Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool slaat voor 58 miljoen euro toe in Bundesliga

Laatste update:
/
Mocht Ben Chilwell vertrekken bij Leicester City, dan komt Kieran Tierney in beeld als zijn opvolger. The Foxes hebben dertig miljoen euro over voor de linksback van Arsenal. (Daily Star)
/
Altay Bayandir mag zich verheugen op belangstelling van Tottenham Hotspur. Vertegenwoordigers van de Londense club praten binnenkort met Fenerbahçe over de doelman. (Fanatik)
/
Liverpool gaat bij RB Leipzig toeslaan en Timo Werner naar Engeland halen komende zomer. De begeerde spits lijkt voor 58 miljoen euro op weg naar de Engelse grootmacht. (La Gazzetta dello Sport)
/
Odsonne Édouard heeft zich in de kijker gespeeld van Manchester United. De aanvaller van Celtic wordt al lange tijd gevolgd door scouts van the Red Devils. (Daily Mail)
/
Chelsea ziet in Matias Vecino een versterking voor de middenlinie. Manager Frank Lampard heeft 28 miljoen euro over voor de middenvelder van Internazionale. (Sunday Express)
/
Naast Marash Kumbulla staat ook Matteo Pessina op het lijstje van Internazionale. De verdediger en de middenvelder van Hellas Verona worden deze zondag gescout tijdens het duel met Udinese. (FC Inter News)
Zou jij Timo Werner een goede aanwinst vinden voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 februari 2020 om 09:15

Alleen speelt liverpool niet met een 10 maar met een 3mans middenveld waarvan de Cvm (fabinho) belangrijk is als terughoudende speler waar de rest volop ten aanval kan.

Wel een groot fan van werner maar zal moeten concurreren met de 3 voorin

17 februari 2020 om 13:57

@hangover96,dan heb je er weinig van begrepen, Firmino is echt de absolute perfecte spits voor het huidige liverpool. Altijd in dienst van de 5 spelers om hem heen namelijk en past perfect in het spelletje. Met Werner kan je heel ander voetbal gaan spelen op de momenten dat het misschien nodig is en heb je waardige vervanger als of Mane/salah/firminho geblesseerd raakt.

Het gerucht zingt al een hele tijd rond en lijkt concreet te gaan worden. Werner is een welkome versterking. Als er iets met de 3 voorin gebeurt heb je nu alleen Origi en als noodoplossing Oxlade-Chamberlain (en Shaqiri maar die is al een hele tijd uit beeld) Bovendien gaan de Afrikaanse jongens weer een maandje weg januari 2021 dus dat helpt ook.

17 februari 2020 om 09:45

Waarom is Shaqiri eigenlijk uit beeld? Hij is toch de perfecte selectiespeler? Want ik herinner mij dat hij het een tijdje best goed deed. Opzich kan Ox prima als winger. Die Afrika Cup is inderdaad vervelend, maar normaal gesproken is Werner dan nogal overbodig. Ik vind hem namelijk niet beter dan Mané, Firmino en Salah. Dan koop je hem dus voor de bank.

17 februari 2020 om 11:29

Shaqiri heeft dit seizoen in 8 wedstrijden 1 goal en 0 assists. En dat in een geweldig draaiend liverpool. Daarnaast is hij 28 jaar oud en blessuregevoelig. Ik snap dan ook wel dat hij uit beeld is.

Twijfel of Werner wel de ideale oplossing is. Schijnt toch zo te zijn dat hij problemen heeft met het presteren onder druk/ een hoop kabaal.....weet nog zijn CL optreden tegen Besiktas waar hij al dat kabaal niet meer kon verdragen en helemaal niet uit de verf kwam. Nou zo een speler wil je toch niet in je team hebben, vooral niet in de PL met zulke fanatieke aanhang en een druk speelschema....

17 februari 2020 om 09:40

Dat is maar 1x voorgekomen. Geloof mij in Duitsland maken ze veel meer herrie dan in Engeland en ik ben in beide landen naar wedstrijden gaan kijken.

Hij schiet de Bundesliga aan flarden en zou onwijs goed passen in het systeem dat Liverpool zou willen spelen, en zo kan je 1 van die 3 geweldenaren voorin vaker rust geven.

17 februari 2020 om 09:49

Wat Cr7 al zegt volgens mij is dit maar 1 of 2x voorgekomen en daarbij zijn we nu alweer tijdje verder dus wellicht nu minder last van

Timo Werner zou natuurlijk een fantastische versterking wezen voor Liverpool. Scoort makkelijk en is ook nog eens sterk en best wel snel. Word voor Klopp een stuk makkelijker rouleren met hem erbij. Vind het trouwens sowieso bijzonder dat die voorste 3 op een kleine blessure van Mane na maar fit blijven.

58 mil voor Werner, dat is (in de huidige markt) toch een koopje?

Kunnen rouleren met 4 sterren lijkt mij wel een leuke optie om de huidige dominantie te kunnen verstevigen en met de Afrika cup willen we graag iemand erbij hebben en ze komen allemaal aan genoeg speelminuten. Het enige wat ik niet graag zou willen is het vertrek van Origi. Veel mensen hebben niet zo'n hoge pet van hem op, maar ik vind hem de Gomez van Bayern jaren terug. Als hij erin komt heeft hij vaak 1 of 2 goede kansen en vaak benut hij deze ook en dat is enorm waardevol als je 3 voorhoede spelers hebt die niet altijd het visier op scherp hebben staan. Werner maakt dus zeker kans om de concurrentie strijd te winnen van Salah, want als hij net zoveel creëert en beter is in de afronding heb je hem al gewonnen....

17 februari 2020 om 12:34

Hangover, je doet allerlei suggesties die de dynamiek van het team veranderen. De tactiek en de opstelling van Liverpool waar ze nu zoveel succes mee behalen zou met jouw voorstellen volledig in het water vallen, dus het lijkt mij dat Werner gewoon als 4e man voorin gehaald zou worden, in ieder geval niet als basisspeler.

17 februari 2020 om 19:28

Firmino speelt niemand eruit, maar zoals Wicko al zegt daarin verschillen we nogal van mening omdat jij vaker je positie 10 gedachtes laat doorschemeren. Ook jij zult moeten gaan veranderen, net zoals het voetbal de nr 10 al even niet meer heeft Firmino is dan wel niet de meest scorende spits, maar zijn techniek, inzicht en passing maken dat dubbel en dwars goed. Je zou eens een compilatie moeten kijken, want wat hij met de bal doet is echt bizar. Nee, momenteel krijgt geen enkele speler op de wereld Mane of Firmino uit de basis elf bij Liverpool. Ze zijn gewoon te goed. Shaqiri is al een tijdje geblesseerd en daarom zien we hem niet zo vaak meer.... De stats van origi zijn goed als invaller, dat maakt hem dan toch een goede invaller of niet dan? Gomez was toch net zo belangrijk als invaller bij Bayern?

17 februari 2020 om 12:53

Firminho speelt de laatste tijd als een slappe krant. Met werner in de spits worden ze er echt wel beter op. Bayern wil firminho trouwens graag hebben voor op de 10 positie.

Vind werner eerlijk gezegd
niet beter dan bijvoorbeeld
Origi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren