Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Londenaren mengen zich in strijd om Clasie

Laatste update:
/
Bayern München werkte inzake de transfer van Javi Martínez al samen met Athletic Bilbao en binnenkort gaan beide partijen weer met elkaar om tafel. Trainer Josep Guardiola is namelijk onder de indruk van de negentienjarige Aymeric Laporte. Als Laporte niet voor minder dan tien miljoen euro gehaald kan worden, schakelt Bayern over op Mehdi Benatia (AS Roma), Matthias Ginter (SC Freiburg) of David Luiz (Chelsea). (Kicker) (Chelsea.)
/
Het is bekend dat David Moyes door heel Europa opduikt bij voetbalwedstrijden, maar dat hij aanwezig was bij Benfica tegen FC Porto wil toch wel wat zeggen. De manager van Manchester United kreeg bij het bekerduel in Portugal de kans om drie mogelijke versterkingen aan het werk te zien: Eliaquim Mangala en Jackson Martínez van FC Porto en Guilherme Siqueira van Benfica. (Daily Mail)
/
Fiorentina blijft Jordy Clasie volgen, maar wellicht speelt de aanvoerder van Feyenoord volgend seizoen wel in de Premier League. West Ham United heeft namelijk ook interesse en is benieuwd wat Feyenoord vraagt voor de middenvelder. In Engeland wordt Clasie ook in verband gebracht met Arsenal, Manchester United en Everton, maar de vermeende belangstelling van deze clubs lijkt niet echt realistisch. (talkSport)
/
AS Roma heeft een bod van Palmeiras afgeslagen. De club uit São Paulo wilde Maicon overnemen, maar i Giallorossi zijn niet van plan om de 32-jarige verdediger te laten gaan. De Braziliaan, die eerder voor onder meer Internazionale en Manchester City speelde, is een basisspeler in Stadio Olimpico en heeft nog een contract tot de zomer van 2015. Het is niet bekend wat Maicon in de zomer zélf van plan is. (Il Messaggero)
/
Hoog bezoek bij Hannover 96: twee grote, zwarte Volkswagens en dat verried al dat het om een delegatie van VfL Wolfsburg ging. Trainer Dieter Hecking en manager Klaus Allofs bezochten Hannover om te onderhandelen met Mare Biram Diouf, de topschutter van Hannover. Diouf is in het bezit van een aflopende verbintenis en hij kan ook naar clubs als Stoke City, Cardiff City en Trabzonspor. (BILD)
Jordy Clasie is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Clasie is geen speler voor de Premier League.
Voor de (sub)top komt hij veel te kort, terwijl het bij de middenmoters in die competitie gaat om duels winnen op het middenveld. Clasie komt gewoon lengte en fysieke kracht tekort. Ik zou hem weleens bij een Gladbach of een Real Sociedad willen zien.

19 april 2014 om 10:38

Volgens mij bewijst Vurnon Anita dat je onzin verkondigt (:

19 april 2014 om 10:44

Die jongen speelt ook niet denderend zoals hij bij Ajax deed. Altijd 5/6je haalt ie.

19 april 2014 om 11:07

Er zijn inderdaad uitzonderingen, maar over het algemeen lopen er op het middenveld in de Premier League weinig kleintjes rond. Kijk maar naar West Ham, Fulham, Norwich, Stoke etc,

19 april 2014 om 11:43

Anita is lang geen bepalende speler bij Newcastle, laat staan basisspeler

19 april 2014 om 11:54

Jordinhoo, volgens mij bevestigd anita vooral zijn gelijk. Maakt het totaal niet waar bij een middenmotor

19 april 2014 om 10:38

en toch zie je op die positie in Engeland wel meer kleine spelers lopen. Anita bijvoorbeeld is nog kleiner dan Clasie.

19 april 2014 om 10:40

Ik zeg niet bij voorbaat dat je geen gelijk hebt, maar in duels winnen is Clasie (zeker de laatste tijd) een specialist. Natuurlijk moet je wel meenemen dat het verschil tussen duels winnen in de eredivisie en de BPL een wereld van verschil is, maar als hij het hier kan, zou ik hem best eens bij een West Ham willen zien hoor.

19 april 2014 om 11:04

West Ham vind ik geen goed voorbeeld met Diame Noble en Nolan die én goed kunnen voetballen én veel fysieke kracht hebben. Swansea zou dan misschien nog kunnen.

19 april 2014 om 11:55

Clasie wint alleen het eerste uur veel duels en daarna stort ie bijna standaard in

19 april 2014 om 11:36

Oneens. Clasie is juist bijzonder goed in duels. Hij compenseert z'n lengte met pressie a la mascherano en die redde het ook in de premier league. Verder is clasie behendig en technisch vaardig genoeg om in de (sub) top van engeland te spelen. Denk dat hij juist niet naar een kleinere club moet gaan als sociedad of gladbach, want dat is veel minder uitdagend. Overigens zie je clasie zich ook als persoon erg ontwikkelen. Eerst kwam er voor de camera bijna geen woord uit en nu begint ie een vlotte babbel te krijgen en oogt hij scherper. Of te wel die zit nog lang niet aan zijn plafond!

19 april 2014 om 11:51

Haha technisch vaardig om in de top van Engeland te spelen? Zie jij hem al naast Yaya Toure spelen? Kom op. Sociedad js een club waar hij keihard moet knokken om een basisplek te verdienen. Bovendien is het winnen van duels in de Eredivisie een stuk eenvoudiger dan in Engeland. Clasie komt lengte tekort. Mascherano kon ook nog wel iets beter voetballen.. En dan druk ik me nog zacht uit

19 april 2014 om 12:36

Nu niet, maar over 3 jaar na een periode subtop in Engeland misschien wel. Vergeet niet dat clasie nog maar een jong ventje is en hij nog wijzer, ouder en sterker gaat / kan worden. Nigel de jong was vroeger ook niet zon spierbundel.
En vind hem technisch en in de kleine ruimte zeker vaardig!

19 april 2014 om 12:43

Ja dat ben ik zeker met je eens, maar dan moet hij op technisch gebied zich gaan ontwikkelen in een topcompetitie. Laat hem lekker 3 jaar bij Sociedad spelen? Geweldige competitie en wellicht kan dan de stap volgen naar een Everton of Tottenham. Het niveau Chelsea/city zie ik hem niet bereiken.

19 april 2014 om 13:35

Sociedad is een beetje out of the picture. Denk dat ie dan beter direct naar een Engelse middenmoter kan gaan als toch west ham, swansea, Newcastle of Aston villa. En tja Chelsea, city je weet het nooit. Hij heeft nog een lange weg te gaan!

De interesse is niet verwonderlijk, Clasie speelt een sterk seizoen. Misschien is hij voor Feyenoord nog een jaar te behouden, maar dat zal ook afhangen van het WK. Het zou me niet verbazen als Clasie meegaat naar Brazilië en als je daar speeltijd krijgt kan het erg snel gaan. Voor het Nederlandse voetbal zou ik het leuk vinden als hij nog een jaar hier bleef, ik zie hem graag spelen, fel op de bal, tactisch sterk en altijd de aanvallende oplossing zoeken. Maar ik houd er serieus rekening mee dat hij na het WK toch die transfer maakt naar het buitenland.

West ham is wel een mooie club voor Clasie, net als Fiorentina. Net onder de top zal hij goed functioneren, voor de echte top is hij niet goed/(groot) genoeg.

Met z'n techniek en inzicht gaat hij het wel redden hoor in de middenmoot. Zou 'm wel bij Crystal Palace willen zien spelen.

Clasie moet gewoon nog lekker 1 a 2 seizoenen bij Feyenoord blijven. Ik vind bijvoorbeeld dat hij zijn linkerbeen moet verbeteren. Ik zie Clasie in wedstrijden bijna altijd met rechts passen en dat kan in de Eredivisie maar in de Premier League zal zijn handelingssnelheid te laag zijn. Ik vind ook dat Clasie zich als leider moet ontwikkelen, maar dat gaf hij zelf ook al een paar keer aan. Hij moet meer gaan praten binnen en buiten het veld. Bij Feyenoord krijgt hij daar de tijd en mogelijkheid voor.

19 april 2014 om 11:56

Messi passt ook alles met rechts dus dat zegt niet alles. Zijn fysiek lijkt me een groter probleem

19 april 2014 om 12:08

Kijk de wedstrijden maar terug. Als hij nu naar de Premier League gaat dan ligt zijn handelingssnelheid te laag omdat hij altijd de bal voor zijn rechtervoet moet hebben. Dat kost tijd en dat heeft hij in de Eredivisie maar niet in de Premier League.

Clasie heeft altijd al te maken gehad dat hij de kleinste is maar hij heeft het altijd overleefd. Clasie is mentaal daardoor erg sterk en daardoor gaat Clasie denk ik redelijk ver komen in de voetballerij.

Laporte kost 36 miljoen. Staat in zijn contract.

Het is niet zo dat ik Clasie niet goed genoeg vind voor de PL maar het lijkt mij eerder niet helemaal zijn stijl. Hij lijkt me meer een speler voor een Spaanse club die net onder de huidige top 3 zit. Of een mooie Italiaanse club zoals Fiorentina. Ik denk dat dat een ideale stap voor hem zou zijn.

Lap daar zijn ze weer betreft Benatia ...

Hopelijk blijft deze jongen nog een paar jaar bij Roma.. zeker nu met de champ league..

Je beste spelers verkopen is not done als je geen evenwaardige speler kan halen.. Roma moet bouwen aan een top elftal.. terug naam en faam maken in Europa! Zo alleen kan je meer winst maken ipv je beste
spelers verkopen...

Clasie moet nog zeker een jaar blijven. Vraag een absurd bedrag, dan gaat geen club hem proberen te halen Mocht er een club in paniek zijn en ze leggen alsnog een absurd bedrag neer ben je alsnog spekkoper.

Ik denk dat WHU een goede stap is voor Clasiec hij kan naar clubs als ManC of Fiorentina maar de kans dat hij daar speeltijd krijgt is nihil. Bij west ham kan hij een sterke vervanger voor Diame die waarschijnlijk zal vertrekken.

Doen dus!

Bayern verschrikkelijk, die beginnen nu ook al met dat beleid dat o.a chelsea heeft. Lekker talenten wegkopen en dan zien we wel hoe goed hij is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren