Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In Amsterdam zullen ze heus wel weten dat ik nog steeds Ajacied ben’

Laatste update:

Daley Blind speelde woensdagavond tegen voetballers met wie hij jarenlang lief en leed deelde. De verdediger slaagde erin om met Manchester United de Europa League te winnen, ten koste van zijn voormalig werkgever Ajax. De krachtmeting eindigde in 0-2. De Oranje-international had al kippenvel toen hij het veld in Stockholm betrad.

"Een heel groot deel van het stadion was gevuld met Ajax-fans. Recht tegenover de fanatiekste fans hadden ze de aanhang van United gezet. Die ging met alle kracht in tegen het geluid van de Ajax-fans. Het maakte deze finale voor mij zo speciaal", vertelt Blind vrijdag in gesprek met De Telegraaf.

Blind is enorm trots dat hij uiteindelijk als winnaar van het veld is gestapt, maar is ook trots dat Ajax met al zijn jonge talenten de finale heeft bereikt. "De mensen in Amsterdam zullen heus wel weten dat ik nog steeds Ajacied ben. Maar ik denk dat ze ook begrijpen dat ik deze prijs ten koste van alles wilde winnen." United eindigde weliswaar als zesde in de Premier League, maar won naast de Europa League ook de Community Shield en de EFL Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja je kunt Blind natuurlijk niet kwalijk nemen dat hij alles geeft voor zijn huidige club. Ik ben eerder trots dat Blind, aan wiens kwaliteiten ik vaak twijfelde, gewoon basis staat daar.

26 mei 2017 om 09:08

Hij heeft natuurlijk nog steeds wel zijn momentjes en mankementen, maar als je dat vergelijkt met de periode dat hij door Ajax aan Fc Groningen werd verhuurd, heeft hij echt hele grote stappen gezet en ben ook ik wel blij voor hem dat het een redelijk gewaardeerde kracht is bij Manchester United.

26 mei 2017 om 09:51

Bij Groningen stond hij notabene rechtsback.

26 mei 2017 om 16:07

Het probleem is dat Blind altijd werd afgerekend op zijn mankementen, maar nooit op zijn sterke punten. Iedere speler heeft zo zijn mankementen. Daarom is het een teamsport. Die mankementen moeten zijn teamgenoten opvangen en visa versa.

26 mei 2017 om 09:45

Kan me herinneren dan Seedorf en De Jong werden uitgefloten toen ze als oud Ajacieden alles gaven voor hun huidige club. Toen werd het ze wel kwalijk genomen. Vermeer kreeg zelfs een pop aan de tribune gehangen.

26 mei 2017 om 09:48

Ja.. net zoals de fans gister als mafkezen tekeer gingen in Limburg..
Helaas en uiterst zielig.. maar t gebeurt telkens weer.. een groep mentaal zwakker die t nog presteren om de iets minder zwakkere mee te krijgen in acties als vd pop.. etc etc.

Was verbaasd over se transfer van Vermeer.. But Jeesz.. die groep 'mensen' ze ik niet als mijn mede Ajacied.

26 mei 2017 om 11:31

Wim Jansen kreeg een ijsbal op zijn kop. Dat soort sentimenten bestaan al decennia lang en zullen nooit verdwijnen. Wat mij betreft ben je Ajacied als je bij Ajax speelt, Niet als je andere kleuren verdedigt. Ik fluit Blind dan ook met het grootste gemak uit als hij tegen Ajax speelt. Heb geen hekel aan hem maar ben op die momenten fel tegen hem.

26 mei 2017 om 12:20

Hahahaha de halve Arena klapte voor de jong toen hij voor psv speelde en hij werd helemaal niet uitgefloten.

26 mei 2017 om 09:59

De enige reden dat hij in de basis stond is alleen, omdat Baily een rode kaart pakte de vorige wedstrijd.....

26 mei 2017 om 10:04

Hij speelde een finale. Wat heb jij gepresteerd? Geef gewoon toe dat die jongen het maximale uit zijn carrière haalt. Jaren bij MU je wrdstrijden voetballen. Dan ben je echt geen prutser.

26 mei 2017 om 10:19

@fcknuddeuh:

Hij heeft 23 wedstrijden gespeeld en 4 voor de beker dit jaar.

Dat is dus heel wat meer dan alleen als Baily gebleseerd is. Hij is geen sterspeler daar nee. Maar doet het wel gewoon goed en is erg degelijk. Opbouwend is hij zelfs huns terkste kracht. zowel als CB als LB gaat de opbouw via hem.

En bij de grote clubs rouleren ze altijd vaker, omdat er spelers zijn die gelijk aan elkaar zijn.

26 mei 2017 om 10:23

Blind heeft dit seizoen toch een heel behoorlijk aantal wedstrijden gespeeld. Meer dan bijvoorbeeld Smalling en een stuk meer dan Jones. Ik weet ook wel dat hij geen wereldster is, maar hij houdt zich toch beter staande dan ik verwacht had.

26 mei 2017 om 13:21

Smalling is ook vaak geblesseerd en Bailly ook dan krijg je dat.
Hij staat er echt niet in omdat hij zo goed z'n mannetje staat.
Ga maar is wedstrijden bekijken en zet je oogkleppen af.
Hij laat vaak z'n man lopen, verliest kopduels en komt snelheid tekort, meer hoef ik niet te zeggen.

26 mei 2017 om 14:13

Nee zeg maar niets meer inderdaad. Je kan van hem houden of niet. Feiten zijn gewoon dat hij ongeveer 100 wedstrijden voor Man United achter zijn naam heeft en veruit de best opbouwende verdediger is bij de club. Zelfs onder anti-voetbal coach José staat hij gewoon vaak basis, dan doe je toch iets goed lijkt me

Begrijpelijk natuurlijk. Ik denk dat hij ook wel stevig baalde ergens dat Ajax de opponent is, maar je kunt uiteraard moeilijk zeggen dat je dan niet wil spelen of minder je best gaat doen. Als je een transfer maakt zijn dit altijd de potentiële mogelijkheden. Voor hetzelfde geld had hier Tottenham gestaan met Eriksen, Alderweireld en Jan in de basis. Zou maar zo kunnen. Hoort bij het voetbal.

Ik vond overigens dat Blind een puike wedstrijd speelde, hij krijgt vaak nog veel kritiek maar hij is bij United echt een betere speler geworden. Mooi toch om te zien.

Speelde weer een prima wedstrijd samen met smalling! Heel knap hoe hij zich staande houdt. Hadden er toch niet veel verwacht toen hij gekocht werd. En al helemaal niet als cv. Ik iig niet!

26 mei 2017 om 09:45

Haha ja ik begrijp wat je bedoeld. Bij Ajax was hij uitgeleerd en een WK achter de rug. Ik had wek verwacht dat hij t zooi redden in de PL.. alleen niet bij zon grote club waar de druk immens is.

Speelde een sterke wedstrijd.. top

26 mei 2017 om 16:10

Inderdaad. Als er momenteel ergens een stevig fundament staat bij Manchester United, is het wel de verdediging. Daar hoeft Manchester United zich in ieder geval geen zorgen over te maken. Daar heeft ook Daley Blind een aandeel in natuurlijk.

Nee, ik beschouw Blind op dit moment zeker niet als Ajacied, hij is een Mancunian en wellicht over enkele jaren weer van ons. Nu hoort hij bij diegene die ons pijn hebben gedaan. Ik neem hem niks kwalijk maar kan hem zeker niet scharen onder 1 van ons.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren