Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus gebruikt helft van Pogba-geld voor spits

Laatste update:
/
AZ verwacht komende week meer duidelijkheid over de toekomst van Simon Poulsen. Dan gaan beide partijen om de tafel. “Dat het lang duurt, heeft te maken met dat er agenda's op elkaar moeten worden afgestemd. Uiteindelijk moet je er zakelijk wel nog uitkomen, maar ik heb van Simon niks gehoord dat er kapers op de kust zouden zijn', zo verzekert coach John van den Brom optimistisch. (RTV Noord-Holland)
/
Anton Janssen was in Nijmegen trainer van NEC en kan nu in het nabijgelegen Groesbeek terecht. De topamateurs van De Treffers hebben belangstelling voor de 51-jarige oud-middenvelder, die wordt gezien als mogelijke opvolger van de naar Apollon Limassol vertrokken Ton Caanen. Janssen degradeerde uit de Eredivisie met NEC, dat dit seizoen onder leiding van Ruud Brood direct weer op het hoogste niveau terugkeerde. (Brabants Dagblad)
/
Juventus lijkt Paul Pogba te gaan verkopen en dat heeft alles te maken met Edinson Cavani. De Italiaanse club heeft te horen gekregen dat Cavani geïnteresseerd is in een transfer naar Turijn en wil de aanvaller van Paris Saint-Germain dolgraag halen, maar de financiën zijn er alleen als Pogba verkocht wordt. Cavani kan voor veertig miljoen euro gehaald worden, Pogba moet ongeveer het dubbele opleveren. (Il Quotidiano Sportivo)
/
Cavani heeft van Juve alvast te horen gekregen wat hij gaat verdienen, mocht hij zijn handtekening zetten op het briefpapier van de Italiaanse kampioen. De 28-jarige Uruguayaan kan voor vijf seizoenen tekenen en zijn jaarsalaris zal liggen tussen de vijf en zes miljoen euro. Dat is nog een beetje afhankelijk van de precieze transfersom: hoe minder Juve hoeft te betalen, hoe meer Cavani kan gaan verdienen. (La Stampa)
/
Newcastle United hoopt Steve McClaren te kunnen presenteren als manager. Om de ex-coach van FC Twente te paaien halen the Magpies mogelijk enkele sterke spelers naar St James’ Park, onder wie Charlie Austin. De aanvaller van Queens Park Rangers maakte dit seizoen al zeventien doelpunten en dat voor een van de voornaamste degradatiekandidaten van de Premier League. (Daily Mirror)
Edinson Cavani zou een uitstekende speler zijn voor Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tevez blijft tog bij juve ? Zou onnodig zijn ze kunnen beter voor isco gaan opvolger voor pogba!

19 april 2015 om 01:06

Isco voor pogba? Zijn toch verschillende soort spelers.

19 april 2015 om 08:44

Gister is bekend gemaakt door de zaakwaarnemer van Tevez dat hij volgend seizoen nog bij Juve speelt. Verder speelt Juve in een 2 spitsen systeem. Een aanvalsduo van Tevez en Cavani zou echt geweldig zijn.

19 april 2015 om 10:32

Marc wat vind u van een dzeko dan? Of immobile? Volgens mij passen die ook goed in het systeem. Voor een nummer 10 zou ik voor anderson gaan. Hij laat zien dat hij het kan in de serie A een juventus is een goede stap

19 april 2015 om 10:40

Immobile zal niet komen. Juventus heeft hem niet voor niets vorig seizoen verkocht aan Bvb. Verder vind ik hem niet echt een topper en redelijk beperkt. Dzeko zou een goede combinatie vormen met Tevez. Hij heeft alleen wel veel op de bank gezeten en ik weet niet of hij nog dat echte topniveau heeft van zijn Wolfsburg tijd. Ook is Dzeko al 29 jaar oud dus die gaat ook niet zeer lang meer mee. Maar toch zou hij een mooi alternatief zijn als de andere spitsen niet haalbaar zijn.

19 april 2015 om 10:52

Okay. Ik denk dat vooral dzeko het niveau nog wel heeft. Het is zonde dat hij zovaak op de bank zit. En jackson martinez? Ook een echte doelpuntenmaker. Alleen al 27 en de vraag is of hij het ook elders kan.

19 april 2015 om 11:12

Jackson Martinez zou ook goed kunnen uitpakken, ik denk dat hij ook buiten Portugal kan slagen. Het probleem is wel, hij speelt bij Porto. Hij kost dus wel wat en misschien zijn er wel betere opties als Porto erg veel geld voor hem vraagt.

19 april 2015 om 01:41

Isco is totaal geen pogba. Zou eerder gaan voor een fysieke middenvelder die ook kan voetballen (eigenlijk soort pogba). Bijvoorbeeld wanyama

19 april 2015 om 08:46

Maar Juve is ook op zoek naar een nummer 10, Isco is een geweldige speler maar ik denk dat hij niet haalbaar zal zijn. Juve kan ook voor iemand als Firmino gaan voor op de 10. Ook nog jong, Braziliaans international en kost wat minder.

Dan kan je liever dybala kan je veel meer jaren mee en wordt hij zeker een topspits want een cavani is al 28 en kan nog ongev. 3 jaar mee.

Rvp is ook te koop hoor Juventus word bovendien ook wat ouder en kan dus zijn carrière afbouwen in Turijn of eventueel in Rome als opvolger van Klose.

19 april 2015 om 01:21

juventus wil vooruit niet achteruit. juve is geen galatasaray. Zoiets als spelers die gaan ''afbouwen'' daar is juve niet in geinteresseerd

19 april 2015 om 02:04


Daarom was Juventus geinteresseerd in zulke spelers van Galatasaray....

19 april 2015 om 02:26

@cimbom112

Mogen ze dan niet geïnteresseerd zijn in spelers van Galatasaray ? dat zegt nog niks over het beleid van Juventus.. sterker nog Juventus heeft op dit moment een van de beste beleid van Europa op sportief gebied en financiën. dus ze willen zeker vooruit en niet achteruit. bij jou clubje hadden ze nog moeite mee met salaris betalen !!!

19 april 2015 om 03:52

Juve wou Sneijder misschien als 10 maar zowiezo als optie voor 1 seizoen en dan naar de bank. Aan het geld wat juve bood kan je zien hoe serieus juve was voor Sneijder. En Sneijder is nog steeds een topper vergeleken met andere 'routiniers'

19 april 2015 om 09:46

Toevallig is die Galatasaray waarover jij het hebt, vorig jaar 2e geëinigd en staat nu 1ste. Wesley Sneijder zou een flop moeten zijn, maar nu iedereen ziet hoe hij speelt, nemen ze hun woorden terug. Drogba was ook gewoon belangrijk voor Galatasaray, is ook veel beter dan bijv. Umut Bulut. Het halen van Pandev was misschien wel dom geweest, maar zo zijn er wel meer teams die domme transfers maken!

19 april 2015 om 11:43

ik zeg niet dat galatasaray daarmee een slechte ploeg is, maar Galatasaray is wel een ploeg waar grote spelers naartoe gaan om af te bouwen. Betekend niet dat ze waardeloos zijn. Maar Juventus wil spelers waar ze de champions league mee kunnen winnen. dat lukt beter als die spelers nog een aantal jaar meekunnen. Van Persie kan dat niet, die is nu al uit vorm. Dus het is helemaal niet bedoelt als een sneer naar gala, gewoon een constatering

20 april 2015 om 00:34

Van Persie is met zo oud als Pirlo toen was... Maar snap je punt wel

19 april 2015 om 01:22

Rvp en de Italiaanse competitie zou geen goede combinatie zijn.

19 april 2015 om 02:05

Laat de beste man ergens anders afbouwen en cashen. Juve moet er inderdaad niet aan beginnen!

ik ben benieuwd of steve het bij newcastle gaat redden

Waarom zou je cavani halen als je ook voor bijna hetzelfde bedrag dybala kan halen. Cavani was gruwelijk bij napoli, maar ok bij psg. 28jaar oud. Dybala jong talentvol.

Lastige keuze. Beide spitsen kunnen slagen of falen.

19 april 2015 om 06:03

Hij speelt op rechts bij Psg, misschien daarom? Cavani koos voor het geld en wasted 2 jaar van z'n carriere. Ik denk dat hij wel weg wilt maar ik denk niet dat PSG hem laat gaan. Ze hoeven niet en hij heeft een doorlopende contract.

19 april 2015 om 10:09

De wedstrijden dat die in de spits staat vind ik hem ook niet overtuigen. Naja niet in de buurt komen van zn spel in Napels.

19 april 2015 om 12:34

Als je eens per 4 maanden als spits mag spelen dan heb je er ook weinig goesting ik peins ik, ik zelf zou ook zo zijn.

Als Cavani uberhaupt mag vertrekken, denk het absoluut niet, maar ik denk dat ie niet onder de 55mil weg mag, doorlopende contract, goeie spits, goeie leeftijd en waarom zou je hem weg doen? Bovendien er is zoveel interesse...

ik dacht dat er vanuit kamp psg laatst werd gemeld dat cavani absoluut niet weggaat. ik moet wel zeggen dat ik juventus een mooie club zou vinden voor cavani, ik denk dat hij het daar wel iets meer naar zijn zin zou kunnen hebben, omdat hij daar wel in de spits zou kunnen spelen.

nog iets anders, ik dacht tevez zeker tot volgend jaar bleef, omdat hij zijn contract respecteert en dat ze in morata een geschikte tweede spits hebben gevonden voor naast tevez en dat zij hem zouden gaan halen, ik denk dat het toch maar weer "de wandelgangen" is.

Steve zou idd een goeie coach voor Newcastle zijn,heeft er de kwaliteiten voor.
En heeft soms verassende prestaties geleverd,zoals een totaal onverwacht kampioenschap van FC Twente

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren