverkusen, al wordt Kramer dit seizoen verhuurd aan Borussia Mönchengladbach. (Daily Mail)
/
Manuel Pellegrini heeft nog twee kansen om zijn baan te behouden. De Chileen staat onder druk, maar kan zijn hachje redden door de Premier League óf de Champions League te winnen. Dat laatste lijkt na de thuisnederlaag tegen Barcelona al nagenoeg onmogelijk, terwijl de achterstand op Chelsea in de competitie vijf punten bedraagt. Faalt Pellegrini, dan moet Josep Guardiola hem komende zomer aflossen. (The Sun)
/
Alex Song wil in Engeland blijven, maar het liefst niet als speler van West Ham United. Na een goede eerste seizoenshelft van the Hammers dacht de middenvelder daar anders over, maar inmiddels is het elftal van Sam Allardyce begonnen aan een vrije val. De Kameroener wil dan ook iets beters en denkt aan Liverpool of Manchester City. Grote vraag is of die clubs op de ex-speler van Arsenal en Barcelona zitten te wachten. (Daily Mail)
/
Hij is 34 jaar en daarmee in de late herfst van zijn carrière, maar Dimitar Berbatov denkt nog wel even mee te kunnen. De Bulgaarse aanvaller presteert uitstekend in het shirt van AS Monaco, waar zijn contract over vier maanden afloopt. Stiekem hoopt de baltovenaar dat een club uit Engeland bereid is om hem nog voor één of twee jaar vast te leggen; Berbatov wil zijn carrière namelijk graag in de Premier League beëindigen. (Daily Mail)
Is Manuel Pellegrini een goede manager voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op basis van wat zou Guardiola interesse hebben om coach van City te worden? Lijkt me nergens op gebaseerd. Als City zijnde kan je dit wel roepen/denken, maar enige aanleiding zou het aannemelijker maken.

2 maart 2015 om 18:18

Hij heeft zn contract bij Bayern niet verlengd, daarom misschien?

Ik denk dat deze gerucht wel klopt, maar alsnog vind ik pellegrini een goeie coach voor city

Het bericht over Pellegrini is complete onzin. De voorzitter heeft vooraf bekend gemaakt dat Pellegrini minstens een prijs per seizoen moest pakken. En mocht ie 2 prijzen pakken in 1 jaar. Dan is ie safe voor 2 jaar. Wat dus afgelopen jaar het geval was. De interview met de voorzitter is vast nog wel ergens terug te vinden op de site. Ik denk persoonlijk dat Pellegrini sowieso blijft tot zijn contract afgelopen is. Wat dus in 2016 is.

Ik denk dat Vieira hem dan gaat opvolgen. Omdat Vieira het afgelopen jaar het fantastisch heeft gedaan met City onder 19. Hij werd of kampioen of 2de. Weet het zo even niet zeker. Maar dit jaar is hij trainer van het EDS ( Elite development squad ) Waarin hij het ook fantastisch doet. Recentelijk heeft hij met City nog Schalke 04 uitgeschakeld in de jeugd champions league. Waardoor ze dus al in kwart finale staan.
Vieira levert dus nu al fantastische prestaties. En Vieira heeft 1 groot voordeel ten opzichte van Mancini en Pellegrini. En dat is dat hij een hele grote naam in het voetbalwereld is. City heeft op de site ook spelers geinterviewed over hun absolute dreamteam elftal. En bijna iedereen heeft Vieira in die lijst gezet. Vieira is iemand die gerespecteerd zal worden door iedereen. En ik denk dat de meeste spelers ook wedstrijden willen winnen met Vieira.

Bij Pellegrini heb ik het idee dat niet iedereen het meer iets kan schelen. Zo van we hebben vorig jaar 2 prijzen gepakt. Het is nu wel even prima. Dat gevoel heb ik bij bepaalde spelers. Ik kan het Pellegrini niet erg kwadelijk nemen over de huidige prestaties. Het enige wat hij in mijn eigen ogen fout heeft gedaan. Is het aankoop beleid van dit seizoen. Chelsea haalt gelijk een grote naam als Fabregas. Terwijl wij met ene Fernando aankomen die er ook nog is niets van bakt. En ook Mangala bakt er vrij weinig van. Ook vind ik 14miljoen voor een 2de keeper absurd veel geld. Maargoed kwa prestaties kun je het niet alleen Pellegrini aanrekenen maar ook de spelers.

2 maart 2015 om 18:11

Volgens mij ging dat over grote prijzen, geen League Cup, maar ik kan me vergissen.

2 maart 2015 om 18:41

Ik kan me ook zoiets herinneren, maar als City 2e worden en niet met 7-0 verliest van Barca zie ik Pellegrini er volgend jaar gewoon nog zitten. Het bestuur weet hoe Pellegrini werkt en over City denkt. De resultaten vallen tegen na een succesvol jaar. Ik had dat sowieso al een beetje op deze manier verwacht. Maar volgend jaar moet hij wel echt een prijs pakken, anders moet hij weg denk ik.

2 maart 2015 om 18:53

Pellegrini is prima voor city!! Ik denk niet dat de geruchten kloppen. Alleen wat met city moet gebeuren is dat het moet verjongeren het is ten opzichten van andere topploegen een oude ploeg!

2 maart 2015 om 19:50

Inderdaad hij moet wel city gaan verjongen

3 maart 2015 om 00:12

Ledenis,

Roberto Mancini was ook een grote naam als speler hoor... En als trainer zeer succesvol bij Inter... En een titel met City.

Dat van City en Guardiola kan best kloppen hoor. En Guardiola zei ook nog deze maand dat hij het zeker zou zien zitten om na dit seizoen naar City te gaan en in de Premier League werken. Stiekem denk ik toch wel dat hij Mourinho mist... ha-ha-ha! Maar dan is dat geen probleem voor Bayern, dan haalt Bayern wel Pellegrini of gewoon topcoach Heynckes. Maar als Guardiola komt mogen toch veel spelers vertekken hoor. Dan denk ik aan Clichy, Kolarov, Demichelis, Dzeko, Milner, Cabbalero,

Geen Louis van Gaal?

Ik kan het alleen maar toejuichen bij City, alweer een trainerswissel en Guardiola al helemaal. Heb geen hoge pet op van deze trainer die niet teams kan bouwen, maar alleen een beetje perfectioneren.

Toejuichen natuurlijk vanuit het oogpunt op de concurrentie van mijn club verzwakken

2 maart 2015 om 18:59

Op deze manier doe je hem wel een beetje onrecht aan, feit is wel dat Guardiola reeds voorbereide producten onder zijn hoede neemt maar hij perfectioneert ze tot in de puntjes.
Zo heb ik ooit eens een training gezien van Guardiola bij Bayern en de manier en passie waarmee die man het spelletje uitlegt heb ik er nog maar weinigen zien doen. Hij zal zeker van toegevoegde waarde zijn en kan wel eens de missende schakel zijn die City mist. Bovendien zit die Begirastain (ofzo iets) daar ook.

2 maart 2015 om 19:55

Haha inderdaad, dat beetje is dus het verschil wat je hem geeft als je hem wel mag om zijn spel

2 maart 2015 om 20:31

Ik denk dat hij de juiste man is voor city: guardiola!

Ik heb het idee dat de spelers niet meer het enthousiame hebben zoals in het eerste jaar.

Ik hoop echt dat hij het snel kan omkeren, of er een nieuwe trainer komt.

2 maart 2015 om 21:04

Guardiola komt niet, dat weet ik wel zeker. Ik zou het wel mooi en leuk vinden

2 maart 2015 om 19:00

Mancini zat er 3.5 jaar en Pellegrini is bezig aan zijn 2de jaar. Hoezo '' alweer '' een trainerswissel?

2 maart 2015 om 19:53

Nou als jij dat niet "alweer" vind, pas jij helemaal bij het Moderne voetbal. Voor mij 3 a 4 jaar het minimale wat een trainer moet krijgen als hij geen gekke dingen doet....

Dus Pellegrini vind ik dan snel vertrekken, het woord "alweer" in een andere vorm dan jij denkt misschien...

Is je drempel omlaag gegaan door de trainers wissels bij Tottenham etc?

José Luis Gayá is echt een heel groot talent, denk wel dat hij nog even bij Valencia blijft. Ben hem pas nog tegengekomen in Valencia en mee op de foto geweest!

2 maart 2015 om 19:17

Heeft hij jou geen contract aangeboden? Jammer

Het zou te gek zijn, als Arsene Wenger het overneemt. Met een vorstelijk salaris

Lekker op tijd Wenger..

Khedira halen, dan nog een goede keeper, cv en vleugelspeler halen.

Geen Koeman? Dan zou het LVG vs Cowman zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren