Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (4/9): Fàbregas zet Wenger met wens onder druk

Laatste update:
/
Georginio Wijnaldum blijft twee jaar langer bij PSV. De 23-jarige middenvelder, die dit seizoen door blessures niet veel heeft gespeeld, gaat zijn handtekening zetten onder een contractverlenging voor twee seizoenen. Wijnaldum ligt nu nog vast tot medio 2015, in de nieuwe situatie is dat dus tot medio 2017. Wijnaldum is bezig aan zijn derde seizoen in Eindhoven, daarvoor speelde hij bij Feyenoord. (Voetbal International)
/
Geen nieuw contract bij sc Heerenveen, wel een dienstverband bij Bayern München. Het is zomaar mogelijk voor Stefano Marzo. “Bayern München 2 heeft zich gemeld en er is interesse van een club uit de Eredivisie. Van sc Heerenveen heb ik niets gehoord”, zegt de in België geboren rechtsback. Marzo doorliep de jeugdopleiding van PSV, maar daar vertrok hij in 2012. (Omrop Fryslân)
/
Barcelona is bereid Cesc Fàbregas te verkopen en Manchester United en Manchester City hebben interesse. Barcelona wil dan ook graag zakendoen met een van deze clubs, maar Fàbregas heeft aangegeven dat hij bij een terugkeer naar Engeland alleen naar zijn oude club Arsenal wil. Arsène Wenger wordt dus onder druk gezet: hij is eigenlijk op zoek naar versterkingen voor andere posities, maar de fans willen Fàbregas wel terug. (Sport)
/
Miralem Pjanic speelt ook na de zomer bij AS Roma. De middenvelder wordt in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Barcelona, maar trainer Rudi Garcia rekent op zijn pupil. “Ik ben ervan overtuigd dat hij blijft. Ik heb gelezen wat hij heeft gezegd: hij sprak met respect over PSG en wie heeft nou geen sympathie voor de speelstijl van Barcelona?”, doelt de Franse coach van Roma op eerdere uitspraken van Pjanic. (La Mi-Temps de Sidney)
/
Sebastian Larsson velde Manchester United afgelopen weekend en zette zichzelf daarmee in de etalage. De Zweedse middenvelder beschikt bij Sunderland over een contract dat over enkele weken afloopt, en Stoke City hoopt de 28-jarige Larsson in te lijven. Borussia Mönchengladbach, Besiktas en Galatasaray hebben ook interesse, maar the Potters zijn naar verluidt van plan elke aanbieding van dit trio te overtreffen. (Daily Mirror)
Als Cesc Fàbregas teruggaat naar Engeland, zal hij alleen voor Arsenal spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fabregas, Schneiderlin, Benzema en hoogstwaarschijnlijk een RB en we zijn kampioen. Hoe we gaan spelen weet ik niet, maar dat we dan kampioen worden staat vast.

7 mei 2014 om 12:05

Bijna grappig

7 mei 2014 om 12:31

Hoezo bijna grappig? Tot Walcott en Ramsey uitvielen waren we gewoon het beste team in de PL.

7 mei 2014 om 12:46

Het gaat me er nog niet eens om dat Arsenal geen kampioen kan worden, meer om dat hij zegt dat het vast staat dat Arsenal dan kampioen gaat worden alsof City en Chelsea niet bestaan. En dan nog steeds denk ik dat je geen kampioen kan worden. Verdediging van Arsenal is nog niet degelijk genoeg in belangrijke wedstrijden.

7 mei 2014 om 13:28

Als je de topwedstrijden er niet bij rekent staan we verdedigend gewoon heel goed, in die 4 wedstrijden hebben we 20 goals tegen gehad, in alle andere wedstrijden 21. Dus zo slecht is de verdediging niet.

7 mei 2014 om 13:59

Dan nog zal er flink gesleuteld moeten worden aan de verdediging, want als Arsenal door het ijs zakte, ging het er ook finaal doorheen. Ik denk dat ze ook minstens 2 spelers moeten halen die alles gewonnen hebben en een ploeg op sleeptouw kunnen nemen. Fabregas is daar een van, maar bijvoorbeeld ook een Ivanovic, een Vidic of een Alonso.

7 mei 2014 om 12:09

Coleman. En nog Griezmann.
Maar ik zie Wenger geen 5 spelers halen, zeker niet als ze elk ongeveer 25 miljoen kosten.

7 mei 2014 om 12:59

Griezmann hoeft niet, op links hebben we Cazorla, Podolski evt Chamberlain. Dus tenzij Poldi weggaat...

7 mei 2014 om 13:12

En hoevaak zullen ze allemaal fit zijn? Je moet leren uit vorige seizoenen vol met blessures. Poldi mag gerust weg. En we moeten meer diepgang hebben, iets qat Cazorla helemaal niet brengt.

7 mei 2014 om 17:20

En wat al ze dat allemaal wel zijn, dan krijgen we nog ergere scenarios dan Bayern.

7 mei 2014 om 12:31

hahah dream on!

Ik kan ook zeggen Liverpool koop:

Mertens
Hamsik
Varane

en we zijn kampioen.

7 mei 2014 om 12:32

Alleen zijn die nogal wat minder realistisch.

7 mei 2014 om 12:35

Hoezo? Vind jij benzema wel realistisch dan?

7 mei 2014 om 12:44

Zou zo maar kunnen, als Real Madrid een spits als Suarez of Aguero haalt dan kan Benzema beter weggaan en Arsenal heeft al een lange tijd interesse in benzema.

7 mei 2014 om 13:25

Ben ik niet met je eens.

Pl staat hoger aangeschreven dan de serie a, dus ik denk dat de spelers er zeker voor open zullen staan.

Varane speelt bijna niet bij Real Madrid, terwijl hij juist speelminuten nodig heeft.

7 mei 2014 om 13:29

Hamsik vertrekt niet, Hamsik word een clublegende. Varane mag niet weg van Real en Mertens is wel haalbaar maar die maakt je geen kampioen.

7 mei 2014 om 13:49

Eke speler is te koop Straven en we hebben het hier niet over Messi of Ronaldo.

Mertens is juist een speler die je wel kampioen maakt, hij maakt het elftal compleet.

Als je twee razendsnelle flankspelers hebt met Sterling aan de ene kant en Mertens aan de andere kant en coutinho kan weer terugzakken naar het middenveld en je hebt suarez zwervend in de spits, dan wordt het je vingers aflikken.

7 mei 2014 om 14:20

'mertens juist een speler die je kampioen maakt'

Huh?

7 mei 2014 om 15:36

Yes wellicht niet als individu, maar wel de speler die ze nodig hebben om de selectie te verbeteren!

7 mei 2014 om 12:44

Scheinderlein is meer een renpaard met af en toe een sliding
Niet zo'n bijzondere speler en is tevens ook vaak gebleseerd ik zie liever Khedira komen.

7 mei 2014 om 13:36

Hoezo denkt elke Arsenal-fan dat Benzema los te weken is bij Real? Hij is momenteel de onbetwiste 1e spits, speelt uitstekend, gaat waarschijnlijk tot 2018/2020 verlengen en is dus niet haalbaar voor een subtopper als Arsenal..

7 mei 2014 om 20:30

Als je er logisch bij nadenkt is het wel mogelijk real madrid wilt waarschijnlijk suarez halen en willen ze jese als 2de spits met morata en als jese er in komt gaat meestal ronaldo de spits in dus het komt erop dat ze geen 2de spits nodig hebben en waarschijnlijk benzema makkelijk naar Arsenal kan gaan ze hebben mesut uzil ook gehaalt en dan had ook niemand verwacht

8 mei 2014 om 22:33

Denk persoonlijk niet dat Real Suarez koopt, zijn komst is pure geldverspilling. Ronaldo heeft dit seizoen nooit in de spits gespeeld, als Jesé het veld in komt begint hij gewoon als rechtsbuiten. Real heeft Morata als tweede spits en voor nu is dat prima. Özil was een stuk makkelijker over te nemen dan Benzema, die had problemen met de preses en mocht weg van de coach. Benzema mag echter onder geen beding weg bij Real & zal ons zeker niet verlaten voor Arsenal..

Ik zie fabregas alleen terug naar arsenal gaan maar ik denk dat dit niet waar is het is toch zo dat hij xavi moet opvolgen

7 mei 2014 om 12:08

Dat was het plan, maar de trainers stellen hem teveel aanvallend op, hij heeft schitterende momenten, maar je moet hem ruimte geven, hem in de spits spelen is dus niet echt de perfecte keus... Het liefst zie ik hem in het middelveld op plaats waar xavi staat, maar niet waar iniesta staat, en daar wordt hij toch het meest gebruikt...

Ik als Barcelona zijnde zou fabregas en Pedro aanbieden voor Ozil

Fàbregas had een aantal jaar later moeten komen, om Xavi te vervangen op met middenveld. Nu valt hij steeds net buiten de boot.

Als hij weggaat gaat er wel wéér een clubman weg, maar het zal geen onoverkomelijke ramp zijn voor Barcelona.

Als je Cesc terug kan krijgen dan moet je dat altijd doen. Dan heb je niks meer aan Wilshere of hij wordt helemaal een bankspelertje maar dat is dan maar zo. Zo goed is die Wilshere nou ook weer niet en vergeleken met Cesc is hij niks. Een wereldspits erbij, een goeie winger erbij en een goeie CDM erbij en je kan mee doen om de prijzen.

Fabregas is altijd welkom kom ik denk dat hij als bij arsenal was gebleven nu de allebeste middenvelder ter wereld was geworden maar bij Barca komt hij niet tot zijn recht.

7 mei 2014 om 12:24

Jij hebt wel veel fantasie, Respect

7 mei 2014 om 12:29

Nee, gelijk. De kwaliteiten van Cesc komen gewoon niet tot hun recht bij Barcelona.

7 mei 2014 om 13:02

Als hij gewoon op het middenveld mag spelen wel vind ik. Fabregas heeft ook goede wedstrijden voor Barcelona gespeeld. Maar niet in de spits.

Arsenal heeft al zoveel middenvelders. Koop eens een keer een fatsoenlijke spits. Anders blijven jullie prijsloos.

Özil en Fabregas op één middenveld, waauw, alleen de rest nog want bijvoorbeeld de aanval is niet zoveel

7 mei 2014 om 12:32

Met zo'n aanvoer kan een spits 20 kansen per wedstrijd missen...

7 mei 2014 om 12:41

Na.. Na.. Na.. Girouudd

Toch nog een voetballer met clubliefde. Zouden meer voetballers moeten hebben.

als Özil vertrekt kan het prima, las laatst wat over intresse van PSG miljoentje of 40-50 daarvan Fabregas terug halen, in mijn ogen een vooruitgang.
dan nog een echte defensieve middenvelder, een rechtsback en een spits en we zijn weer klaar voor het seizoen. allen zijn er weinig echt goede middenvelders beschikbaar voor een goeie prijs, Bender toch maar proberen ook wil hij liever niet, anders wat jongere talenten als Schiederlin of Carvalho, maar die zou volgens de geruchten heel duur zijn. voor rechtsback zou Coleman ideaal zijn anders Richards. en spits het mooiste is natuurlijk Costa, maar spitsen als Benzema, Dzeko zouden ook ideaal zijn.

7 mei 2014 om 12:35

Je weet dat Arsenal 50 miljoen hebt betaald he Ozil laten ze echt niet zomaar vertrekken

Een dubbele pivot met Ramsey en Fabregas? Ik denk niet dat dat heel goed gaat werken trouwens, maar aan de andere kant laten Liverpool en City zien dat je als je heel erg veel scoort geen hele goede verdediging nodig hebt.

7 mei 2014 om 12:39

Je kan ook 4-5-1 spelen met een verdedigend ingestelde middenvelder of controleur ik denk dat Fabregas dat wel aankan
Met twee CM daar voor als Ramsey en Ozil is echt smullen. Dan prikt Giroud erin de competitie minimaal 20 in.

7 mei 2014 om 12:40

Ik heb toch liever een dubbele pivot met Wilshere en Ramsey. Vorig jaar zag ik Fabregas graag komen, maar sinds we Özil hebben hoeft het echt niet meer.
En City en Liverpool hebben Aguëro en Suarez. Die zijn 5x beter dan Giroud, maar ook beter dan Mandzukic, Benzema...

mooie speler voor city die fabregas. Kan mooi dienen als aanvoer voor de spitsen.

Goeie redenatie ook, alsof Wenger denkt shit Fabregas wil weg en eigenlijk heb ik geen middenvelder nodig maar ja hij wil weg en de fans willen hem dus ok dan neem ik m maar, onzin.

Haha, als Fabregas naar Man u of city gaat is het de zoveelste speler die van Arsenal naar een andere top club gaat in de PL. Al is het in het geval van Fabregas met een omweg. Ik hoop alleen wel voor Arsenal dat hij of naar Arsenal komt of niet naar de PL gaat. Ik vind het altijd een zwakte bod om zo je oude club de rug toe te keren.

Met deze opstelling is er zeker een flinke kans op de titel.
Wel een beetje optimistisch, dit is ervan uitgaande dat Sagna blijft.
Misschien is dit ook wel een beetje te aanvallend maar dat kan imo wel met het blok Per - Kos.
Fabregas komt imo ook het beste tot zijn recht als centrale middenvelder.
Je zou dan ook nog Schneiderlin kunnen halen als je wat verdedigender wil spelen
Je hebt zo ook nog met Cazorla, Ox, Wilshere en Giroud een aantal spelers achter de hand die makkelijk spelers zouden kunnen vervangne bij blessures, zodat jej ook een kwalitatief bredere selectie hebt dan dit seizoen. Ik zou er voor tekenen iig.

Szczesny
Sagna
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Fabregas
Ramsey
Walcott
Ozil
Griezmann
Benzema

Ik zou het geen schande vinden als hij naar United gaat, de andere topclubs wel. Bij United hebben ze exact voor zijn positie een gat. Probleem voor Arsenal is dat die positie voor de hele toekomst vastligt; Ramsey en Wilshere nu, Zelalem voor later. Voor de DMF positie moet iemand anders komen, iemand met verdedigende kwaliteiten. Dus of Cesc krijgt bij Arsenal dezelfde rol als bij Barca (verschillende posities) of hij wordt gehaald voor de DMF positie, wat mijn inzien niet de beste keuze is.

We zullen zien, ik zou het uiteindelijk wel heerlijk vinden om hem weer in een Arsenal shirt te zien.

Wenger mag blij zijn als Fabregas komt, wat overigens denk ik toch niet waar is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren