Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (9/9): Ancelotti ruilt Real Madrid in voor Premier League

Laatste update:
/
Rudi Garcia maakt zich geen zorgen over een eventueel vertrek van Miralem Pjanic. De middenvelder doet het uitstekend bij AS Roma en wordt in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Barcelona. 'Maar ik spreek hem vaak en hij is niet bezig met een transfer. Miralem richt zich alleen op datgene wat er op het veld gebeurt", meent Garcia. Het contract van Pjanic loopt nog maar een jaar door. (Sky Italia)
/
Barcelona heeft Lionel Messi al, maar wil ook ‘de Iraanse Messi’ wel in huis halen. Nadat de Catalanen zich versterkt hebben met toptalent Alen Halilovic, moet er nog een grote belofte naar het Camp Nou komen. De negentienjarige Sardar Azmoun uit Iran, die momenteel uitkomt voor Rubin Kazan, staat op het verlanglijst van Barça. Ook Arsenal, Juventus en AC Milan hebben het overigens op Azmoun voorzien. (The Independent)
/
Carlo Ancelotti keert mogelijk terug naar de Premier League. Manchester United dreigt de Champions League mis te lopen en de Amerikaanse eigenaren van de grootmacht zien in de trainer van Real Madrid de ideale opvolger van David Moyes. Als the Mancunians in de kwartfinale van het kampioenenbal afgaan tegen Bayern München, moet Moyes vertrekken. Ook Jürgen Klopp en Diego Simeone zijn kandidaten. (Daily Star)
/
AS Monaco mengt zich in de strijd om Romelu Lukaku en lijkt een goede kans te maken. José Mourinho is er namelijk niet happig op de Belg aan een concurrent uit de Premier League te verkopen en een vertrek naar de Ligue 1 biedt in dat opzicht uitkomst. Bovendien stikken de Monegasken van het geld, waardoor Chelsea ook nog een aardige transfersom zal incasseren bij een mogelijke verkoop. (Le 10 Sport)
/
Internazionale maakt een goede kans om op korte termijn een nieuwe linksback vast te leggen. De 27-jarige Carlinhos staat in de belangstelling van i Nerazzurri en zou graag van Fluminense naar Milaan verhuizen. “Inter is een grote club in Europa. Er zijn gesprekken gaande en ik ben erg enthousiast over het idee om erheen te gaan. Ik kon eerder naar Galatasaray, maar toen vroegen ze me bij Fluminense om te blijven”, zegt Carlinhos. (Lancenet)
Waar vind jij Carlo Ancelotti beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat Man U in hem de perfecte kandidaat ziet.. Daarnaast.. waarom zou hij gaan

31 maart 2014 om 21:41

Ook als je dit leest: Als ze niet van Bayern winnen kan die vertrekken! Ookal had united eerste gestaan in de bpl met een super goed team hadde ze bayern niet afgemaakt! Alleen moeilijk gemaakt, wellicht

1 april 2014 om 01:30

Afgaan kan ook betekenen met een nulletje of vier verliezen in dit geval denk ik. Als de schade en schaamte beperkt blijft valt het wellicht mee.

Dit lijkt me heel sterk, Anchelotti deed er alles aan om naar Real te gaan en nu zou hij wil weg willen ik geloof er niks van!

31 maart 2014 om 22:00

Hij wilt niet weg. Manchester wilt hem. Betekent niet direct dat hij hun ook wilt. Net als bijv. Een meisje/jongen wilt jou graag. Betekent niet gelijk dat jij haar/hem ook wilt... snapje

31 maart 2014 om 22:27

Ik bedoelde eigenlijk het zelfde maar ik snap je

Nóg een aanvaller voor Barcelona B? Met El Haddadi, Dongou, Adama, Sandro, Halilovic, Denis Suárez en de afgelopen zomer aangekochte Dani Nieto is die linie volgens mij wel voldoende voorzien. En als je dan toch iemand besluit te halen, bekijk dan Victor Andrade eens (waar de club al een eerste optie op heeft); z'n contract loopt immers komende zomer af.

31 maart 2014 om 21:12

In mijn ogen ook zeer onnodig, genoeg talent in de aanval bij barca B, en deulofeu komt ook terug, alleen hij zal niet naar barca B gaan neem ik aan. Maar deze jongen is al 19, lijkt me raar dat t zo'n 'supertalent' is en nu pas ontdekt is.

31 maart 2014 om 21:19

Op het moment dat je wordt omschreven als Iraanse Messi zal er ongetwijfeld wel talent zijn, maar aan de andere kant wil die jongen van NEC ook de Cruijff van Iran worden. Als hij daadwerkelijk zo goed is waren er op jonge leeftijd wel grotere clubs dan Rubin Kazan langsgekomen en op 19-jarige leeftijd al wel verder gekomen dan twaalf duels in Rusland.

31 maart 2014 om 21:16

Denk je dat Andrade kan uitgroeien tot een speler voor het eerste elftal van Barcelona? Ik heb namelijk zien spelen en ik vind hem niet heel speciaal.. Als Barca een toptalent wil moeten ze vol voor Oliver Torres gaan, dat word denk ik echt een hele grote

31 maart 2014 om 21:23

Andrade heeft volgens een aantal Braziliaanse kenners al meerdere malen meegetraind bij Barcelona B en wordt vooral in Brazilië gezien als een enorm talent. Echter ligt hij al een behoorlijke tijd overhoop met het bestuur van Santos aangezien hem valse beloften zijn gedaan, daarom tekent hij nu ook niet meer bij en wil hij vertrekken. Óliver Torres wordt absoluut een grote, zou graag zien dat Barcelona hem vastlegt en bij de eerste selectie haalt. Al denk ik niet dat Atletico hem zal laten gaan...

31 maart 2014 om 21:17

Heeft EL Haddadi de potentie om ooit het eerste te halen? De jeugd aanvallers van Barca krijgen door moordende concurrentie haast geen kans.

31 maart 2014 om 21:25

De potentie heeft die jongen absoluut, maar het blijft altijd maar de vraag hoe het mentaal met zulke talenten zit. Als er van de voorhoede van Barcelona B inclusief Deulofeu twee spelers doorbreken in het eerste heb je het gewoon uitstekend gedaan.

31 maart 2014 om 22:33

Welke daarvan zijn echte echte topspelers? En welke zullen ook daadwerkelijk wat gaan toevoegen? Bedoel daarmee te zeggen, welke zullen een extra waarde hebben. Ze zullen geen Messi of Neymar wegspelen neem ik aan, dus welke zijn van nut? Want als ik dat zo lees zitten er heel veel (potentiele) topspelers. Een extra aanvaller lijkt me dan totaal onnodig, zou eventueel kunnen inhouden dat er een x aantal doorschuiven of weggaan. Denk dan aan verhuur/verkoop. Je noemde 7 spelers plus de "iraanse Messi" maakt 8, voor 3 basisposities en 2 wisselplekken ongeveer? Dan zit je wel heel erg breed..

Kom ik dan al snel tot de conclusie dat dit bericht onzin is.. Ook om de genoemde punten dat hij al wel redelijk op leeftijd is voor een toptalent dat met alle respect nog maar in Rusland speelt.

31 maart 2014 om 22:49

Dat is het interessante; dat valt echt met geen mogelijkheid te voorspellen. Degene die had voorspelt dat Tello deel zou uitmaken van de eerste selectie had ik destijds voor gek uitgemaakt, maar hij heeft het uiteindelijk toch wel mooi gehaald ten faveure van geflopte talenten als Bojan, Gai en Giovani. Wellicht op Dani Nieto na hebben al deze jongens de potentie om het eerste te halen, het mentale aspect gaat door doorslag geven.

Neem bijvoorbeeld Denis Suárez (eigenlijk middenvelder, maar wordt nu gebruikt als hangende linksbuiten); die zal komend seizoen worden overgeheveld naar het eerste elftal, maar heeft gewoon speelminuten nodig en moet opboksen tegen de grote jongens. Hoe hij zich dan gaan gedragen in een onvermijdelijke uitleenbeurt gaat de doorslag geven, als hij zich net zo ontwikkeld als Rafinha bij Celta dit seizoen kan hij zomaar deel uitmaken van het eerste elftal over twee seizoenen.

Ancelotti doet het hartstikke goed bij Real, begrijp dus niet waarom hij zou vertrekken.

En CL mislopen? zelfs als ze 4e worden spelen ze nog Cl.
Conclusie: broodje aap!

31 maart 2014 om 21:13

Heb je toevallig gezien hoever ze van de vierde plek afstaan?

31 maart 2014 om 21:24

Dat is precies wat ik bedoel, maar stel je voor dat ze vierde eindigen.

31 maart 2014 om 21:13

Wandelgangen en engelse pers. Ga er vanuit dat dit bericht compleet verzonnen is. Hooguit dat manchester ancelotti op een lijstje heeft staan.

31 maart 2014 om 21:32

Ach, ik kan best begrijpen dat United een coach zoekt zoals Ancelotti. Maar de kans dat ie bij Real weggaat acht ik heeeel klein! Hij is daar op z'n plek, in mijn ogen is Real er kwa uitstraling flink op vooruit gegaan met Ancelotti! Een gentleman, die man.
Overigens zijn Klopp en Simeone absoluut geen verkeerde keuzes! Die mannen laten toch mooi voetbal zien....

Ancelotti deed het natuurlijk geweldig met Chelsea in 2010 maar hij gaat echt niet weg bij Real Madrid. Beter kan je niet krijgen.

Waarom die titels steeds... zoals messi gaat naar liverpool ofzo terwijl er alleen interesse is ( een voorbeeld) dan denk je van dat het wel zo is staat er ja alleen interesse.

Het gaat niet heel slecht met Ancelotti bij Real. Maar ook niet erg goed. Nu staan ze derde. Ze hebben de head-to-head met Barcelona en Atletico verloren. De Copa finale wel gehaald. In de Champions League moet alles nog beginnen. Van Dortmund zouden ze echt wel moeten winnen. Die spelen maar op halve kracht door allerhande blessures.

In de wandel gangen moet je niet altijd geloven. Het kan wel waar zijn dat mufc anco wilt. Maar zie hem liever bij real madrid beste voor hem en ja als mufc eigenaar was had ik moyes wel ontslagen maar tegen bayern spelen en zeggen als de kwartfinale niet word gehaald dan mag je vertrekken dat is niet moyes te shuld bayern is gwm sterk pumt uit

Daily Star is de bron... Klopt dus geen hout van!

Denk eigenlijk dat Klopp de perfecte trainer is van Man utd en dat die dan een paar spelers mee neemt bijv. Reus Gundogan of Hummels.Maar ik zie Klopp niet snel vertrekken bij Dortmund

Niet naar Monaco gaan Romelu. Je bent gemaakt voor de premier league en je zal daar zeker slagen. Je kan Chelsea een hak zetten als ze geen vertrouwen in je hebben. Doe dat door naar een rechtstreekse concurrent te gaan en daar het mooie weer te maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren