Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus meldt zich met 25 miljoen in Barcelona

Laatste update:
/
FC Volendam moet serieus rekening houden met een vertrek van Joey Veerman. De middenvelder ligt nog tot 2020 vast in het vissersdorp, maar Veerman zegt niet onwelwillend te staan tegenover een zomerse transfer. (Noord-Hollands Nieuws)
/
Jonathan Cafú zegt gevleid te zijn door de vermeende belangstelling van Sporting Portugal. De Braziliaanse aanvaller maakt dit seizoen naam in het shirt van Ludogorets Razgrad. (O Jogo)
/
Het is Juventus er alles aan gelegen Rafinha los te weken bij Barcelona. De Italiaanse grootmacht heeft 25 miljoen euro over voor de creatieve middenvelder. (La Gazzetta dello Sport)
/
Jesús Navas komt nauwelijks aan spelen toe bij Manchester City en daar wil Fenerbahçe graag van profiteren. Navas zou al gesproken hebben met de Turkse topclub. (Sporx)
/
Nicolás Schiappacasse geldt als een groot talent bij Atlético Madrid, maar een doorbraak is vooralsnog uitgebleven voor de vleugelspeler. Het Uruguayaanse Nacional wil Schiappacasse graag op huurbasis overnemen. (PasesUruguay)
/
Olympique Marseille wil Sampdoria beroven van twee middenvelders. De Franse club heeft zijn zinnen gezet op Karol Linetty en Dennis Praet. (Diverse Italiaanse media)
Zou Juventus een geschikte club voor Rafinha zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet Juve met een bankzitter van een club die je hebt uitgeschakeld ha ha.

17 mei 2017 om 09:54

Wat is dat voor rare reden?
Ajax heeft ook Lyon uitgeschakeld, maar een talent/bankzitter in de vorm van Ghezzal zou denk ik ook wel welkom zijn bij Ajax..

Je vergeet dat Thiago ook bankzitter was toen Bayern aan de deur klopte, maar nu wel 1 van de belangrijkste spelers is bij Bayern.. Maar goed dat jij geen transferbeleid voert bij een club..

17 mei 2017 om 10:29

Fekir zit ook wel es op de bank, maar mag best komen hoor. Dat is een beetje kortzichtig.

17 mei 2017 om 10:42

Dat is ook de bedoeling, zie de reactie waarop ik reageer..

17 mei 2017 om 10:20

Hoop dat het niet waar is. Vind dit geen speciale middenvelder. Zeker niet zoveel geld aan uitgeven.

17 mei 2017 om 10:49

@palombo over heel dom gesproken

Dat clubs nog geintreseerd zijn in Navas is mij een raadsel 27 goals in 14 seizoenen laatste 3 seizoenen 0 goals bij City. En assist geven doet deze jongen ook niet aan waardeloos

17 mei 2017 om 11:13

voetbal is meer dan goals en assists geven, het gaat ook om het creeã«ren van gevaar, ruimtes en verdedigen. Jesus Navas kan een goed potje voetballen. Dat is wel duidelijk. Deed het erg goed voor Sevilla, Spaanse elftal, maar is langzamerhand uit het oog verdwenen bij City.

17 mei 2017 om 11:22

Heb je gelijk in maar hij heeft een rendement van 0!! Dat is gewoon te extreem
Je moet als buitenspeler van City of welke topclub of semi topclub dan ook toch wel 5 tot 10 goals kunnen maken en daarbij 5 tot 10 assist .

17 mei 2017 om 15:55

als ik even terug kijk naar de afgelopen 3 seizoen heeft hij volgens espnfc 4 goals en 22 assists. dit heeft hij gedaan in 92 wedstrijden waarvan hij er 48 wedstrijden wissel was. Prima wisselspeler om op de bank te hebben voor een topclub/semi topclub.

25M is een beetje mager als je alle prijzen de laatste tijd hoort. 35/40 Miljoen is dan meer op zijn plaats.

Rafinha is gewoon een hele goede speler. Ik vind dat Juventus een beetje krap zit in de aanvallend ingestelde centrale middenvelders. Pjanic vind ik nou ook niet echt een hele sterke indruk maken dus wat dat betreft kan hij wel een goede concurrent gebruiken.

17 mei 2017 om 10:21

Pjanic begon niet al te sterk bij Juve maar doet het inmiddels prima.

17 mei 2017 om 10:58

Ben speciaal ingelogd voor je.. Pjanic niet sterk spelende? Hij is de enige die wekelijks hoger scoort qua cijfer dan Paolo.. Nuff said.. Ga je huiswerk doen en check de wedstrijden volledig. Doe je dat al? Neem dan jampot glazen..

17 mei 2017 om 12:05

Ik zou parolo halen.. speelt erg aanvallend en werkt hard, en is Italiaan..
Begint anders erg op een vreemdelingenlegioen lijken

17 mei 2017 om 09:42

Ja of 250 miljoen voor Messi.

Niet iedere club gaat zomaar strooien met tientallen miljoenen. Juventus heeft de afgelopen jaren laten zien zeer goed en voordelig in te kopen.

17 mei 2017 om 10:09

Ze betaalden toch ook gewoon 90 miljoen voor een 28-jarige Higuain.

17 mei 2017 om 10:22

Verspreid over 2 jaar. Dus eigenlijk 45miljoen per jaar.

17 mei 2017 om 10:24

Klopt, maar ik vind het altijd wel makkelijk als mensen hier zeggen: geef gewoon even 100/125/150 miljoen uit. Ik waardeer juist de clubs waarbij er meer een gedachte achter zit ipv het simpele geld smijten dat bv een Real of Man U doet.

Juve heeft met Dani Alves, Pirlo en Evra spelers gratis of goedkoop opgepikt die bij hun oude club afgedankt werden en bij Juve weer opleefden. Daarnaast hebben ze Pogba als jong ventje opgehaald en Dybala is bij hun het 3-voudige waard geworden van wat Juve ervoor betaalde. Ik zie Higuain daarom meer als uitzondering dan regel.

17 mei 2017 om 11:18

Dan ga ik nu even mijn club verdedigen. het "simpele geld uitgeven" is zeker niet het idee. kijk naar hoelang de gemiddelde basisspeler bij Real madrid zit. Spelers als Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Ronaldo. Benzema, spelen er al meer dan 5 jaar. Dan heb je spelers als Casimiro, Carvajal, Varane, Bale, etc. die er ook al jaren spelen. Daarnaast heeft Real Madrid een ontzettend druk speelschema, een sterke bank is een must, zeker met Zidanes roulatiesysteem. Al bij Al is houdt Real Madrid zich nu een stuk rustiger op de markt en is het volgens mij vooral een oud beeld van de tijd dat het onrustig was bij de ploeg, met Mourinho..

17 mei 2017 om 11:46

Ik snap dat je je eigen club wilt verdedigen, maar dat sommige spelers er lang blijven zegt natuurlijk niet veel over het aankoopbeleid. Als je basis staat bij Real, dan zijn er natuurlijk weinig (geen) clubs die financieel of sportief een vooruitgang zijn. Dan is het dus logisch dat ze er lang blijven zitten.

Real had een periode een geweldig team met alleen Arbeloa als echt zwakke schakel, maar ipv een nieuw back (commercieel minder interessant) kocht Perez Bale voor 100 miljoen. Real had op links de beste ter wereld op die positie (cr) en wat doen ze? Ze halen Bale die vooral aan de linkerkant een extreem hoog niveau haalde.

Ze hadden het grootste Spaanse talent (isco) en een speler die Real in dat jaar bijna eigenhandig de CL bezorgde (Di Maria) op 10 rondlopen en dan geven ze 80 (!) miljoen uit voor James voor dezelfde positie. Dan kan je toch moelijk zeggen dat daar een diepe sportieve gedachte achter zit?

Rafinha blijft mooi bij ons perfecte optie om achter de hand hebben en aan spelen komt hij heus wel toe

Strik erom en weg. Rafinha is een prima speler, maar komt tekort voor de basis en is ook nog eens erg blessuregevoelig.

17 mei 2017 om 12:09

Inderdaad net zoals zijn broer al doet Thiago het nu 1,5 jaar opnieuw uitstekend zonder blessures wat hij wel had in zijn beginperiode bij Bayern.
25 miljoen vind ik net iets te weinig, 33 miljoen is goed. Hij heeft wel nog veel potentieel maar dan dient hij altijd te kunnen spelen.

Maar Juve beseft ook dat als ze echt voor de CL willen gaan ze gewoon grote aankopen moeten doen. Dan redt je het niet met voordelige inkoopjes. Ze hebben nu het geld ervoor. Na de verkoop van Pogba haalden ze Higuain en dat is een uitstekende aakoop. En ik zeg niet dat ze nog heel veel aankopen moeten doen voor 100+ miljoen maar dat nog 1 keer uitgeven voor Verratti en je bent compleet als Juve zijnde. Dat is net nog de missende schakel voor dit Juve. Net nog even een topspeler extra voor het middenveld. En ik zie in Verratti een perfecte kandidaat. Die hebben ze ook hoog op hun lijstje staan. Wanneer ze die halen kunnen ze de CL winnen. En dat is wat ze willen. Wanneer ze alleen de competitie en beker winnen hebben ze gewoon een mislukt seizoen en dat weten ze zelf ook. Juve zal nog een keer goed aankopen dat weet ik zeker. En een Rafinha waar ze eventueel interesse in hebben dat zal ook zeker niet voor de basis zijn maar meer als backup. Zoals hij nu ook bij Barca speelt.

Of ik nou blij ben dat Rafinha zou komen, lastig te zeggen. Thiago doet het ook waanzinnig bij Bayern. Juventus maakt spelers daarnaast ook aanzienlijk beter. 25 miljoen is dan niet eens zo gek veel. Geld hebben ze wel namelijk.

Off: Champions League voor Juventus is pure geldmakerij anders dan clubs uit La Liga of Premier league, Bundesliga etc. De Marketpool is wegens gebrek aan Italiaanse concurrentie zodanig hoog dat Juventus dit jaar weer met afstand de groot verdiener is (in seizoen 2014/2015 kregen ze 89 miljoen vergelijk dit met Barcalona, die notabene de CL won, welke 61 miljoen kreeg uitgekeerd)
Dit jaar gaat dat weer zo worden, kan je bijvoorbeeld Verratti van kopen.

Ja en ik denk dat Juve het nu toch wel eens tijd vindt hem een keer te winnen Verratti kan ze daar goed bij helpen

Verdomme weer marchisio geblesseerd. Hoop dat het meevalt. Wil wel dat ie kan spelen in de cl finale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren