Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bod van 25 miljoen euro arriveert in Madrid

Laatste update:
/
Henk Fraser vraagt zich af wat zijn contract met ADO Den Haag precies waard is. De trainer ligt nog tot medio 2016 vast in de hofstad, maar ADO heeft een nieuwe eigenaar en dus is Fraser er nog niet zeker van dat hij zijn baan behoudt. “Zodra er nieuwe beleidsbepalers zijn, lijkt het mij logisch dat we om de tafel te gaan om de toekomst te bespreken. Die van de club en die van mij”, geeft de oud-verdediger te kennen. (Algemeen Dagblad)
/
Liverpool ziet in Pedro een geschikte opvolger voor Raheem Sterling en ook Bayern München en Internazionale schijnen belangstelling te hebben. Mogelijk maakt de aanvaller van Barcelona in de zomer echter een binnenlandse transfer: Valencia schijnt Pedro namelijk te willen halen. De Spaans international speelt bij Barcelona minder dan dat hij zou willen en denkt na over een vertrek. (AS)
/
Koke is bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van Atlético Madrid. Inmiddels is duidelijk dat los Colchoneros een bod van 25 miljoen euro binnen hebben gekregen, maar het is nog even de vraag van wie. De Spaanse pers denkt te weten dat het om Chelsea of Manchester United gaat, maar ook Barcelona is een optie. De Catalanen kunnen Koke echter pas in januari van 2016 binnenhalen. (AS)
/
Besiktas hoopt zich te kunnen versterken met Emir Spahic. De verdediger is transfervrij nadat zijn contract bij Bayer Leverkusen werd ontbonden. “Natuurlijk. Ik zou Luka Modric, Mario Mandzukic, Ivan Rakitic, Edin Dzeko, Miralem Pjanic en Spahic allemaal wel willen hebben, maar we moeten wel realistisch blijven”, knipoogt trainer Slaven Bilic. De 34-jarige Spahic werd ontslagen omdat hij een steward een kopstoot had gegeven. (Eurosport TR)
/
Tim Sherwood gelooft nog wel in Andy Carroll. De spits mislukte bij Liverpool en West Ham United, waar hij nog altijd onder contract staat. De Londenaren zijn bereid een fors verlies te nemen, omdat het salaris van de (ex-)international een flinke last is. Sherwoods werkgever Aston Villa wil daarvan profiteren, maar zal moeten hopen dat de speler zelf bereid is fors in te leveren. (The People)
Koke is klaar voor een grotere club dan Atlético Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zei het toch, mijn droom komt uit!!
Koke op het middenveld met Fabregas en Matic. Dan zijn ze volgend seizoen weer kampioen. Het middenveld heeft dan alles: techniek, werklust, fysiek, loopvermogen.

14 april 2015 om 15:36

Je zei het toch? je doet veronderstellen dat de deal rond is. Dat is allesbehalve. Ik denk om eerlijk te zijn dat Koke liever naar Barcelona zou gaan dan Chelsea. Spanjaarden zijn meestal niet erg happig om Spanje te verlaten. Daarnaast is Barcelona natuurlijk een van de grootste clubs van Spanje.

14 april 2015 om 15:57

Waarom zou je denken dat Koke liever naar Barca gaat? Voor het salaris hoeft hij het niet te doen. Ik denk dat de PL hem toch beter ligt dan het eindeloze getik van Barca. Bovendien mag Barca niet kopen omdat ze zich niet aan de regels houden, dus dat gaat wel lastig helaas voor ze..

14 april 2015 om 16:14

Denk dat het voor zowel barca al Atletico goed is. Ze kunnen hem toch een contract aanbieden die ingaat als barca weer mag kopen, zo is atletico verzekerd van nog 1 jaar van de diensten van Koke en barca heeft een goede middenvelder. Daarbij denk ik dat barca het nodige geld gaat uitgeven wanneer ze weer mogen dus.

14 april 2015 om 16:31

Of een ruildeal tussen Manu en Atletico, kan Di Maria de tegengestelde richting bewandelen. Bij Barcelona hebben ze Rakitic, Rafinha en Messi/pedro die op zijn plekken kunnen spelen. Dan ga je niet ook nog eens een Koke er bij halen.

Bij Chelsea hebben ze Willian en Cuadrado al dus lijkt mij ook wat overbodig.

Bij Manu heb je Di Mari en Mata die alle twee linksbenig zijn, waardoor een rechtsbenig RW ook wel prettig zou zijn.

Daarentegen moet Manu zich misschien eerst maar op de RB en RCV plek gaan richten.

14 april 2015 om 16:35

Londonfootball, met 25 miljoen kun je het gesigneerde shirt van Koke halen. Zijn afkoopsom is 60 miljoen. Atleti zal hem echt niet voor minder wegdoen. Daarnaast gaf hij afgelopen zomer aan dat de interesse van Barcelona hem goed deed maar dat hij nog niet klaar was bij Atletico. Denk niet dat hij na dit seizoen weggaat maar pas in de zomer van 2016. En wel naar Barcelona.

14 april 2015 om 17:27

De laatste jaren zijn er toch aardig wat Spanjaarden naar de Premier League gegaan zelfs Jesus Navas met een heimwee syndroom speelt in Engeland.

14 april 2015 om 15:56

Ik denk dat Koke gewoon in madrid blijft kind van de club en geliefd en successen. Zou wel mooi zijn als die komt maar zie hem eerder nog jaren in madrid blijven.

14 april 2015 om 16:09

Het is nog steeds je droom hoor, en het is nog geen werkelijkheid geworden.. 25 mil gaat atletico sowieso niet mee akkoord. Zie hem niet naar chelsea gaan ook.

Ik denk dat dat bod verdubbeld moet worden. Minimaal.

14 april 2015 om 16:00

Ja absoluut, waarde van koke ligt volgens mij zo tussen de 40-50 miljoen, voor 25 gaat atletico hun beste speler echt niet verkopen.

14 april 2015 om 17:42

nee griezman gaan ze niet voor 25 mil verkopen nee

Ik zat zelf ook te denken aan minstens 50-60, maar goed. Als Atletico het voor minder doet, waarom ook niet? Niet geschoten is altijd mis.

Koke lijkt me een stuk stabieler als Oscar. Denk dat Chelsea met een nummer 10 van zijn kwaliteit weer mee kan gaan doen op Europees gebied.

14 april 2015 om 15:20

Inderdaad ideaal en die rotatie plek laten invullen door Loftus-Cheek en het staat echt fantastisch!

14 april 2015 om 16:04

Dat kan en moet Chelsea met deze selectie ook. Het voetbal moet - al of niet onder Mourinho - gewoon beter. Eerst dan kan CFC een rol van betekenis spelen in Europa. De selectie is goed genoeg.

14 april 2015 om 16:18

Denk dat veel mensen de selectie overschatten hoor. Willian, Oscar en Cahill zijn drie basisspelers die wekelijks laten zien dat ze moeite hebben om aan te haken bij de top. Ook Cesc is de tweede seizoenshelft een stuk minder aanwezig. Met spelers in de breedte zoals Mikel, Remy, Cuadrado, Luis en de onervaren Zouma is het ook nog niet altijd pluis.

14 april 2015 om 17:25

Ik denk dat de selectie nog niet niet goed genoeg is. Verdedigend is er gebrek aan snelheid en kwaliteit, aanvallend is er gebrek aan gevaar en daarnaast is de selectie te smal.

Voorin moet er een speler als Sterling gehaald worden zodat er dreiging van beide flanken is. Of er moet een middenvelder zoals bijvoorbeeld Koke gehaald worden voor die extra creativiteit door het hele seizoen.

Dat vind ik zelf niet eens de zwakste posities, dezen zouden misschien ook opgevuld kunnen worden door een Izzy Brown en Loftus-Cheek.

Verdedigend is het momenteel gewoon zwak. Daar zou ik mijn geld echt in investeren als Chelsea. In ieder geval een centrale verdediger en misschien een snelle goede back.

14 april 2015 om 17:34

Geef Cuardado nog even de tijd hij speelde in de eerste helft van het seizoen ook niet zoals vorig seizoen daarbij is de overstap van de Serie A naar de Premier League best zwaar.

14 april 2015 om 21:28

Luiz, Remy en Cuadrado zijn nota bene recent gekocht. Voor niet misselijke bedragen overigens. Daarin zag men versterkingen, toch?! Dan ga ik toch denken dat Mourinho niet zo goed is als iedereen zegt.

14 april 2015 om 16:07

Maar Koke is geen nummer '10', dus als je die positie per se goed ingevuld wilt hebben, moet je toch echt een andere speler zoeken.

14 april 2015 om 16:15

Koke kan anders prima fungeren als nummer 10. Als je speelt met een middenveld met Cesc, Matic en Koke kan zowel hij als Cesc doorschuiven voor de ideale bezetting.

14 april 2015 om 16:35

Chelsea moet voor Reus en Sterling gaan in de zomer, Willian, Oscar en Cuadrado back up. Verder nog een CV, RB en DM (als Cech vertrekt). Opstelling: Courtois - Azpilicueta - Zouma - Terry - Filipe Luiz - Matic - Fabregas - Reus - Hazard - Sterling - Costa

14 april 2015 om 16:43

Koke zie ik als een Fabregas/xavi. Degene die naast de een Matic/busquets staat.

25 miljoen is een kansloos bod, lijkt me. Dat is hetzelfde als met 30.000 euro de Ferrari dealer binnenstappen. Gaat niet gebeuren, tenzij dat bedrag minstens verdubbeld wordt.

14 april 2015 om 15:35

Ook dan komt je Ferrari van marktplaats en niet van de dealer..

14 april 2015 om 15:35

Dus met 60.000 euro koop ik een ferrari?

14 april 2015 om 16:16

Er zijn genoeg tweedehands Ferrari's voor dat bedrag te vinden, ja. En Koke is feitelijk ook tweedehands, dus wat dat betreft gaat de analogie nog op.

Ik denk dat we allen eens zijn dat 25 miljoen niet realistisch is om koke aan te trekken.

14 april 2015 om 16:36

Inderdaad, voor minder dan 45 zou ik hem niet laten gaan.

14 april 2015 om 16:49

Ja inderdaad

Koke is een geweldige speler, kan ik echt van genieten. Die is zeker klaar voor een volgende stap, waarschijnlijk richting Engeland ja. Voor Atletico heel jammer, maar zo gaat dat nou éénmaal. Denk alleen dat 25 miljoen misschien wat aan de lage kant is. Denk dat Atletico er veel meer voor wilt hebben

Ik kijk niet heel veel Atlético Madrid, maar is Koke echt zó goed?

Gaat die transferban nu echt door bij Barca? Iets zegt mij dat er nog een konijn in de hoge hoed zit die nog niet tevoorschijn is het gekomen. Het is wel Barca he, het lievelingetje van de klas.

14 april 2015 om 15:37

De hoger beroep is afgewezen. Dus dat lijkt me zeer sterk. Dat na praterij over lieveling van de klas is een beetje overtrokken. Waar blijkt dat dan uit? Ze hebben zowel bij het transferverbod als suarez hun poot stijf gehouden.

14 april 2015 om 15:42

ja joh. daarom hebben ze als eerst barca onderzocht zonder iets aan hun te laten weten. vervolgens krijgen psg en city wel te horen dat er een onderzoek word gedaan voordat het begint. en de fifa heeft voor als hoofd van het onderzoek natuurlijk voor een ex madrista gekozen.
je hebt geen idee waar je over praat. zover ik heb gezien word barca juist vaak benadeeld.
door scheidsrechters lotingen dit soort onzin. dus ga es lekker een leven zoeken in plaats van onzin uitkramen dat nergens op gebasseerd is.

14 april 2015 om 15:53

Ik kan je nu alvast waarschuwen voor een konijn. Barca kan Koke komende zomer aan zich verbinden, alleen hij kan tot januari 2016 niet uitkomen voor Barca. Barca kan zich dus wel al mengen in het transfergeweld van komende zomer. Dit is niet in strijd met het verbod, en ook geen reden om later te stellen dat Barca weer eens bevoordeeld wordt.

14 april 2015 om 16:13

Als dat echt zo is, kunnen ze net zo goed het transferverbod opheffen. Niet kopen is niet kopen en niet wel kopen maar na een jaar pas krijgen. Dan wordt Barca alsnog geholpen met de transferban. Accepteer het gewoon als een vent, flikker de mensen eruit die dit veroorzaakt hebben en maak een frisse start. In plaats van dat is Barcelona al tijden aan het janken hoe onterecht het is en proberen ze besluiten aan te vechten. Ik vind het echt walgelijk dat ze alles, inclusief een deel van de fans, nog goed willen praten ook. Je begaat een fout, dus accepteer de straf. Wil je die straf niet? Volg dan gewoon lekker de regels.

14 april 2015 om 16:55

Nou ja, ze moeten het tot januari 2016 doen met de selectie die ze nu hebben staan. Als Dani Alves weg gaat betekent dat ruim 4 maanden lang Montoya op de rechtsachter. Als Xavi weg gaat betekent dat spelers als Rafinha of Roberto opeens directe back-ups zijn, in plaats van spelers die heel nu en dan gebracht worden. Daarnaast zijn er wellicht nog andere spelers die graag willen vertrekken. Een Pedro bijvoorbeeld. Er zijn ook zat spelers die er waarschijnlijk niet op zitten te wachten om een maand of 4 tussen 2 clubs te zweven, wat het moeilijker maakt voor Barca om spelers aan te trekken. In dat opzicht is het echt wel een flinke straf, zeker kijkend naar het vergrijp.

Ik ben het er trouwens helemaal mee eens dat er een flinke schoonmaak in het bestuur moet worden gemaakt, want de club is van sympathiek heel snel afgegleden naar twijfelachtig in 2 jaar tijd. Ik ben het er echter niet mee eens dat het niet aangevochten had moeten worden. De regels zijn overtreden, maar je moet ook vragen stellen bij de regels zelf. Ik vind het Barca systeem fantastisch, en de Spaanse bond zelf had ook toestemming gegeven voor wat Barca doet, maar obscure Europese regelgeving gooit nu roet in het eten. De straf die er nu staat moet gehandhaafd worden, anders zijn de regels voor niks, maar de regels moeten aangepast worden. Ik geloof dat dat was waar Barca heel erg voor stond, en waarom ze er zo lang over doorgegaan zijn.

Ik hoop dat Koke naar Barcelona vertrekt. Ik zie vele gelijkenissen tussen Koke en Xavi. Uiteraard heeft Koke geen ogen in zijn rug en is de passing van Xavi geniaal, kan Koke toch als een van de beste de vrije trappen en corners nemen. Bovendien is het een strijder, zo een speler heeft Barca gewoon nodig!

dat laatste gerucht klopt niet het gaat niet om Andy Carroll, maar om Thomas (tom) Carroll:
de middenvelder van Tottenham Hotspur speelt op huurbasis voor Swansea City

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren