Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (8/9): Chelsea weet naam van opvolger Hazard al

Laatste update:
/
Marco Verratti kan terug naar zijn vaderland, maar krijgt nu ook de kans om naar de Premier League te gaan. De Italiaanse middenvelder van Paris Saint-Germain wordt al tijden in verband gebracht met Juventus, dat in de 21-jarige Verratti de opvolger van Andrea Pirlo ziet. Trainer Arsène Wenger wil de middenvelder echter naar Arsenal halen. Het ligt niettemin voor de hand dat Verratti bij zijn huidige Franse werkgever blijft. (Sky Italia)
/
De voorzitter van Sevilla gaat er niet van uit dat Ivan Rakitic naar Real Madrid vertrekt. De Kroatische middenvelder wordt in verband gebracht met de Koninklijke, maar José Castro rekent erop dat Rakitic zijn club trouw blijft. “Er is geen aanbieding van Real. En Ivan heeft ons al verschillende keren gezegd dat hij het hier naar zijn zin heeft. Ik denk dat hij snel gaat bijtekenen bij Sevilla”, heeft Castro aangegeven. (Marca)
/
Als Eden Hazard naar Paris Saint-Germain gaat, weet Chelsea al wie zijn opvolger moet worden. Trainer José Mourinho kent Antoine Griezmann nog goed uit zijn jaren in de Primera División en is ervan overtuigd dat de vleugelspeler van Real Sociedad het in zich heeft om ook in Engeland uit te groeien tot een smaakmaker. Hazard lijkt overigens niet per se van Chelsea naar PSG te willen, maar er wordt niets uitgesloten. (El Mundo Deportivo)
/
Brendan Rodgers wil met een versterkt Liverpool de Champions League in. De trainer van de koploper van de Premier League is van plan zijn selectie aan te vullen, nu het zeer aannemelijk is dat the Reds weer op het miljoenenbal gaan uitkomen. Rodgers heeft daarom zijn oog laten vallen op Iker Muniain, die op 21-jarige leeftijd al meer dan 150 Primera División-wedstrijden heeft gespeeld voor Athletic Bilbao. (CaughtOffside)
/
Galatasaray maakt binnenkort waarschijnlijk een rondje door Italië. De Turkse topclub heeft het voorzien op Manolo Gabbiadini, maar om de 22-jarige aanvaller te kunnen inlijven zal er wel met twee clubs onderhandeld moeten worden; Sampdoria, de huidige werkgever van Gabbiadini, deelt zijn transferrechten met Juventus. Als het aan Cim Bom ligt, wordt er op korte termijn werk gemaakt van de komst van de Italiaan. (Sky Italia)
Antoine Griezmann en Eden Hazard zijn van vergelijkbaar niveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hazard ontkende nog zondag dat hij wil vertrekken..

8 april 2014 om 19:09

Daarom heet het ook de wandelgangen he, ze kopiëren geruchten van andere kranten.

En zei Hazard niet dat als zijn vrouw naar Parijs wilt dat hij daar rekening mee houdt? Hij heeft volgens mij niet gezegd dat hij niet wilde vertrekken ?

8 april 2014 om 19:17

Als nieuwssite mag je toch wel controleren wat je post.

Hazard zei dit met een knipoog. Hij ontkende na de wedstrijd zondag dat hij dat letterlijk bedoelde.

8 april 2014 om 19:24

Achja het zijn maar de wandelgangen niemand neemt dit serieus

8 april 2014 om 19:10

Idd waarom zo hazard weg willen

8 april 2014 om 19:19

Ik snap totaal niet waar die geruchten vandaan komen

8 april 2014 om 20:54

voetballers ontkennen zo vaak dat ze weg willen en een dag later hebben ze getekend.
Ik zeg niet dat Hazard weg wil, ik zeg alleen dat hun teksten in de media niks betekenen.

9 april 2014 om 09:51

Ze moeten reus halen

Ze hoeven geen vervanger te zoeken want Hazard blijft toch wel.

Griezmann halen en Hazard wegdoen?

Doei!

Hazard gaat nergens heen, for sure..

Mocht Hazard vertrekken hoop ik dat ze Arda Turan aantrekken en natuurlijk Diego Costa erbij

Waarom nóg een aanvallende mid halen? Met Oscar, Willian, Schurle, Salah, Lampard.. Daarnaast heb je ook nog Lucas Piazón die waarschijnlijk terug komt komend seizoen.. keuze genoeg lijkt me!

8 april 2014 om 19:28

Lampard is geen CAM , Shurrle , Salah en Piazon spelen op de vleugels en omdat Willian en Oscar vaak samen beginnen zou een nieuwe CAM bij een vertrek van Hazard niet raar zijn

Als Hazard weg gaat zou ik voor Marco Reus gaan. Hij is na Ronaldo en Ribéry de beste linkervleugel. Elektrische snelheid, goeie afmaker en kan ook op de 10 spelen.

Kan iemand me meer informatie geven over Muniain over hoe hij speelt ? en of hij goed genoeg zou zijn voor Liverpool ?

Hazard gaat toch nergens heen, dus dat Griezmann verhaal is onzin. Ofja, kan best dat Chelsea hem koopt en laat rotten op de bank.

Muniain zou een goede aankoop zijn voor Liverpool. Nu hebben ze Suarez, Sturridge en Sterling voorin en dat is wat krap. Coutinho kan ook op de flank, maar hij moet eigenlijk centraal dus Muniain zou ideaal zijn voor de breedte/basis. Zie hem af en toe en vind het echt wel een goede speler. Wel raar dat er bijna nooit interesse in hem is ofzo, aangezien hij al zoveel wedstrijden heeft gespeeld bij een Bilbao dat het wel vaker zeer goed doet.

Griezmann is slechter als hazard en had Griezmann een verbod voor het Franse elftal

Muniain? die al 3 jaar stil staat in zijn ontwikkeling? nee bedankt.
We staan verdomme 1e en worden alleen maar in verband gebracht met breedte aankopen.
Het is wachten op de echte namen.

Hij gaat niet weg, simpel toch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren