Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: De Boer kan voor landstitel in Engeland gaan

Laatste update:
/
Youri Tielemans lijkt naar Atlético Madrid te verhuizen en dat is een hard gelag voor West Ham United. De club uit Londen dacht een goede kans te maken op het tienerwonder van Anderlecht. “Hier bij West Ham hoor ik overal de naam van Tielemans vallen. Je moet hem wat tijd gunnen”, zegt Cheikhou Kouyaté, in het verleden ploeggenoot van Tielemans bij Anderlecht. (Sport/Voetbalmagazine)
/
Het is nog onbekend waar supertalent Paulo Dybala komend seizoen speelt, maar de ster van Palermo wil in ieder geval wel in de Champions League aan de slag. “Als ik in de Champions League speel, zijn mijn kansen groter om opgeroepen te worden voor de nationale ploeg van Argentinië. Ik zeg echter niet dat ik per se wil vertrekken bij Palermo, dat zou respectloos zijn”, zegt de 21-jarige aanvaller. (Rete Palermo)
/
Als Frank de Boer wil, kan hij komend seizoen voor de titel vechten in Engeland. Volgens de Engelse media staat Manuel Pellegrini voor een vertrek bij Manchester City en De Boer wordt gezien als topkandidaat om het stokje over te nemen. In het verleden werd De Boer nog in verband gebracht met Liverpool en Tottenham Hotspur. Overigens gaf de coach onlangs aan nog een jaar bij Ajax te blijven. (Diverse Britse tabloids)
/
Italiaanse topclubs opgelet: mevrouw Ibrahimovic wil terug naar Italië. Helena Seger heeft het helemaal gehad in Parijs, zo laat ze weten. “Ik heb heimwee naar Milaan, ik heb er genoten en ik voelde me er echt thuis. Als ik het voor het zeggen had, zou ik aansturen op een terugkeer naar Italië. Bovendien is AC Milan een fantastische club”, zegt de vrouw van de spits van Paris Saint-Germain. (La Gazzetta dello Sport)
/
Massimo Moratti heeft Internazionale verkocht aan Erick Thohir, maar daar zou de 69-jarige zakenman veel spijt van hebben. Er zou een terugkoopclausule zijn voor Moratti, die nog altijd dertig procent van de aandelen in handen heeft. Moratti zelf ontkent het bestaan van die clausule. “Er bestaat geen mogelijkheid dat ik Internazionale weer in handen krijg. Ik steun Thohir”, aldus Moratti. (La Gazzetta dello Sport)
Frank de Boer zou met Manchester City beter presteren dan Manuel Pellegrini

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moeilijke keus voor De Boer (mocht hij de keus hebben) al denk ik niet dat je zo'n kans laat liggen. Is toch een hele overstap van een groep met brave schoolkinderen in Amsterdam met een enkeling die uit de band springt naar het compleet tegenovergestelde.

10 april 2015 om 09:53

Volgens mij heeft De Boer wel eens aangegeven niet naar City te willen. Geen clubs waar een sjeik het voor het zeggen heeft, maar clubs met een normaal bestuur en waar hij normaal in vrijheid kan werken.

10 april 2015 om 09:59

Ja klopt, hij heeft in het verleden al aangegeven dat clubs al City niet de clubs voor hem zijn, En hij heeft aangegeven nog een seizoen te blijven en hij lijkt me een man van zijn woord al weet je het natuurlijk nooit in de voetballerij.

10 april 2015 om 10:06

Klopt wat jullie beide zeggen, herinner het me nu ook, maar Koeman zei destijds bij PSV ook dat hij zou blijven. Toen kwam de trein naar Valencia en de rest is geschiedenis

10 april 2015 om 10:21

Kan me niet voorstellen dat hij iets tegen Sjeiks heeft aangezien hij zelf tijden in Qatar heeft gespeeld en dat helemaal fantastisch vond... Zou wel lekker hypocriet zijn haha

10 april 2015 om 10:30

Ja, maar als er íemand geen clubliefde kent is het Koetje wel (geen verwijt, slechts een constatering), niet voor niets de enige die zowel als speler áls als trainer bij de gehele top 3 heeft gewerkt..

De Boer gaat niet vertrekken anders bewijst die alleen maar dat zijn beloftes niks waard zijn. Al moet er volgend jaar aan het spel van Ajax wel wat veranderen het is niet om aan te gluren, en dan ook nog is die pannenkoek van een Boilesen aanvoerder maken.

10 april 2015 om 09:44

Het is wel een fantastische mogelijkheid die maar weinigen zijn gegund. Ik denk dat iedere Ajacied wel kan begrijpen als De Boer kiest voor de overstap.

Als de boer daadwerkelijk wordt gevraagd, dan moet hij het gewoon doen. Prachtige kans natuurlijk en een eindeloos budget om een mooie selectie samen te stellen (voor zover die er nog niet is)

Lijkt me dat De Boer toch wel iemand is die zich aan zijn woord houdt.

Met alle respect maar is City niet wat te groot voor Frank?

City zit in het klasje van de wereldtoppers of wil daar toch graag gaan bij horen. Dat impliceert dat je dan ook een wereldtopper als trainer moet gaan aantrekken. Dat is Frank toch niet of op zijn minst 'nog niet'?

Zo wonderbaarlijk is het niet om het goed te doen met Ajax. Ze hebben al eeuwenlang het grootste budget, het is bijna normaal om altijd bovenaan te eindigen met die club.

10 april 2015 om 09:45

Is helemaal niet zo normaal als je het spelers materiaal bekijkt.

10 april 2015 om 09:45

Frank word gezien als een " grote oefen meester" omdat hij met alle respect ajax naar 4 landtitels heeft geworpen.

10 april 2015 om 09:55

4 titels in een, met alle respect, mickey mouse competitie. Zo wordt er in het buitenland namelijk naar gekeken. Die 4 titels zijn hier meer waard dan over de grens.

10 april 2015 om 09:49

City in het klasje van wereldtoppers ? verklaar je nader want volgens mij hebben ze buiten 2 kampioenschappen en ik weet niet hoeveel geld aan investeringen nog geen ene moer bereikt , dus voorlopig is het gewoon een club die met het vele geld van buitenaf snel de top wilde bereiken maar daar tot nu nog steeds niet in is geslaagd , dus een wereldtopper is het zeker niet .

10 april 2015 om 09:52

Toen Ajax van City won was het anders wel een wereldtopper.

City is (mede door het geld) gewoon een europese topclub die het de andere topclubs geregeld moeilijk maakt.

10 april 2015 om 09:57

sloep01,

Lees de volgende zin eens hardop voor:

" City zit in het klasje van de wereldtoppers O F W I L D A A R T O C H G R A A G G A A N B I J H O R E N."

Graag gedaan hoor.

10 april 2015 om 16:55

Indderdaad

10 april 2015 om 09:56

Te groot??
Met alle respect voor City...ik wil hier City niet afkraken ofzo en dat is ook niet mijn bedoeling..maar Ajax is een nog veel grotere club dan City hoor!

Het enige dat City "groter "maakt is het geld .

Verder heb je het over dat ajax grootste budget heeft dat t dan bijna normaal is bovenaan te eindigen met de club. Dat is echt niet zo geld zegt niet alles.

In UK heeft City weer een heel groot budget maar wat heeft City nou allemaal laten zien nog?
Niet beister veel imo. sws niet in Europa nog.
Geld speelt een rol ja maar het is geen garantie voor niks.

Enfin ik weet niet of City echt belangstelling in hem heeft maar Frank lijkt me wel man van zijn woord en aangezien hij heeft gezegd dat hij nog een jaar blijft denk ik dat City (en of andere clubs die belangstelling hebben) toch echt nog een jr zullen moeten wachten..minimaal.

Lijkt me overigens wel interessant.. FdB bij City haha.

10 april 2015 om 10:09

Duke222,

De toiletdame bij City beurt meer geld dan alle spelers van Ajax samen.*

Hoe groot zou Ajax nog zijn wanneer het niet over het meeste geld in Nederland beschikte?

Geld is wel alles in het voetbal. Of je nu naar Nederland gaat, of naar België, Spanje, Duitsland, Engeland of een ander land, steeds weer zie je een statistische correlatie tussen budget en prestaties. Dat er al eens statistische ruis op zit, dat is wél normaal.

Maar vrij snel vlakt het budget die ruis altijd uit. Er zijn geen Dordrechtachtige clubs die bestendig in de top kunnen meedoen. Er zijn geen Ajaxachtige clubs die jaar na jaar tegen de degradatie vechten.

City heeft zeker een groot budget in Engeland, maar niet het grootste.

Wat City recent heeft laten zien?

2 landstitels, 1 FA Cup, 1 League Cup, 1 FA Community Shield.

Dat is niet niks in de meest competitieve competitie ter wereld.

Ajax groter dan City? Dream on.

Transferwaarde Ajax: 84,10 miljoen euro
Transferwaarde City: 418,25 miljoen euro

Bron: transfermarkt.com

U klaagt over de Europese prestaties van City. Zijn die van Ajax dan de laatste jaren zo subliem?

*: is een overdrijving, u mag het schuim van uw lippen vegen.

10 april 2015 om 10:49

Dat de toiletjuff meer beurt dan heel ajax is leuk voor haar. ( trouwens dus omdat een toiletjuff meer verdiend zoals jij beweert dan wilt dat zeggen dat City groter dan ajax is?of want wat bedoel je er mee te zeggen) / overdrijving maar t maakt je punt niet echt duidelijk?!

De prijzen die je opnoemt zijn pas gewonnen sinds wanneer ook alweer?
Verder kijk ik naar het totaal plaatje van de club plus historie waarbij jij enkel kijkt naar 2 - 3 jr terug en enkel bedragen gaat vergelijken.
City is zoals Sloep1 al zei, gewoon een club die op t moment barst van het geld en dmv geld probeert om zo groot te worden als bijv een Liverpool. Net zoals Monaco dat bijv ook probeert in Fra.
Vergeleken met clubs als Man U en Liverpool is City nog maar een dwerg.
Ze zouden wensen dat ze zo groot waren en ooit zullen ze vast die status hebben daar ben ik weer wel van overtuigd, maar nu is dat gewoon echt niet zo. Er is nog echt een lange weg te gaan voor City.

Als geld alles zegt zoals jij beweert dan hoeft men alleen maar te kijken naar wie het meest geld heeft en dan mag men de beker en titel etc direct weggeven aan die club met t meest $$$ . Dan hoeven er geen competities gespeeld te worden.
Dan zeg je: City heeft niet het grootste budget, net alsof ik ergens zeg dat dat zo is?!
Ik zei alleen ze hebben een groot budget. Dus waarom je die zin aanhaalt is me ook een raadsel?!

Je kan nog zoveel geld hebben nog zoveel (dure) spelers hebben etc maar als ze bijv niet leuk samen kunnen spelen houd het ook gauw op.

Vandaar dat ik zeg dat geld wel een rol speelt ja maar is niet alles zoals hoe jij het zegt.

10 april 2015 om 11:39

Duke222,

Een palmares dat is leuk om naar te kijken. Kan je aan de schouw hangen en daar stopt het ongeveer wel mee.

City is op dit moment een way veel grotere club dan Ajax. Zij kunnen spelers halen, waar Ajax alleen maar van kan dromen. Zij hebben spelers, waar Ajax alleen maar kan dromen. Wellicht wil City geen enkele speler van Ajax, omgekeerd wel.

Het doet er niet toe wanneer de prijzenslag is begonnen bij City, het gaat erom of ze vandaag een grotere club zijn dan Ajax en dan is het tegendeel beweren gewoon genadeloos fout.

Ja geld zegt alles. Zonder geld, haal je geen titels en bekers binnen. Dat lukt misschien eens 1 keer om de 50 jaar, maar nooit bestendig. Omgekeerd is ook waar. Een club met veel geld blijft niet bestendig onder zijn mogelijkheden spelen. Die kunnen eens een paar rot seizoenen hebben, maar het budget wreekt zich altijd. In goed of kwade zin.

Mooi voorbeeld is nét City. Pas wanneer het grote geld daar binnenkwam, pas dan konden ze bestendig voor de prijzen gaan.

Als Ajax om één of andere zotte redenen langdurig zijn budget moet terugschroeven van 60 miljoen naar 10, dan zal het nooit meer een titel binnenhalen.

Ja, er is echt een duidelijke correlatie tussen budget en prestaties.
Neen, je moet daarvoor de competitie niet stoppen. Immers, ook met een kleiner budget dan de grootste topper kan je ook al eens een kampioenschap winnen. Doch als het verschil niet te groot is.

Als het verschil wel te groot is, dan krijg je Celtic toestanden. Toestanden waarbij steeds dezelfde kampioen zal spelen.

10 april 2015 om 13:16


"mooi voorbeeld is nét City. Pas wanneer het grote geld daar binnenkwam, pas dan konden ze bestendig voor de prijzen gaan."

Tjah daar zeg je het toch al?

Zoals ik al zei/ en sloep1 ook, je laat me in herhaling vallen , het enige dat ze idd groot maakt is geld.
Er is nog een zeer lange weg te gaan willen ze zich echt meten met zegmaar de top 5 clubs met nationale en internationale/europa's grootste successen (en in eigen land hebben ze ook nog een weg te gaan want clubs als Man U en Liverpool zijn toch echt een stuk groter ?! )

Als ik me niet vergis werden ze (city) ergens in 2007 overgenomen door miljardair ?, het geld smijten begon toen vooral ..en we zijn nu wat? 8 jaar verder?
Hebben ze in die acht jaar zoveel gepresteerd zowel binnen als buitenland?

Waar ik me meer in kan vinden is als je had gezegd dat het zowat de rijkste club is ter wereld, maar grootste is vind ik wat anders.
In eigen land zijn ze volgensmij ook maar enkele keren kampioen geworden in totaal? Ga ook na hoevaak speelden ze europees (dan heb ik het nog nieteens over of ze nou een prijs pakten of niet, maar puur aantal deelnames)

Hoe je het went of keert ze hebben gewoon nog lang niet zoveel gepresteerd als clubs zoals Liv,man U , Inter , Ajax , AC noem maar op.

Monaco heeft ook genoeg geld en toch is bijv Marseille / lyon een grotere club.
Of kijk bijv waar PSG nu staat en Lyon.. Lyon heeft ondanks mindere begroting meer doelpunten gemaakt en minste goals tegen.het verschil tussen PSG en lyon is gewoon miniem. Terwijl PSG veel meer geld heeft , dan vraag ik me af waarom staat PSG niet 10 punten voor ofzo aangezien ze een veel grotere begroting hebben? Het is duidelijk te merken dat een club als Lyon prima mee blijft draaien met Psg.

Maargoed is me wel duidelijk hoe jij het ziet hoor al vanaf het begin maar ik vind gewoon dat je rijk verward met groot zijn. Het zijn toch echt 2 verschillende dingen naar mijn mening.

10 april 2015 om 16:58

Indderdaad

10 april 2015 om 10:17

Ik weet dat het een stokpaardje van " Iedereen komt " is om de kampioenschappen van Ajax te bagataliseren maar volgens de meeste kenners heeft psv een betere selectie en besteedt psv percentueel gezien meer aan aan salarissen dan Ajax van hun budgetgelden. Dus is het kampioenschap van psv dit jaar logisch en helemaal niet zo knap. En die 4 titels van Ajax dan toch wel?

10 april 2015 om 10:27

claro2,

Neen, zo zit het niet in elkaar.

Ik vind het niet bizar ongewoon knap dat een trainer van Ajax, Psv, Anderlecht, Club Brugge, Bayern, Barcelona, Real, United, Chelsea e.d. een mooi parcours aflegt.

Dat doen immers de meeste trainers met die clubs wel.

Mocht Frank met pakweg Utrecht 4 x kampioen gespeeld hebben, zonder het smijten met geld, dan zou ik Frank een wereldtrainer vinden.

Nu vind ik Frank gewoon een goede trainer, maar niks speciaals. Die mening wil ik wel herzien wanneer ik hem elders eens aan het werk zie.

Ik vind ook de stap van Ajax naar City wat te groot voor een trainer. Tenzij je Louis zou heten. Maar Frank is nog steeds vrij groen, ik zou die eerst willen zien werken bij een Engelse, Duitse, Italiaanse of Spaanse subtopper.

City wil oh zo graag een wereldtopper worden. En dat begint met de trainer, dan ga je voor het beste van het beste dat je kan krijgen. In alle sereniteit, daar zit een Frank niet bij. Kan wel komen misschien, maar niet vandaag.

10 april 2015 om 12:28

Integendeel,

Ajax verliest elk jaar z'n beste spelers.
Als je vervolgens in relatief korte tijd met minder kwaliteit weer een kampioenselftal weet neer te zetten ben je gewoon een topper.
Bij clubs als City heb je het als coach juist veel makkelijker, daar kun je je elk jaar versterken.

10 april 2015 om 12:37

Made in Mokum,

Da's bij alle clubs zo in de ED. Alleen heeft Ajax meer middelen dan de rest om het recht te trekken.

Denk je nu echt dat ze bij Ajax genetisch superieur zijn en slimmer zijn dan de rest van Nederland?

Echt wel niet. Het gaat gewoon om geld.

Bij City gaat het dan weer om nog meer geld. Zonder dat geld, zou City niet mee aan de top spelen. Ze zijn er niet plots 'slimmer' of zo geworden.

10 april 2015 om 13:22

Ajax heeft inderdaad meer middelen, maar kan nooit dezelfde kwaliteit terugkopen.
Dat maakt de prestaties van FdB alleen maar groter.

En zoals je zelf al zegt: Zonder sjeik is City geen schim meer van wat het nu is.
En dus absoluut niet te groot voor Frank.
En voortaan eerst goed lezen voor je reageert, anders krijg ik misschien de indruk dat men hier in Amsterdam genetisch slimmer en superieur is vergeleken met de rest van NL:-) (en Belgie).
Jij vroeg je namelijk af of City niet te groot is voor Frank.
Vervolgens gaf ik aan waarom ik denk dat het makkelijker werken is bij City dan bij Ajax.

10 april 2015 om 13:23

Loop eens de prijzenkast van Ajax en van Manchester City binnen en durf dan nog eens te zeggen dat Manchester City de grotere club is...

10 april 2015 om 14:34

dhrhek,

Kijk zie: Manchester City is een grotere club dan Ajax.

En waarom? Omdat ze gewoon beduidend meer middelen hebben en betere spelers kunnen halen en hebben.

Als City écht wil, dan gaan ze gewoon Messi of een Ronaldo halen. Ajax mag al blij zijn wanneer die heren hun shirtje naar Amsterdam willen sturen.

Je leeft te veel in het verleden, vriend.

10 april 2015 om 14:37

Made in Mokum,

Dat klopt niet wat je zegt. Als dat zo zou zijn, dan zou Ajax op een bepaald moment op een niveau Dordrecht zitten.

Bovendien en nogmaals, telt dat ook voor de andere. Nog veel meer zelfs. Als een middenmotor zijn sterspeler kwijt geraakt, dan kan het gebeuren dat ze jaren op de dool zijn.

Bij Ajax is dat minder een ramp, want er lopen altijd wel een paar andere stervoetballers (naar ED normen) rond.

Voor Ajax zou ik het niet eens zo vervelend vinden als Frank toch weg zou gaan. Ben hem dankbaar voor de kampioenschappen, maar het voetbal is al een hele tijd niet om aan te gluren en dat heeft niet alleen met de te zwakke selectie te maken. Frank lijkt doorlopend zichzelf voor de gek te houden in pers optredens en maakt enkel keuzes die niemand begrijpt. Het is tijd om te gaan. Ik ben er van overtuigd dat dat beter voor de club is.

Vorig jaar zou ik gezegd hebben dat Ajax Frank de Boer nooit weg zou moeten doen. Na het afgrijselijk slechte en saaie voetbal wat ajax dit seizoen laat zien ben ik daar niet zo zeker meer van. Ik zou als ik Frank was echter niet naar City gaan, veel te grote stap en gelijk ontzettend veel druk op je schouders. Beter maakt hij eerst een tussenstap naar een club van het niveau Valencia, Liverpool, Tottenham of Leverkusen o.i.d.

tja dilemma voor de boer mocht dit waar zijn,
blijf je bij je jeugdliefde of ga je voor de pot met goud en het transferbudget waarbij je iedereen mag halen die je maar wil.
zulke kansen komen niet zo vaak voorbij.

Los van de discussie of MC nu groter is als Ajax als club is Frank de Boer altijd heel duidelijk geweest. Frank wil de Ferguson van Ajax en het Nederlandse voetbal worden en daarbij heeft Frank een duidelijk plan voor ogen. Hij was trainer bij de Ajax-jeugd en wéét/wist wat er voor talent allemaal rondliep/loopt en maakt nog dagelijks gebruik van deze kennis. Frank dacht eind 2013 Ajax op de rit te hebben na Ajax-Barca maar sommige spelers kregen een blessure en/of vormdip en was het weer pompen-of-verzuipen-voetbal...Desalniettemin werd Ajax met dit resultaat-voetbal steeds kampioen. Ook al is bovenstaand gerucht waar, de Boer blijft gewoon bij Ajax want hij heeft nét iets meer clubliefde voor Ajax als alle vorige trainers en zelfs spelers van Ajax...ik denk zelfs, beetje afhankelijk van het resultaat van volgend seizoen, dat de Boer nog wel langer blijft als alleen maar volgend seizoen. De tijd zal het leren of de Boer een man is van zijn woord, net na zijn aanstelling als hoofdcoach zei hij resoluut: "ik wil de Ferguson van Ajax worden".... Een jaar later herhaalde hij deze woorden weer in een ander interview...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren