Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou vol voor hem gaan als ik het bij Arsenal voor het zeggen had’

Laatste update:

Het ontslag van Mauricio Pochettino is keihard aangekomen bij Harry Kane. De aanvalsleider van the Spurs werkte ruim vijf jaar intensief samen met de Argentijnse manager en bouwde in die periode een hechte vriendschap op met Pochettino. Kane is echter ook blij met de komst van José Mourinho, volgens de Engelsman de ideale kandidaat om Tottenham prijzen te bezorgen. Oud-speler Jamie Redknapp op zijn beurt zou het niet gek vinden als Pochettino op korte termijn bij buurman Arsenal terechtkomt.

"Ik ben bij Pochettino langs geweest", vertelt Kane in gesprek met The Telegraph. "Het was een grote schok voor iedereen, dus ik wilde hem graag zien. We hebben een paar uur gepraat en dat was fijn om te doen voordat er een nieuwe manager kwam." Het was een hectische week voor Kane en consorten, met de 2-3 overwinning op West Ham United van zaterdag als sluitstuk. "Ik heb in mijn loopbaan nooit eerder zo'n week meegemaakt. Het was een grote verrassing voor iedereen dinsdagavond, zeker ook voor de spelers. Toen ging het snel. We kregen een nieuwe manager, een van de beste managers ooit."

Kane treurt om het onverwachte vertrek van Pochettino, maar is aan de andere kant blij met de aanstelling van de doorgewinterde Mourinho. "De manager heeft bij elke club prijzen gepakt, dat kun je niet ontkennen. Hij heeft bewezen een winnaar te zijn." Kane denkt in dat kader niet aan een transfer. "Ik heb al eens duidelijk gemaakt dat ik in een fase van mijn carrière zit waarin ik prijzen wil winnen en dat hier bij Tottenham wil doen."

Blije Mourinho: 'Eindelijk weer muziek in onze kleedkamer na uitwedstrijd'

De bij Tottenham vertrokken Pochettino is al gelinkt aan Arsenal, waar manager Unai Emery vanwege de slechte resultaten zwaar onder druk staat. Redknapp, voormalig middenvelder van Tottenham, zou Pochettino graag in het Emirates Stadium aan het werk zien. "Ik zou het wel weten als ik het voor het zeggen had bij Arsenal. Ik zou blind voor Pochettino gaan. Ik denk niet dat hij zijn tijd bij Tottenham als een belemmering ziet", zegt de gewezen controleur tegen de Daily Mail.

"Misschien is Tottenham opeens vol voor Mourinho gegaan omdat ze dachten dat hun grote rivaal uit Noord-Londen een nieuwe manager zocht", verwijst Redknapp naar de geruchten over een mogelijk ontslag van Emery bij Arsenal. "Hij (Emery, red.) staat onder zeer, zeer grote druk. Ik voel met hem mee, maar hij ziet er uit als een gebroken iemand." Arsenal liet zaterdag tegen Southampton (2-2) andermaal punten liggen en is afgezakt naar de achtste plaats in de Premier League.

Mauricio Pochettino moet Unai Emery opvolgen bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat pochetino dat niet gaat doen. Hij wou nooit bij de grote concurrent werken dacht ik? Ik zou als Arsenal zijnde Freddie interim manager maken. En daarna eventueel arteta proberen. Ik denk dat hij een eenzelfde effect kan hebben op de club als lampard bij Chelsea.

25 november 2019 om 12:49

Volgens mij moet Arteta dadelijk de boel overnemen bij ManCity. Pep heeft al vaker gezegd dat hij zijn opvolger word.

25 november 2019 om 12:57

Ja maar als arteta de kans krijgt bij Arsenal dan zal die wel gaan denk ik hoor. Pep blijft nog wel een paar jaar bij city en of arteta zo lang wil wachten is de vraag. En volgens mij is juist van Bronckhorst de opvolger van guardiola!😉

25 november 2019 om 13:10

Maar naar waar zou pep dan gaan?

25 november 2019 om 13:27

Pep doet na man city sowieso een sabbatical jaar. Dat heeft ie al meerdere keren gezegd

25 november 2019 om 16:30

Ik verwacht niet dat Pep tot het volgende WK bij City blijft, hij zal binnenkort wel weer opgebrand zijn en dan neemt Arteta gewoon het stokje over van Pep. Waarom zou hij in hemelsnaam overhaast naar Arsenal gaan als hij daarna bij City aan de slag kan? Daar is niets te gek!

25 november 2019 om 16:54

Als je als Arteta zijnde dan zou kunnen kiezen tussen met Pep en dezr slectie werken om daar de boel over te nemen, of nu instappen bij Arsenal.. dan lijkt me dat geen moeilijke keuze.

25 november 2019 om 19:35

Verwacht nog wel dat Pep in Italie aan de slag gaat. Spanje, Duitsland en Engeland kan hij nu afvinken. Pep blijft echt geen 2 jaar meer bij City.

Ik zie Poch niet voor Arsenal tekenen. Wel moet Arsenal asap afscheid nemen van Emery want die gaat de boel niet meer rechttrekken. Hoe langer hij aan boord blijft, hoe verder Arsenal gaat wegzakken en hoe moeilijker het zal worden om nog iets van dit seizoen te maken. Daarnaast zie ik graag dat Arsenal nu gaat voor een topmanager, iemand die de club wat aanzien geeft. Dus geen gokje zoals Freddie of Arteta maar iemand zoals Allegri. En in die zin hebben ze bij Arsenal misschien wel een kans gemist met Mourinho, ook al ben ik absoluut geen fan van zijn spelopvatting. Maar hij zou wel het maximale uit deze kern kunnen halen, iets waar noch Wenger noch Emery in geslaagd zijn.

25 november 2019 om 12:48

Ik vind zo een Allegri nou ook niet echt top? Zelfde kaliber als Emery. Dit seizoen is sowieso verpest, maar misschien kunnen ze nu wat met de selectie experimenteren en dan aan het einde van het seizoen Emery eruit en een andere trainer (Erik Ten Hag?) binnenharken.

25 november 2019 om 12:58

De boel is nog niet verpest. Arsenal kan nog CL halen via de competitie (kleine kans) en via de EL. Als je emery er nu uit gooit en doorgaat met Freddie dan kunnen ze CL bereiken. Dat is een must want anders gaan er veel weg denk ik.

25 november 2019 om 14:11

Vind dat je Allegri daarmee tekort doet, Hij heeft het heel goed gedaan bij Juventus want we stonden niet waar we nu stonden toen hij begon

25 november 2019 om 13:24

Arsenal zou voor Ancelotti moeten gaan.

25 november 2019 om 13:38

Nu je het zegt, Arsenal en Ancelotti zie ik wel als een goede match. Arsenal heeft behoefte aan een manager met een duidelijk aanvallend idee naar mijn mening brengt Emery dat niet. De spelers lijken nu nog meer verdwaald dan onder Wenger.

25 november 2019 om 16:59

Het is jammer voor Arsenal dat Luis Enrique terug keert bij Spanje, zou denk ik een goeie kandidaat zijn.

In hoeverre zou Van Bronckhorst een optie zijn voor Arsenal? Het is duidelijk dat hij inmiddels in een traject zit bij Manchester City, maar zou daar niet weg kunnen gaan om bij het eerste van Arsenal betrokken te worden?

Die Jamie Redknapp roept maar wat. (wie eigenlijk niet overigens?). Iedereen die het boek van Poch gelezen heeft weet dat hij niet naar Arsenal zal gaan. Zo zit deze man niet in elkaar. Heeft na zijn periode bij Espanyol ook direct beloofd nooit bij Barca aan de slag te zullen gaan. Bijzonder mens is het. Echt een sierraad onder de trainers.

25 november 2019 om 15:10

Dat zei Mourinho ooit ook over Spurs. De voetbalwereld zit dermate opportunistisch in elkaar , dat ik het wel zie gebeuren. Ligt er ook wel een beetje aan de manier waarop Poch en Spurs uit elkaar zijn gegaan. Als dat niet op een 'nette' manier is gebeurd dan zou Pochettino nog met wrok zitten tegen Tottenham en dus makkelijker ja tegen Arsenal zeggen. Maar tot nu is nog weinig bekend over de manier waarop hij is ontslagen, of dat in goed overleg is gebeurd of spontaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren