Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Karsdorp kan worden herenigd met voormalige trainer

Laatste update:
/
Na Dominic Solanke te hebben misgelopen, heeft Crystal Palace de aandacht verlegd naar de Championship. Ebere Eze van Queens Park Rangers is de voornaamste kandidaat om de aanval van the Eagles te versterken. (Daily Star)
/
Na vijf wedstrijden weten de spelers van Manchester United al genoeg van Ole Gunnar Solskjaer. Als het aan de selectie van the Red Devils ligt, neemt de Noor het roer komende zomer definitief over op Old Trafford. (Daily Mirror)
/
Rick Karsdorp wordt mogelijk herenigd met Fred Rutten. Net als AA Gent aast Anderlecht namelijk eveneens op de tijdelijke komst van de verdediger van AS Roma, die eerder bij Feyenoord samenwerkte met de oefenmeester. (Calciomercato)
/
Chelsea en Sevilla hebben gesproken over een tijdelijk vertrek van Álvaro Morata. De Spaanse club wil the Blues in eerste instantie een bedrag van 7 miljoen euro betalen, terwijl een eventuele optie tot koop 38 miljoen bedraagt. (Goal)
/
Borussia Dortmund en Bayern München gaan spoedig een bod uitbrengen op Timo Werner. De spits van RB Leipzig wordt ook door Arsenal en Liverpool op de voet gevolgd. (BILD)
/
Girondins de Bordeaux kan binnen afzienbare tijd een telefoontje van Fulham verwachten. The Cottagers hebben de pijlen gericht op Youssouf Sabaly. (L’Équipe)
Zou jij Anderlecht een goede club vinden voor Rick Karsdorp?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Solskjaer de sfeer goed weet te houden, wat ik wel verwacht, en hij weet de lijn in het spel en de resultaten vol te houden.. Laat hem dan blijven zou ik zeggen, met een nieuwe grote naam heb je geen enkele garantie verder.

8 januari 2019 om 16:44

@balophetdak3

ik zou het mooi vinden als hij het zo goed blijft doen en mag blijven. het is een sympathieke man met een United hart die de cultuur van de club kent en een prima uithangbord is voor United als je hem bezig ziet langs het veld en in interviews

8 januari 2019 om 16:52

Helemaal mee eens en niets aan toe te voegen.

8 januari 2019 om 17:21

Hoewel het eigenlijk al vrij bizar is dat hij deze kans überhaupt heeft gekregen. Als er puur naar het CV als trainer zou worden gekeken, had hij niet eens op een schaduwlijst gestaan. Blijft een bijzonder wereldje die voetbalwereld.

8 januari 2019 om 17:41

Ja inderdaad. Ze zullen bij United vooral gedacht hebben: We willen iemand hebben die niemand tegen de haren instrijkt en wat rust terugbrengt in de toko, wat dat betreft een prima zet natuurlijk. Meteen 1 van de duidelijkere voorbeelden van het psychologische effect van een trainerswissel. Nu afwachten wat voor een effect het op de iets langere termijn sorteert, voorlopig krijgt hij van mij in ieder geval het voordeel van de twijfel. Zet er assistenten naast die zijn mindere kanten aanvullen, wat die dan ook mogen zijn, en je hebt mogelijk een prima werkende formule. Voor de neutrale toeschouwer is deze wisseling van de wacht in ieder geval een verademing.

Als Ajax zijnde zou ik serieus een poging wagen voor Karsdorp. Mazaroui is nog jong maar maakt wel stappen en Karsdorp is blessure gevoelig maar kan uitgroeien tot een grote jongen. Die zou je dus beide in je team kunnen gebruiken.

Ajax heeft nu en na dit seizoen sowieso geld als water. Ik zou het proberen. Nederlandse back met groeimogelijkheden. Dat hij een Feyenoord verleden heeft zou niet veel uit moeten maken. Maar dat geld voor mij.

8 januari 2019 om 16:38

Dat gaat sowieso niet gebeuren, Rick is een echte Feyenoorder en daarbij vind ik mazraoui niks minder op dit moment. Daarnaast is het nog maar de vraag of Karsdorp op zijn oude niveau kan terugkomen

8 januari 2019 om 16:43

Dat was destijds Wim Jansen ook en is ook naar Ajax geweest

8 januari 2019 om 17:42

Verschil is wel dat Wim Jansen zich niet begeeft tussen harde kern supporters

8 januari 2019 om 19:10

OP dit moment idd maar dat komt omdat hij niet speelt.
Nu zijn ze gelijkwaardig en zodra Karsdorp weer de vorm heeft mag mazraoui niet eens de veters strikken van Karsdorp.

8 januari 2019 om 16:43

Op dit moment heeft Ajax Mazraoui en Veltman voor die positie, dus dan wordt Karsdorp 3de optie. Denk niet dat Karsdorp dat wilt.

8 januari 2019 om 16:47

@barttempelaar

Mazraoui is talentvol en heel belangrijk geweest in de Champions League dus daar kan je nog over twisten maar Veltman vind ik echt minder als Karsdorp

8 januari 2019 om 17:28

BartTempelaar...... vergeet je kristensen niet. Veltman komt voorlopig nog niet eens in aanmerking om 2e optie te zijn. Kristensen is altijd 2e optie geweest dit seizoen

8 januari 2019 om 17:42

@hangover96

dat klopt zeker. zowel met Karsdorp en Veltman moet je nog maar afwachten hoe lang het duurt voordat ze weer wedstrijdritme hebben en of ze uberhaupt nog op hun oude niveau terugkomen. vooralsnog heeft PSV denk ik de beste rechtsback met Dumfries op dit moment

8 januari 2019 om 18:01

Als ik mij niet vergis heeft Karsdorp zelfs enkele Feyenoord tatoeages, dus ik zie het eerlijk gezegd niet zo snel gebeuren. Is een echte Feyenoorder.

optie tot koop van 38m voor Morata, dat lijkt me toch niet te gebeuren. Hij doet het niet lekker, maar Chelsea moet proberen hem in een ruildeal te betrekken, zodat hij een betere representatieve waarde heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren