Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord neemt na zeven seizoenen afscheid

Laatste update:
/
Sebastiano Esposito en Internazionale komen er niet uit. De jonge spits verlangt een jaarlijkse salaris van 800.000 euro en een contract tot medio 2025, maar dit is de Italiaanse club te gortig. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester United heeft de optie in het contract van Luca Ercolani gelicht. The Red Devils hopen de jonge verdediger volgend seizoen op huurbasis elders meer ervaring op te kunnen laten doen. (The Sun)
/
Cheick Touré vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord. De negentienjarige aanvaller speelde de afgelopen zeven seizoenen voor de Rotterdammers en maakte in 2017 al zijn debuut in de hoofdmacht. (KuipTalk)
/
Gonzalo Higuaín moet een moeilijke keuze maken over zijn toekomst. De spits van Juventus twijfelt tussen een dienstverband bij DC United, waar zijn broer Federico assistent-trainer is, of een terugkeer naar River Plate. (La Gazzetta dello Sport)
/
De gesprekken tussen Internazionale en Paris Saint-Germain over een definitieve overgang van Mauro Icardi zijn vergevorderd. De twee clubs hebben er vertrouwen in dat zij in de komende dagen tot een akkoord zullen komen. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester United heeft Pietro Pellegri opnieuw in het vizier. De jonge Italiaan was voor zijn overgang van Genoa naar AS Monaco al in beeld en manager Ole Gunnar Solskjaer zou hem alsnog graag aan zijn selectie toe willen voegen. (Sky Italia)
Vind jij dat Feyenoord moet proberen om Cheick Touré alsnog aan boord te houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Icardi en Neymar samen.. Lijkt mij dat dat qua persoonlijkheden geen goede match is voor de lange termijn. Allebei mannen met een handleiding, daar moet je er niet teveel van hebben. Als ik PSG was, had ik Icardi lekker teruggestuurd.

29 mei 2020 om 18:22

Het gedrag van Icardi valt toch wel mee? Op het veld merk je er niets van. Het grote probleem is zijn vrouw die om de zoveel tijd lastig doet.

29 mei 2020 om 18:31

Volgens mij is Icardi zelf ook maar een stoorzender in de groep. Als je kijkt naar hoe hij aan zijn vrouw is gekomen, hoe hij daarna met Maxi is omgegaan, de conflicten bij Inter en zijn uitlatingen daarover... Wellicht is het de schuld van zijn vrouw, maar hij is dan alsnog samen met haar en zij heeft zo'n slechte invloed op hem dan..

29 mei 2020 om 18:41

uiteindelijk gaat het er natuurlijk om of hij die ballen in het doel legt. met een selectie vol ideale schoonzonen ga je het ook niet redden. ik vind het ook geen hele sympathieke kerel maar los van dat is het wel een hele goede spits natuurlijk en als je belangrijke goals maakt dan maak je al snel veel vrienden in een selectie

Voor zover ik had opgevangen was/is Touré een best groot talent bij Feyenoord. Is er een Feyenoordvolger die de reden dat hij niet verlengt (stagnatie, niet bereid te verlengen, gortige eisen,...) kent?

29 mei 2020 om 18:43

Veel geblesseerd geweest en (daardoor) stagnatie

29 mei 2020 om 18:44

Was inderdaad een groot talent, maar staat vanwege verschillende blessures nu al een tijd stil en raakt steeds verder achterop. Weet de exacte reden waarom hij niet wil verlengen niet, maar denk dat hij zelf ook ziet dat hij ver van het eerste verwijderd is en ergens anders een frisse start wil maken. Zonde, maar misschien wel het beste voor Touré.

29 mei 2020 om 18:45

Hij een tijdje geblesseerd geweest en is compleet gestagneerd in zijn ontwikkeling. Hij is simpelweg voorbij gestreven door andere talenten. Volgens mij heeft Feyenoord hem gewoon geen contract aangeboden.

29 mei 2020 om 18:52

Zijn dat dan Azarkan en ‘t Zand of doel je op andere jongens?

29 mei 2020 om 19:21

Ik bedoelde vooral in zijn eigen leeftijdscategorie, dus een Azarkan en een Summerville. Dit waren de spelers waarmee hij moest concurreren. Eventueel zou je Sinisterra en eerder ook Zwarts in de zelfde groep kunnen plaatsen. Allemaal jonge spelers die de afgelopen jaren tegen het eerste aanhinkte als buitenspeler.

29 mei 2020 om 18:50

Dank voor alle antwoorden hierboven!

29 mei 2020 om 19:07

De nadruk ligt inderdaad op WAS een groot talent.

29 mei 2020 om 19:21

Wel heel jammer dat hij zo vaak geblesseerd is geweest. Heb hem vaak zien spelen, 'was' een heel groot talent. Zoals hierboven aangegeven, gestagneerd en voorbij gestreefd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren