Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In de kleedkamer was iedereen verbijsterd dat we bij rust achterstonden’

Laatste update:

Michael de Leeuw redde woensdagavond een punt voor FC Groningen. De aanvaller schoot zes minuten voor tijd op aangeven van Danny Hoesen raak en tekende daarmee voor de 1-1 eindstand tegen FC Twente. Sinds zijn komst in de zomer van 2012, maakten alleen Graziano Pellè en Alfred Finnbogason meer doelpunten dan De Leeuw, zo rekende databureau Opta uit.

/

De 28-jarige staat inmiddels op 38 competitiegoals voor De Trots van het Noorden, maar had liever een extra doelpunt gemaakt tegen Twente. “Wij waren zo dominant, dan wil je ook winnen. Iedereen in de kleedkamer was verbijsterd dat we bij rust achterstonden”, zo wordt De Leeuw geciteerd door RTV Noord.

“Aan de andere kant ben ik blij dat we toch nog een punt pakken, dat geeft toch een lekkerder gevoel.” Aanvoerder Rasmus Lindgren baalde voor de camera van FOX Sports van het gelijkspel: “We hadden de kansen. In de tweede helft hebben wij verreweg het meest balbezit gehad. Het publiek ging achter ons staan, dat geeft een speciaal gevoel. Helaas heeft het geen overwinning opgeleverd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja Groningen speelde zeer goed en Twente speelde met 11 ver terug getrokken en hadden geen antwoord.

Dus was best raar idd. Ben wel geschrokken van twente

12 augustus 2015 om 23:07

Je kunt het ook anders zien: Twente verdedigde zeer goed en Groningen had daar geen antwoord op.

13 augustus 2015 om 01:00

Maar wij zijn Nederlanders en bekijken het vanuit het voetballend opzicht. En dus was Groningen goed en groef Twente zich met diep in.

13 augustus 2015 om 06:37

En ik ben Twentenaar en bekijk het vandaag in verdedigend opzicht, haha. Maar verdedigen schijnt een eng woord te zijn.

13 augustus 2015 om 08:26

Nee, dat is heel knap, maar tijdrekken, vanaf de 0-1 en zuigen en treiteren is niet knap. Twente is een angstig team geworden. Niet knap maar dom! Ze hebben veel meer kwaliteit. Alleen gauw een betere keeper halen, die Marsman vindt zichzelf een wereld speler, maar kan niet een uittrappen.

13 augustus 2015 om 08:32

Fijn dat jij voor mij als Nederlander bepaalt hoe ik naar voetbal kijk. Doe ik zelf wel, oke? Ook verdedigen hoort erbij en daar kan ik zeker van genieten. 2 ploegen die aanvallen vind ik juist niet leuk om te kijken.

13 augustus 2015 om 08:35

Tijdrekken? Je bedoelt Marsman (die goed speelde) die neerging omdat hij voorlopig de noppen nog in de knie heeft staan? Of Tapia die geblesseerd het veld af moest?

13 augustus 2015 om 19:00

Tijdrekken, ja. Marsman had wel wat meer tijd nodig voor een uittrap dan de tijd die normale keepers nodig hebben. Marsman was gewoon vervelend. Punt. Tapia neem ik niets kwalijk. Twente speelde gewoon laf. Als neutrale kijker, die Twente normaal veel gunt, heb ik me gister groen en geel geërgerd aan Twente.

12 augustus 2015 om 23:08

Onze trainer snapt niet dat je met raspaardjes als Ziyech, Corona, Tapia en Guttierez moet gaan voetballen in plaats van inzakken. Verder hoef je niet te schrikken van Twente, ze kozen voor een defensief plan, geholpen door de 0-1 (die geheel uit de lucht kwam vallen) kozen ze er voor om nog de voorsprong te verdedigen. Komt dus ook nog een beetje door het scoreverloop. (versterkt)
Met Olaitan (spits) en Corona weer in de basis, komt het dik in orde.

12 augustus 2015 om 23:39

Helaas zat er niks anders op om verdedigend te gaan spelen aangezien we zonder aanvallers speelden

13 augustus 2015 om 06:13

Dan nog kan je wel 20/30 meter voor de goal spelen. Was nu alleen rond de 16 zo'n beetje, maar Groningen dwong dat ook gewoon af.... Want je kan me niet vertellen dat het tactiek was om zover terug te spelen...

13 augustus 2015 om 06:17

Het komt niet goed ben ik bang voor.
Als ik dit zie zakt mij de moed in de schoenen en ben ik bang dat we weer een zwaar jaar tegemoet gaan.(net als bij ons trouwens :-)) )
Waarom zou je kiezen voor een defensief plan als je zo n middenveld hebt. Twente heeft niet 1 uitgespeelde kans gehad

13 augustus 2015 om 06:56

@taalbars

Raspaardje Tapia gaat wel echt beetje te ver niet waar...?
Niks raspaardje aan, eerder een knol. Ook niks mis mee daar niet van.

13 augustus 2015 om 08:28

Mee eens. Je moet het initiatief nemen met zulke spelers, in plaats van angstig zijn

13 augustus 2015 om 10:52

Groningen dwingt dat af, maar kan het ook afdwingen omdat Twente voorin niemand had die een bal kon vasthouden. Het was gewoon zielig om te zien hoe Eghan er voor de kat z'n viool bij liep.

Toch komt de leeuw niet helemaal tot zijn recht als enige spits. Hij moet elke wedstrijd tegen twee verdedigers opboksen terwijl hij veel gevaarlijker is als schaduwspits. Het is geen toeval dat hij scoort op een moment dat hoesen er ook in staat.
Voor een 10 mist hij dan weer creativiteit.

Helemaal mee eens
Het was slap slap slap bij Twentye
Waarom laat Schreuder Twente zo verdedigend spelen?
Bah

13 augustus 2015 om 01:02

Erwin vd Looi laat Groningen gewoon aanvallend voetballen. Na PSV heeft VD Looi ook Twente op de knieën gekregen. Beetje jammer voor hem dat ze daar geen overwinning van krijgen.

13 augustus 2015 om 09:54

PSV op de knieën gekregen? PSV liet Groningen razen en maakte zelf de kansen af. Dat is efficiënt en kost je weinig kracht. Dit Groningen zal wel rond december over lopen van de blessures of vermoeidheid. Wat die een kracht leveren elke wedstrijd.

13 augustus 2015 om 08:35

Twente heeft een aantal spelers, die van zulk hoog niveau zijn daar kan Groningen en menig andere ploeg alleen maar van dromen. Als lezen zo speelt heb je of het niet gesnapt, of je durft niet, of je bent een slechte trainer

Apart dat er nooit n goeie club zich voor De Leeuw heeft gemeld, toch n veelscorende speler elk jaar weer. Zou ook goed bij Feyenoord passen vind ik.

13 augustus 2015 om 03:17

Want Groningen is niet goed genoeg voor hem? Denk dat hij hier prima tot zijn recht komt.

Hoezo heeft groningen als bijnaam de trots van het noorden.

13 augustus 2015 om 03:18

Hoe komen andere clubs aan hun bijnaam? Is gewoon ooit zo gekomen.

Groningen speelt lekker de laatste tijd hoor, ze gaan het PSV nog lastig maken als die net zo slap spelen als tegen ADO.

13 augustus 2015 om 07:53

Waarmee gaat groningen het psv lastig maken. Met die 2 wedstrijden of het kampioenschap.. Want twente gaat het psv ook lastig maken als ze zo spelen. In die 2 wedstrijden. Twente gaat het iedereen lastig maken als ze zo spelen.

13 augustus 2015 om 10:10

Het gaat dan uiteraard om de wedstrijd van Groningen tegen PSV zondag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren