Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse grootmacht observeert Martin Ödegaard

Laatste update:
/
Pierre-Emerick Aubameyang staat bovenaan het lijstje met vervangers voor Lautaro Martínez. Internazionale gaat ervan uit dat de Argentijn zal vertrekken, waarna het zich bij Arsenal wil melden. (Daily Mail)
/
Ook Alexandre Lacazette vertrekt aankomende zomer mogelijk bij Arsenal. De Fransman heeft een clausule in zijn contract die een transfer mogelijk maakt als the Gunners er niet in slagen om zich te kwalificeren voor de Champions League. (The Times)
/
Een scout van Manchester United zat onlangs op de tribune om Martin Ödegaard te bekijken. De Noor wordt dit seizoen, en aankomend seizoen, door Real Madrid verhuurd aan Real Sociedad. (Daily Star)
/
Olivier Giroud is nog altijd een doelwit voor Internazionale. De spits, die over een aflopend contract beschikt bij Chelsea, is echter ook in beeld bij Lazio, Los Angeles Galaxy, Olympique Lyon, Crystal Palace en West Ham United. (Diverse Engelse media)
/
Het is nog niet zeker dat Djibril Sidibé bij Everton blijft. The Toffees wikken wegen of zij de gehuurde rechtsback definitief over willen nemen van AS Monaco. (Liverpool Echo)
/
Matías Zaracho wil zelf graag naar AC Milan. I Rossoneri moeten er nog wel uit zien te komen met Racing Club, dat 25 miljoen euro wenst te ontvangen voor de middenvelder, terwijl Milan eigenlijk 15 miljoen wil betalen. (Calciomercato)
Denk jij dat Martin Ödegaard in de komende jaren bij Real Madrid gaat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las inderdaad hetzelfde over Ødegaard. Marcel Bout zat op de tribune. Ben benieuwd in hoeverre zijn aanwezigheid daadwerkelijk Ødegaard betreft, aangezien we toch echt net een spelmaker hebben gekocht.

No way. Odegaard zal het middenveld gaan vormen bij Real samen met Valverde en Casemiro. Real zal hem echt niet verkopen. Is de directe vervanger van Modric

Haha een scout van Manchester United. Net of dit soort spelers nog actief gescout moeten worden. ManU koopt sowieso haast altijd de verkeerde spelers.

Odegaard moet natuurlijk gewoon terug naar Real, dat wordt echt een ster bij Real. is nu zo'n beetje klaargestoomd voor het grote werk

Denk niet dat Real Madrid zo snel Odegaard gaat verkopen. Heeft potentie om een absolute ster te worden op zijn positie in de toekomst. Die scout kan denk ik beter andere spelers in de gaten gaan houden

Zowat elke speler wordt aan United gelinkt dus ik zal niet veel waarde hieraan hechten. Als Arsenal terug naar de top wil moeten ze af van spelers zoals Lacazette maar ook Ozil, Xhaka en een paar anderen. Deze spelers hebben genoeg tijd gekregen of zijn niet wat zij ooit geweest zijn. Ze kunnen hoogstens team aan een top4 helpen maar als je met de selectie van City en Liverpool wil meedoen dan zal je gewoonweg veel betere spelers moeten halen. Als United supporter kan ik meespreken van middelmatige spelers en geen enkele coach gaat een titelkandidaat van zulke selecties kunnen maken.

26 februari 2020 om 16:22

Als je nu nog Xhaka noemt dan kijk je geen Arsenal. De enige speler die onder Arteta alles gespeeld heeft en ook nog zeer verdienstelijk...altijd bij de beste 3 spelers van de wedstrijd. Hij is vitaal voor het spel van Arteta en begint te lijken op de speler die we dachten te kopen een paar jaar terug. Kan je op hem (of wie dan ook) upgraden dan moet je het altijd doen, maar ik zie niet snel wie dat dan zou moeten zijn realistisch gezien.

Ten eerste: Waarom zou Odegaard naar een gezonken schip als Man utd gaan?
Ten tweede: Odegaard heeft meerdere keren aangegeven dat Real Madrid zijn droom en zijn doel is.
Ten derde: Real ziet Odegaard als toekomstige basisspeler.
Die gaat daar dus niet weg

26 februari 2020 om 17:51

United heeft nog steeds de financiele middelen om terug te keren aan de top en het blijft natuurlijk een van de grootste clubs van Europa ondanks dat het de afgelopen 5 jaar niet best gaat. als Real hem een kans geeft zal hij ongetwijfeld daar blijven maar zo niet zou ik het best kunnen begrijpen als hij naar United gaat. die komen echt wel weer terug

27 februari 2020 om 09:36

Barcelona gaat ook zinken en nogmaals real gaat hem zo verkopen als pogba deal erbij komt kijken, snap je wat van voetbal of niet, real droomt voor pogba

Waarom niet, Zidane wilt pogba en solskjaer wilt odegaard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren