Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax-bankzitter staat voor transfer binnen de Eredivisie

Laatste update:
/
Franck Ribéry wil niet terugkeren bij Frankrijk. Bondscoach Didier Deschamps hintte daar onlangs naar, maar de aanvaller van Bayern München komt niet terug op zijn eerdere besluit om te stoppen als international. (BILD)
/
Roberto Mancini kan bij Internazionale blijven, maar hij neemt nog geen besluit. De coach wil eerst duidelijkheid hebben over de transferplannen van de club. (Corriere dello Sport)
/
Ricardo van Rhijn was in de winter dicht bij een transfer naar Galatasaray, maar gaat in de zomer mogelijk een binnenlandse stap maken. AZ zou concrete interesse hebben in de voormalig international. (AZ Fanpage
)
/
Ook Borussia Mönchengladbach is geïnteresseerd in Youri Tielemans. Het negentienjarige toptalent van Anderlecht wordt ook gevolgd door Borussia Dortmund. (Rheinische Post)
/
VfL Wolfsburg wil het middenveld komende zomer versterken met Yannick Gerhardt. De middenvelder van 1. FC Köln kost tussen de twaalf en de veertien miljoen euro. (BILD)
/
Emir Spahic knoopt er waarschijnlijk nog een jaar aan vast. De 35-jarige stopper van Hamburger SV staat op het punt om bij te tekenen bij zijn huidige werkgever. (BILD)
AZ zou een mooie club zijn voor Ricardo van Rhijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie deal voor Az.
Groot denken.

17 mei 2016 om 13:20

Geen deal, salaris van van Rhijn is onbetaalbaar voor een Nederlandse club.

Blijft toch een van mijn favoriete spelers, zeurt nooit als hij niet speelt, komt altijd normaal over. Maar hij is na zijn vormdip in 2014/2015 nooit meer op niveau gekomen, az zou prima zijn voor beiden.

Zou fijn zijn als van Rhijn in Nederland bleef. Beter dat dit soort spelers in Nederland blijven dan naar 't buitenland. Goed voor het algemene niveau..

Misschien dat Ajax hem kan betrekken in een ruiltransfer met Janssen, samen met geld toe natuurlijk (voor Janssen).. Drukt de prijs wel met een miljoen of 2..

17 mei 2016 om 16:53

Maarja is de vraag of Ajax van rhijn en 12 miljoen wilt betalen..ik denk van niet

Mooie club voor van Rhijn. Micht dit door gaan en Janssen en Vlaar blijven dan denk ik dat AZ een goexe outsider is.

Als AZ Van Rhijn binnenhaalt niemand laat vertrekken en ook nog een goede keeper ergens vandaan weet te halen kunnen ze zeker "ver" komen in Europa en 3e of 4e worden

Zou een prima transfer zijn, alleen ben ik bang dat de salariseisen van Van Rhijn niet mals zullen zijn.
Galatasaray en ook Ajax zullen heel wat beter betalen!

Ik denk dat Rhijntje liever dan op de bank zit bij Ajax dan dat die naar AZ gaat maar wie weet maar denk dat het 20% kans is ik denk dat die liever naar het buitenland wilt dan dit ook vanwege salaris eisen maar als die het doet is het een mooie stap.

Ik denk dat Ricardo gewoon naar een mooie club in het buitenland moet gaan. Bij een Engels/duitse middenmoter zal ie voldoende speeltijd krijgen verwacht ik.

Geloof ik niks van.
Deze jongen gaat eerder richting een laagvlieger in de buitenlandse topcompetities

Valt 100x meer te verdienen

17 mei 2016 om 17:18

Zit regelmatig bij ons op de tribune. Het is geen gerucht die we zomaar in de prullenbak kunnen gooien. Al zou ik inderdaad jouw advies opvolgen als ik hem was. Hij is in ieder geval welkom bij AZ!

Halen, halen, halen! Nu nog een goede box go box cam en we doen zeker mee volgend jaar.

Tielemans zou mooi zijn voor gladbach, maar naast Xhaka en niet Dahoud. Hij is speelt naar mijn weten toch iets verder nar voren dan een tradiotionele 6, en is daarme nogal vergelijkbaar met Dahoud. Als hij voor 15 mio op te halen is dan wel doen, heb je 1 van de meest talentvolle CM duo's in Europa als je het mij vraagt. Met Vestergaard, Doucoure en wellicht Volland en Rode ben je dan een heel eind.

Stel van rhijn komt, en wuytens schuift door maar het middenveld, dan hebben ze eventueel alleen nog een spits nodig. (Johansson, Henriksen en wss Janssen.... vertrekken) Als ze Ruiter van utrecht halen hebben ze een aardig basiselftal: Ruiter; van Rhijn, Vlaar, van Eijden, Haps; Rienstra, S. Wuytens, van Overheem; Dos Santos, (Janssen?), Jahanbaksh. Met leuke spelers als Levi Garcia en nog veel meer talent op de bank

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren