Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Ajax heeft opvolger van Kudus al op de radar staan

Laatste update:
/
Jeremie Frimpong krijgt er een concurrent bij op de rechtsbackpositie bij Bayer Leverkusen. De kersverse Braziliaans international Arthur komt komende zomer voor zeven miljoen euro over van América-MG. (Fabrizio Romano)
/
AC Milan wil Tammy Abraham verleiden tot een binnenlandse transfer. Bij AS Roma ligt de boomlange Engelsman nog tot medio 2026 vast. (Calcio In Pillole)
/
Ajax ziet in Ernest Nuamah de eventuele opvolger van Mohammed Kudus. De negentienjarige aanvaller van FC Nordsjaelland geniet echter ook belangstelling van Olympique Marseille, Stade Rennes en Lille OSC. (SportsWorldGhana)
/
Investeerders uit het bedrijfsleven willen Sebastian Szymanski voor langere tijd vastleggen bij Feyenoord. De Rotterdammers kunnen de Pool voor acht miljoen euro definitief overnemen van Dinamo Moskou. (1908.nl)
/
Mason Mount ziet een hereniging met Thomas Tuchel bij Bayern München wel zitten. De onderhandelingen over een contractverlenging bij Chelsea zitten al maanden muurvast. (The Guardian)
/
Burnley-manager Vincent Kompany geniet belangstelling van Tottenham Hotspur. De Londenaren hopen de 36-jarige Belg komende zomer aan te stellen als definitieve opvolger van Antonio Conte. (CalcioMercato)
Moet Ajax deze zomer al meewerken aan een vertrek van Kudus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koopoptie is 8 miljoen geen 10 miljoen @voetbalzone.

Die 8 miljoen moet wel lukken natuurlijk voor Feyenoord. Er komt straks ontzettend veel geld binnen waardoor je veel mogelijkheden hebt. Nog 1 jaartje CL voor Szymanski en dan doorverkopen. Hij wilt zelf ook graag blijven.

1 april 2023 om 09:37

De optie zelf zal het probleem niet zijn, mits je CL haalt. Verder zullen er wat spelers weggaan.
Het probleem zal het salaris zijn, dat buiten de huidige bandbreedtes van Feyenoord valt.

1 april 2023 om 09:42

Hij verdient nu 2+ miljoen, ervan uit gaande dat Feyenoord het hele bedrag betaald. Dat bedrag kan Feyenoord dus prima betalen en als Szymanski zelf ook graag wilt blijven kan hij altijd water bij de wijn doen. Berghuis verdiende toch ook 2.5 miljoen dacht ik.

1 april 2023 om 11:50

Berghuis verdiende bij Feyenoord max. 2 miljoen na de contractverlenging met gelimiteerde transfersom.

Risico is dat je salarishuis zo schreef komt en dat andere spelers gelijkwaardige dalarissen willen verdienen en zo niet, geen contractverlenging en/of gratis de deur uit.

Je bent dan verplicht elk jaar je beste spelers te verkopen voor een habbekrats indien je geen CL haalt. Feyenoord heeft nog geen vlees aan het bot.

Er zit al ruim een jaar lang zo weinig vaart en daadkracht bij Ajax, dat ik Kudus na dit seizoen best zie vertrekken. Zijn contract loopt tot medio 2025 en dat is dus nog 2-jaar, maar Ajax zal vast wachten totdat een club zich officieel meldt en als Kudus überhaupt een contractverlenging krijgt zal dat zij 6 maanden voordat zijn contract afloopt..

Nuamah is overigens wel een hele andere type speler dan Kudus. Kudus is meer een middenvelder die in een vrije rol vanaf de vleugels kan spelen, Nuamah is een vleugelaanvaller die op beide vleugels uit de voeten kan. En Ajax heeft naar mijn idee sowieso een vleugelaanvaller nodig, want met Tadic, Bergwijn, Kudus en Conceição als opties is dat toch krap en vooral omdat Tadic als valse 9 wordt gebruikt (moet je hem ook blijven gebruiken, voor de vleugels begint hij minder te worden door o.a. gebrek aan snelheid) en Kudus dus als valse rechtsbuiten en misschien wel vertrekt na dit seizoen.

Met Mislintat lijken ze overigens rond te komen, maar blijft toch afwachten. Dacht iedereen ook met Ward. Ik hoop dat Mislintat ook een goed netwerk heeft in Zuid-Amerika, want daar heeft Ajax de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd met o.a. Sánchez (uit Colombia), Neres, Tagliafico, Martinez en Antony en sinds Overmars is vertrokken is dat weggevallen maar tegelijkertijd lopen en veel mogelijkheden voor Ajax rondt en kunnen ze wel wat van die spelers met wat meer felheid op het veld gebruiken.

Zelf ben ik nog niet overtuigd van Mislintat, maar ik geef hem het voordeel van de twijfel. Wat denk ik wel een voordeel is, is dat ik verwacht dat hij voor een nieuwe trainer zal gaan. Heitinga doet het oké, maar is het gewoon niet. Zeker voor dit moment niet en aangezien Mislintat waarschijnlijk de nodige connecties heeft in Duitsland, sluit ik niet uit dat Ajax bij een trainer als Ralph Hassenhüttl (geen club) of Bo Svensson (van FC Mainz) uit zal komen.

Hassenhüttl is een beetje hetzelfde als Bosz qua speelstijl, alleen vind ik dat hij z'n verdediging wat beter kan organiseren dan Bosz doet. Hij heeft wel een paar keer dikke nederlagen geleden in de Premier League met Southampton, maar wel iemand met een duidelijke visie en heeft het 3,5 jaar lang (laatste 6 maanden waren wel matig) gewoon goed gedaan met Southampton in de Premier League en daarvoor goed werk verricht bij RB Leipzig.

En Svensson is een goede Deense-coach die al een paar seizoenen goed werk verricht bij Mainz. Stonden in de degradatiezone toen hij daar begon, maar inmiddels een stabiele middenmoter in de Bundesliga en ieder seizoen zit er weer wat verbetering bij ze in doordat ze ieder seizoen beter worden en wat stijgen, maar ook gewoon heel goed en verzorgd voetbal spelen met een duidelijke visie en wie weet is Svensson na 2,5 jaar Mainz toe aan een nieuwe uitdaging en denk dat het tegelijkertijd ook wel een stap omhoog kan zijn voor hem.

Niet qua competitie, maar wel wat de club betreft.

Lol Abraham gerucht is fabeltje, want Roma wilt dan minstens 40-50 mil, en Milan doet niet aan investeringen boven 35. Althans vanaf 30-35 mil gaan ze erg moeilijk doen. De Ketelaere soap duurde ook de hele zomer, terwijl die 36 mil kostte

1 april 2023 om 11:21

Dat zie ik ook niet gebeuren nee.
We hebben wel een nieuwe spits nodig aankomend seizoen.
Misschien proberen voor retegui te gaan.
Scamacca zou ook een optie kunnen zijn, zeker als west ham degradeert.
Icardi wellicht? Vervelende gast, maar kan wel goals maken.

1 april 2023 om 12:03

Scamacca, Retequi komt echt pas net wat laten zien. Icardi of Morata zou kunnen. Colombo doet het ook goed momenteel.

1 april 2023 om 12:15

Ja dat is zeker zo.
Hoewel past daarom ook wel weer in het beleid van Milan om nog niet bewezen spelers te halen.
Voordeel is wel dat het ook goed kan zijn voor het nationale elftal, en zie sowieso wel graag wat Italiaanse spelers komen.
Dan liever Icardi als morata, laatste scoort toch te weinig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren