Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona wil drietal ophalen bij Manchester City

Laatste update:
/
Raphaël Guerreiro kan over enkele maanden een mooie transfer maken. De linkerverdediger van Lorient geniet namelijk belangstelling van Arsenal. Guerreiro, 21 jaar, maakte al indruk in het team van Caen en stapt vervolgens over naar Lorient. Bij de Ligue 1-club heeft de Portugese Fransman het al tot het nationale elftal van Portugal geschopt. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (France Football)
/
Tottenham Hotspur heeft het helemaal gehad met Emmanuel Adebayor en hoopt de Togolees nog deze maand te slijten. De boomlange aanvaller komt niet meer voor in de plannen van Mauricio Pochettino en drukt met zijn enorme salaris ook nog eens fors op de begroting. The Spurs hebben inmiddels contact gezocht met een aantal clubs uit de Major League Soccer en wachten nu op een reactie. (The Times)
/
Barcelona wil gaan winkelen in Manchester. Los Azulgrana willen Txiki Begiristain terughalen om de rol van Andoni Zubizarreta over te nemen en ook rechterhand Ferran Soriano moet meekomen. Belangrijkste coup is echter de komst van Manuel Pellegrini. De Chileen wordt beschouwd als de ideale kandidaat om Luis Enrique af te lossen. Pellegrini was eerder al in Spanje werkzaam bij Villarreal, Real Madrid en Málaga. (Daily Mirror)
/
Mattia De Sciglio wuift de interesse van Real Madrid niet op voorhand weg. De back van AC Milan zegt eerst 'prijzen te willen winnen' met zijn huidige club, maar houdt de deur op een kier. 'Het is natuurlijk een eer als zo'n grote club je in gedachten heeft", zegt de jonge Italiaan, die nog tot medio 2016 onder contract staat bij i Rossoneri. De Sciglio zou ongeveer twaalf miljoen euro moeten kosten. (La Gazzetta dello Sport)
/
Ook al gaat het nu even wat minder met Liverpool, Brendan Rodgers houdt de moed erin. Hij sluit niet uit dat the Reds komende zomer flink gaan investeren en mikt op de allerhoogste categorie van spelers. "Ja, de absolute toppers willen nog steeds komen. Topspelers zeggen stuk voor stuk dat ze het fijn vonden om onder mij te werken. Dit is Liverpool - we moeten blijven mikken op de top", vindt de Noord-Ier. (Daily Mail)
Denk je dat Emmanuel Adebayor ooit nog zijn topvorm haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Barca geen inkoprn mag doen..

11 januari 2015 om 00:34

Wandelgangen -.-

11 januari 2015 om 00:38

Zucht!

Laporta wordt president
Cruyff adviseur op de achtergrond
De boer trainer
Puyol technisch directeur. Al zat dat iets langer duren.
Na de boer wordt xavi trainer.
Simpele koers met de juiste mensen

11 januari 2015 om 00:35

Niet gelezen wel als eerste gereageerd...

11 januari 2015 om 00:37

Eerst lezen jongen

Steeds maar weer die wandelgangen,
ik denk dat ze nu wel aan andere dingen denken -_-

Adebayor gaat denk ik naar Turkije ipv USA, zegt m'n gevoel

11 januari 2015 om 11:55

Mag tie lekker naar galatasaray of trabzon. Want het niveau van fb en bjk kan tie zeker niet aan

11 januari 2015 om 00:49

Met hun transfer verbod zeker?

11 januari 2015 om 03:31

Slory heeft nog steeds geen club.

11 januari 2015 om 03:50

Die zit bij Dortrecht

Rodgers Shaqiri is anders niet gekomen...

Feyenoord sla je slag Adebayor kegt er hier 36 in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren