Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou hem dan een knuffel geven, Cristiano Ronaldo keert hier ooit terug’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo verliet Real Madrid in de afgelopen transferperiode voor Juventus en daarmee kwam er een einde aan een periode van negen jaar van de Portugees in het wit van de Koninklijke. Voorzitter Florentino Pérez liet onlangs al weten dat het niet zijn keuze om Ronaldo te verkopen en hij voegde daar maandagavond bij de uitreiking van de The Best-awards van de FIFA aan toe dat hij verwacht dat de aanvaller na zijn pensioen terug zal keren in het Santiago Bernabéu.

“Cristiano zit nog steeds in het hart van alle Madridista’s. Als ik hem vandaag tegen zou komen, zou ik hem een grote knuffel geven. Hij is een waardig opvolger van Alfredo Di Stéfano. Hij zal op een dag bij Real Madrid terugkeren”, tekende El Chiringuito op. De mooie woorden van Pérez voor Ronaldo kwamen een dag na de jaarlijkse vergadering van de Champions League-houder, waarin de voorzitter de belangrijke rol van de vertrokken sterspeler ook al aanhaalde.

“Er zijn twee figuren die ik wil noemen. De opvolger van Di Stéfano en clubtopscorer Cristiano. Gedurende negen seizoenen was hij de standaard waaraan anderen moesten voldoen en zijn loopbaan zal nog generaties lang worden bestudeerd. Hij is een voorbeeld voor iedereen die een Real Madrid-shirt draagt en voor iedereen die dat in de toekomst zou willen. Enorm bedankt Cristiano.”

“Een ander belangrijk figuur is en zal altijd Zinédine Zidane zijn. Als trainer is hij als een gigant de geschiedenisboeken van Real Madrid in gegaan. Hij heeft in minder dan drie jaar negen prijzen gewonnen, waaronder drie Champions Leagues. Zidane is Real Madrid en Cristiano en hij weten dat dit voor altijd hun thuis zal zijn. Bedankt Zizou”, vertelde Pérez op zondagavond.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo in de toekomst trainer zal worden van Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie zelf Cr7 geen trainer worden want meestal zijn de echte top voetballers geen top trainers en zo iets kan Cr7 niet verkroppen. Dus benieuwd in watvoor functie hij gaat terug keren dan.

25 september 2018 om 10:34

Zijn enkel maar woorden, Ronaldo zal nooit terug keren naar Madrid. Misschien, ooit als hij genoeg vermogen heeft en de Spaanse nationaliteit aanvraag dat hij zich misschien ooit kandidaat stel als voorzitter maar daar twijfel ik ook sterk aan, Ronaldo zal genieten van zijn pensioen jaren en zich niet meer bezig houden met voetbal denk ik.

26 september 2018 om 10:58

Ik denk, na verschillende verhalen uit het verleden, dat hij naar Amerika gaat verhuizen. Ofja hij heeft al een appartement in Manhattan. Misschien daar nog spelen bij een club en daarna de jetset/modekant op zoals Beckham het aangepakt heeft. Zijn exposure in Amerika uitbreiden en uitbuiten en het merk CR7 versterken.

25 september 2018 om 11:03

Prachtige woorden van Perez. Ik lees hier boven reacties dat wereldklasse voetballers geen goede trainers zijn. Misschien dat de meeste in messi geen goede trainer zien omdat hij geen passie en leiderschap heeft maar bij CR is dat toch een heel ander verhaal. Veel uitstraling en haalt veel voldoening uit het motiveren van zijn teamgenoten. Vergeet ook niet dat men twijfels had over Zidane als trainer, het zou allemaal te vroeg zijn bla bla bla. Ziz won even 3 Ucl's 2 CWC 1 Laliga 2 Uefa Supercup en 1 Spaanse Super Copa en dat verdomme in 2,5 jaar tijd. Op de korte termijn zie ik Ronaldo geen trainer worden maar ik zie hem wel intensief bezig zijn met Cristiano Junior en die kan op een dag natuurlijk bij Real Madrid terecht komen. Al bij al, we zullen nooit vergeten wat je voor ons gedaan hebt Cris. In 2009 kwam jij ons versterken toen we jaren lang amper prijzen wonnen en het lachertje werden van Europa. En toen kwam jij en maakte iedereen weer ouderwets bang. Jij stond altijd aan het einde van onze witte tornado aanvallen en grotendeels dankzij jouw goals wonnen we 4 Ucl's in 5 jaar tijd. Vergeten zullen we je nooit oude reus! Jij bent voorgoed een Madridista! Veel succes in Turijn, we houden je met scherp in de gaten!

25 september 2018 om 12:50

Verschil tussen Zidane en Ronaldo is dat Zidane wat volwassener is, taktisch meesterbrein was en het team boven zichzelf kon zetten. Dat zijn toch wel belangrijke eigenschappen voor een trainer en daarom geloof ik niet dat Ronaldo een succesvolle trainer zou worden.

25 september 2018 om 23:00

zidane wat volwassener?? zou ook wel triest zijn als dat niet zo was. Zidane is toch ook weer heel wat jaartjes ouder dan ronaldo vlgns mij.

Ronaldo en trainer worden, lijkt mij echt geen geslaagde combinatie. Ik zie ook op een of andere manier middenvelders als trainers. Die zijn vaak tactisch sterker dan de rest. Verder mooie woorden, wat laat. Maar beter dan nooit. Legende bij Madrid en een voorbeeld voor velen.

Ronaldo is een legende maar is jammer genoeg via het achterdeur vertrokken, zonder afscheid en eerlijk gezegd met een ruzie. Maakte zelf een zooitje ervan na de CL-finale en Perez hapte simpelweg niet en verkocht hem. Natuurlijk is Ronaldo welkom in Madrid en Berbabeu het is een levende legende alle records op zijn naam heeft staan, maar helaas zal het voor mij nooit een echte Madridista zijn.

25 september 2018 om 10:41

B8jna alle Real legendes zijn zo wat via de achterdeur vertrokken. Guti,Raul,cr7,Hierro,Iker.... er lijkt ergens een disconnect te zijn in de PR van real. Maar Rm wordt dan ook niet gezien als een familie club vergeleken met Barça dan.

25 september 2018 om 10:57

Guti heeft een functie gekregen bij Real Madrid, hij is jeugdtrainer sinds 2013. Raul heeft wel een afscheid gekregen, was een tijdje adviseur maar is inmiddels ook jeugdtrainer bij Real Madrid. Hierro word altijd als een koning ontvangen in Bernabeu, had ook een functie als assistent coach in Bernabeu. San Iker zal ook nog een afscheid krijgen en na zijn loopbaan ook een functie krijgen in Madrid. Real Madrid is een familieclub hoor, als je op tijd aangeeft dat je wilt vertrekken/stoppen krijg je een afscheid. Kijk maar naar de afscheid van Zizou tegen Villareal.

25 september 2018 om 12:16

Wat moet je nog doen om een echte Madrilista te worden? Er is dan geen enkele speler een madrilista.
Bovendien zijn dit ook geen clubs van het volk, het zijn pure commerciele clubs met een gigantische succes aanhang.

25 september 2018 om 13:45

Je spreekt jezelf wel volledig tegen.
Je geeft aan dat Cr7 nooit een madrista zal zijn omdat hij via de achter deur is vertrokken en vervolgens noem je dood leuk de namen op van dezelfde mensen die ook via de achterdeur zijn vertrokken of nooit een echt waardige afscheid hebben gekregen, maar dat deze personen wel een madrista zijn omdat die wel een afscheid gaan krijgen in de toekomst of omdat ze een functie hebben gekregen.
Dus waarom zou dit ook niet bij Cr7 kunnen gebeuren? Dat je zuur bent dat Cr7 is vertrokken kan ik begrijpen ik ben zelf geen Cr7 fan maar een madrista maar je komt wel heel erg zuur en butt hurt over, hoe je het wendt of keert die man is een legende voor madrid, maybe de allergrootste en dat neemt niemand man hem af, dat je dan zo praat over iemand die zoveel heeft betekend voor de club laat zien dat je Maybe zelf niet een madrista bent.

25 september 2018 om 11:04

Wat een onzin zeg. Jij bent hier zeker van achter je computer ergens de echte Madridista. Ronaldo heeft veel voor de club betekent en krijgt waardering van alle betrokkenen bij de club. Dat hij op deze manier is vertrokken neemt daar niets van weg.

25 september 2018 om 11:10

Is hij niet weg omdat hij juist niet de waardering kreeg volgens himself? Denk na wat je zegt.. Ronaldo was juist altijd ontevreden, ik ontken niet dat hij niets heeft gedaan, ik zeg duidelijk hij heeft alle records op zijn naam en was enorm belangrijk maar is simpelweg geen Madridista, klaar.

25 september 2018 om 11:11

Inmiddels weet iedereen op vz dat je die knaap niet serieus moet nemen. Hij kijkt Real als enige op zijn eigen manier en kan niet verder kijken dan zijn neus lang is. Wat Xavi, Iniesta, Puyol etc als afscheid kregen, heeft geen enkele legende van real gekregen sinds Perez aan het roer is. Het heeft allemaal te makne met zijn eigen ego. Hij kwam niet op voor Casillas toen die een conflict had met Jose. Ook voor Ronaldo toonde hij zijn ballen niet. Modric is de eerste speler in 15 jaar tijd waarvan Perez zei die gaat nergens naar toe en ik zal er alles aan doen dat die blijft. En iedereen weet dat Modric ook over een jaar max 2 bij het oude vuil wordt gedumpt. En daarna Ramos , Bale , Benzema en Marcelo want ze beginnen allemaal op leeftijd te raken.

25 september 2018 om 11:30

Idd, lekkere club is dat dan. Als je zo met je legendes omgaat. Ze moeten echt leren hun legendes te respecteren. Ik begrijp dat voetbal zaken doen is voor Perez, maar wees dan ook dankbaar en geef legendes als Ronaldo, Raul en Casilllas en ben ik nog paar vergeten bijv een afscheid zoals Xavi, Iniesta enzo hebben gekrehen. Nooit van ‘Mes que un club’ gehoord zeker.

25 september 2018 om 13:45

Abu/ hahah wat een lollige reactie. Sja, laat ik het zo zeggen, Real Madrid is geen kinder speeltuin, dat moge duidelijk zijn. Het is alleen grappig dat je de huidige spelers noemt, dat die zogenaamd geen waardering krijgen als echte Madridistas en als legendes van de club. Kijk maar eens hoe Real Madrid ex-spelers als Luis Figo en Ronaldo9 behandeld. Dat zijn nota bene spelers die in het camp nou hebben gespeeld maar gewoon regelmatig in het Bernabeu te vinden zijn. Ze worden ontvangen als kinderen van de club. Het zelfde zal gebeuren met spelers als Cr7, Iker, Ziz, Ramos, Marcelo etc. Kijk, Perez is hartstikke zakelijk en weet dat hij ook niet voor eeuwig zal leven, dus moet hij nu de harde zakelijke beslissingen nemen, maar ik garandeer jou dat die beslissingen in de toekomst zich zullen uitbetalen. En iedereen zal zijn respect rkrijgen voor het dienen van deze grootse club, maak je daar maar geen zorgen om. Het is echt niet zo dat Perez opeens Cristiano en Casilias haat, hij weet alleen wel dat zij bij andere clubs spelen en dus nu geen onderdeel zijn van Real Madrid. Hij wenst ze verder veel succes met hun loopboon, en zodra ze met pensioen zijn zullen ze vaste toeschouwers worden in het stadion.

25 september 2018 om 13:51

Uit eindelijk zijn alle grote voetballers die bij real hebben gespeeld weer terug gekomen en hebben ze of een functie gekregen binnen Real zelf of zijn ze een soort ambassadeur geworden, dus dat zit wel goed een waardige afscheid moet zeker wel kunnen daar ben ik het mee eens.

En mes que un club, please get out of here, anno 2018 is daar niks meer van overgebleven dat weten Barca fans dondersgoed, al na pep guardiolo is het alleen maar achteruit gegaan qua bestuur en cultuur daar bij Barca

25 september 2018 om 17:29

@medalofhonor

daar zal Ronaldo wel flink van wakker liggen dan

Ronaldo lijkt mij eerder het type Beckham, dat naar de V.s. vertrekt en daar een carriere voortzet. Die zie ik niet zo snel iets doen bij Madrid, en al helemaal niet als trainer. Nee, ik denk eerlijk gezegd dat hij een beetje een familie man wordt die zich gaat storten op de toekomst van zijn kinderen. Natuurlijk wel inkomsten blijven genereren en sporten. Maar zie je Ronaldo al in een schoolbankje diplomas halen om vervolgens de hele dag trainer te gaan spelen? Ik niet. Dat is zijn ambitie volgens mij ook helemaal niet.

Edit Met carriere voortzetten in de V.S of Europa bedoel ik eigenlijk vooral allerlei andere randzaken. Boeken over hem, films, model voor kleding, etc. etc.

Ik zie cr7 in toekomst wel in real werken maar niet als trainer dat past totaal niet bij hem. Te zijn gaat hij een beetje verander met zijn im the boos houding hahah dan woord hij net als Mourinho

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren