Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona wil Engelsman na pensioen van Iniesta

Laatste update:
/
Louis van Gaal heeft op alle gebieden een vinger in de pap bij Manchester United. De Nederlandse oefenmeester bepaalt zelfs in welke volgorde zijn spelers zich mogen melden voor de lunch op trainingscomplex Carrington. Wie als eerste zijn bord mag vullen verschilt nogal eens en de selectie probeert naar verluidt logica te ontdekken in het lunchbeleid van Van Gaal, maar heeft er nog geen lijn in kunnen ontdekken. (Daily Mail)
/
Alessandro Nesta is benieuwd hoe Sinisa Mihajlovic het gaat doen bij AC Milan. De oud-verdediger van i Rossoneri keerde voor even terug op Milanello en sprak daar met de nieuwe coach. “Milan is een grote kans voor hem. Er is veel veranderd, ze moeten nu proberen om constant te worden. Ik heb contact met hem gehad, want ik ben zelf net trainer geworden en wilde weten hoe hij werkt”, liet Nesta zich ontvallen. (Milan Channel)
/
Roberto Martínez voorspelde het onlangs al: Ross Barkley gaat ooit furore maken in de top van Europa. Nog sneller dan gedacht krijgt de jonge Engelse middenvelder mogelijk die kans. Barcelona heeft de naam van de international namelijk hoog op het wensenlijstje staan, nu Andrés Iniesta op leeftijd begint te raken. Everton laat Barkley niet zomaar gaan en verlangt minimaal vijftig miljoen euro. (Daily Mail)
/
Het is de vraag of Íñigo Martínez nog eens bij een topclub terechtkomt. De verdediger van Real Sociedad wordt al jaren in verband gebracht met grootmachten als Barcelona en Real Madrid, terwijl er ook vaak sprake was van buitenlandse interesse. Hij zit echter nog altijd bij Sociedad en Martínez’ huidige werkgever schijnt van plan te zijn om de 24-jarige stopper een nieuwe verbintenis voor te leggen. (Noticias de Gipúzcoa)
/
Yuto Nagatomo krijgt over een paar maanden wellicht toch nog de kans om Internazionale te verlaten. De Japanse vleugelverdediger komt niet langer voor in de plannen van i Nerazzurri en Leicester City wil in januari opnieuw gaan proberen om de routinier naar de Premier League te halen. Nagatomo werd afgelopen zomer ook al in verband gebracht met the Foxes, maar van een transfer kwam het toen niet. (La Gazzetta dello Sport)
Denk jij dat Ross Barkley de top haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lachwekkend. De opvolger van Iniesta staat al bij Barcelona onder contract of heeft een terugkoopoptie in zijn contract staan. Rafinha, Denis Suárez en Carles Aleña lijken me de belangrijkste gegadigden. Laat er eerst maar eens gekeken worden naar een speler die een wedstrijd kan controleren zoals Xavi dat kon.

2 oktober 2015 om 01:52

We willen het misschien niet altijd teogeven maar de laatste jaren kijkt ook Barcelona liever naar toppers van buitenaf dan naar de talenten van La Masia. Dat is natuurlijk zeer jammer voor fans maar ook wel logisch. Je hebt niet elk jaar een geniale generatie zoals die van Xavi, Iniesta, Messi etc. Overigens is het ook heel moeilijk om een toptalent goed in te passen in de absolute top. Je kan het jezelf vaak niet veroorloven om een dragende speler te vervangen door een jonge speler die nog niets heeft laten zien op topniveau. Elk punt is tegenwoordig belangrijk in de top van Spanje. Zelfs als Rafinha je 2 punten kost kan dat je seizoen verpesten. Dus is het logisch dat ze liever voor wat meer zekerheid gaan door een gearriveerde topspeler aan te trekken. Of Barkley onder die categorie valt valt nog maar te bezien natuurlijk

2 oktober 2015 om 10:38

@Guaporta jij bent lachwekkend! Jij altijd namen die bijna niemand kent en dan schreeuw je weer dat ze de nieuwe xavi worden. Vervolgens horen we niks over dat 'grote talent'! Denk je nou werkelijk dat iemand van 18-20 iemand als Xavi, of iniesta kan vervangen……… hou gewoon op man!

Bijna niemand kan xavi vervangen.
Iniesta kan ook niet worden vervangen. Maar als ik mijn geld op iemand moet zetten dan is dat André Gomes van Valencia. Ik vind dat de meest onderschatte middenvelder van Europa.

2 oktober 2015 om 23:38

Even puur uit interesse; van welke spelers heb ik dan gezegd dat ze het niveau van Xavi of Iniesta zouden kunnen bereiken? Denk dat ik maar één speler heb genoemd; Sergi Samper en sta nog steeds achter die uitspraak. Daarnaast denk ik dat La Masía, ondanks dat de opleiding behoorlijk beschadigd is de laatste jaren, nog steeds de beste oplossing biedt om de club verder te helpen.

2 oktober 2015 om 15:23

Denk jij dat Rafinha, D Suarez de kwaliteiten hebben om Iniesta op te volgen. Ik ben van mening dat beide spelers tekort komen en ervoor zouden zorgen dat de kwaliteit van het team van Barca nivelleert. Persoonlijk zie ik Halilovic eerder deze rol oppakken want ik vind dat hij over veel meer kwaliteiten beschikt dan die andere twee. Echter verwacht ik dat Barca van de zomer Pogba aantrekt en Barca dan weer jaren vooruit kan. Pogba is een ietswat andere speler maar die brengt ook weer andere kwaliteiten met zich mee. Nog belangrijker is dat hij ivm Rafinha en D Suarez wel een wereldtopper is!

2 oktober 2015 om 23:40

Waarschijnlijk zullen ze het niveau van Iniesta niet gaan halen, maar dat doet bijna geen enkele speler (of je die nu aantrekt of niet). Ook Alen Halilovic zal zich echt moeten bewijzen bij Sporting Gijon, want vorig jaar was het matig bij Barcelona B.

Het ligt overigens in de lijn der verwachting dat Pogba komende zomer naar de club zal komen, maar denk niet dat hij de geschikte speler is.

3 oktober 2015 om 13:14

Ik ben het met je eens dat het niveau van Iniesta halen zo goed als onmogelijk is. Bestond Messi en Ronaldo niet dan had hij de status van Zidane ofwel meer goede ballen maar helaas voor hem. Vorig seizoen was geen topseizoen van Barca B incl Halilovic. Echter bespeur ik wel meer individueel talent bij hem dan bij die andere namen. Ik heb bij hem het idee dat topspelers hem sneller aanvoelen en begrijpen qua spel dan types als Dongou.

Pogba is idd een totaal andere speler dan iniesta maar wel een speler met veel kwaliteit. Spelers als iniesta en xavi zijn echt uniek en uitzonderlijk. Ik kan geen oud voetballer herinneren met hun speelstijl.

ross Barkley je aat nog veel van hem horen vond hem altijd al een geweldige middevelder.

2 oktober 2015 om 01:02

Kunnen ze dan niet beter Ruben Neves van Porto halen ?

2 oktober 2015 om 01:47

Dat is een defensieve middenvelder/controleur. Ze moeten dus iemand hebben die aanvallend speelt, meet steekpaasjes strooit en ook acties maakt. Dan is Barkley dus de betere optie. Al betwijfel ik of het de beste optie is voor Barcelona. Ik denk meer aan Coutinho op dit moment.

2 oktober 2015 om 11:30

Arda Turan?

De volgorde bepalen waarin je spelers eten mogen halen. Narcistisch mannetje is het ook. Laat die lui gewoon lekker een rijtje vormen en eten halen, goeie God zeg. Wat een onzin. Zulke dingen zou ik als speler niet pikken. Hij is de manager, mag je trainingsschema bepalen, je instructies geven voor de wedstrijd, mag zelfs vaak tot op een bepaalde hoogte je dieet bepalen of laten bepalen door mensen met meer verstand van zaken. maar bepalen in welke volgorde je eet. LVG heeft een verkeerde carriere gekozen denk ik zo

2 oktober 2015 om 02:49

Wow. De bron is de Daily Mail hè. Niet alles geloven

2 oktober 2015 om 08:09

Stel je toch eens voor dat je dit soort dingen serieus zou nemen, dan moet je jezelf echt evalueren.

2 oktober 2015 om 09:57

als er 1 ding is waar engelsen om bekend staan is t toch wel queuing up

Er zijn maar héél weinig Britse spelers die het buiten de landsgrenzen goed doen, dus op basis daarvan zou ik toch al mijn twijfels hebben. Verder, zoals Guaporta al meldt, heeft Barcelona al drie opvolgers van Iniesta in huis. Wellicht komt daar nog een vierde bij als ze in januari of komende zomer echt voor Pogba gaan.

@Guaporta jij bent lachwekkend! Jij altijd namen die bijna niemand kent en dan schreeuw je weer dat ze de nieuwe xavi worden. Vervolgens horen we niks over dat 'grote talent'! Denk je nou werkelijk dat iemand van 18-20 iemand als Xavi, of iniesta kan vervangen……… hou gewoon op man!

Bijna niemand kan xavi vervangen.
Iniesta kan ook niet worden vervangen. Maar als ik mijn geld op iemand moet zetten dan is dat André Gomes van Valencia. Ik vind dat de meest onderschatte middenvelder van Europa.

@guaporta met je laatste in je tweede reactie ben ik het met je eens. In je eerste reactie noemde je bijvoorbeeld Denis Suarez die is verkocht aan villareal. Even voor jou dat lijkt mij toch niet voor niets! Barca ziet heel veel potentie in Halilovic die jongen is voor de Toekomst gehaald. Ze hebben met hem afgesproken dat hij in de toekomst misschien iniesta kan opvolgen.voor de opvolging van Xavi heeft Barca Ivan Raketic gehaald. Raketic is overigens ook als begeleider gehaald voor Halilovic.

ps sorry voor mijn laten reactie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren