Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (6/8): Chelsea-selectie baalt van luie miljoenenaankoop

Laatste update:
/
Internazionale gaat een van de aanstormende talenten waarschijnlijk verhuren. De negentienjarige Marko Livaja wordt door i Nerazzurri als belofte voor de toekomst gezien, maar zal eerst elders moeten rijpen. De Kroatische spits mag in de winterstop op zoek naar een tijdelijke werkgever, al is het waarschijnlijk dat Livaja wel in Italië blijft; nadat Palermo zich al voor hem meldde toont nu ook Siena belangstelling. (Diverse Italiaanse media)
/
Voor Ian Harte is na januari waarschijnlijk geen plaats meer bij Reading. De 35-jarige verdediger is niet meer in actie gekomen nadat hij op 16 september tegen Tottenham Hotspur zoek werd gespeeld door Aaron Lennon, en trainer Brian McDermott is ook niet van plan om nog een beroep te doen op de ervaren Ier. In de Championship is daarentegen nog wel plaats voor Harte, want Millwall is bereid om de linksback over te nemen. (Daily Mirror)
/
Eden Hazard kende een vliegende start bij Chelsea, maar is teruggevallen. De dribbelaar was ook zondag tegen Manchester City onzichtbaar en wekt de irritatie op bij zijn medespelers. Dat bepaalde acties niet lukken kan gebeuren, maar Hazards medespelers verwijten de Belg dat hij niet hard genoeg werkt. Rafa Benítez haalde de aanvaller zondag na zeventig minuten spelen naar de kant. (Daily Mail)
/
Arsène Wenger is het vertrouwen in Alex Oxlade-Chamberlain zeker nog niet kwijt. De vleugelaanvaller van Arsenal is niet echt in vorm, maar zijn trainer kijkt naar de lange termijn. “Hij is nog maar negentien, en hij zal nog best wat pieken en dalen krijgen, maar ik ben ervan overtuigd dat hij een geweldige speler wordt. Zoals met iedere jonge voetballer moet je geduld hebben”, weet de ervaren Franse oefenmeester. (Sky Sports)
/
Michael Owen hoopt snel zijn basisdebuut te maken bij Stoke City, maar moet daar wel wat voor overhebben. De aanvaller werd zaterdag, voorafgaand aan het duel met Fulham, onder handen genomen door de hersteltrainers. “De medische staf was in het stadion, dus trainde ik daar ook. Ze hebben me elke trap op laten rennen. Het was een pittige oefensessie, maar ik kan nu weer voluit trainen met de groep”, aldus Owen. (Diverse Engelse media)
/
Rafa Benítez werkte in het verleden bij Liverpool, en dat maakt hem bij Chelsea niet geliefd. De opvolger van Roberto Di Matteo werd zondag niet enthousiast ontvangen op Stamford Bridge, maar keeper Petr Cech vindt dat de coach een kans verdient. “Ik snap de reacties, omdat er altijd veel rivaliteit is met Liverpool. Maar meneer Benítez is hier om dingen te veranderen, dus moet hij wel de kans krijgen”, zegt de Tsjechisch international. (Diverse Engelse media)
/
Romário vond het reden voor een feestje, maar niet iedereen is het eens met het ontslag van Mano Menezes. De ex-bondscoach van Brazilië krijgt niet de kans om te proberen de Goddelijke Kanaries in 2014 in eigen land naar de wereldtitel te leiden, en dat vindt oud-international Zico een verkeerde beslissing. “Hij is op het verkeerde moment weggestuurd. Het gaat om het WK, niet om oefenduels”, aldus Zico. (Lancenet)
/
Tim Howard is niet in vorm, en dus gaat Everton op zoek naar een nieuwe keeper. Volgens trainer David Moyes snijdt het mes daarbij aan twee kanten; als de aan te trekken doelman beter is dan Howard zal de Amerikaan gepasseerd worden, maar Moyes sluit ook niet uit dat Howard juist beter wordt van wat concurrentie: “Je hebt dat op iedere positie nodig, Tim zou er ook profijt van kunnen hebben”, vermoedt de coach. (Daily Mail)
Hoort Eden Hazard bij de drie belangrijkste spelers bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea heeft met de aankoop van Eden Hazard goede zaken gedaan, bovendien zal het niet slechter met hem gaan dan met Torres ; dáár zou ik pas van balen (en een beetje medelijden ; Torres is in mijn ogen nog steeds goed).

28 november 2012 om 00:10

In VI kwamen vorige week enkele vroegere trainers over Hazard aan het woord. Allen gaven ze aan dat hij ongelooflijk veel talent heeft maar dat hij, indien hij de kans krijgt op de training de kantjes er vanaf loopt. Hij heeft dus regelmatig een schop onder zn kont nodig. Ik hoop niet dat dit door blijft zetten en hij beseft met zn talent alleen geen blijvertje te zijn.

Men verwacht veel te veel van buitenlandse PL aankopen.
Hazard maakte in de eerste wedstrijden een zeer goede indruk, hij is ook een uitzonderlijk talent en met het "verrassingseffect" kon hij zich direct laten zien. Maar men heeft altijd een terugslag in het eerste seizoen, omdat de PL een competitie op zich is. Elke speler moet hieraan wennen (zo ook Santi, Podolski en Giroud bij Arsenal). Geen schande. Daarom vond ik het verstandig van Chelsea om ook Moses te halen, een man met PL ervaring die dit probleem op kan vangen.

27 november 2012 om 17:19

Is inderdaad geen schande als een speler op die leeftijd even tijd nodig heeft, talent heeft hij zeker. Maar wat je altijd mag verwachten is maximale inzet, juist ook als het wat minder mocht gaan. En op basis van dit artikel (voor zover het waar is) zou het daaraan liggen. En in dat geval praat je over mentaliteit en die ontwikkel je niet zomaar, die zit in je (of niet..) en bepaalt of je uiteindelijk een echte topper wordt.

27 november 2012 om 18:00

Als er £32m voor je wordt neergelegd, heb je niet het recht om te klagen. Hazard is ook geen 18 of 19 (zoals die andere Belg, Lukaku), maar 21 en dient er dan ook te staan. Hij heeft dit seizoen al veelvuldig laten zien wat voor een kwaliteiten hij bezit en consistentie mag dan ook van hem, net zoals de rest van zijn ploeggenoten, verwacht worden.

27 november 2012 om 18:38

Gast hoor je wat je zegt? Als je 21 bent, zit je nog steeds in de fase dat je super veel leert, en heb je eigenlijk nog de stempel "talent." Daarbij komt hij ook nog van een andere compitite, andere omgeving etc. Dat is gewoon wennen voor zo'n jonge jongen.

Geef hem de tijd en over paar jaar staat er een topspeler..

27 november 2012 om 21:59

Akkoord, maar tijdens dat wennen kan hij misschien wel gewoon proberen om wat inzet te tonen, niet? Bij de naitioale ploeg van België zit hij tegenwoordig ook gewoon op de bank, om dezelfde reden eigenlijk en volkomen terecht. Zeker als je ziet wat Debruyne in zijn plaats kan brengen.

28 november 2012 om 01:57

Ik mag hopen dat je weet hoe snel iets geroepen wordt in de media?
Hazard's "motivatie problemen" zijn juist een teken van een moeilijke start. Die jongen heeft echt wel de drang om zich te bewijzen. Het bedrag dat voor hem is neergelegd heeft totaal niks met de verwachtingen te maken, puur een keuze van de club. En dat je vindt dat hij er zou moeten staan, omdat hij 21 is, vind ik ook vreemd. Ik noem een 21-jarige speler nog steeds een talent, iemand waarvan je nog mag verwachten dat er foutjes in zijn spel zitten.

28 november 2012 om 18:53

Hazard zit helemaal niet op de bank bij de nationale ploeg? De laatste 'oefen'match kregen enkele bankzitters een kans & Hazard was toen geblesseerd
Weet een beetje waarover je praat hé...

Toen ik de titel las dacht ik dat het ging om Torres..

27 november 2012 om 17:15

Je kan veel over Torres zeggen, maar lui, nooit!

Ik vind het ook dat Hazard een beetje lui rondloopt, hij creeerd te weinig.
van de "creative 3" vind ik Hazard momenteel (!) de minste:
Mata maakt doelpunten en Oscar heeft bevliegingen en mooie passeerbewegingen.

hazard bewegingen mislukken vaak en hij loop zo rond van: maar ik koste 40 miljoen en ik ben de man.

Niet Dus!

28 november 2012 om 18:55

Eerst zeg je dat hij niets creeert om daarna te zeggen dat zn bewegingen mislukken? Beetje tegenstrijdig nee?

Mata staat de laatste 3 matchen ongelooflijk slecht te spelen trouwens. Oscar vindk ook maar matig net als Hazard.
Chelsea heeft gewoon veel te weinig balbezit en dan ben je met die spelers weinig...

en knap hoe jij zomaar kan zien dat hij zich als de man van 40 miljoen voelt...

28 november 2012 om 18:57

Ik zeg niet hoe hij zich voelt, ik zeg hoe hij er bij loopt.

Hazard is natuurlijk een zeer goede aankoop en dit wordt echt een grote voetballer. Bovendien begrijp ik ook wel dat een speler een terugslag heeft in de competitie. Maar wat me bij Hazard wel opvalt is dat hij nooit meeverdedigd en altijd blijft stilstaan als hij de bal verliest. Daar irriteer ik me wel aan en Hazard moet daar absoluut aan gaan werken.

27 november 2012 om 17:19

Dat heeft hij altijd al gehad, valt niet bij alle Belgen in goede aard door zijn luiheid. Met de nationale ploeg en bij Lille doet hij dat ook niet soms uitte men daar dan kritiek op.

Maar we hebben het nu over Hazard, maar wie bij Chelsea is wél positief opgevallen tegen City of wat dan ook? Ik heb , en met mij enkele anderen 100x mezelf afgevraagd waarop Hazard en Mata de bal zo weinig kregen.

Tegen City en héél het seizoen al zag ik niet meer dan tikjes breed en terug, geen enkele pass met wat risico richting Hazard of wie dan ook. Ik vind het echt geen Chelsea speler, zei ik al een tijdje geleden, althans niet dit Chelsea. Het probleem bij Chelsea is dat de niet -voetballers- aka werkers te veel aan de bal komen, de betere , met name Mata en Hazard komen te weinig aan bod.

De luiheid van Hazard zal niemand er ooit uitkrijgen, dat heeft Messi ook als die de bal verliest, Sneijder etc... voetballers met veel technische kwaliteiten vertrouwen dan op de 'werkers' om hun fouten te corrigeren. Als ze hun energie ook nog eens gaan verliezen in het teruglopen steeds opnieuw, dan wordt het wat minder dus zijn ze spaarzaam.

Chelsea moet nog echt een aantal spelers aankopen wil het echt gaan voetballen, te beginnen met een spits, liefst ene die goed kan kaatsen want daar rendeert Hazard en Mata het beste mee , voetballende backs, Azpi vind ik nog redelijk, maar Ivanovic doet alles op opportunisme , niet op techniek en dat botst met types als Oscar, Mata en Hazard in je selectie.

Wil wel zeggen dat ondanks hoe lui hij ook is en hoe weinig hij ook aan de bal is, hij statistieken heeft om u tegen te zeggen in zijn eerste periode bij een slecht draaiend elftal in de Pl.

Als hij aan de bal komt, gebeurt er we altijd wat geniaals, alleen gebeurt dat te weinig, nu is de vraag of dat aan hemzelf ligt of aan het feit dat zijn medespelers liever op safe spelen en de bal achteruit of opzij spelen.

Je gaat dit raar vinden, maar ik zeg je dat Chelsea kwaliteit te kort komt op het middenveld doordat 2 van de 3 creatievelingen op de flanken spelen. Ramires en Mikel zijn werkers die gaan niet met iets geniaals afkomen. Te veel hangt dus af van die éne creatieve speler op het middenveld. Hazard is een typische kwaliteit boven kwantiteit speler. Hij is spaarzaam met zijn acties en op het juiste moment wil hij toeslagen. Met Mata veruit de beste voetballer bij Chelsea, ik vind dat beide evengoed zijn in zowat alles kwaliteiten, alleen is Hazard nog sneller en heeft hij een betere dribbel. Mata heeft dan weer een betere trap. Voor de rest zijn ze qua inzicht, passing, sluwheid etc even goed.

27 november 2012 om 17:40

Ik denk inderdaad ook niet dat je van Hazard kan verwachten dat hij nu wel meeverdedigtden op zich hoeft dat ook niet altijd. Maar ik vind wel dat je mee moet verdedigen als hij voor balverlies zorgt en de tegenstander daardoor kan counteren. Dit doet hij niet, waardoor de verdediging niet goed staat en de bal moeilijk af te pakken is.

Bovendien vind ik dat Chelsea dit seizoen helemaal niet heel slecht speelt, zeker aan het begin van het seizoen verliep het prima. Het probleem van de laatste weken is dat er geen creativiteit op het middenveld loopt en we hebben geen goede spits, zoals jij ook aangeeft. Met een goede spits (lees een spits die kansen afmaakt), had Chelsea gemakkelijk gewonnen van Liverpool, WBA en ook gescoord in de eerste helft tegen Juventus. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar niemand kan scoren. Dat is het probleem en daardoor vallen de resultaten enorm tegen.

Ik ben het helemaal met je eens dat het middenveld onvoldoende kwaliteit heeft. Chelsea mist op het middenveld een speler die zorgt voor aansluiting bij de aanval, een speler die een goede pass kan geven aan de creatieve spelers voorin. Mikel en Ramires zijn werkers, kunnen geen goede pass geven en passen daardoor alleen maar breed. Dit vertraagt het tempo. Chelsea heeft een type Modric nodig.

Ook heeft Chelsea absoluut een nieuwe spits nodig. Chelsea heeft inderdaad een kaatser nodig, die ook nog eens kansen kan afmaken. Ik denk dan meteen aan Falcao. Met een afmaker zou Chelsea echt veel meer wedstrijden hebben gewonnen, want we hebben echt ontelbaar veel kansen gekregen tegen WBA en ook veel kansen gekregen tegen Liverpool.

Ik vind het bovendien een groot probleem dat met name Hazard en Oscar zeer onregelmatig spelen. Dit heeft natuurlijk met hun leeftijd te maken, maar alsnog verlies je daardoor veel punten. Hazard en Oscar spelen de ene helft geweldig en dan zie je ze in de tweede helft niet. Dat vind ik wel jammer.

27 november 2012 om 17:58

Modric is nu een lastig verhaal, maar ik ken misschien nog wel een beter alternatief...fellaini. Die jongen ligt voor het oprapen, mar wil niet weg als Everton CL haalt, dus hopen dat de dat niet doen.

27 november 2012 om 18:02

Modric is inderdaad niet te halen, maar ik bedoel ook dat ze zo'n type nodig hebben. Fellaini lijkt me een goed alternatief en ik denk dat hij ook wel geïnteresseerd is om naar Chelsea te gaan, zeker met al die Belgen die bij Chelsea spelen..

27 november 2012 om 18:06

Nu we het hebben over een goed schakelstuk tussen verdediging en aanval (middenveld)....hoe kon ik de meest voor de hand liggende vergeten...de Bruyne kan het spel vanaf achterin als geen andere verdelen, speelt vrijwel altijd naar voren in plaats van terug en is fysiek zeker niet de malste...hem had je op dit moment kunnen gebruiken. Als Chelsea een spits heeft die bovendien de kansen kan afwerken die hij krijgt, zorgt De Bruyne wel voor een 30-tal doelpunten per seizoen. Zei het via een assist of zelf scoren.

27 november 2012 om 18:43

Waarom niet een keer Marin de kans geven?

27 november 2012 om 17:20

Meeverdedigen hoeft ook niet consequent te gebeuren vind ik voor een vleugelaanvaller die niet kan verdedigen en zijn fysiek ook niet kan gebruiken om de bal af te pakken. Ik vind juist dat die veel te weinig zijn kwaliteit benut wat betreft het passeren. Hij passeert zo makkelijk, maar gaat zelden een 1 tegen 1 duel aan. Wegdraaien kan hij eveneens heel goed, maar dat doet die ook steeds minder. Maarja aan het eind van het seizoen maar kijken hoe hij heeft gepresteerd.

27 november 2012 om 17:31

Tuurlijk hoef je niet volop mee te verdedigen. Maar als je voor balverlies zorgt en er daardoor een gevaarlijke kans voor de tegenstander kan ontstaan, dan moet je wel meeverdedigen. En dat laat Hazard na. Daardoor wordt het voor de verdediging moeilijker om de bal af te pakken, want die staan dan niet goed gepositioneerd. Over de rest ben ik het absoluut mee eens. Hazard maakte aan het begin van het seizoen zeer goed gebruik van zijn kwaliteiten: hij passeerde zijn spelers, ging altijd 1 tegen 1 duels aan. Daardoor was hij enorm gevaarlijke en had hij ook veel assists. In de laatste weken doet hij dat helaas niet meer en daardoor is hij minder gevaarlijk. Jammer natuurlijk, maar ik denk dat hij binnenkort wel weer het zelfvertrouwen en zijn vorm terugkrijgt.

Ik had gehoopt dat hij naar Manchester United was gegaan, maar helaas. Eden Hazard vind ik juist niet ontzichtbaar, dat kan je beter zeggen over Fernando Torres. Hazard doet het goeie werk en Torres verpruts er altijd mee.

Die jongen is 21 en komt uit de Franse competitie geef em gwn wat tijd mata was in zijn eerste jaar ook niet echt geweldig.

27 november 2012 om 17:33

Mata was geweldiger in zijn eerste jaar dan Hazard nu.

Correctie: Mata IS geweldiger dan Hazard

27 november 2012 om 17:48

Mata is 24 en Hazard 21 we zullen zien hoe hazard het doet over 3 jaar

27 november 2012 om 18:28

Het is waar dat Hazard jonger is,

maar momenteel, (en dat zal nog wel minstends 3 jaar zo zijn) is Mata overduidelijk de meerdere van Hazard en de beste speler van Chelsea!

27 november 2012 om 17:41

Pardon, Mata niet goed in zijn eerste jaar? Hij heeft 53 wedstrijden gespeeld. Daarin heeft hij 23 assists gegeven, 12 doelpunten gemaakt en hij is speler van het jaar geworden bij Chelsea. Mata speelde zeer goed in zijn eerste jaar bij Chelsea.

Het belangerijkste moment na balverlies zijn de eerste 5 seconden. Als je dan aanzet en meeverdedigt scheelt dat al een hele hoop.

hazard is gewoon goed hoor ? ik weet niet waarom sommige mensen irriteren aan hem. maar als je het irritant vindt moet je ook niet wedstrijden van chelsea kijken maar dan kijk je maar een andere wedstrijd. kijk natuurlijk is hij soms lui om mee te verdedigen of maakt hij acties wat niet gaat, maat niet iedereen kan elke wedstrijd fantastisch spelen

27 november 2012 om 18:30

Naja, als zijn acties niet altijd even goed gaan dan mag je toch in ieder geval verwachten dat hij keihard werkt.
het is het 1 of het ander hè (liefst allebei maar goed), als je niet mee verdedigt, prima, maar dan moet je wel renderen in de aanvallende acties.
Als je echter niet rendeert in de aanval dan moet je maar van nut zijn in verdedigend opzicht.

Beide dingen niet doen is geen optie...

De combinatie ontiegelijk arrogant zijn en te weinig arbeid verrichten wordt natuurlijk niet gepruimd in een competitie en een club die bekend staat om het enorm hoge tempo en 110% inzet van elke speler.

Hij moet niet denken dat ie bij Lille in de Ligue speelt waar het tempo en de inzet veel lager ligt, met dit salaris en die transfersom wordt top inzet geeist.

Ik vind het een overhypte speler die aanvankelijk op verrassing uitblonk, maar inmiddels is ie bekend en stelt men zichop hem in. Hij heeft wel de kwaliteiten, maar heeft net als Arnoutovic zijn karakter tegen om alles eruit te halen. Hij is nog jong zat om te veranderen en te verbeteren, zolang hij dat zelf wel beseft dat dat nodig is. Ik betwijfel of ie dat inziet.

Ik heb het al eerder gezegd en zal het blijven herhalen. Di Matteo had nooit Debruyne moeten laten gaan in de zomer. Debruyne is een teamspeler daar waar Hazard alleen uit is op individueel succes. Net hetzelfde verhaal als bij de rode duivels.

28 november 2012 om 19:02

Hazard gaat praktisch nooit voor individueel succes!! Wat een zever is dit?
Kijk jij ooit naar zn matchen? Snap trouwens niet dat je KDB met Hazard vergelijkt?
Spelen op een totaal andere positie. Kan je uiteraard niet weten als je nooit naar Werder of Chelsea kijkt hé

Hazard komt wel weer terug op zijn niveau hoor. Die jongen is 21 jaar. Wat een ongelofelijk talent is het toch, een genot om naar te kijken.

Taja, als je en slecht speelt en niet op de juiste momenten beslissend bent dan ook nog de kantjes er vanaf loopt dan loop je het risico dat je dan een keeraan gepakt gaat worden. Die Hazard heeft ook last van misplaatste arrogantie, alsofhij al een hele ster is terwijl hij alles nog te bewijzen heeft. Qua talent kan hij het er ver schoppen maar die jongen moet wel uitkijken dat zijn mentaliteit hem niet in de weg gaat zitten.

cech vind ik zo´n sympathieke gast! niks rivaliteit, maar gewoon ook je eerdere concurent een kans geven.

Als Hazard veel verdedigend meewerkt, dan gaat hij aanvallend minder kunnen brengen. Van Oscar, Mata en Hazard, vond ik de Belg zondag nog het beste.

Chelsea moet Eden meer tijd geven,

Arda turan had tijdens zijn voorstelling aan de fans iets beloofd

namelijk dat hoewel hij niet altijd het beste van zich zal kunnen laten zien, hij altijd evenfel zal strijden voor de ploeg, ookal heeft hij een offday.

dat is ook een van de redenen wrm arda geliefd is bij atletico fans. hij strijdt altijd en geeft zich meestal voor 100 %. als hij nu en dan ondermaats presteert dan begrijpt iedereen het wel omdat hij zich voor 100% geeft...

hazard zou dit ook moeten doen..

Met een degelijke spits had hazard al 20+ assist gemaakt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren