Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fenerbahçe kan PSV'er geweldig salaris bieden

Laatste update:
/
Barcelona moet rekening houden met het vertrek van Martín Montoya. De 23-jarige rechtsback leek dit seizoen een echte kans te krijgen, maar onder leiding van trainer Luis Enrique is Daniel Alves nog altijd onomstreden. Het geduld van de door Barça opgeleide vleugelverdediger is zo goed als op en een winters vertrek is een serieuze optie. AS Roma, Internazionale en Bayer Leverkusen houden de situatie in de gaten. (Sport)
/
Marouane Fellaini krijgt de laatste weken weer de kans van Louis van Gaal, maar dat laat onverlet dat de Belg op Old Trafford niet het volste vertrouwen geniet. Fellaini heeft daar geen zin meer in en vertrekt het liefst al in januari. Napol is een optie: de zaakwaarnemer van de Rode Duivel zou al met de Italianen gesproken hebben. De precieze inhoud van dat onderonsje is vooralsnog geheim. (Radio Kiss Kiss)
/
Fenerbahçe wil Europa bestormen en de Turkse grootmacht klopt daardoor mogelijk aan in Eindhoven. De club van Dirk Kuyt is zeer gecharmeerd van Memphis Depay en men kan de jonge Oranje-international een fantastisch salaris bieden. Er zal wel een gigantisch bedrag op tafel moeten komen, want Depay kost minimaal twintig miljoen euro. Een andere topspeler die naar Istanbul kan, is Carlos Tévez van Juventus. (Diverse Turkse media)
/
Bojan Krkic kan terugkeren in de Primera División, maar dan zal hij moeten inleveren. Deportivo La Coruña is bereid om de aanvaller weg te halen bij Stoke City, waar de ex-Ajacied het niet naar zijn zin heeft. De club uit Galicië kan echter niet betalen wat Bojan momenteel verdient. “We hebben na afgelopen zomer weinig meer te besteden”, zegt een woordvoerder van Deportivo, dat Bojan al eerder in huis wilde halen. (El Ideal Gallego)
/
Parma wacht al tijden op het herstel van Jonathan Biabiany, maar gaat nu toch actie ondernemen. De Italianen hebben Yassine El Ghanassy aangeboden gekregen en overwegen de Belgische Marokkaan een contract tot aan het einde van het seizoen aan te bieden. El Ghanassy is transfervrij sinds hij afgelopen zomer vertrok bij AA Gent. Alhoewel talentvol, staat de aanvaller ook te boek als een lastpak. (Sky Italia)
Denk jij dat Memphis Depay over de streep te trekken is met geld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik hem was zou ik naar Engeland gaan. Kan hij in de voetsporen van Ronaldo en bale treden

31 oktober 2014 om 10:08

Ronaldo en Bale? Lijkt mij iets te hoog gegrepen

31 oktober 2014 om 10:12

'kan' wie weet is hij zo iemand

31 oktober 2014 om 10:42

Zeiden we dat ook niet van Suarez en kijk wat die allemaal heeft gepresteerd

31 oktober 2014 om 10:46

Naja we gaan het zien.. Zou mooi zijn voor het nederlands elftal.

31 oktober 2014 om 12:07

Eh, Bale op die leeftijd was ook niet zo speciaal hoor. Pas onder Redknapp bloeide hij op bij de Spurs.

31 oktober 2014 om 10:57

Vind ik aug ge het helemaol geliek

Ook al denk ik dat dit niet zal gaan gebeuren het is en blijft voetbal.

Vergeet het maar. Depay zal nooit naar van PSV naar Fenerbace gaan, zelfs al zou die 5 miljoen per jaar krijgen.

Daarnaast reken er maar op dat Depay minimaal 30 miljoen moet kosten.

Depay naar Turkije, dan kun je betere deze onzinnige posten weglaten. Hij kon deze zomer naar Spurs voor 20 miljoen, waarom zou je dan in godsnaam naar een club willen gaan dat uitgesloten is van Europees voetbal?

31 oktober 2014 om 09:13

Dat is alleen dit seizoen nog, als ik me niet vergis. Maar ik denk echt niet dat hij naar Fener zal gaan. Hij is jong en hij wilt een carrière maken, dat geld komt er sowieso nog wel.

Sja.... Welke club is nou niet gecharmeerd van die jongen. Maar zie hem echt niet naar Turkije vertrekken. Zou Man United wel mooi vinden. Daar is hij echt een 'bouwsteen. Onderdeel van een evt wederopstanding. Roma lijkt me ook mooi. Maar geen Turkije,.. nog niet althans.

Ik ben echt benieuwd voor wat voor bedrag hij getransfereerd gaat worden. Moet minimaal het door Liverpool geboden bedrag op Suarez zijn.

31 oktober 2014 om 09:46

Nee, het door Real geboden bedrag....als we ons nou zo onderdanig op gaan stellen komen we er nooit.

Nou 1 ding weet ik zeker : Memphis gaat niet naar de turkse competitie.
Bovendien als de turken denken hem voor maar 20 miljoen binnen te kunnen halen hebben ze het volledig verkeerd gezien.

Eigenlijk weet ik dus 2 dingen zeker.

31 oktober 2014 om 09:43

Nou hoop ik toch ook echt dat die transfersommen in NL ook eens opgeschroefd gaan worden. Wil je als PSV je na deze transfer op de markt begeven, dan moeten er echt bedragen betaald gaan worden in de order van 30 a 40 miljoen. Als we dan zonodig het opleidingsland van Europa willen worden dan moeten die rijke stinkerds er ook maar voor gaan betalen. Wij lopen in NL ook het risico dat een talent uiteindelijk niet doorbreekt (bakkali) en lijden daardoor ook verlies. Dat moet dan in andere transfers doorberekend worden.

31 oktober 2014 om 09:45

Brands gaat komende zomer ook pas in gesprek met een gegadigde vanaf 30 eerder niet.

Daar moet hij zeker niet heengaan want hij moet gewoon naar een betere club en een wat grotere competitie lijkt mij .

Fenerbahce kan Depay nooit betalen plus daar ligt de ambitie van Depay niet.

31 oktober 2014 om 09:32

Ik denk wel zeker dat Fener Depay kan betalen, je kan alles over Turkije zeggen, maar geld hebben ze wel. maar ik denk ook dat Depay naar een betere Competitie wil.

31 oktober 2014 om 12:28

Ik vraag me af of die twintig miljoen kunnen neerleggen voor een speler.

31 oktober 2014 om 17:12

Fener zou 3 jaar geleden met gemak zulke bedragen kunnen neerleggen. Waren destijds financieel 1 van de sterkste clubs in Europa. Na het omkoopschandaal hebben ze een enorm imagoverlies geleden en daar hebben ze economisch mog steeds last van.

Depay heeft nog een contract tot 2018, 3 en half jaar... Als Depay als linksbuiten zo doorgaat kost hij aan het einde van het seizoen rond de 30 miljoen. Hij gaat gewoon direct naar een topclub in Europa. Los van het feit dat Fenerbache zijn salaris wel zou kunnen betalen, denk ik dat Depay een carriere ambieert in zuid of west Europa.

Depay is de laatste psv'er die je over de streep trekt met geld. Die jongen heeft zijn toekomstplannen al uitgestippeld.

31 oktober 2014 om 10:11

Een club als Manu ofzo kan hem wel over de streep trekken met geld..

31 oktober 2014 om 10:18

Je zegt het zelf al, 'een club als Manu'.. Dan gaat het dus om die club en niet het geld

31 oktober 2014 om 10:23

Ja maar dan kunnen ze hem toch over de streep trekken met geld.. Dat is de vraag niet of die het alleen zal doen voor het geld.

31 oktober 2014 om 11:18

Man U is qua geschiedenis, supporters, de club zelf en de spelers toch wel een stukje groter dan Fenerbahce.

31 oktober 2014 om 11:31

Als je leest wat ik zeg snap je wat ik bedoel.

Stel Chelsea en Manu willen hem allebei maar bij Manu verdient die meer. is die wel over de streep te tillen met geld.. Snap je?

Fenerbahce zou niet eens een optie moeten zijn.

Haha dit is natuurlijk regelrechte onzin. Depay gaat nooit naar Turkije, dan verknalt hij zijn hele carrière. Hij vertrekt meteen naar een Engelse topploeg of misschien naar Spanje. Doet in mijn ogen echt niet onder voor Sandro Ramirez of Munir El Haddadi.

Ik ken Depay persoonlijk, ik weet dat hij gechameerd is van Turkse cultuur. Komt vaak in Turkse gemeenschap in Eindhoven. Maar als nog denk ik niet dat die voor Turkije zou kiezen.

Ik vind het een goede speler maar wel te overschat

31 oktober 2014 om 10:55

Overschat? zeker veruit de beste speler van de eredivisie.

31 oktober 2014 om 11:01

Overschat?

Tegenwoordig worden veel voetballers al meteen bestempeld als overschat/onderschat, wanneer is iemand nou overschat? Die jonge heeft een mooi WK achter de rug en neemt PSV de laatste twee jaar op sleeptouw. Dat één of andere idioot in de media roept dat hij de nieuwe ronaldo of wat dan ook wordt, wilt niet meteen zeggen dat hij over het algemeen overschat is. Het talent heeft hij, het enige wat zou kunnen ontbreken is mentaliteit. Depay is één van de weinige Nederlandse talenten die met beide benen op de grond is gebleven. Als jij beweert dat je hem kent, dan weet je dat hij het tot de absolute top kan schoppen.

31 oktober 2014 om 11:42

@gsumutgs

Het kennen van de persoon wilt niet zeggen dat hij de top kan halen? Snap het niet?

Ik denk juist dat Veel spelers te snel worden Bestempeld met als Talent!
Je hebt mij niet horen zeggen slechte speler, Hij is zeker een goede voetballer, Maar een WK goed spelen ( invalbeurten) wil niet veel zeggen.

Zie geval Drenthe.

Haha Fenerbahçe kom op zeg. Dat is totaal geen verbetering tot Psv, Depay kan veel beter krijgen.

31 oktober 2014 om 12:57

Klopt niveau is het zelfde alleen het salaris is meer en er is daar mooier weer.
Maar daar moet hij nu niet naar toe gaan.
En geen idee of Feherbahce wel 30+ miljoen heeft. want Depay is zeker niet goedkoop.
Hij kan beter naar een engelse club gaan. Arsenal zou perfect bij hem passen. DE nieuwe Overmars.
Arsenal heeft zowieso een goede nederlandse geschiedenis aan spelers

Depay moet aan het einde van het seizoen naar Borussia Dortmund gaan. Hopelijk blijft Reus. Een aanval met Depay en Reus dan heb je zoveel snelheid.

Lekker naar Engeland gaan. De Turkse competitie is leuk en aardig, maar Turkije is geen trapje op zijn ladder naar de Europese top. Turkije moet hij straks op z'n 32e maar doen als hij als grote vedette nog even wil cashen. Nu kan 'ie beter naar een club als Tottenham gaan (mocht 'ie een tussenstap ambieren) en anders gewoon meteen naar een topclub vertrekken.

Manchester united is een mooie club voor hem. Depay zal zich niet kunnen ontwikkelen in de Turkse Super Lig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren