Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Komst Kluivert betekent waarschijnlijk vertrek toptalent

Laatste update:
/
Na één seizoen kan Eintracht Frankfurt Sébastien Haller alweer verkopen. De Franse spits staat in de belangstelling van West Ham United, Newcastle United en Internazionale en heeft een prijskaartje van dertig miljoen euro. (BILD)
/
Arsenal is van plan om zich komende zomer te melden bij Benfica. Andrija Zivkovic moet de offensieve mogelijkheden van Arsène Wenger verder gaan vergroten. (Sport Witness)
/
In Engeland gaat men ervan uit dat Justin Kluivert daadwerkelijk naar Manchester United zal vertrekken. Als dat het geval is, bestaat een grote kans dat Marcus Rashford zal vertrekken. (Daily Express)
/
SC Heerenveen liet Rewan Amin een jaar geleden transfervrij naar het Zweedse Dalkurd vertrekken. Daar maakt de middenvelder indruk, want diverse clubs namen reeds contact op met zijn zaakwaarnemer. (Fotbollskanalen)
/
Leicester City heeft Riyad Mahrez opnieuw dringend verzocht om zijn staking op te heffen. De Algerijnse vleugelaanvaller zag een transfer naar Manchester City afketsen en komt sindsdien niet meer opdagen bij the Foxes. (Daily Telegraph)
/
Leeds United nam afgelopen weekeinde afscheid van Thomas Christiansen. Steve McClaren is nu in beeld om aan de slag te gaan bij de club uit de Championship. (Daily Mirror)
Denk jij dat Justin Kluivert inderdaad naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rashford is natuurlijk 10x meer getalenteerd, alleen jammer dat hij niet in de spits kan staan op dit moment bij United, een verhuurperiode lijkt me wel een goed idee

5 februari 2018 om 12:13

Gewoon dom om Lukaku te kopen voor 85m. Totaal overbodige koop gebleken met Rashford in de spits en daarachter Martial en Sanchez

5 februari 2018 om 13:15

Dan ben je ongetwijfeld een buitenstaander. Ik ben een fan van Rashford. Heeft enorm veel talent, snel, techniek,... Maar gij is gewoon geen killer. Misschien verandert dit nog in e toekomst, wie zal het zeggen?

5 februari 2018 om 12:15

Wat een club dat United, zouden ze Kluivert willen kopen terwijl Rashford 100x beter is. En koop je ook eerst Martial een echte spits en die speelt onderhand linksback ofzo, iedereen speelt zowat uit ze positie daar.

5 februari 2018 om 12:38

Rashford 100x beter? In 70 PL wedstrijden 14 goals en 8 assists. Gewoon hele matige cijfers voor een spits. Daarnaast had een 17-jarige De Ligt bijvoorbeeld een makkelijke avond tegen hem. Die jongen heeft zeker talent, maar het is echt geen Messi. Niet dat Kluivert beter is, maar Rashford is ook bij lange na niet een wereldster.

5 februari 2018 om 12:49

Als je een spits afrekent op zijn goals terwijl hij nooit in de spits speelt, zegt alweer genoeg over hoe objectief je kijkt. Als je daadwerkelijk niet in ziet dat Rashford 10x getalenteerder is dan Kluivert, dan zal je het ook nooit in gaan zien. En die 17-jarige De Ligt had het makkelijk tegen hem.. Boehoe, die jongens waar hij bij Nederland tegen debuteerden hadden het ook super easy met hem, maar reken je hem daar direct volledig op af? Nee, ook niet. Brilletje af dus

5 februari 2018 om 13:18

Zytto, alleen staat Rashford altijd linksbuiten en niet in de spits. In 37 wedstrijden dit seizoen 10 goals en 8 assists zijn natuurlijk goede statistieken, ook omdat hij vrijwel nooit de 90 minuten maakt en het regelmatig moet doen met een kwartier. Rashford is absoluut veel en veel beter dan Kluivert. Ook grappig dat je iemand beoordeelt op 1 wedstrijdje...

5 februari 2018 om 13:58

Klopt -nec-, maar van die 10 goals zijn er 5 in de FA/EFL Cup gemaakt in 5 wedstrijden (tegen clubs als Bristol City). Ik vind Rashford geen slechte voetballer, maar we moeten niet doen alsof dat al een wereldster is. Hij speelt gewoon zeer wisselvallig en in zijn 1ste 1,5 jaar speelde hij gewoon vaak in de spits en het is ook een spits. Dat hij een groter talent is dan Kluivert ontkent niemand, maar 100 keer? Er is maar 1 speler van wie dat gezegd mag worden en dat is Mbappe. Die gast is buitenaards. Rashford is een groot talent, maar echt wel een paar klasses minder dan Mbappe. En Kluivert zit daar weer onder, maar Kluivert-Rashford is geen immens verschil. @SMK88 Ik heb genoeg mensen hem daar op zien afrekenen hoor . Nee zonder dollen Rashford is een groot talent, maar Mbappe had De Ligt kapot gespeeld. Dat is het verschil tussen potentieel niveau Griezmann/Aguero of Messi.

5 februari 2018 om 14:33

Zytto, nee, 100 keer is inderdaad onzin. Vergeet alleen niet dat Kluivert doelpunten scoort tegen nóg mindere teams zoals NAC en Roda. Er zit kwalitatief echt wel een verschil tussen die twee. Natuurlijk stond Rashford helemaal op een eiland met Sanchez en De Ligt om hem heen, niet gek dat hij dan geen goede wedstrijd speelt, maar dat is nou niet bepaald de verdienste van Sanchez en De Ligt... Tommie Beugelsdijk en Kanon hadden hem met die speelstijl waarschijnlijk ook uit de wedstrijd gespeeld aangezien er bijna alleen maar luchtduels kwamen door die lange ballen.

5 februari 2018 om 16:07

Oh ik ontken nergens dat Kluivert minder talent heeft, maar Rashford vind ik geen buitencategorie talent. Kluivert scoort inderdaad tegen de willem 2 en roda's dit seizoen, dus hij is er ook nog lang niet klaar voor.

5 februari 2018 om 12:34

Naja Kluivert heeft ook enorm veel talent denk ik.

Als United van Rashford af wil en ook maar 12 mln willen betalen, moet Ajax misschien voorstellen om voor zo'n bedrag ook Rashford te krijgen?
Anders denk ik niet dat ze met Kluivert een heel groot talent zomaar voor 12 mln laten vertrekken

5 februari 2018 om 12:36

En dan hebben ze ook nogeens Chong lopen in de -019, een jongen die door de jaren heen als een veel groter talent dan Kluivert gezien is. En waarschijnlijk nu in de basis bij Feyenoord gestaan had was hij niet naar United vertrokken.

5 februari 2018 om 13:09

Gezien worden als een talent door de jaren heen heb je uiteindelijk natuurlijk niet zoveel aan. Kluivert laat het de laatste weken keer op keer zien. Zolang Chong zijn debuut nog moet maken in het eerste gaat die vergelijking niet op.

5 februari 2018 om 13:11

Verschil is wel dat Kluivert nu in het 1e speelt en dus nu verder is in zijn ontwikkeling. Chong mist nu wel de wedstrijden die Kluivert wel heeft.

5 februari 2018 om 13:23

Chong is net een tijd geblesseerd geweest en ook pas 18. Waar baseer je het in vredesnaam op dat hij bij Feyenoord waarschijnlijk in de basis had gestaan. Chong is een groot talent, maar natuurlijk lang niet zo ver dat hij basis zou staan in de Eredivisie. En al helemaal niet als Berghuis zijn concurrent zou zijn.

5 februari 2018 om 14:01

Volgens mij kan chong ook op linksbuiten en op 10. Wat ik gehoord heb van chong is het echt een krankzinnig talent. Nou die speelt toornstra of larsson er wel uit en die zou zeker met 12 punten achter op vCL voetbal zijn kansjes wel krijgen.

Dat zou toch ongelofelijk zijn, Kluivert of Rashford. Enige reden die ik kan bedenken is dat dat financieel aantrekkelijk is voor ManU. Kluivert haal je voor veel minder dan waar je Rashford voor kan verkopen.

5 februari 2018 om 12:17

Maar Kluivert gaat geen aanspraak maken op een basisplaats lijkt me, Rashford eventueel nog wel. Dan kan je als United zijnde net zo goed Rashford verkopen en geen vervanger halen. Dat is financieel nog aantrekkelijker.

Haha zo mooi dat ze in Engeland hier in eens op duiken. Ajax zou een bod van 58 miljoen op Neres hebben afgeslagen en een half jaar later Kluivert verkopen voor 12 miljoen. Right... En United heeft ook echt behoefte aan nog een linksbuiten nu ze ook nog Sanchez hebben gehaald. En dan is een 18 jarige die nog niet eens heel geweldig speelt altijd echt de perfecte aankoop natuurlijk. Dat mensen betaald krijgen om dit soort meuk te verzinnen blijft me toch altijd verbazen.

5 februari 2018 om 15:28

Alsof ajax ooit een bod heeft gehad van 58 mil EN zou afslaan voor uberhaupt iemand in de ploeg. Broodje aap verhaal natuurlijk

5 februari 2018 om 15:46

Dat ze dat bod nooit hebben gehad lijkt me een zekerheidje inderdaad. Maar op zich heeft Ajax wel 50 miljoen voor Dolberg laten lopen. Dus het is niet alsof ze spelers zomaar laten gaan. Maar 58 voor Neres zou niet te weigeren zijn.

Er is een Daily in de bron.

Arsenal op zoek naar offensieve versterkingen, willen ze 0-0-10 gaan spelen?

Volgens mij hebben ze bij United een hekel aan alles wat zelf opgeleid is. Rashford is eindelijk een pareltje uit de eigen opleiding, en die maak je eigenlijk kapot door aankopen als Lukaku en Sanchez. En dan heb je nog de geruchten over Griezmann, Neymar, Bale en Cr7.

als m.u. dat doet zijn ze niet goed bij hun hoofd. rashford is in alles enkele klassen beter dan kluivertje.

Dat zou top zijn voor Haller 1seizoen in de bundesliga en dan een financiele klapper maken naar Engeland. Benieuwd of Utrecht ook een doorverkooppercentage krijgt dan.

Wat een onzin. Rashford, een jongen uit eigen jeugd, gaan ze echt niet wegsturen hoor. Tevens voor iedereen hier die zegt dat Rashford geen kansen krijgt onder de grote boze Mourinho.. hij heeft volgens mij bijna iedere PL wedstrijd gespeelt, als basisklant of als invaller. Dat argument dat hij dus wegrot op de bank gaat hier niet op.

Helaas voetbalzone jullie moeten wat beters verzinnen. Mourinho heeft aangegeven geen aanvallers meer nodig te hebben. Lekker tegenstrijdig! Dit bericht kan daaom ook rechtstreeks de prullenbak in.

Ik zie net ook het interview met Mourinho die zegt geen aanvallers nodig te hebben

Die beelden zijn echt, en van dit bericht moet je het maar raden

Ik denk echt wel dat Mourinho Kluivert in de gaten houdt maar voor later

Over 2 of 3 jaar, hij is nog veel te jong

Nog een paar jaar lekker ballen bij Ajax, en als hij zijn belofte waarmaakt, want het is echt wel een groot talent, dan vertrekt hij voor 20 of 30 miljoen naar Manchester

En wie over 2 of 3 jaar bij United speelt? Daar kan ook niemand iets zinnigs over roepen

Misschien is Mourinho daar dan ook niet meer, kan zo maar zijn...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren