Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: City gaat tot 50 miljoen euro voor 'Spaanse Messias'

Laatste update:
/
Petr Cech verpietert op de reservebank bij Chelsea, maar heeft in januari genoeg opties. De 32-jarige doelman werd al in verband gebracht met Besiktas, AS Roma, Atlético Madrid, Real Madrid, Barcelona, AS Monaco Paris Saint-Germain, maar Arsenal lijkt het meest concreet voor de Tsjech. De Londenaren zijn van plan om een bod van bijna negen miljoen euro uit te brengen op de 11-voudig international van Tsjechië. (The Sun)
/
Olympique Marseille betaalde in de zomer vijf miljoen euro voor de komst van Dória, maar Marcelo Bielsa ziet het niet echt in de verdediger zitten. De Braziliaan wacht nog altijd op zijn debuut voor de Zuid-Franse club en vertrekt in januari mogelijk op huurbasis. Lazio toonde in de zomer al belangstelling en hoopt over een paar maanden alsnog in zee te mogen gaan met Dória, die dus een concurrent kan worden van Stefan de Vrij. (L’Équipe)
/
Isco is dit seizoen opgeleefd bij Real Madrid en een Spanjaard in topvorm, dat staat vrijwel altijd garant voor belangstelling uit Engeland. Manchester City zou zich zelfs al hebben gemeld bij voorzitter Florentino Pérez, maar de kans dat hij de publiekslieveling uit Santiago Bernabéu laat vertrekken is momenteel zeer klein. The Citizens zouden veertig à vijftig miljoen euro voor 'el Mesias español' willen betalen. (Sport)
/
Enrique Cerezo maakt zich niet druk over het wel of niet aanblijven van Diego Simeone. Niet alleen geniet de oefenmeester belangstelling van Manchester City, ook zou hij overwegen om volgend jaar zomer op te stappen als de resultaten van Atlético Madrid dit seizoen tegenvallen. “Geruchten, die zijn er altijd al geweest. Simeone is blij met het team, is een goede vent en wil graag verder”, verzekert de voorzitter. (AS)
/
Juventus heeft afgelopen zomer wel degelijk een fors bod uit Manchester afgeslagen. Louis van Gaal wilde Arturo Vidal hebben, maar la Vecchia Signora verkocht de Engelse topclub een resolute 'nee'. 'We wilden hem niet kwijt, einde verhaal." Ook Paul Pogba was populair, maar de Fransman tekende juist bij. "Hij verdiende nog niet veel voor een speler van zijn kaliber. Dat is rechtgetrokken. Hij blijft hier", aldus algemeen directeur Giuseppe Marotta. (Tuttosport)
Isco en Manchester City: zou dat een succesvolle samenwerking worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

@redactie: Cech heeft er 111, geen 11

18 november 2014 om 14:28

Klopt. Ik geloof niet dat Barca interesse in hem heeft. Met Mats en Bravo heb je hele goede keepers en sowieso hebben ze een transferverbod.

Heeft Cech maar 11 caps? haha

18 november 2014 om 14:28

111

Nou dan zijn ze meteen klaar voor de transferperiode wegens financial fair play

18 november 2014 om 12:20

Isco, Silva en Aguero in een team moet toch wel genoeg zijn? Dat kan echt elke wedstrijd een voetbalshow worden.

Hij blijft in Madrid punt uit!

18 november 2014 om 12:16

Wie ben jij dat om te zeggen?

18 november 2014 om 14:31

Waarschijnlijk zn naam veranderd in Ancelotti of Perez om dit te kunnen zeggen. Ik zie hem wel verhuurd worden, want als je hem weg doet staat het garant dat je spijt krijgt. Pogba gevalletje als ze hem verkopen

18 november 2014 om 21:15

Dat is DE darryl man... ken je hem niet? Hij bepaald tegenwoordig welke spelers uit Madrid mogen vertrekken of mogen komen

Als ze voor Bale bijna 100 miljoen betalen, mogen ze gerust 150 miljoen vragen voor Isco!

Hem laten vertrekken zou echt idioot zijn...

18 november 2014 om 12:31

Dit zeggen jullie elk jaar. Als dit en als die vertrekt is het idioot, maar het gaat steeds beter. Ozil ging weg en het ging beter, Di Maria is weg en kijk hoe het loopt

18 november 2014 om 13:02

Er is altijd een oplossing maar Isco is toch een wonderbaarlijke voetballer?

Op technisch gebied zijn er niet zoveel als hem, en hij doet het uitstekend dus waarom verkopen?

Wie zou jij op zijn plaats zetten?

18 november 2014 om 13:41

Isco vertrekt niet daar kan ik je 1000% garantie op geven, puur omdat Perez een grote fan van Isco is.

Luister nou, nie seike , als wij de wandelgangetjes van VZ moeten geloven had man utd sinds de zomer interesse in letterlijk alle spelers ter wereld. Komopnou scheidsie!

On Cech: Mourinho zal vast en zeker adviseren om hem niet aan een concurrent te verkopen en al helemaal niet binnen dezelfde stad. Zie hem dus jammer genoeg alleen maar vertrekken naar het buitenland. Altijd fan van deze man geweest en had hem dus graag bij Liverpool zien keepen, maar acht dat niet mogelijk en onterecht tegen Mignolet die nog een kans verdient.

On Isco: Super goede speler, begrijp me niet verkeerd, maar helemaal niets voor City. City heeft een speler nodig met pit en een beetje gek, zodat die andere spelers harder laat rennen als het even tegen zit. City heeft bijna alleen maar rustige spelers en alleen Aguero brengt een beetje pit op het veld. Als ik zo even terug denk hadden ze De Jong nooit weg moeten doen, want dat is een perfecte aanvulling voor Toure op het middenveld.

Isco zou het goed invullen op links. Andere opties voor op de vleugels zijn: Reus, Pedro of Yarmolenko. Maar ik denk dat Isco het beste bij de stijl past. Anderzijds is het misschien goed om een speler te hebben die juist andere kwaliteiten heeft, maar dat geldt al voor Jovetic denk ik.

Isco speelt al bij Real Madrid en denk dat hij daar ook vele jaren zal blijven. Als Ronaldo in de toekomst minder zal spelen, dan zie ik Bale naar het linkerkant verhuizen, Isco op de 10 en James naar het rechterkant.

Denk dat Cech het Chelsea niet aan doen om naar een rivaal te vertrekken. Zie hem eerder naar Atletico, Roma of naar Frankrijk aangezien hij daar een verleden heeft. Kan nog zeker een jaar of 5 mee op topniveau als het niet meer is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren