Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord kijkt naar oude bekende als opvolger van Slot

Laatste update:
/
De belangstelling voor AZ-linksback Milos Kerkez is zeer serieus. De Hongaar stelt zelf al dat een overstap tijdens de komende transfer zomer voor de hand ligt. (De Telegraaf)
/
Luciano Spalletti gaat vertrekken bij Napoli. De Italiaanse succescoach staat ondanks de behaalde landstitel al langere tijd op gespannen voet met voorzitter Aurelio de Laurentiis. (La Gazzetta dello Sport)
/
Feyenoord overweegt Jon Dahl Tomasson te halen als opvolger van Arne Slot. De 46-jarige manager ligt bij zijn huidige werkgever, Blackburn Rovers, nog tot medio 2025 vast. (The Sun)
/
Erik ten Hag wil een dubbelslag slaan bij Barcelona. De manager van Manchester United hoopt Frenkie de Jong en Ronald Araújo te verleiden met een overstap naar Old Trafford. (SPORT)
/
Calvin Stengs hoopt dat hij bij Royal Antwerp kan blijven. Momenteel wordt de 24-jarige aanvaller slechts gehuurd van OGC Nice, waar hij nog tot medio 2026 vastligt. (Het Laatste Nieuws)
/
Youri Tielemans kan Leicester City en de Premier League verlaten voor AS Roma. Ook Arsenal en Newcastle United hopen de Belg transfervrij te verwelkomen. (Ekrem Konur)
Is Tomasson de juiste opvolger indien Slot vertrekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erik ten Hag wil een dubbelslag slaan bij Barcelona. De manager van Manchester United hoopt Frenkie de Jong en Ronald Araújo te verleiden met een overstap naar Old Trafford. (sport)

Ik dacht dat de Engelse pers de ergste was...

22 mei 2023 om 17:48

Is toch om hartelijk om te lachen. Valt er iig iets te lachen als het om aankomende transfers gaat. Ziet er namelijk wat dat betreft niet best uit op dit moment, zolang de club niet verkocht wordt gebeurt er weinig. Als sir Jim dan ook nog de winnaar wordt moet er ook überhaupt gekeken worden wat er nog gebeurt.

Zou Bosz proberen, Tomasson heeft nog weinig gepresteerd

22 mei 2023 om 14:18

Bosz heeft ook nog nooit wat gewonnen. Ik zie Bosz ook niet zo snel in de Kuip terugkomen. Hij is niet echt lekker weggegaan in t verleden.

22 mei 2023 om 14:22

Nee maar Slot ook niet toen ie bij feyenoord kwam

22 mei 2023 om 14:34



Tomasson heeft gewoon goed gepresteerd bij Malmo, naast kampioenschappen haalde de ploeg ook nog eens Champions League. En dat met een budget en selectie van de helft van FC Utrecht. Ook bij Blackburn beste resultaat na degradatie uit de Premier League, heeft meer prijzen dan Bosz te pakken. Als Ajax fan hoop ik dat Feyenoord Bosz pakt, maar zou Tomasson de beste optie vinden.



22 mei 2023 om 15:17

Slot was dan ook een onervaren trainer. Bosz heeft na Ajax geen enkele club meer beter gemaakt. Is overal snel weggegaan. Nee bedankt.

22 mei 2023 om 15:42

Hoezo ook?

Tomasson, is 2x kampioen geworden met Malmo.

Bosz heeft de eerste divisie met Heracles gewonnen dat wel

Denk niet dat Tomasson een verkeerde keuze zou zijn. Malmo wilde graag met hem door en deed het erg goed.

22 mei 2023 om 19:56

Denk dat Tomasson graag zou willen aangezien zijn zoon op 1908 speelt

23 mei 2023 om 21:27

Op dit moment is hij aan het kijken of zijn gezin over kan komen naar Engeland.

22 mei 2023 om 15:28

Bosz maak altijd problemen bij een club. Ik zou dan Jansen proberen

22 mei 2023 om 15:44

Pascal Jansen? Ik vind Az prima presteren, maar ben niet echt fan van hun speelstijl momenteel. Ik denk dat Feyenoord fans niet heel blij worden van elke week een wedstrijd te zien onder Jansen.

22 mei 2023 om 15:49

AZ gaat Jansen echt niet aan Feyenoord verkopen. Daarvoor is er in het recente verleden teveel gebeurd tussen de clubs.

22 mei 2023 om 17:59

Feyenoord zal voor slot en zijn assistenten veel vragen pusic pas bijgetekend. Denk dat hij ook kokcu wil hebben gewoon 60 vragen voor deze speler ze betalen toch wel om slot tevreden te houden. voor allemaal zit je op 72 mil

Arsenal en Tielemans.. Wanneer komt dat eens rond. Al jaren met elkaar in verband gebracht.

22 mei 2023 om 14:27

Uhm nooit?

De Jong en Araujo naar United, ik dacht dat het 22 mei was en niet 1 april. Waar toveren ze dit soort onnozele roddels vandaan? Toch te bizar voor woorden. Zou me niks verbazen als die twee allebei de rest van hun carrière bij Barça spelen. En geef ze eens ongelijk.

22 mei 2023 om 17:47

Is de source Sport of Mundo Deportivo, dan zeggen ze nooit iets nuttigs over Barca. Soort nepnieuwskrant die fan zijn van Barca, Marca doet herzelfde bij Real. Die hebben het zelden goed qua transfers.

Is die Spalletti niets voor Ajax? Heeft ons toch behoorlijk weggepoetst in 2 wedstrijden.

Araujo en Frenkie, ja natuurlijk. Twee absolute sterkhouders gaan het zonnige Barcelona verlaten voor een team als Man Utd...

Never dat dit gaat gebeuren. Kost ze ook enorm veel geld...

Tielemans wordt al jaren in verband gebracht met Arsenal, maar lijkt een Aouar verhaal te worden, haha.

Al is het niet erg om Tielemans transfervrij op te kunnen pikken. Maar ik gok dat Arsenal eerst bezig is met de contracten van Saka en Saliba. En verder met het aantrekken van een Rice en/of Caicedo.

22 mei 2023 om 14:55

Gaat arsenal 100mil bovenhalen voor rice? Ik vrees ervoor, hij is brits een beest op zijn plaats. En west ham moet niet verkopen. Dus kunnen vragen wat ze willen.

22 mei 2023 om 15:08

Arsenal is al een bod aan het voorbereiden van 92 miljoen. Dus ja 100 kan prima

Kerkez weg bij AZ zou ik toch wel erg zonde vinden na 1 seizoen ;
Hopelijk kunnen we goed cashen..

tielemans zou toch bijna overal basis staan (ok dit seizoen was het niet best, maar heel leicester was matig). of op zijn minst een goede breedte versterking voor veel europese topclubs.
ook nog eens mooi voor de clubs dat hij gratis is.

De absolute dragers van Xavi's elftal proberen weg te trekken: Frenkie de Jong en Ronald Araujo. Soort van trekken aan een dood paard. Maar Erik, blijf het proberen. Blijf het proberen! Een beetje zoiets als dat Xavi zou kunnen proberen om Ruben Dias en Kevin de Bruyne over te halen naar het Camp Nou te komen.

Slot kan helemaal niet weg als Te Kloese zijn poot stijf houdt. Als TH 30 miljoen wil braken Pascal Jansen van AZ aanstellen.

mocht slot vertrekken zou ik zeggen bel ron jans

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren