Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: 'Doelwit van Ajax' heeft vraagprijs van 13 miljoen

Laatste update:
/
SC Heerenveen hoopt de selectie te versterken met Jiloan Hamad, maar dat lijkt nog een lastig karwei te gaan worden. De club uit Friesland wil de 24-jarige vleugelspeler huren van TSG Hoffenheim, maar het salaris van de Zweed is niet mis. De zesvoudig international van Zweden verdient circa 160.000 euro per week en bij dat bedrag kan sc Heerenveen niet in de buurt komen. Gaziantepspor en Standard Luik mogelijk wel. (NA)
/
Asier Illarramendi heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Arsenal, maar daar lijkt het niet van te komen. De middenvelder komt bij Real Madrid weinig aan spelen toe en wil weg, maar volgens Emilio Butragueño is daar geen sprake van. “Hij is onze speler en hij is onderdeel van het team. Hij is een goede speler en een Real-speler, daar zijn we blij mee”, zegt de oud-spits, die deel uitmaakt van de clubleiding in Madrid. (Marca)
/
Danny Ings wordt gezien als een van de grootste talenten van Engeland en dat maakt de 22-jarige aanvaller bijzonder prijzig. Ings, die in het recente verleden ook nog in verband werd gebracht met Ajax, kost dertien miljoen euro, ondanks een aflopend contract. Dat is slecht nieuws voor Tottenham Hotspur, dat voor circa zeven miljoen euro zaken dacht te kunnen doen met Burnley. (Goal)
/
Adil Rami lijkt AC Milan nooit meer te willen verruilen voor een andere club. De Franse verdediger ziet geen enkele reden om i Rossoneri nog te verlaten. “Als je bij een club als Milan komt, wil je nooit meer ergens anders naartoe. Ik ben onder de indruk van de historie. Ik wil in de voetsporen van een clublegende als Paolo Maldini treden en mijn carrière hier beëindigen, want ik kwam pas toen ik al 28 was”, zegt Rami. (Sky Italia)
/
Liverpool lijkt definitief naast Ezequiel Lavezzi van Paris Saint-Germain te grijpen. De aanvaller staat al geruime tijd in de belangstelling van the Reds, maar PSG wilde de Argentijns international nooit laten gaan. Nu Lavezzi naar verluidt wél weg mag, heeft het er echter alsnog alle schijn van dat Liverpool achter het net vist; het vermogende Valencia heeft naar verluidt de beste kansen om el Pocho over te nemen. (Sky Italia)
Ik denk dat Danny Ings het beste...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die komt dus niet naar Ajax

27 januari 2015 om 19:12

aflopend contract, wellicht van de zomer dus.
kleine kans dat hij alsnog komt, maar transfervrij is altijd een optie met Overmars ald TD

27 januari 2015 om 20:38

Feyenoord moet hem.kopen

27 januari 2015 om 22:36

Dan ken je AC Milan nog niet.

Ik had alsnog geprobeerd Ings te halen, zij het voor minder. Dat wordt echt een goede spits denk ik!

27 januari 2015 om 18:22

Is ie al kijk maar een keer naar Burnley.

27 januari 2015 om 21:24

Heeft echt zin inderdaad om hem te proberen te halen voor minder.

Nou Marc, Sla je slag zou ik zeggen alhoewel hij toch eigenlijk een beetje onnodig is vind je niet?

Doet die Rami het goed bij Ac Milan?
Lekkere naam. Elke keer als ik die naam hoor krijg ik honger

27 januari 2015 om 18:42

Vorig seizoen heel goed, dit seizoen niet zo goed maarja wie wel momenteel.

Wel wat prijzig inderdaad maar Ajax kan het betalen. Laat maar naar Nederland komen, misschien wordt het dan aantrekkelijker voor de betere buitenlandse spelers om hier te voetballen!

27 januari 2015 om 18:10

Ja want je hebt Zivkovic al en je gaat misschien ook Milik halen.
Dan is een 3e spits voor pakweg 12mln echt nodig.

Vooral goedkoop aangezien je er een contract van 6 maanden mee afkoopt.

Maar goed dat jij het niet voor het zeggen hebt bij een club want je zou snel kapot zijn.

160.000 per week? is dit niet per maand?

27 januari 2015 om 20:57

Jezus, inderdaad. Ik schrok ook al. Lijkt me niet dat zo een speler 160k per week verdient, hij zou zich doodlachen. Goed overgenomen weer van voetbalzone..

lijkt me sterk dat Hamad 160.000 per week verdiend..

13miljoen geeft Marc Netto toch niet uit, al draag je 'm een jonge Messi of Ronaldo aan. Ajax zit wat tranfers voorlopig gevangen in de gierigheid van Netto. Zaken doen is risico nemen, soms win je, soms verlies je. Netto kiest liever voor meest veilige oplossin, niks uitgaven. Wat stilstand betekent en vervolgens achteruitgang. Op zo'n post moet je geen krent zetten.

Danny droomt ervan om op WHL te spelen dus die komt wel.

27 januari 2015 om 18:30

Dromen komen niet altijd uit. Odegaard z'n lievelingsclub is Liverpool, maar dat werd 't ook niet. Zo zijn er wel meer voorbeelden. Denk echter wel dat Spurs een goede kans hebben. Als de 'grotere' clubs hem niet nodig hebben is de kans groot dat hij naar Spurs gaat.

27 januari 2015 om 18:57

En Shaw was een Chelseafan en Young is fan van Arsenal. Lewandowski is ook een fan van Arsenal, maar volgens mij zitten die toch niet bij die clubs. Gerrard was in zijn jeugd volgens mij fan van Everton.

27 januari 2015 om 19:06

Dat zou een beetje vreemd zijn, fan zijn van Everton terwijl je bij Liverpool speelt. Of het was toen Gerrard nog geen 8 was... Maar goed, zou kunnen.

27 januari 2015 om 19:57

van Tottenham Hotspur ben je geen fan die club zit in je hart.

In het verleden, dus nu is het geen doelwit meer lijkt me. Ook gewoon onhaalbaar. Engels, dus die blijft 100 zeker in Engeland.

Illaramendi mag best komen van mij, maar kleine kans. Arteta en Flamini zijn er ook nog als back-up, dus Wenger haalt er echt niet nog een speler bij. Ook al is die 10x beter.

27 januari 2015 om 18:40

Net als Kazim-Richards?

27 januari 2015 om 21:10

Kazim is niet echt Engels. Ja, daar geboren, maar speelt in het Turkse elftal en is ook snel naar Turkije gegaan. Engelse gaat normaal niet naar het buitenland en ze zijn erg waardevol in Engeland door de regels in de Pl.

28 januari 2015 om 10:10

Geef ik je wel gelijk in, was je aan het plagen.

Verder zou het voor de Engelse voetballers en met name het Engelse elftal wel goed zijn als er wat sterren zich zouden integreren in andere topcompeitities...dat maakt ze mijns inziens completer.

27 januari 2015 om 18:42

Gelukkig nog iemand die goed gelezen heeft. Die jongen was ooit een doelwit van Ajax, maar nu niet meer.

Zelfs als Ajax die 13 miljoen zou neerleggen, dan nog kunnen ze nooit zijn nieuwe salariswensen betalen.

27 januari 2015 om 19:09

13 Miljoen plus een enorm salaris voor een 22-jarige spits uit de Championship. Dat slaat zelfs als gerucht in de wandelgangen nergens op. Ajax zou eerder moeten zoeken naar een ervaren speler uit Centraal- of Oost-Europa. Voor een Engelse speler betaal je altijd twee keer meer dan dat hij waard zou zijn. Er lopen toch wel meer spelers als Poulsen of Guardado rond in Europa?

27 januari 2015 om 21:08

Gebeurt niet vaak hier nee, goed lezen.

Klopt. Zou ook belachelijk zijn om 13 miljoen neer te tellen voor een spits op dit moment. Ook al zou die willen en zou je zijn salaris kunnen betalen.

27 januari 2015 om 21:09

In Engeland betaal je er meer voor, maar als buitenlandse club niet. Heeft allemaal met die regels daar te maken, dat je minimaal zoveel spelers moet hebben die uit de Engelse jeugd komen of daar al zolang voetballen etc.

Kan me ook niet voorstellen dat er niks fatsoenlijks rondloopt.. Altijd maar dat halve gezeik bij Ajax. Haal wat fatsoenlijks.

29 januari 2015 om 20:41

championship? laatste keer dat ik naar de stand van de premier league keek stond burnley nog gewoon 17e in die competitie en ings club topscorer met 7 doelpunten

'Het vermogende Valencia', heb ik wat gemist?

27 januari 2015 om 19:28

Een rijke eigenaar genaamd Peter Lim(?) heeft Valencia gekocht en nu kunnen ze makkelijker spelers halen

Nou Overmars zit je weer te slapen? Halen die spits en nu meteen. Kan die Milik regelrecht naar de bank hebben we een echte spits erbij. We hebben geld zat. Kwaliteit hoort op het veld te staan en niet op de bankrekening van Overmars.

Ajax gaat never meer sulejmani bedragen betalen. Of wat daar in de buurt ligt. Ze zijn daar zo vreselijk van geschrokken dat het tot het huidige beleid heeft geleid.

Een speler die bij Hoffenheim 160.000 euro per week krijgt, klopt dat?

27 januari 2015 om 19:33

nee, zal wel paar maand zijn.
160k per week zijn salarissen van topspelers in engeland bijvoorbeeld.

27 januari 2015 om 20:20

nee, heerenveen zou 160.000 euro moeten neerleggen voor deze speler om hem 5 maanden te kunnen huren. dus deze prijs klopt niet.

Arsenal heeft illarramendi niet nodig. We hebben al zoveel middenvelders en ook nog beter dan illarramendi. Wenger moet gebruik maken van de middenvelders die we hebben.

Ja hoor , wil je mij vertellen dat een reserve van hoffenheim 160.000 per week verdient? Foutje weer zeker ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren