Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea besluit Van Ginkel alweer terug te halen

Laatste update:
/
Xavi kan in januari alsnog aan de slag in een ver oord. Het leek erop dat de spelmaker van Barcelona afgelopen zomer al zou vertrekken uit Camp Nou, maar hij besloot toen toch te blijven. Het Japanse Tokyo FC biedt de routinier echter tegen een jaarloon van zeven miljoen euro de mogelijkheid om zijn wens om in het buitenland te gaan voetballen alsnog in vervulling te laten gaan. We zijn benieuwd. (Nikkan Sports)
/
Xherdan Shaqiri heeft er weer een optie in Engeland bij. Na Liverpool en Tottenham Hotspur heeft nu ook Arsenal zich namelijk gemeld voor de kleine aanvaller van Bayern München. De Zwitsers international is in Beieren zijn plaats, mede door de geweldige Arjen Robben, niet altijd zeker en dat moet gaan veranderen. De Duitsers lieten eerder al weten dat zij tegen het einde van het kalenderjaar met Shaqiri willen praten over zijn toekomst. (Daily Star)
/
Marco van Ginkel blijft mogelijk maar een paar maanden bij AC Milan. De middenvelder wordt door Chelsea verhuurd aan de Italiaanse topclub, maar speelde tot dusver pas dertig minuten in de Serie A. Chelsea had verwacht dat Van Ginkel meer kansen zou krijgen en wil de Nederlander nu in januari terug naar Engeland halen, om hem vervolgens uit te lenen aan een club uit de Premier League. (La Gazzetta dello Sport)
/
Cesare Prandelli doet er goed aan om zich alvast te oriënteren op een nieuwe baan. De Italiaanse coach presteert onder de maat bij Galatasaray en zijn ontslag lijkt slechts een kwestie van tijd. Cim Bom is zelfs al bezig met mogelijke vervangers en heeft naast (schier onhaalbare) topkandidaten als Joachim Löw en Jürgen Klopp ook David Moyes op het oog. De Schot zit zonder club, nadat hij in april werd ontslagen bij Manchester United. (Diverse Turkse media)
/
Sam Allardyce gaat pas na dit seizoen in gesprek met West Ham United over een eventueel nieuw contract. De zestigjarige manager kende met the Hammers een moeizame seizoenstart, maar men staat nu op de vijfde plaats. “Aan het einde van het seizoen gaan we met elkaar om de tafel. Of Sam blijft? Misschien wordt hij wel de nieuwe manager van Manchester United of de nieuwe bondscoach”, knipoogt eigenaar David Sullivan. (Sky Sports)
Marco van Ginkel had niet naar AC Milan moeten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet Arsenal nou weer met Shaqiri?


Van ginkel.. heb wel met hem te doen inmiddels..
Het enige wat hij straks in zijn biografie kan gaan zetten is welke bank of tribune het lekkerste zat. Laat die zaakwaarnemer nou gewoon eens ballen tonen en breng hem naar een club waar die daadwerkelijk van belang kan zijn. Niet een club als Milan en ook geen beuk club zoals Hull City of iets dergelijks.. Zo'n jongen met lekker naar Swansea of Southampton (een voetballende ploeg) of naar duitsland.. Verder vrees ik dat hij overal op de bank terecht gaat komen.

5 november 2014 om 12:19

Zelfde geldt coor van ginkel. Ontwikkeling staat al best lang stil nu.

5 november 2014 om 12:20

Voor *

5 november 2014 om 12:57

Wat geldt "ook" voor van Ginkel? Hij heeft het toch over van Ginkel? Sluit me overigens helemaal bij jdg84 aan, van Ginkel moet met de vuist op tafel slaan en niet accepteren dat hij de speelbal van Abramovich en zijn zaakwaarnemer is!

5 november 2014 om 13:24

Ja, ik had eerst Van Ginkel even er niet bij staan, maar zelfde verhaal geldt eigenlijk voor beide spelers :P

5 november 2014 om 15:05

Die jongen is 21 jaar (bijna 22) jaar man. Waar hebben we het over.
Vorig jaar bijna helemaal gemist door een nare blessure en ook bij Milan weer geblesseerd geweest. Men moet eens niet zo rampzalig doen alsof zijn carrière vergooid is.

Een Matic was sowieso al 22 toen hij verhuurd werd aan Vitesse en kijk waar hij nu staat.

Het is een kwestie van tijd voordat van Ginkel weer aan spelen toekomt en zal laten zien waartoe hij in staat is. Hopelijk blijven blessures hem even bespaard en dan kan zijn carrière zo weer in een stroomversnelling komen.

Een Davy Klaassen is bijvoorbeeld net zo oud als van Ginkel maar heeft nog niet de helft van het aantal prof wedstrijden gespeeld. Is Klaassen zijn carrière dan ook al afgeschreven?

5 november 2014 om 16:42

Ik zeg ook totaal niet dat zijn carriere vergooid is volgens mij. Ik zeg alleen wel dat hij ergens naar toe moet waar hij aan spelen zal toekomen en niet weer door Chelsea ergens heen gestuurd moet worden.

zijn zaakwaarnemer moet gewoon heel duidelijk aangegeven dat Van Ginkel zal moeten spelen. Verschil met Klaassen en Van Ginkel is dat Klaassen nu aan spelen toe komt.
Van Ginkel heeft veel gespeeld, is geblesseerd geraakt en staat nu ook alweer een half jaar stil. Als hij straks weer naar een ploeg gaat waar hij soms wel en soms niet speelt, dan zal hij weer geen basisplek verdienen bij Chelsea en dus weer uitgeleend worden en zo gaat de tijd dan wel erg snel.

Enige wat ik zeg is dat hij naar een ploeg moet waar hij speelt.

Matic is een voorbeeld van hoe het wel kan, maar er zijn veel meer voorbeelden van dat het fout gaat. Van Ginkel moet in de winterstop naar een club waar hij zeker zal spelen. Waar hij ritme op doet en dus kan groeien. Niet een club waar hij moet vechten voor een basisplek, dus waarom de PL een club kiezen ipv Nederland, middenmoot duitsland of Belgie ofzo.

Shaqiri en/of Depay binnenhalen bij Liverpool zou een goede zet zijn wanneer Borini weg gaat en Markovic met de winter nog steeds niet los is. Dan haal je voor hetzelfde geld wat je voor Reus zou betalen, die je toch niet kan krijgen, 2 potentieële toppers binnen die voor hun leeftijd aardig wat ervaring hebben.

Het is dan wel weer hetzelfde verhaal dat je geen toppers in huis haalt maar potentiële, maar dat is nou ook eenmaal het beleid van Liverpool. De enige topper die waar voor zijn geld is, is momenteel Reus, want een Cavani voor 60 a 70 miljoen is onzin. Doorbovenop, je kan ze niet krijgen zonder ze een gigantisch salaris aan te bieden.

5 november 2014 om 12:48

Shaqiri een (potentiele) topper noemen... die man heeft 1 goede wedstrijd gespeeld op het WK. Hij heeft de magische gave om te schieten als hij moet passen, en te passen als hij moet schieten. Vind het persoonlijk echt een flapdrol.

Strik er omheen en op de fiets naar Londen brengen

5 november 2014 om 12:53

Nou ja flapdrol... de man is erg jong, megasnel en heeft een prima voorzet en schot in huis. Hem nu al afschrijven gaat nergens over. Ik denk dat hij over een paar jaar echt bij een topclub in de basis kan staan. Moet mentaal / qua voetbalintelligentie gewoon nog en stapje maken maar dat kan alleen door veel te spelen. Een overstap zou dus voor hem wel het beste zijn.

Van Ginkel had indertijd 'gewoon' naar Ajax moeten gaan. Ik blijf zeggen dat de weg naar de top het best geleidelijk gaat. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Van Vitesse naar Ajax en dan naar een buitenlandse (top)club. Misschien alsnog een stapje terug en naar in de winter naar Ajax?

5 november 2014 om 12:55

Zou wel het beste zijn. Echt zo ontzettend zonde hoe grote talenten helemaal verpest worden. Eigenlijk is het nu al een beetje een drama voor deze jongen. Twee jaar amper spelen en op de bank zitten bij topclubs. En dat alleen maar omdat een zaakwaarnemer er rijker van wordt en zodat een club als Chelsea een lekker brede selectie heeft....

5 november 2014 om 13:49

Ajax heeft Klaassen al, die gaat hij er echt niet uitspelen, zeker niet zonder ritme. Hij maakt veel te veel verkeerde keuzes in zijn carrière. Chelsea en nu weer Milan. Had dan een Swansea ofzo gekozen.

Ik zeg Koemannen sla jullie slag. Southhampton zou de perfecte club voor van Ginkel zijn op huurbasis. Toch wel de club waar talenten doorbreken.

Deze redenering slaat eigenlijk nergens op die Chelsea nu stelt. Het klopt natuurlijk dat Van Ginkel pas weinig heeft gespeeld, maar dit komt omdat hij (weer) een blessure opliep. Daarom denk ik dat dit ook maar een slap verhaal is.

Woow... 7 miljoen euro lijkt me erg sterk, er is geen een club in Japan die zo'n salaris kan bieden en al helemaal FC Tokyo niet. Diego Forlan krijgt ongeveer 3,5 en daar onder zitten Endo en Nakamura met 2 miljoen, de rest verdiend minder dan 1 met hier en daar een uitzondering, l

Laat Van Ginkel als een voorbeeld dienen voor andere jonge talentvolle spelers. Vooral niet te vroeg naar een buitenlandse topclub gaan. Als 'nobody' uit Nederland maak je namelijk geen schijn van kans. Speel eerst een paar jaar goed bij je eigen club, verkas dan naar een topclub in Nederland en ga pas daarna, als je hier doorslaggevend belangrijk bent, voorzichtig nadenken over een buitenlandse (top)club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren