Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord-target verklaart liefde aan Milan en Inter

Laatste update:
/
Arsenal gaat in januari proberen een talentvolle verdediger in te lijven. De 21-jarige Tyrone Mings speelt momenteel nog voor Ipswich Town, maar zijn huidige club is naar verluidt bereid om hem voor 12,5 miljoen euro te laten gaan en Arsenal zou dat bedrag wel willen betalen. De stopper van the Tractor Boys werd zaterdag bekeken door scouts van de Engelse topclub en in januari moet hij naar Arsenal komen. (Daily Mirror)
/
Een grote schoonmaak bij Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino heeft de beschikking over een flinke selectie, maar dat wil ook zeggen dat er onnodig salaris wordt uitgekeerd. De lijst met spelers die mogen vertrekken is intussen enorm: Aaron Lennon, Kyle Naughton, Paulinho, Andros Townsend, Mousa Dembélé, Vlad Chiriches en Robero Soldado mogen allemaal weg. (London Evening Standard)
/
Feyenoord lijkt kansloos in de jacht op de handtekening van Andrej Kramaric. De naam van de spits van HNK Rijeka is gevallen in De Kuip, maar clubs als AC Milan, Internazionale en AS Monaco worden steeds serieuzer. “Ik heb de geruchten gelezen in de krant. Het zou prachtig zijn om op een dag voor een club als AC Milan of Internazionale te spelen”, zegt de 23-jarige aanvaller ook nog eens. (Tuttosport)
/
Supporters van Chelsea moeten van Didier Drogba genieten, nu het nog kan. De kans dat de 36-jarige spits ook na dit seizoen nog op Stamford Bridge speelt, is namelijk niet heel groot. “Dit jaar is het mijn doel om te genieten van het voetbal en om prijzen te pakken. Ik heb nog een jaar om dat te doen, dus laten we prijzen pakken. Laten we geschiedenis schrijven”, aldus Drogba, die dus lijkt te zeggen dat dit zijn laatste jaar is. (Daily Star)
/
De fans van Werder Bremen hoeven zich voorlopig nog geen zorgen te maken. Franco Di Santo is dit seizoen de uitblinker in het Weserstadion en de aanvaller uit Argentinië wordt met diverse clubs in verband gebracht. Er wordt links en rechts ook wel geïnformeerd naar Di Santo, maar daar blijft het bij. “Er is nog geen enkele club die een concreet bod op hem heeft uitgebracht”, zegt technisch directeur Thomas Eichin. (BILD)
Denk je dat Andrej Kramaric goed genoeg is voor de Italiaanse top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als feyenoord deze spits had gehaald waren ze kampioen geworden

14 november 2014 om 21:34

Nou dat denk Ik niet hoor. Ik vind psv en ajax beter

14 november 2014 om 23:29

Feyenoord is nu al beter dan ajax en Psv.

14 november 2014 om 23:35

Ajax en Psv zijn op zeker beter dan Feyenoord.

15 november 2014 om 00:36

Knap lullig dan als je gedeeld 3e staat en nu al beter zijn.

15 november 2014 om 14:40

we hebben in het begin van het seizoen te veel punten verspeeld en dat is nu nog steeds het verschil maar het seizoen duurt nog lang.

14 november 2014 om 21:50

Knap dat je dat Zeker weet dat je met deze spits kampioen zou worden.

14 november 2014 om 22:31

@sander020 ; Zie jij hem wekelijks voetballen?? Ik gok dat hij momenteel een beetje voorbarig de hemel in wordt geprezen. Bovendien vrees ik dat Feyenoord zonder of met goede spits nooit een serieuze titelkandidaat wordt dit seizoen. PSV heeft gewoon een betere selectie, en Ajax oogt zoals gewoonlijk (ondanks misschien wel minder kwaliteit) een stuk stabieler dan ons.

15 november 2014 om 09:21

Overdrijven is ook een vak. Dit is zijn eerste jaar dat hij pas zoveel scoort. Niemand had dit ooit verwacht namelijk. En als jij op je 23e nog in Kroatie zit en pas een jaar veel scoort, zie ik je geen wereldtopper worden.

15 november 2014 om 09:59

Vorig seizoen scoorde hij ook flink

15 november 2014 om 23:46

@feyenoord126 ; Volg jij serieus de Kroatische competitie? Zo ja, hoe? En waarom? Ik ben het met Smk88 eens; als je op je 23ste nog in Kroatie speelt zal je 99 van de 100 gevallen geen wereldtopper meer worden.
Ik zou er niets op tegen hebben als hij een poging zou doen bij Feyenoord, maar als ik van Geel was zou ik er zeker niet te veel geld voor neerleggen. Volgens mij blijft een 23-jarige spits wegplukken bij een subtopper uit Kroatie een hele grote gok voor een club die zuinig met de centjes om moet blijven gaan.

14 november 2014 om 22:22

En waarom? Iedereen denkt dat Martin van Geel hem op kon pikken voor een klein bedrag. Niet helemaal waar, hij is aangeboden aan Feyenoord, Martin van Geel was redelijk overtuigd, maar het is weer iemand die zogenaamd 3 zaakwaarnemers heeft. Van Geel wilde direct onderhandelen met zijn club, maar die waren het niet eens met het geboden bedrag en ontkenden dat ze een bedrag hebben genoemd bij een zaakwaarnemer waarvoor de speler mag vertrekken.

Van Geel doet verre van alles goed daar ben ik het mee eens, maar dit kun je Van Geel niet kwalijk nemen.

15 november 2014 om 23:53

@tdpako; Ik draag jou bij deze voor als TD. Ik vrees alleen dat Feyenoord onder jouw leiding binnen twee jaar wederom op het randje van het faillissement balanceert en de club lekker de concurrentie met clubs als Nac, Willem II en Cambuur aan gaat om de onderste 4 plekken......

....of ik jij wordt gewoon hoofdscout! Schijnbaar kun jij spelers beoordelen op 2 wedstrijden op Rtl!

En nou even luisteren naar Poch Audere Est Fqacere Coys

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren