Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Cristiano Ronaldo raadt Neymar transfer naar PSG af

Laatste update:
/
Emre Can heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Juventus. La Vecchia Signora, die bereid is om 30 tot 35 miljoen euro te betalen, moet er nog wel uit zien te komen met Liverpool. (Tuttosport)
/
Manchester City betaalt dertien miljoen euro extra voor Benjamin Mendy. The Citizens geven toe aan de eisen van AS Monaco. (Daily Mirror)
/
Cristiano Ronaldo hoopt dat Neymar niet naar Paris Saint-Germain trekt. De Portugees vindt de Ligue 1 een stap terug en heeft de aanvaller van Barcelona naar verluidt via WhatsApp aangeraden om te wachten op Manchester United. (Diario Gol)
/
Manchester United is ervan overtuigd dat het nadat het naast Eric Dier greep alsnog een controlerende middenvelder weet te strikken. Nemanja Matic is nu weer het belangrijkste doelwit. (The Guardian)
/
Sheyi Ojo heeft zijn zinnen gezet op een tijdelijk vertrek bij Liverpool. Het talent wil volgend seizoen op huurbasis ervaring opdoen bij Fulham. (The Sun)
/
Juan Mata hoopt binnenkort een nieuw contract te kunnen tekenen bij Manchester United. De huidige verbintenis van de Spanjaard loopt nog tot volgend jaar. (The Sun)
Denk jij dat Neymar gaat vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zakenwaarnemer Ronaldo heeft gesproken...

Het wordt steeds gekker met de kranten.

Hoezo zou Ronaldo zich hiermee bemoeien? Het boeit Ronaldo helemaal niks wat er bij Barcelona gebeurd. Man man die kranten moeten Ronaldo erbij halen voor aandacht...

23 juli 2017 om 18:31

Leuk dat jij het zegt, en goed dat je ook leest wat hij aanbeveelt. Volgens mij heeft Ronaldo een verleden bij ManU en wil hij de club helpen, Ronaldo zei zelf in een intervieuw van vorig seizoen dat hij neymar een geweldige speler vind. En hij wil hem alleen maar helpen.

23 juli 2017 om 18:55

Ja dat kan maar het is echt wel onzin dat hij hem naar United wil sturen met een whatsapp bericht want dat is echt fabel.

23 juli 2017 om 20:13

Ok jij zat bij Ronaldo en Neymar in de groepsapp ofzo dat je dat kunt weten?

Via Whatapp. Nog even en we krijgen berichten te lezen over hun privélevens in bed met hun partners.
Het moet niet gekker gaan worden met die tabloids en hun gekke verhalen.

Net zo als deze wandelgangen Neymar speelt nog steeds bij Barcelona.

Als de clubs en speler akkoord zijn dan zie ik het pas officieel eerder kunnen deze verhalen naar de prullenbak.

23 juli 2017 om 18:42

Ik ga helemaaal stuk, echt helemaal stuk.
De beste speler van Real Madrid stuurt dus een sms naar Neymar en vertelt hem dus dat hij moet blijven.....

Jezus, waarom ben ik geen journalist geworden?

23 juli 2017 om 20:43

Een Whatsapp geen sms he 😇

Ronaldo is wel op zijn plaats om neymar goeie raad te geven want psg kan veel betalen maar als je als speler een beetje van voetbal houdt dan kan je niet naast united kijken en dat wil ronaldo meegeven !
United is een verhaal apart

Ronaldo ziet denk ik in dat Neymar waarde toevoegt aan de Primera Division. Daardoor hebben CR's prestaties ook meer waarde vanuit dat perspectief.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren