Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea maakt werk van komst EK-finalist

Laatste update:
/
Christian Santos heeft er een paar opties bij. De bij NEC vertrokken aanvaller werd al genoemd bij Trabzonspor en is nu ook in beeld bij AEK Athene, Real Betis en Deportivo la Coruña. (LiveSports)
/
West Ham United gaat de concurrentie aan met Arsenal. The Hammers hebben naar verluidt zeventig miljoen euro over voor Gonzalo Higuaín van Napoli. (La Gazzetta dello Sport)
/
Chelsea wordt serieus voor N’Golo Kanté. De middenvelder wordt al langer met de Londenaren in verband gebracht, maar binnenkort kan hij ook een aanbieding verwachten. (Daily Mail)
/
Napoli hoopt naast Witsel ook Sven Kums te contracteren. De 28-jarige middenvelder van AA Gent kost tien miljoen euro, hoewel Napoli niet verder gaat dan zesenhalf miljoen. (Het Laatste Nieuws)
/
Leandro Bacuna heeft geen toekomst meer bij Aston Villa. De rechtsback mag net als Brad Guzan, Joleon Lescott, Micah Richards en Gabriel Agbonlahor vertrekken uit Birmingham. (The Sun)
/
Manchester City heeft zijn zinnen gezet op Lucas Hernández. De twintigjarige verdediger van Atlético Madrid heeft een afkoopsom van dertig miljoen euro in zijn contract staan. (The Sun)
Is N'Golo Kanté goed genoeg om basisspeler te zijn bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw west ham is ambitieus zeg. Als higuain daarheen gaat heb je gewoon een aanval van Payet, Higuain en Feghouli

12 juli 2016 om 15:38

Niet echt ambitieus vind ik. Gewoon met geld smijten, net als alle andere Engelse clubs.

12 juli 2016 om 15:50

Higuain halen is ambitieus. Als United Pogba haalt is het met geld smijten

12 juli 2016 om 15:57

We kunnen nu wel constant gaan zeiken dat de Engelse clubs bakken met geld hebben en dat ook laten rollen, maar het aantrekken van een topspits als Higuain is gewoon teken van ambitie.

Veel meer als een roddel in de wandelgangen zal het niet worden natuurlijk. Higuain zal altijd betere opties dan West Ham hebben.

12 juli 2016 om 16:04

@gooner,

Heb is bij beide gewoon ambitieus. 70 miljoen voor een speler die over 5 maanden 29 jaar wordt is toch niet bijzonder veel anders dan 110 voor een speler die 'pas' 23 is.

Beiden behoren tot 's werelds beste spelers op hun positie en de clubs van beide spelers willen hun speler het liefst niet kwijt.

De interesse voor beide spelers is gebaseerd op het feit dat de clubs denken dat de betreffende speler een wezenlijke kwaliteitsinjectie brengt in de huidige selectie. Je selectie willen versterken om tot betere prestaties te komen is ambitie.

Higuain is geen echte verbetering tov Giroud vind ik, als je kijkt wat die ook allemaal mist. Goed voor erbij dat wel.

Zijn maar een paar spitsen waar je echt op vooruit zou gaan.

12 juli 2016 om 17:28

Giroud heeft in clubverband 125x gescoord in 323 wedstrijden. Geen slechte cijfers. Higuain heeft heeft 191x gescoord in 329 wedstrijden, de meeste op een hoger niveau dan Giroud.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren