Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München gaat transferrecord verbreken

Laatste update:
/
Liverpool gaat, ondanks de woorden van Brendan Rodgers, afscheid nemen van Raheem Sterling. De jonge aanvaller wil niet bijtekenen en moet dus worden verkocht, maar daar heeft de clubleiding allang vrede mee. Sterling moet namelijk zeventig miljoen euro opleveren en dat geld wordt vervolgens gebruikt om Christian Benteke en mogelijk ook Memphis Depay in te lijven. Ook Danny Ings staat op de verlanglijst op Anfield. (Daily Mirror)
/
Filippo Inzaghi is absoluut niet van plan om zelf de handdoek in de ring te gooien bij AC Milan. “Ik heb niet met voorzitter Silvio Berlusconi gesproken en ik weet dus ook niet precies wat de plannen zijn. Ik hoop in ieder geval nog een jaar te blijven. Ik ben teleurgesteld dat ik het bestuur niet terug kan betalen met goede resultaten, zeker omdat ze zo veel vertrouwen in mij hebben”, aldus Inzaghi. (La Gazzetta dello Sport)
/
Manchester United, Chelsea en Manchester City krijgen een serieuze concurrent in de strijd om de diensten van Gareth Bale. Ook Bayern München is van plan om een formeel bod op de linkspoot van Real Madrid uit te brengen. De Duitse club is qua financiën een van de gezondste clubs ter wereld en weet dat het aantrekken van Bale ook op commercieel gebied een coup van jewelste zou zijn, hoe duur hij ook is. (Daily Mail)
/
Het moet nog blijken wat Kevin-Prince Boateng doet, maar het is al wel duidelijk waar hij níet heen gaat. De zaakwaarnemer van de Schalke 04-middenvelder geeft aan dat een overgang naar China geen optie is voor de Ghanees international; de voorkeur wordt gegeven aan een terugkeer in de Serie A of een avontuur in de Verenigde Staten. “De Chinese competitie wordt het in ieder geval niet”, zegt Edoardo Crnjar. (BILD)
/
Mauricio Pochettino zal niet zonder slag of stoot afscheid nemen van Hugo Lloris. Zonder de Franse doelman met name te noemen, was het duidelijk op wie de trainer van Tottenham Hotspur doelde toen hem gevraagd werd naar mogelijke transfers komende zomer. “Contracten zijn nog geen garantie dat iemand blijft, maar het is waar: als ik wil dat een speler niet vertrekt, zal ik vechten om hem te houden”, zei Pochettino. (Daily Mail)
Speelt Gareth Bale komend seizoen nog voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Bale naar Bayern gaat mag Robben welhaast inrukken lijkt me.

4 mei 2015 om 00:36

Denk eerder aan ribery...

4 mei 2015 om 00:46

Denk ik ook. Ribery en Robben beginnen allebei wel ouder te worden, maar Ribery lijkt wat eerder aan vervanging toe dan Robben, al kunnen ze wat mij betreft nog minimaal twee jaar spelen op dit niveau. Griezmann en Bale als vervangers van Robben en Ribery, dat is gewoon fantastisch lijkt mij. Al denk ik niet dat dit gaat gebeuren. De voorzitter van Bayern heeft al heel vaak Real's stijl van inkopen gehekeld( te hoge bedragen ) en heeft ook gezegd nooit 100 miljoen voor een speler te willen betalen.

4 mei 2015 om 11:25

Robben is drie klasses beter dan die overschatte draver.

sterling 70mil hahahahaha grap van de eeuw hij is pas 20 jaar en zo goed is hij nou ook weer niet max 30-40 mil is tie welkom bij man utd

4 mei 2015 om 00:41

denk ook dat liverpool zich hier bezondigd aan 'wishfull thinking' ..... gaat niet gebeuren .

4 mei 2015 om 00:46

Het zal zeker niet veel schelen. Hij is een Engelsman waardoor zijn waarde gigantisch stijgt en aan de koop toe is hij één van de weinig Engels jonge spelers die echt kan doorbreken op het allerhoogste niveau.

En aan de koop toe heeft pakweg Man City dringend nood aan Engelse spelers.

1 + 1 = 2

4 mei 2015 om 05:58

Op de koop toe.....

4 mei 2015 om 01:16

Waarom niet? Voor Di Maria is ook een bedrag van 70mil betaald. Hij is jonger en heeft de potentie om beter te worden.

Ik denk ook eerder Ribéry, gif is al weg bij Ribéry en bale speelt liever aan de linkerkant. Vind het jammer dat mensen haten op bale, aangezien hij 2/3 jaar geleden nog linksback stond en nu rechtsbuiten, daarnaast heeft die jongen er ook niet voor gekozen om voor 100 mil verkocht te worden. Ik denk dat hij bij real blijft, bij Bayern een beetje onnodig

bayern koopt echt wel alles wat een beetje serieus tegen een bal kan trappen ..... niet te geloven welke transfers die al gedaan hebben de laatste jaren .

Wat dachten jullie van Robben en Ribery allebei(!) pleite. Ze worden ouder en Bayern wil dat gat laten invullen door Bale en Gotze

4 mei 2015 om 01:34

Ik dachy eerder aan Griezman

4 mei 2015 om 06:48

Bale en Griezmann op de flanken, Gotze concurreren met Muller op de tien. En eventueel Muller als back-up in de spits voor Lewa.

4 mei 2015 om 08:53

Dat klinkt wel heeeel lekker,

4 mei 2015 om 11:26

Alleen als Robben geblesseerd is. Normaal gesproken is hij de beste speler van Bayern.

Met dit team van AC Milan kan geen enkele coach potten breken. Pippo wegsturen is in mijn ogen net zo zinloos als Seedorf wegsturen. Er moeten zeker een stuk of 5 nieuwe spelers komen.

Onzin van de bovenste plank natuurlijk.

Guardiola zou nooit een dergelijk beperkte voetballer halen. Tegenpolen dit. Niet alleen tussen hem en Bale, maar ook tussen Bale en Bayern. Die gaan niet zoveel geld uitgeven.

4 mei 2015 om 07:31

Guardiola blijft dan ook niet voor eeuwig trainer van Bayern. Hoogstens nog 1 seizoen en betwijfel ik dat ook mocht Bayern het onderspit delven tegen Barcelona.
In München zijn ze rare Pep die maar 1 prijs per seizoen pakt, de club schoffeert door iconen eruit te klappen en het imago van de club beschadigt door de vierde ref haast fysiek te mishandelen, grondig beu.

4 mei 2015 om 12:48

De leiding van de club beweert anders iets heel anders. Jij denkt dat ze hem beu zijn. Het is geen feit zoals jij doet overkomen.

4 mei 2015 om 13:17

Ik heb het over de fans en niet het bestuur. Ga maar eens horen bij écht Bayernfans (dus niet deze enkelingen op de website) wat ze van Guardiola denken en je krijgt haast steeds hetzelfde antwoord: Saai voetbal, we missen Heynckes.

Een reden waarom bayern Bale zou halen?

4 mei 2015 om 01:35

Ribery wordt ook oud

Bale gaat nergens naartoe. Waarom zou hij weggaan bij de beste club ter wereld..
En ik zie Bale ook niet echt passen in het tiki taka voetbal van Bayern.

4 mei 2015 om 03:42

Dat doet hij niet, hij gaat weg bij Real.

4 mei 2015 om 12:13

Officieel gezien is Real natuurlijk nog steeds de beste club ter wereld.

4 mei 2015 om 13:42

Officieus officieel meetbaar. In alle termen die je wilt gebruiken is Real de grootste en beste

Benteke is echt een beest, als je hem en Depay voor Sterling kan halen heb je echt supergoede zaken gedaan.

Sterling scoort gewoon te weinig. Zaterdag ook nog een mega grote kans.. Benteke is echt een sterke doelgerichte spits. Kan met sturridge een dodelijk duo zijn

Bale gewoon weer links zoals die hoort en robben rechts.

Sterling out / Depay & Benteke in - lijkt mij een hele goede deal voor Liverpool. Het zouden iig eindelijk niet van die belachelijke bedragen voor middelmatige spelers betekenen maar eindelijk investeren in kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren