Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal kan Sergio Agüero verwelkomen in ruildeal

Laatste update:
/
Pedro Neto heeft zich in dienst van Sporting Braga in de kijker gespeeld bij de Europese top. Arsenal en Barcelona zitten achter de handtekening van de zeventienjarige buitenspeler aan. (A Bola)
/
Bayern München is niet bereid om mee te werken aan een hereniging tussen Josep Guardiola en Javi Martínez. Der Rekordmeister is niet van plan om de Spanjaard naar Manchester City te laten vertrekken. (BILD)
/
Arsenal kan naar verluidt een grote naam terugverwachten voor Alexis Sánchez. Manchester City zou bereid zijn om Sergio Agüero in ruil voor de Chileen naar het Emirates Stadium te sturen. (Daily Express)
/
Liverpool is niet geïnteresseerd in een ruil tussen Alberto Moreno en Faouzi Ghoulam. The Reds willen dat Napoli cash betaalt voor de vleugelverdediger. (Liverpool Echo)
/
Real Madrid is van plan om ruimte te maken voor de komst van Kylian Mbappé. Eén van de leden van het befaamde BBC-trio, Gareth Bale, Karim Benzema of Cristiano Ronaldo, zal het veld moeten ruimen. (L’Équipe)
/
Radja Nainggolan heeft een aanbieding van Manchester United afgewezen. De Belg kon op Old Trafford drie keer zo veel gaan verdienen als hij nu bij AS Roma doet. (Libero Quotidiano)
Moet Arsenal een ruildeal tussen Alexis Sánchez en Sergio Agüero accepteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal moet Sanchez behouden en anders aan een club in het buitenland verkopen. Aguero is 30 en na dit seizoen zal het beste eraf zijn. Geweldige spits, maar dan kan je beter Aubemayang/lukaku halen die wat langer zullen meegaan.

Ik hoop toch dat Liverpool snel een linksback aantrekt en een ruildeal tussen die twee lijkt mij een prima idee. Worden er nog andere kandidaten genoemd? Bertrand zou ook een mooie optie zijn, maar lijkt mij niet dat Liverpool en Southampton deze periode nog zakken doen?

Een van de BBC moeten weg. 3x raden wie dat wordt. Rijmt het op Vale?

26 juni 2017 om 13:03

Aguero is deze maand 29 geworden en is maar een jaar ouder dan Aubameyang. Desondanks schat ik hem wel hoger in dan Aubameyang.
Aguero kent de competitie en staat garant voor doelpunten in deze competitie. Daarnaast is hij, net als Sanchez maar dan wel in mindere mate, niet geheel afhankelijk van zijn medespelers en kan in zijn eentje een wedstrijd openbreken en/of beslissen.

Aubameyang is in mijn ogen nog te afhankelijk van goede aanvoer en deze heb je niet heel goed bij Arsenal als Ozil zijn dag niet heeft..
Aguero zal mijns inziens daarom veel beter passen bij Arsenal en als het ruilen met een bedrag voor Arsenal is, zou ik dit zeker doen aangezien Aubameyang meer moet kosten dan Sanchez..

Alleen ben ik bang dat Aguero niet graag naar Arsenal vertrekt omdat hij meerdere malen heeft aangegeven te willen vechten voor zijn plek en hij ook in Spanje aan de slag kan waar hij in ieder geval mee doet om het kampioenschap en in de CL speelt.

26 juni 2017 om 13:42

@Isco24. Het probleem is dat je er dan niet op vooruit gaat als je Alexis ruilt met Aguero.. Je blijft op hetzelfde niveau steken. Als Alexis zou blijven, City Mbappe zou aantrekken voor 130 miljoen, en Arsenal dan Aguero haalt voor 70 miljoen, dan pas ga je er op vooruit.. Alleen gaat dat helaas nooit gebeuren. Dus ik zie liever dat ze vol voor Lacazette gaan.

26 juni 2017 om 13:46

Ik heb het opgezocht en inderdaad aguero is precies een jaar ouder. Misschien gevalletje rooney? Te jong te explosief en zijn lichaam kan het niet aan? Want hij ziet er echt niet fit uit.

Verder vind ik Aguero een geweldige spits maar het is niet meer de killer van voorheen. als je ziet hoeveel kansen hij mist die seizoen. Echt niet normaal. IN zijn atletico tijd had je ook wel eens van lompe uithalen, maar dit jaar bij city slaat het echt nergens op.

Verder is het stuk dat Auba aanvoer moet nodig hebben een beetje curieus.
A. Aubamayang kan echt in zijn eentje een briljante actie maken en sprint zo de hele BPL verdediging eruit.
B Arsenal is denk ik na City de ploeg die de meeste kansen creeert. Ozil, Xhaka, Sanchez(komt dan iemand anders voor), Cazoro zijn allemaal spelers die spelen. Wenger kennende zal hij met min 2 creatieve spelers naast ozil spelen dus dat zit wel snor.

Aubamayang is echt een gelijkwaardig zo niet beter dan Aguero. Verder geef je een signaal af dat je een topspeler kan aantrekken. Misschien is sanchez dan bereidt te blijven. In ieder geval moet je niet je beste speler naar je concurrent laten gaan. Nooit

26 juni 2017 om 14:26

@blackmamba

Ik ben het met je eens dat Aguero dit seizoen minder is qua killer-instinct dan voorheen maar ik vraag me hardop af of dat een gebrek aan kwaliteit momenteel is, of inderdaad wat jij aangeeft 'te jong gepiekt' of dat het te maken heeft met het vertrouwen dat hij niet volledig krijgt van Pep.
Bij Arsenal zou hij namelijk, net als Alexis, de absolute topspeler zijn. Bij City is hij zeker bij de fans nog geliefd en de technische staf loopt ook weg met hem, maar als de trainer - in dit geval Pep- het niet 100% in je ziet zitten kan je soms te geforceerd gaan spelen en dus fouten maken die hij voorheen nooit maakte.

Echter, na de opmars van Gabriel heb ik Aguero nooit eerder zo hard zien werken en zoveel zien verdedigen. Zoveel energie verbruiken kan natuurlijk net dat beetje energie zijn die je dan aan het eind van je actie tekortkomt.

Hoe dan ook, Aguero dient in mijn ogen eerste spits te worden en het vertrouwen krijgen en ik zie daar Wenger de perfecte man voor. Ook ik heb geregeld kritiek op Wenger geuit, maar nu hij er toch nog zit kan je beter de positieve dingen zien en dat is onder andere bepaalde spelers vertrouwen geven en een rol in het team waar zij zich in kunnen vinden. Hij is wat dat betreft beter in het omgaan met sterren dan bijv. Louis van Gaal. Of dat beter is, mag men zelf bepalen maar Wenger kan dat uitstekend.

Xhaka vind ik nog niet goed genoeg in zijn passes vooruit en oogt nog onzeker en onrustig en Cazorla is een geweldenaar maar zal ook niet meer 30+ wedstrijden spelen vrees ik.
Een creatieve speler erbij kan dan ook geen kwaad.

Wat betreft je sterspelers naar de concurrent laten gaan, ben ik ook met je eens. Echter, als Alexis zijn zinnen heeft gezet op een vertrek naar bijvoorbeeld City, zal hij na aflopen contract alsnog daar tekenen. Ondanks het feit dat hij zich totaal niet geliefd gaat maken bij de Gunners.. Liever cashen en een goede vervanger regelen dan straks 80 miljoen uit moeten trekken voor bijvoorbeeld Icardi (ook al vind ik dat geen Arsenal-spits, maar ik noem maar een naam)

26 juni 2017 om 14:43

Maar alsjeblieft Sánchez ruilt voor Aguero en je koopt Lacazette dan ga je er ook op vooruit.

26 juni 2017 om 14:06

Ik gok dan Dwight Gayle!

26 juni 2017 om 17:39

Bale zwakste schakel?? Misschien iemand die je kunt laten gaan, maar zeker niet de zwakste schakel.

27 juni 2017 om 01:52

Zeker wel, veel balverlies.amper acties en zo vaak geblesseerd. Je kunt niet op hem bouwem. Hij speelt angstig em vertraagt het spel.Bales tijd is over.

Aguero is deze maand 29 geworden.. Je schetst het dus niet helemaal correct. Overigens ben ik het wel met de rest van je bericht eens. Natuurlijk is dit een roddel die voor 99% gewoon onwaar is, maar in deze tijd van het jaar is natuurlijk bijna alles een roddel. Aguero ruilen voor Sanchez.. yeah right.

Bale is de zwakste schakel van de 3! Zet Isco op zijn plaats en Real speelt veel en veel beter. Met Isco wint Real bijna elke wedstrijd. Bale weg en Mbappe in zijn plaats. Dan pas heb je een dodelijker aanval. Dan word het weer een spannende classico! Dan is de kans ook groter dat Real in de competitie 2x van Barca kan winnen.

26 juni 2017 om 12:44

Real zou nu ook al van Barca kunnen winnen. Ze hebben toch zoveel kwaliteit (zelfs op de bank!). Maar op een of andere manier wint Barca altijd van Real. Kijk de laatste 2-3 van Barca uit in het Bernabeu. Barca was uit vorm, verloor van Malaga en Juventus en Real won juist 4-2 van Bayern en waren zwaar in vorm. Op een of andere manier gebeurd er iets bij de Barca spelers in El Classico waardoor ze duizend procent tegen Real geven. Vooral Messi speelt veel te goed tegen Real. Maar met Reals kwaliteit horen ze van Barca te winnen, zeker in het Bernabeu! Op zn minst een gelijkspel.

26 juni 2017 om 16:00

De aanval van Barca is gewoon 99. Bij Barca moet je alle 3 dekken want alle 3 brengen je elftal binnen no time op achterstand. Bij Real moet de verdediging enkel zorgen maken om Ronaldo. Benzema is een slechte afmaker en op rechts hebben we meestal een middenvelder staan. Aanval van Barca is gewoon goud. Middenveld van Real is weer goud, van Barca is het middenveld een beetje verouderd met name Iniesta. Tis natuurlijk een beetje vorm van de dag een clasico, maar Real heeft nog werk aan de aanval

26 juni 2017 om 13:11

2x winnen (in competitieverband) is voor beide teams echter niet echt weggelegd. De laatste die dit deed was Barcelona in het seizoen 2013/2014.
Voor de rest is het om het even. Als Barcelona uit bij Real wint, wint vervolgens Real weer uit bij Barca en zo ook met thuiswedstrijden die gewonnen worden.
Derhalve blijft het een spannende wedstrijd, ook al bezorgt het niet altijd het spektakel dat men verwacht bij deze 2 grootmachten.

Het feit dat een Barcelona dit seizoen uit vorm was en toch in Bernabeu kon winnen van een Real dat beter in vorm was, geeft maar aan hoe dicht deze teams nog bij elkaar staan.
Ondanks dat ik Real de laatste tijd verstandiger vindt qua aankopen (vorig jaar bijv. alleen Morata) dan Barcelona en ik de selectie ook beter vindt, vooral als je de bankzitters tegenover elkaar zet.

Maar ik hoop op een goede lichting/aankopen van Barcelona. Ik zou het ook niet heel erg vinden om weer tweede te worden, maar we wel ruimte maken in de selectie voor talenten als Palencia en Alena.. Anders lopen deze straks ook weer de deur uit (zie Grimaldo en Sandro) en zitten wij opgescheept aankopen a la Andre Gomes.

26 juni 2017 om 16:04

Ik denk dat Barca zich moet focussen op verjongen. Heel hun team is oud en ze hebben nog niet echt veel waardige opvolger vind ik. Ik denk dat ze heel hun budget beter kunnen besteden aan jonge sterren

sanchez ruilen voor aguira zou kunnem maar dan zullen ze wel het salaris van aguiera moeten aanpassen.

Hoe vaak moeten clubs het nou nog horen na chelsea, Inter, Man U en weet ik veel nog wie:
Radja blijft in Rome!

Gareth Bale mag weg, super graag zelfs. Speler heeft geen toegevoegde waarde. 70% afwezig. Weg ermee, nooit fan geweest van hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren