Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bod van liefst 91 miljoen euro (!) werd afgeslagen

Laatste update:
/
Atlético Madrid lijkt niet van plan te zijn om verder te gaan met Fernando Torres, maar de aanvaller hoeft niet te vrezen dat hij in de zomer werkloos thuis zit. De 31-jarige aanvaller staat in de belangstelling van een club in China en als hij tekent, kan hij de bestbetaalde speler ter wereld worden. Naast de gewezen doelpuntenmaker kunnen ook Gabi en Tiago Mendes naar China verkassen. (El Confidencial)
/
Sporting Portugal gaf in januari aan geen formele aanbieding voor William Carvalho te hebben ontvangen en voorzitter Bruno de Carvalho voegde eraan toe dat hij de middenvelder ook helemaal niet wil verkopen. Daar heeft Liverpool maling aan, want the Reds schijnen in de zomer een poging te willen wagen. Arsenal, Chelsea, Manchester United, AS Roma en AS Monaco hebben ook interesse. (The Sun)
/
Zenit Sint-Petersburg zou onlangs een bod van dertig miljoen euro van Guangzhou Evergrande op Hulk hebben afgeslagen, maar had nog veel meer geld aan de aanvaller kunnen verdienen. Competitiegenoot Shanghai Shenhua schijnt namelijk een voorstel van 91 miljoen naar de kampioen van Rusland te hebben gestuurd, maar ook daarmee ging Zenit niet akkoord. Hulk ligt nog tot medio 2019 vast bij Zenit. (Izvestia)
/
Stoke City wil het contract van Marko Arnautovic verlengen, maar makkelijk gaat dat niet. The Potters kunnen of willen niet voldoen aan de salariseisen van de 26-jarige aanvaller en in de huidige, tot 2017 doorlopende overeenkomst staat naar verluidt een gelimiteerde transfersom van ruim zestien miljoen euro. Stoke vreest dan ook dat geïnteresseerde partijen bereid zijn om dit bedrag op tafel te leggen. (The Telegraph)
/
Olympique Marseille is bereid om Rémy Cabella definitief over te nemen van Newcastle United. De 25-jarige aanvallende middenvelder kan voor acht miljoen euro worden vastgelegd en het ligt in de lijn der verwachtingen dat l’OM die optie binnenkort gaan lichten. Cabella maakte in de zomer van 2014 voor zo’n tien miljoen de overstap van Montpellier en Newcastle, maar keerde in de zomer terug naar Frankrijk. (RMC)
Maak jij je zorgen om de Chinese koopwoede?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat slaat helemaal nergens op, 91 miljoen. Zenit had dat namelijk meteen geaccepteerd.

6 februari 2016 om 18:14

Precies. Gewoon een onzin bericht.

Het is wel echt de transferperiode van de Chinezen zeg...

6 februari 2016 om 21:06

91 miljoen voor niet eens een subtopper. Hoeveel zijn de 3 ballon dor kandidaten dan wel ie waard. 7 miljard?

6 februari 2016 om 22:22

Hulk is geen subtopper. Hij doet het erg goedin rusland en is al 2 jaar topscorer.

6 februari 2016 om 23:14

In Rusland inderdaad, de topteams van Rusland zijn misschien beter dan de topteam in Nederland, maar al die andere team zijn niet zo goed hoor. Als Hulk nou een keer in een echt grote competitie goed speelt is ie misschien de helft waard, nu niet eens een kwart.

Waarom zou je je zorgen maken hierom? Leicester bewijst dat zulke koopzucht geen garantie is voor het kampioenschap. Hier moet je gewoon van profiteren, met al dat geld kan je fors investeren in je club.

Reaguurders van VZ krijgen geen vermelding hiervan ? Zo ons best gedaan door enthousiast erop te reageren bij het artikel van Benfica ..

On: nee ik maak me er geen zorgen om, wie denkt dat Hulk 91 miljoen waard is, heeft een hele lange weg te gaan

6 februari 2016 om 22:33

Ja toch, vewachtte in de ochtend het artikel al. On topic: Hulk doet het zeer goed bij Zenit en een subtopper in een topcompetitie zou hem niet misstaan. Misschien een Sevilla ofzo.

Dit slaat op alles f... 91 M god damnnn dit is niet leuk meer iedereen gaat naar China straks is Europees voetbal niks meer aan...Ze hadden dat meteen moeten accepteren ik geloof er niks van dan ben je als club zijnde echt dom ZSP!!!

Voor 91 miljoen doe je iedereen weg bij zenit!! Die chinezen zijn echt helemaal de weg kwijt

6 februari 2016 om 18:20

Iedereen? Linkt mij verre van.

6 februari 2016 om 18:22

Wie is 91 miljoen euro waard dan bij zenit??? Ben echt benieuwd naar jouw antwoord?

6 februari 2016 om 18:26

Je verwoord het niet goed als je bedoelt dat iedere speler minder dan 91 miljoen waard is, ik dacht ook dat je de gehele selectie opzichzelf bedoelde

6 februari 2016 om 19:13

Nee zo bedoelde ik het niet! Maar goed geen 1 speler van zenit is dit bedrag waard! Hulk 30 miljoen is genoeg

Hmmm, is wel gul. Ze laten spelers gewoon afbouwen met een megasalaris. Aan de andere kant gaan veel getalenteerde spelers liever voor het geld dan voor voetbal. Ik denk dag veel talenten weggaan uit Europa naar China voor het geld en zo het voetbal hier wellicht achteruit gaat.

Ongelooflijk dat China. Iedereen maar denken dat de Major League Soccer de volgende competitie zou worden. Helemaal niks van waar. Alle ogen gericht op de Chinese competitie.

6 februari 2016 om 23:27

Toch denk ik dat de meeste spelers voor de MLS zullen kiezen. In Amerika is toch een beetje zelfde cultuur, en een taal die de meeste hier in Europa wel op school leren. In China zit je met een hele andere cultuur, een lastige taal enzo, dus behalve het geld denk ik dat de MLS meer potentie heeft om te groeien, en gelukkig kijken de meeste spelers naar meer dan alleen geld.

Alsof je Hulk niet verkoopr voor 91 miljoen!? Weet niet wat meer onder de noemer wanbeleid moet vallen, 91 miljoen bieden op Hulk op het bod afwijzen.

Geloof ik eerlijk gezegd noks van

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren