Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman is strikt en vraagt Van Gaal om 45 miljoen

Laatste update:
/
AS Roma heeft per 1 januari de beschikking over de jonge Braziliaan Gerson, die te boek staat als groot talent. Rudi Garcia weet echter niet of hij al meteen gebruik zal gaan maken van de aanvallende middenvelder en hoopt dat er andere clubs zijn die hem de kans geven. Frosinone, Bologna en Sampdoria hebben al interesse getoond en willen de jongeling graag een half jaar huren. (Diverse Italiaanse media)
/
Roberto Mancini is op de bres gesprongen voor collega en ‘goede vriend’ Sinisa Mihajlovic. De Servische coach staat nu al onder druk bij AC Milan en zou zelfs een ultimatum hebben gekregen. Wint hij de komende duels niet, dan ligt hij eruit. “Ik heb hem woensdag even gesproken. Hij is een vriend van mij. Hij gaat zich hier doorheen slaan, want hij is een goede coach. Het komt goed”, stelt Mancini. (Sky Italia)
/
Manchester United wil Sadio Mané nog altijd hebben, maar Southampton laat de aanvaller niet zomaar gaan. Als de club van Louis van Gaal écht serieus werk wil maken van de Senegalees, dient het minimaal 45 miljoen euro te betalen. The Saints en coach Ronald Koeman hebben ook wel gezien dat United vlot de buidel trok voor Anthony Martial en hopen nu een graantje mee te pikken. (The Telegraph)
/
Het duel tussen Villarreal en Dinamo Minsk (4-0) was een heuse samenkomst van Europese topscouts. Naast Barcelona stuurden ook Everton, Manchester City, Manchester United, Olympique Nice, Leicester City, Atlético Madrid, Valencia, FC Augsburg en Paris Saint-Germain een aantal afgevaardigden naar El Madrigal. Voor wie, is nog niet duidelijk. (El Periódico Mediterráneo)
/
Richard Keogh is 29 jaar en speelde nog nooit op het hoogste niveau in Engeland, maar dat gaat er mogelijk toch nog van komen. De stopper spint garen bij het feit dat Steve McClaren hem kent van Derby County, de club waar de Iers international sinds 2012 actief is. De manager is van plan om Keogh in de winterstop over te hevelen naar Newcastle United. (Metro UK)
Denk je dat Manchester United echt 45 miljoen euro zal betalen voor Sadio Mané?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze kunnen toch voor nolito kiezen, lekker goedkoop en technisch! Niks mis mee

25 oktober 2015 om 01:03

Ik vind Mane ook een topper in wording tegen Chelsea was hij ook super!!

25 oktober 2015 om 02:14

Op het moment is iedereen super tegen chelsea (Carrol)
Mane is een goeie speler maar voor 25miljoen max. 45mil kan je wel wat beters krijgen

25 oktober 2015 om 02:28

Tja en dat is nou net wat Koeman wil of dag ze veel te veel betalen en hij een "betere" spits kan halen.
Of lekker blijven waar hij zit

Oh ja, classic Juan Sebastián veron deed ook voor de lol mee herinner ik me. Man man, wat een legendes in 1 equipo

Hmm ik vind dat Mané wel goed zit bij Southampton. Denk dat hij geen stap moet maken maar gewoon moet genieten bij de club waar hij lekker draait. Samen met Pelle vormt hij een gevaarlijk duo.

25 oktober 2015 om 08:12

En dan een transfer naar een Sevilla, waar hij de EL kan winnen. Ik denk dat zijn hoogste niveau ligt bij een Juventus. En nee ik vind Juventus niet behoren tot de top 6/7 beste clubs op het moment. Want wat er nu speelt vergeleken vorig seizoen is gewoon minder. Mane moet gewoon niet naar een club uit de traditionele 4. Liverpool kan hij misschien nog, maar niet ManU daar zal hij uiteindelijk banken als 't niet lukt.

25 oktober 2015 om 12:32

Dat zou zomaar kunnen. Maar ik denk dat hij liever in Engeland blijft dan naar Spanje of Italië gaat. Alles staat of valt trouwens met een goede of slechte serie wedstrijden. Kijk hoe er zelfs vraagtekens bij Swansea werden gezet omdat ze een tijdje niet wonnen. Het kan snel gaan.

Mane z'n top is Southampton. Denk nie dat ie een stapje hoger aan kan, vindt Southampton al een behoorlijke stap voor hem, tis goed voor hem dat hij het goed doet daar. Zou een verkeerde aankoop worden als Utd hem strikt.

25 oktober 2015 om 04:38

Mane kan mogelijk nog wel een stap hogerop, maar persoonlijk ben ik van mening dat dit veel te vroeg is. Laat hem nou eerst eens twee jaar lang dit niveau vasthouden voordat er weer met onnodig veel geld gesmeten wordt. Liever dat ze over twee jaar, wanneer hij mogelijk goed genoeg is, 50-60 miljoen betalen dan dat er nu 40-45 betaald wordt en Mane flopt.

Om te huile die nachtdiensten..

Maar even on topic. Mane is een geweldige speler, maar echt voor een club als Southampton. Als die jonge hogerop raakt krijg je net als Gervinho zijn gebrek aan voetbal te zien. En toch is de kans groot dat Spurs ofzo hem ophaalt omdat ze dat schijnbaar niet in zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren