Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Boze Messi wil plan van Barcelona dwarsbomen

Laatste update:
/
Lukas Podolski en Arsène Wenger gaan een crisisgesprek voeren. De Duitse aanvaller wordt steeds ongelukkiger bij Arsenal, omdat hij nauwelijks kansen meer krijgt van zijn trainer. Poldi wil niet dat het seizoen zo blijft verlopen voor hem. “Ik ben gelukkig met dit elftal, deze trainer en deze club, maar ik speel niet”, aldus de aanvaller. Arsenal zou ernaar neigen hem te verkopen. (Daily Express)
/
Tottenham Hotspur is niet zomaar van Emmanuel Adebayor af. Coach Mauricio Pochettino heeft het wel gezien met de Togolees en wil hem verkopen om ruimte te maken voor nieuwe spelers, maar Adebayor is niet van gisteren. In Londen verdient hij 130.000 euro op weekbasis en er is waarschijnlijk geen enkele club die bereid is dat salaris over te nemen. Zijn contract op White Hart Lane loopt nog door tot de zomer van 2016. (The Telegraph)
/
Heibel in Barcelona: het rommelt wel degelijk tussen Lionel Messi en de club. Messi zou vermoeden dat los Azulgrana hem in de zomer van 2016 willen verkopen, op zijn 29ste. Kort daarna staan er presidentsverkiezingen op de agenda en kan de nieuwe voorzitter de sier maken met grote nieuwe aankopen. Messi baalt daarvan en overweegt het plan te dwarsbomen: hij kan in de zomer van 2015 besluiten weg te gaan. (Cadena COPE)
/
Messi is ook ontevreden over de rol van het bestuur, de laatste jaren. In zijn ogen heeft Sandro Rosell er een puinhoop van gemaakt en heeft hij de Catalaanse media instructies opgelegd. Zij zouden Neymar steeds moeten aanprijzen en moeten benoemen tot hét gezicht van Barcelona. Rosells opvolger Josep María Bartomeu doet onvoldoende om dat terug te draaien en dat zorgt voor wrevel bij Messi. (Cadena COPE)
/
Ciro Immobile keert mogelijk in de winterstop weer terug naar Italië. Het Duitse avontuur bij Borussia Dortmund valt vooralsnog tegen voor de voormalig goalgetter van Torino en Fiorentina wil hem tijdelijk, op huurbasis dus, uit zijn lijden verlossen. De spits slaagt er vooralsnog niet in basisplaats af te dwingen onder Jürgen Klopp, maar gaf al te kennen dat hij wil blijven strijden voor een serieuze kans. (Mediaset)
Lionel Messi verlaat Barcelona na dit seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dat van messi is zo'n grote onzin pfffhhh

21 november 2014 om 15:11

Het bericht komt ook van een radiostation uit Madrid... Dus dat is gewoon een beetje het vuurtje opstoken!
Allemaal naar aanleiding van wat Messi zei, 'je kan nooit zeker zijn waar je in de toekomst voetbalt'.
Nee dat klopt, maar Messi zal wel gewoon bij Barça blijven...

21 november 2014 om 15:33

Messi iriteerd zich aan neymar ik weet zeker hij wilt liever pedro daar dan hij want als hij aan de bal is maakt actie waar het in centrum kort op elkaar komt en als messi aan de bal is heeft gewoon weinig ruimte en pedro doet wat hij moet

23 november 2014 om 16:12

Nah pik dan moet je toch beter opletten. Neymar en Messi doen het geweldig samen.

aan de bron te zien, valt er te betwijfelen of het waar is, maar waar rook is, is vuur.

21 november 2014 om 16:58

Maar er is geen rook. Ik zie messi nooit vertrekken naar real en ronaldo zou wel naar barcelona willen maar gelukkig wil barcelona hem niet.

21 november 2014 om 17:02

Ik dacht toch echt dat Ferguson hem aangeboden had bij Barcelona. Barcelona wou aan alle eisen voldoen, maar Ronaldo wilde alleen maar naar Real. Dus het is eerder andersom wijsneus.

21 november 2014 om 17:13

Geen idee waarom je Ronaldo hierbij betrekt.

On: Zie hem niet vertrekken al heeft hij geen ongelijk dat het bestuur maar wat aanmoddert laatste jaren.

21 november 2014 om 17:36

dat deed madrista niet, dat was onze objectieve vriend fc.barcelona! die waarschijnlijk meer een madrid-hater is dan een barcelona fan. wonderbaarlijk toch hoeveel hij bezig is met ronaldo naar beneden praten, je zou toch denken dat een supporter voornamelijk bezig is met het aanmoedigen van zijn club.

21 november 2014 om 18:19

Gelukkig wil Barca hem niet? Hahaha de beste speler vd wereld maffie

god weet wat hier van waar is, maar wat maurootje zet, waar rook is is ook vuur. Hij komt me nu toch echt te vaak negatief in de media, niet hij maar wat er verteld wordt. En doordat barca suarez heeft gehaald, kan ook een teken zijn geweest dat er iets speelt tussen barca en messi

21 november 2014 om 15:39

Wat kan Messi er aan doen dat hij negatief in de media komt? Dat doen de media toch echt zelf.

21 november 2014 om 16:44

niks kan hij daar aan doen, maar dat al je lees zei ik ook al niet hij, maar wat verteld wordt

In de voetballerij is alles mogelijk, zal me niks verbazen als hij na dit seizoen vertrekt en Barca alsnog voor hem de hoofdprijs ontvangt.

Ik sprak net met hem. Hij was ontevreden en hoopte op een verbeterd contract. Ik ken hem al 4 jaar lang persoonlijk.

21 november 2014 om 15:28

Ja klopt, hij stuurde mij net ook een berichtje op Hyves met hetzelfde

21 november 2014 om 15:44

Hij heeft zijn naam op ICQ ook aangepast naar:

«·´'·.(*·.¸('·.¸leo Messi¸.·´)¸.·*).·´'·» (8) Stupid Neymar, I'm ThE Star oF Barcelona!

Tjeemig, het zit echt niet goed.

Als Neymar het gezicht van Barca word, dan kunnen ze het de komende jaren wel schudden. Popi jopi's moet je nooit het gezicht maken van een club, want uiteindelijk zal dat in je nadeel werken. Maakt in mijn opzicht de club minder 'likeable'.

Supersterren die professionaliteit en mentaliteit uitstralen horen dat te zijn.

Ik zou Messi wel eens ergens anders willen zien spelen.

Hij haalt sowieso niet zijn niveau van bij Barcelona als hij pakweg in Engeland gaat spelen. Het fysieke spel en de hoge intensiteit is nog wat anders dan in Spanje. Ik zie hem dan ook niet vertrekken uit Barcelona.

21 november 2014 om 16:02

En zodoende worden spelers als Sanchez, Oscar, Mata, Di Maria, Aguerro en vele andere gezien als de beste spelers in de Engelse competitie.

''de premier league is een fantastische competitie, maar niet zo goed als het lijkt''

21 november 2014 om 16:24

Haha en dan iemand citeren die de laatste jaren compleet is mislukt in diezelfde competitie..

21 november 2014 om 16:29

Dat betekent gewoon dat die speler niet goed genoeg was niet dat de competitie zo goed is als het lijkt. Ik denk dat iemand die er gespeeld heeft en ervaren heeft ho goed de competitie is het allemaal iets beter weet dan een internetheld die nog nooit een wedstrijd van de Premier league bezocht heeft.

21 november 2014 om 17:46

Ik zeg niet dat de competitie beter is, Spanje en Duitsland zijn duidelijk beter. Ik heb gewoon de indruk als ik kijk naar Engelse matchen en daarna naar Spaanse matchen dat het spel helemaal anders verloopt: veel grotere druk op de bal en meer fysieke kracht.
Dan kan je best uitblinken als technische speler maar iemand die al zn hele carriere bij Barcelona speelt met spelers als Iniesta/xavi zie ik zich niet zo snel aanpassen aan een andere manier van spelen.

21 november 2014 om 17:00

Ga weg man met je overschatte premier league. Hij zou het daar juist beter doen dan in spanje. Techniek wint altijd van fysiek en dat bewijzen silva,cazorla en aguero in de premier league

21 november 2014 om 18:15

@ f.c Barcelona
Ik heb jou tot nu toe alleen maar nutteloze reacties zien geven over voetbal je zit alleen maar real Madrid en de premier leage af te zeiken geef nou is gewoon een comment waar in je niet te minachtend over een competitie/club praat

22 november 2014 om 11:23

Wanneer komt er eens een ban voor jou ? Ik heb nog geen enkele nuttige reactie gezien van jou. Het enige wat je doet is Messi en Barcelona ophemelen en als er iemand iets zegt dat zelfs maar lijkt op kritiek voor jouw clubje , die persoon en alles wat hij zegt afkraken. Zelfs als de dingen die je zegt niet eens op feiten berusten.

Barca heeft gewoon een slap team het draait aleen om messi of neymar real is berter ingespeld

21 november 2014 om 17:02

Real kan geen spel maken net ala barca. Ze worden zelf weg getikt door osasuna en maken met een penalty een goal en parkeren de bus.

21 november 2014 om 17:03

Heeft hij het over Real?

21 november 2014 om 18:14

@ f.c Barcelona
Ik heb jou tot nu toe alleen maar nutteloze reacties zien geven over voetbal je zit alleen maar real Madrid en de premier leage af te zeiken geef nou is gewoon een comment waar in je niet te minachtend over een competitie/club praat

21 november 2014 om 21:33

Ik heb het toch niet over het spel van barca

Messi had begin dit seizoen een klik met neymar in het veld. Messi klaagt meer over transfers zoals Suarez, vermaelen en verkoop van sanchez. Neymar messi suarez als aanval werkt gewoon niet denk ik

haha ja de sier maken door je sterspeler te verkopen. Maakt niet veel uit wie je terug koopt, t wordt er niet beter van.

dit is al de 4-5de keer dat vz met deze onzin komt. nu ook nog bij wandelgangen omdat het complete onzin is. als er 1 iemand niet boeit dat alles om hem draait is het messi wel.
bovendien heeft hij nog altijd meer reclames/publiciteit dan neymar. dubbele onzin dus.
bij hoeveel artikelen gaat deze onzin stoppen zeg?

21 november 2014 om 17:03

Vz is gewoon pro madrid , ze kunnen niet tegen dat barcelona zoveel loyale spelers heeft.

21 november 2014 om 17:34

Het zit je echt hoog hé? Er staan gewoon bronnen bij, check die eens. Niet VZ hier de schuld van geven. Maar jij bent dan ook vast een type dat een vies mannetje als Neymar de hemel in prijst. Of duikelt hij nooit?

21 november 2014 om 18:16

@ f.c Barcelona
Ik heb jou tot nu toe alleen maar nutteloze reacties zien geven over voetbal je zit alleen maar real Madrid en de premier leage af te zeiken geef nou is gewoon een comment waar in je niet te minachtend over een competitie/club praat

Zou mooi zijn als hij daar eens vertrekt en het ergens anders laat zien. Verandering kan geen kwaad. Bij barca heeft hij alles al bereikt.

ik betwijfel de echtheid van dit bericht, maar zo is het nu de zoveelste deze maand. Waar rook is...

Messi is alleen goed bij Bar$elona, in geen enkele andere competitie zal hij in de buurt van zijn niveua bij barca komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren