Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal greep naast komst van Messi en Piqué

Laatste update:
/
Ruud Gullit ontkent dat hij de nieuwe bondscoach van Nigeria wordt. De 52-jarige Amsterdammer was volgens geruchten in beeld bij de Nigeriaanse bond (NFF) om de ontslagen Stephen Keshi op te volgen, maar Gullit weet van niets. "Ik word niet de nieuwe bondscoach van Nigeria", laat hij in een korte reactie weten. Gullit had in 2011 zijn laatste baan als trainer, bij Terek Grozny. (Voetbal International)
/
Niklas Moisander is kieskeurig wat betreft een volgende club. “Natuurlijk, ik ben 29 jaar oud en ik wil graag nog een keer in een andere competitie spelen. Dat zou misschien in de winterstop kunnen gebeuren, maar dat gaat niet zomaar. Ik besef heel goed dat Ajax perfect bij mij past. Dat geldt niet voor iedere club”, aldus de international van Finland, die in het bezit is van een aflopende verbintenis. (NUsport)
/
Arsenal heeft geprobeerd om Lionel Messi over te nemen van Barcelona. De club uit Londen nam Cesc Fàbregas op jonge leeftijd over van de Spaanse topclub en probeerde het tegelijkertijd bij Messi en Gerard Piqué. Dat schrijft Guillem Balague in zijn biografie van Messi. “De scout van Arsenal in Spanje, Francis Cagigao, was verbijsterd over het talent van Messi en de controle van Piqué”, schrijft Balague. (Diverse Spaanse media)
/
De clubleiding van Internazionale krijgt het nog druk. Men wil Stéphane Mbia overnemen van Sevilla; het lukt de Spaanse club nog niet om het contract van het 28-jarige krachtmens te verlengen. Daarnaast heeft Internazionale interesse in Paul-José M’Poku. De 22-jarige vleugelspeler was nog actief in de jeugd van Tottenham Hotspur, maar speelt tegenwoordig bij Standard Luik. (Sport Mediaset)
/
André Ayew is mogelijk de oplossing voor de problemen van Liverpool rond Daniel Sturridge. Laatstgenoemde sukkelt met blessures en Liverpool wil een extra aanvaller, maar veel geld uitgeven wil manager Brendan Rodgers ook niet. Ayew biedt mogelijk uitkomst. De Ghanees is bij Olympique Marseille in het bezit van een aflopende verbintenis en kan dus gratis overgenomen worden. (Daily Mirror)
Zou Lionel Messi bij een andere club dan Barcelona ook zo trefzeker zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom moet dit over Messi enzo in de wandelgangen? Dacht dat hier actueel nieuws staat normaal gesproken.

20 oktober 2014 om 04:05

Inderdaad.. niks te maken met transferdingen, ik denk dat het te kort was voor een artikel

Internazionale haalt de laatste tijd, net als Milan overigens, steeds meer b-spelers.

M'bia is geen slechte speler, maar wil Inter van die middenmoot/subtopper plaats af, dan moet de club een kwaliteitsinjectie ondergaan. En dat gaat niet met de jongens in de bovengenoemde tekst.

19 oktober 2014 om 21:12

Ik vind M'bia geen matige speler hoor, zou zeker een toevoeging zijn voor Inter..

19 oktober 2014 om 21:17

het is ook geen slechte speler. maar ik denk niet gelijk aan m'bia als een echte goede versterking. zo'n diamé zou ik eerder aantrekken. een veel betere controleur dan m'bia. m'poku doet het wel erg sterk in luik, maar of hij nou daadwerkelijk een versterking is, is zeer twijfelachtig.

19 oktober 2014 om 21:22

M'bia is echt goed hoor. Denk trouwens niet dar hij naar inter wil. Flinke stap terug op dit moment.

19 oktober 2014 om 22:01

Echt goed? Bij QPR vond ik hem niet bepaald overtuigen...

Dit is al zo oud nieuws.. Net zoals dat Ronaldo bijna bij Liverpool speelde en Zlatan bij Arsenal..

19 oktober 2014 om 21:14

Ronaldo kon ook naar ajax allemaal als als

20 oktober 2014 om 00:19

Ja en robinho en tevez waren bijna bij psv

Alleen real madrid en ronaldo fans drukken op "nee"

Ik zou graag Messi zien in een andere competitie, bijv in Premier league daar zou hij zelfs banken.
Toch raar dat ie nooit weg heeft willen gaan, zonder Xavi en iniesta kan hij helemaal niks sorry mijn mening.

19 oktober 2014 om 21:31

Ja daarom heeft hij ook al 150 assist achter zijn naam staan. Zelf kan hij helemaal niks dus...

En geef mij aub 1 reden waarom Aguero, Hazard, Silva en Di Maria wel kunnen presteren in de PL en Messi niet. 1 reden...

19 oktober 2014 om 23:53

Mata, silva aguero al die spelers die jij noemt hebben in Spanje bewezen bij veel mindere teams aguero's atletico hun middenveld kwam niet eens in de buurt van die van nu, Mata en silva droegen Valencia in hun eentje, Messi heeft altijd in z'n carrière beste middenvelders van de wereld achter zich gehad.

19 oktober 2014 om 21:42

Ja, want spelers als Mata, Silva, Aguero en Cazorla presteren niet in Engeland...zo bullshit. Je zou beter kunnen zeggen Xavi en Iniesta kunnen niet zonder Messi!

19 oktober 2014 om 22:00

Je moet eens nagaan hoeveel assists dat hij ontvangen heeft van Xavi en Iniesta;

20 oktober 2014 om 00:29

Niet zoveel als Ronaldo van zijn medespelers Messi is een speler die veel vaker uit een eigen actie scoort dan het laatste tikje geeft. Analyseer van beide spelers de doelpunten en je zult zien dat Messi vaker scoort uit een eigen actie zonder zijn medespelers. Daarnaast laat Messi andere spelers ook veel meer scoren dan dat Ronaldo doet. Oftewel je praat onzin.

21 oktober 2014 om 13:04

Dat was dus mijn punt;
héél weinig

Als Messi in Engeland was gaan spelen had hij lang niet zoveel bereikt dan nu want de verdedigers daar zijn totaal anders dan in Spanje.
IK denk daarom dat Ronaldo completer is. HIj is door training beter geworden. Messi is puur uit talent/ nature
IK ben niet een messi fan noch een ronaldo fan. Geef mij maar James Rodriguez of zelfs een Falcao

weer zo een verhaal,ben.die verhalen zat.gebeurde toch altijd dat verschillende clubs geinterseerd zijn in een speler

Er moet gewoon een speler komen die hard werkt, neusje voor goals heeft en een andere mentaliteit heeft bij Liverpool. Als na de winterstop een Balotelli nog niet los is, Sturridge blijft kwakkelen met blessures en Lambert niet de kans krijgt moet er iets bij komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren