Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Duizelingwekkend bod op Suárez komt eraan

Laatste update:
/
Antonio Cassano is sinds maandag transfervrij en werd meteen in verband gebracht met Juventus. Trainer Massimiliano Allegri weigert echter te bevestigen of hij interesse heeft in de 32-jarige aanvaller: “Ik heb hem bij AC Milan meegemaakt en hij is op technisch vlak een geweldige speler. Maar ik praat alleen over spelers als ze echt bij ons spelen. We zien wel wat de mogelijkheden op de markt zijn”, aldus Allegri. (Sky Italia)
/
Anderlecht raakt in de zomer mogelijk twee toptalenten kwijt. Voorzitter Roger Vanden Stock verwacht dat middenvelder Dennis Praet en verdediger Chancel Mbemba na dit seizoen waarschijnlijk promotie kunnen maken: “Als een club uit de grote competities aanklopt, zijn we verloren. Mbemba gaat sowieso weg en als ik de omgeving van Praet hoor, zal hij waarschijnlijk ook ingaan op een goed voorstel”, klinkt het. (Sport/Voetbalmagazine)
/
Arsène Wenger blijft hopen op een samenwerking met Luis Suárez. De trainer van Arsenal was afgelopen zomer al geïnteresseerd in de international van Uruguay, maar die verruilde Liverpool toen voor Barcelona. Bij de Catalaanse grootmacht komt Suárez echter nog niet helemaal uit de verf en Wenger is naar verluidt van plan om na afloop van dit seizoen een duizelingwekkend bod op de voormalig Ajacied uit te brengen. (The Sun)
/
Rúben Neves is dit seizoen doorgebroken bij FC Porto, maar is er nog geen vaste waarde. Liverpool heeft desondanks genoeg gezien, want die club schijnt in de zomer een bod op de zeventienjarige middenvelder uit te willen brengen. Afgelopen zaterdag werd de Portugees jeugdinternational in het duel met Marítimo nog gescout door the Reds. In het contract van Neves staat een afkoopsom van veertig miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Queens Park Rangers en Crystal Palace hopen in de slotfase van de transferperiode nog zaken met elkaar te doen. The Eagles willen de 23-jarige middenvelder Jordon Mutch hebben en aanvaller Fraizer Campbell bewandelt waarschijnlijk de omgekeerde weg. Palace is overigens nog lang niet klaar, want men heeft ook nog altijd interesse in Bafetimbi Gomis van Swansea City en Serge Gakpé van Nantes. (Daily Mirror)
Met Luis Suárez erbij zou Arsenal landskampioen worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Suárez komt er wel bij Barça. Hij moet alleen een beetje wennen. Hij kan heel goed meespelen en dat helpt zeker, vooral met Messi en Neymar die naast hem spelen.


29 januari 2015 om 18:45

Geloof me die komt er niet, die komt gewoon tekort voor barca.. Dat had ik iedereen kunnen weten. Hij is geen type voor Barcelona... En was het geld zeker niet waard

29 januari 2015 om 19:13

geloof me die komt er wel, toen hij bij Liverpool begon was ook niet meteen spectaculair. hij speel ook niet heel slecht wel onder zijn niveau maar slecht niet. hij is gewoon een speler die moet wennen bij een club.

29 januari 2015 om 21:46

"Hij is geen type voor Barcelona". Verklaar u nader.

29 januari 2015 om 22:14

Suarez komt helemaal niet tekort Suarez is wereldklasse liet hij vorig seizoen zien met 31 duizelingwekkende doelpunten in een van de lastigste competities van de wereld.

Wat een domme poll.
Alsof je met een aardige spits in een keer landskampioen zou worden...

29 januari 2015 om 18:07

Ik verwacht toch wel dat als Arsenal Suarez kan halen en een goede keeper, dat ze een goede kans maken. Alleen een 'aardige' spits zal niet helpen, kijk maar naar zijn tijd bij Liverpool, maar met een uitstekende goalie erbij, moet dat zeker kunnen.

29 januari 2015 om 18:10

was liverpool anders ook bijna gelukt, elftal van niks + suarez, waren maar net 2e

29 januari 2015 om 18:29

Sturridge en Sterling omschrijven als 'niks', dit is toch fantastisch.

29 januari 2015 om 18:34

De rest wel

29 januari 2015 om 18:34

Toch kun je stellen Luis met afstand de beste was.

En ik zie het niet gebeuren, ten eerste is het The Sun die het meldt, ten tweede is het gewoon niet realistisch. Zou wat zijn, een team met Sanchez, Ozil, Oxlade en Suarez, maar het gaat niet gebeuren.

29 januari 2015 om 19:24

Oxlade hoort niet in de rijtje, lol. Zet vooral Santi en Rambo (ja, ik weet al lang uit vorm, maar ik geloof nog in hem) daar maar bij.

29 januari 2015 om 20:51

Ox in de huidige vorm kan echt wel een heel hoog niveau halen.

29 januari 2015 om 21:19

Jawel, maar hij is nog niet bepalend genoeg helaas. Wel is hij op de goede weg, maar in het rijtje Sanchez, Santi en Ozil zou ik hem niet zetten.

Het slaat nergens op dat de Sun nog als bron wordt gebruikt. Suarez gaat niet weg vanwege de transferban van Barca

29 januari 2015 om 18:36

Mag Barcelona ook geen uitgaande transfers doen dan? Dat lijkt me vreemd, niet voor de club, maar wel voor spelers in een uitzichtloze situatie bij de club. Verplicht nog een (aantal) jaar bij Barcelona op een zijspoor. Overigens zijn er slechtere plekken om te zitten, maar toch..

29 januari 2015 om 18:56

Tuurlijk mogen ze spelers verkopen maar bij bedoeld dat ze dan geen vervanger mogen aantrekken.

Dat IDW wordt ook steeds gekker...

Gelul hij gaat niet weg blijft zeker 3 jaar bij barcalo n a en gaaat dan terug naar ajsx

29 januari 2015 om 19:43

Haha mocht je willen

En dan ook nog een duizelingwekkend bedrag? Denk niet dat Arsenal ineens wel 80 à 100 miljoen neerlegt voor een speler..

29 januari 2015 om 18:35

Arsenal kan het als het dat wil. Dit seizoen hebben we 120 miljoen uitgegeven aan 7 spelers, en 20 binnengekregen uit de verkoop van spelers. Financieel is Arsenal nooit zo sterk geweest als nu. Maar ik denk niet dat het gaat gebeuren.

29 januari 2015 om 19:12

Daar ben ik me van bewust.. Maar ik zie Arsenal niet zoveel geld aan een speler besteden. Al zou dat soms niet gek zijn..

Buiten dat.. Dit is z'n eerste seizoen bij barca... Je zag Neymar vorig seizoen ook nog niet helemaal uit de verf komen.. Nu wel. Datzelfde zal voor Suarez ook wel gelden

Zou goed nieuws zijn voor Ajax en Groningen....
Lekker weer een doorverkoop som mee pakken

29 januari 2015 om 18:37

Nee, enkel opleidingsvergoeding, voor allebei 0.5 procent van de transfer, echt rijk word je er niet van.

29 januari 2015 om 20:27

Ajax heeft een doorverkooppercentage van ongeveer 5% afgedongen....
Dat kan bij bedragen van 80 mil wel een lekker bedrag zijn...

Groningen weet ik niet 1 2 3.... zal wel iets lager liggen...

29 januari 2015 om 20:53

jeron, dat was bij Liverpool, niet bij Barcelona. Of denk jij dat Groningen nog een doorverkooppercentage kreeg van Liverpool? Echt niet. Groningen had dat met Ajax, Ajax had hem verkocht, daarbij kreeg Groningen het percentage, toen verkocht Liverpool en kreeg Groningen nog enkel een opleidingsvergoeding. Zelfde geldt voor Ajax als Barcelona hem verkoopt.. Denk je nou echt dat doodverkooppercentages meegaan met de speler naar een club?

Zal ten eerste nooit gebeuren, zie Wenger nooit zoveel betalen en zie Suarez echt niet een serieuze stap terug zetten. Hij zal z'n vorm wel terug vinden en zal samen met Messi en Neymar beter worden dan Bbc, denk ik toch.

Over de poll, ja mocht Suarez er zijn en spelen zoals hij bij Liverpool deed, dan zou Arsenal waarschijn kampioen kunnen worden.

Alsof Wenger 100 miljoen gaat neerleggen voor Suarez. En voor minder gaat hij na een seizoen echt niet weg.

Ik denk dat suarez beter bij een man.city of psg past mochten zlatan en aguero een keer weg gaan daar. Daar zal suarez wel de grote ster zijn.

Ruben neves , dat word echt een hele grote. Weet wel bijna zeker. Hoop echt dat hij naar een club gaat waar die zich kan ontwikkelen. Niet dat dat niet bij porto kan maar tegenwoordig willen jonge voetballers te snel weg.

29 januari 2015 om 23:15

Bij Porto kan dat zeker wel, ik denk dat hij er wel gaat komen.

Suarez moet inderdaad nog wat tijd krijgen, wetende dat hij 3 maanden later begonnen is en eigenlijk 4 maanden zijn topvorm heeft moeten loslaten en daarbij een heel nieuw spel moet leren spelen dat vergt zeker nog tot het einde van dit seizoen tijd. Volgend seizoen zal hij natuurlijk moeten bewijzen moet veel doelpunten, hij zou er toch ongeveer 25 moeten kunnen maken in La Liga en CL samen en met de Copa en eventueel Supercup wedstrijden zo'n 30.
Voor dit seizoen verwacht ik nog 10 doelpunten van hem in La Liga, CL en Copa samen en zou hij dus moeten stranden op 15 in misschien 35-40 wedstrijden wat geen schande is, wetende dat hij zo'n 8 tot 10 wedstrijden halve speeltijd krijgt zit hij dan op ongeveer 0,45. Natuurlijk moet hij vanaf nu 1 op 2 scoren terwijl dat nu 1 op 3 was.

Mocht Arsenal van plan zijn om 80 miljoen te betalen en Messi blijft 100 zeker deze zomer dan zou ik toch twijfelen, maar Barça zal geen risico pakken en hem het vroegst wellicht zomer 2016 voor misschien 70 miljoen willen verkopen. Als Arsenal gek is om 90 of 95 miljoen te betalen ja dan moet Barça maar een seizoen proberen te redden met wat ze over houden en vooral de jongere spelers hierdoor meer kansen gunnen en hopen dat het werkt.. Roeien met de riemen die ze hebben zoals ze zeggen, met het nieuwe bestuur kunnen ze dan in 2016 de ploeg grondig hervormen en dan gaat het misschien om 200 miljoen in 1 transferperiode waardoor ze 5 topspelers kunnen halen.

Offtopic:
Mocht Messi dan ooit toch nog van mening veranderen en volgend jaar of binnen 2 jaar verkocht worden dan kan Barça meteen schuldenvrij nog eens 200 miljoen extra gebruiken voor 4 of 5 andere grote toppers, of eventueel het stadion vernieuwen of investeren in een nieuw complex.

Natuurlijk allemaal gepraat maar heel snel gerekend Suarez, Messi, Dani Alves en Xavi zullen ook daarnaast terug heel was salaris vrij maken want zij horen tot dure vogels van Barça. Ook niet vergeten dat Barça 1,5 seizoen dus geen geld kan besteden aan transfers en dus zodoende zomer 2016 waarschijnlijk nog eens 80 of 100 miljoen extra transferbudget zal hebben. Alles samen spreken we in dit geval over zo'n half miljard.

30 januari 2015 om 03:40

Ik ben een fan van barcelona en van suarez maar laten we eerlijk zijn suarez gaat nooit het niveau halen dat hij had bij liverpool simpelweg omdat suarez ruimte nodig heeft en dat krijgt en heeft hij niet bij een club als barcelona je gaat wel zien

Ik ben een fan van barcelona en van suarez maar laten we eerlijk zijn suarez gaat nooit het niveau halen dat hij had bij liverpool simpelweg omdat suarez ruimte nodig heeft en dat krijgt en heeft hij niet bij een club als barcelona je gaat wel zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren