Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Italianen letten op situatie van Erick Gutiérrez bij PSV

Laatste update:
/
Fatih Terim zette onlangs zelf een streep door de winterse komst van Fernando Torres, die zelf ook bij Sagan Tosu wil blijven. De oefenmeester van Galatasaray is niet onder de indruk van de prestaties van de spits in Japan. (Diverse Turkse media)
/
OGC Nice gaat ervan uit dat Mario Balotelli aan zijn laatste seizoen bij de club bezig is. De aanvaller was afgelopen zomer al dicht bij een vertrek, na 33 Ligue 1-goals in twee jaar tijd, maar dit seizoen wacht hij nog altijd op zijn eerste goal. (Le10Sport)
/
AS Roma houdt de situatie van Erick Gutiérrez bij PSV in de gaten. De middenvelder moet in zijn eerste maanden in Eindhoven genoegen nemen met een handjevol invalbeurten, maar desondanks wordt er vanuit Rome op hem gelet. (Il Messaggero)
/
Keylor Navas mag Real Madrid komende zomer verlaten. De doelman werd de dupe van de komst van Thibaut Courtois en weet inmiddels dat de club in Andriy Lunin minimaal de toekomstige tweede doelman voor de komende jaren ziet. (Marca)
/
Pech voor Chelsea en Manchester United: Alex Sandro gaat een nieuw contract met Juventus ondertekenen. Onder de nieuwe voorwaarden gaat de linkspoot tot medio 2023 vier miljoen euro per jaar verdienen, exclusief bonussen. (Diverse Italiaanse media)
/
Bayern München is bezig om Chris Richards definitief van FC Dallas over te nemen, voor een bedrag van twee miljoen euro. De achttienjarige verdediger uit de Verenigde Staten speelt nu al op huurbasis in Beieren. (Goal)
Keylor Navas zit terecht op de bank van Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zet een streep door een transfer van een speler die jij niet wilt én die zelf niet wil. Raar verhaal.

7 december 2018 om 09:29

Vond het zelf een beetje een overbodige aankoop. De wedstrijden die ik van real heb gekeken was Navas gewoon erg goed. Ik vind het een beetje ondankbaar om hem zo weg te doen, Courtois had een slecht seizoen achter de rug maar door een paar wedstrijden op het WK werd hij meteen gezien als misschien wel de beste keeper van dit moment. Daarbij wil ik wel zeggen dat het natuurlijk wel een topkeeper is maar daar zijn er meer van.

7 december 2018 om 10:42

Laten we wel hopen dat Navas een beter vervolg aan z'n carriere kan geven dan Hart

7 december 2018 om 10:57

Bwa Joe Hart liep af en toe wel steken vallen terwijl Navas amper te betrappen was op fouten.

7 december 2018 om 11:07

Grappenmaker, Navas maakte elk seizoen minimaal 5 fouten als keeper. En als ze pech hadden nog meer

Opvallend hoe Roma schijnbaar elke speler van de eredovisie met een beetje klasse wilt hebben

7 december 2018 om 09:30

Opvallend dat het ook altijd in de wandelgangen terechtkomt..

Gaat niet gebeuren. Alsof Guti daar ineens wel veel gaat spelen. Hij zal vast op een lijstje staan (met nog een hele rits spelers, zo werkt scouting), want het is gewoon een goede speler die zich nog flink kan ontwikkelen, maar die gaan ze echt niet nu of binnenkort halen. Guti blijft voorlopig in Eindhoven en zal volgend seizoen een basisplaats hebben als Pereiro en/of Hendrix zijn vertrokken.

7 december 2018 om 10:46

misschien niet meer spelen dan bij PSV op dit moment, maar zeker wel meer verdienen, en dat is voor sommige spelers ook een drijfveer

7 december 2018 om 12:19

Hij valt vind ik altijd goed in. Dit in tegenstelling tot Pereiro. Hij zou wel eens een keer een kans in de basis mogen krijgen, maar van Bommel denkt volgens mij dat je je opstelling niet mag veranderen.

Daar gaat Guti, een eventuele smaakmaker, ook weer weg. Bah. Is het misschien in een clausule op te nemen dat een speler eerst een bepaalde tijd, 2 of 3 jaar b.v. bij een Nederlandse club moet vlijven al eer een vertrek mogelijk is ?

7 december 2018 om 11:34

"daar gaat Guti, een eventuele smaakmaker, ook weer weg."

Dat is wel een heel erg voorbarige conclusie. Hij heeft gewoon een contract tot 2023 en ik kan me niet voorstellen dat PSV het ziet zitten om hem nu alweer te laten gaan.

"is het misschien in een clausule op te nemen dat een speler eerst een bepaalde tijd, 2 of 3 jaar b.v. bij een Nederlandse club moet vlijven al eer een vertrek mogelijk is ?"

Dat kun je doen, maar dan durf ik je te garanderen dat spelers als Lozano, Gutierrez, Neres, Tagliafico en Jorgensen gewoon niet meer naar Nederland komen.

7 december 2018 om 13:25

Hi Cabinessence,
dank voor je reactie.

#dat is wel een heel erg voorbarige conclusie. Hij heeft gewoon een contract tot 2023 en ik kan me niet voorstellen dat PSV het ziet zitten om hem nu alweer te laten gaan#

Mijn conclusie is gebaseerd op het artikel in VZ. Weet je wat het is, als een speler een betere aanbieding krijgt en als Lozano zijn maatje weg gaat/is, dan wordt Guti van zelf ook onrustig, zie Sanchiz bij Ajax. En dat contract wordt open gebroken. Voor geld gaat alles en iedereen weg toch ? En geef Guti ongelijk als het zo ver is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren