Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik zie veel perspectief en ben blij dat de trainer daar ook zo over denkt'

Laatste update:

Frank de Boer werd in zijn eerste vier seizoenen als hoofdtrainer van Ajax direct kampioen van Nederland, maar een vijfde titel op rij lijkt er niet in te zitten. Ajax won zondagmiddag weliswaar van PSV; de achterstand bedraagt nog altijd elf punten en normaal gesproken is dat gat te groot om nu nog te dichten. Toch heeft De Boer aangegeven dat hij Ajax voorlopig trouw zal blijven.

/

De coach is teleurgesteld over dit seizoen, maar ziet nog voldoende potentie en heeft het gevoel dat hij 'nog niet klaar is' bij Ajax. Tegen de spelers zei hij vrijdag dat 'deze rotkop' ook volgend seizoen voor de groep zou staan. "Ik moest wel lachen toen hij dat zei", lacht Joël Veltman in gesprek met NUsport. "Prachtig. Of ik verrast was? Ik dacht dat hij misschien weg zou gaan als er een mooie club zou komen, maar aan de andere kant heeft hij hier alles. Hij heeft het naar zijn zin."

"En hij kan met Ajax aan iets moois bouwen", weet ook Veltman. "Veel jongens, waaronder ik, hebben bijgetekend. De groep is ook nog jong, ik zie veel perspectief en ik blij dat de trainer daar ook zo over denkt." Ajax zou dit seizoen nog kunnen redden met succes in de Europa League; volgende week donderdag spelen de Amsterdammers tegen Dnipro Dnipropetrovsk.

Het is goed nieuws voor Ajax dat Frank de Boer hoofdtrainer blijft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In principe hoeft er bij Ajax niet veel te gebeuren. Het enige wat erbij moet komen is een goede linksback en een ervaren-speler voor de mentorrol in de kleedkamer en om een wedstrijd over de streep te trekken. Verder een aanvallender speelstijl met meer ondersteuning voor de spits. Dus Riedewald doorschuivend en Klaassen doorschuivend naar '10'

Cillessen - Boer - Onana
Van Rhijn - Tete
Veltman - Vd Hoorn - Tete
Riedewald - Viergever
Aankoop (reyes) - Boilesen - Owusu
Bazoer - Heitinga
Klaassen - Fischer
Serero - Sinkgraven - Boilesen
El Ghazi - Fischer - Muric
Milik - Zivkovic - El Idrissi
Kishna - Becker - Menig

En dan mogen Sigthorsson - Moisander - Schöne - Andersen - Ligeon - Zimling - Meleg - Sporkslede - Höner zonder problemen vertrekken.

2 maart 2015 om 00:31

Andersen niet, de rest wel.
Andersen komt er echt wel, daar ben ik van overtuigd, ik vind het te vroeg om het af te schrijven, ik ben nog altijd gecharmeerd van die gozer, geef hem nog 1 of 2 jaar zou ik zeggen.... Niet te snel weg doen.

2 maart 2015 om 00:38

Ik zou niet weten op welke positie hij moet spelen.

Een geweldige technicus, maar dat alleen is niet voldoende. Daarom redt hij het bij Ajax niet.
En laat hem eerst eens zijn haar af knippen, hij lijkt daar drukker mee te zijn. Als je ziet, hoe hij met zijn haar bezig is, net voordat hij moet invallen.... @#@#

2 maart 2015 om 00:49

Ik ben niet iemand die snel gaat zeuren over talenten, maar Andersen mist toch echt het gif om bij Ajax te slagen. Ik heb nog nooit iemand zo weinig duels zien winnen.

2 maart 2015 om 02:06

Onzin, jij met je gif. Eriksen begon ook als een natte krant. Volgens mij is Eriksen aardig goed terecht gekomen. Mensen moeten Andersen de tijd geven.

2 maart 2015 om 03:47

Eriksen ging wel altijd duels aan voor de bal en toonde lef aan de bal. Bij Andersen zie ik alleen leuke technische dingen maar heel weinig lef of rendement

2 maart 2015 om 15:19

Misschien komt dat nog.

2 maart 2015 om 15:40

Zijn haar os toch zij probleem miet diebvan jouw😂

2 maart 2015 om 17:04

Ook Eriksen verloor veel duels in zijn beginjaren. Hij moest het ook niet hebben van zijn fysieke gesteldheid. Het rendement was in niet goed. Dat is na een aantal jaar in het eerste enorm verbeterd.

2 maart 2015 om 17:43

Het rendement van Eriksen was niet goed nee, maar niet zo belabberd als die van Andersen. Heb jij hem wel eens op doel zien schieten? Dat kan toch niet man..

2 maart 2015 om 00:58

Ben ik opzich met je eens. Ik zie liever een 10 als een 6. Maar dan heb daarachter wel een type guardado nodig. Serero brengt aanvallend daarvoor toch te weinig. Bazoer nog niet goed genoeg. Dus daar zou ik dan wel een meer ervaren/boxtobox speler willen zien. Verder vind ik wel dat er een CV bij moet. Ervaren. Hoe moeilijk die ook te vinden is. Een nieuwe linksback, is duidelijk. Schrijnend om te zien dat de hele generatie linksbacks van ajax niet goed genoeg zijn. Boilesen(viergever), dijks, schenk, koppers, burnet en dan ben ik er misschien nog wat vergeten ook.

2 maart 2015 om 15:20

Blind wel

2 maart 2015 om 06:12

Schone heeft net bijgetekend tot 2017

2 maart 2015 om 15:39

Hoezo meleg en andersen? Dat zijn 2 hele grote talenten die gewoon moeten blijven en andersen zot weer in een dip maar dat gebeurt vaak mei jonge spelers en schøne was vorig seizoen onze belangrjjkste krwcht en gaat waarschijnlijk bijtekenen en heeft tegen psv ook nog bewezen belangrijk te kunnen zijn , dus zie zoh ik ook niet kwijt willen raken

2 maart 2015 om 15:55

Owusu gewoon op rechts gebruiken, daar hoort hij thuis, op links niet. Daarnaast kun je op linksback met Maxwell (heeft nog altijd niet bijgetekend bij Psg) zowel een linksback als een ervaren man voor de kleedkamer halen, sla je 2 vliegen. Heitinga zou ik nooit halen, die is net zo op als vd Vaart. Achter Klaassen zou ik vd Beek zetten, geen Fischer, die ik ook niet op rechtsbuiten zou zetten. El Idrissi is volgend seizoen nog niet toe aan het 1e, becker en Menig zou ik lekker aan het lijstje vertrekkende spelers toevoegen, waar ik Andersen uit zou halen.

De boer moet minstens 3 ervaren versterkingen eisen. Die ook nog wat aan ajax zullen toevoegen.

Ajax wilt europees stappen maken maar hoe wilt ajax dat doen met deze verdediging? In de eredivisie kom je er nog redelijk mee weg maar voor champions league niveau kan het gewoon echt niet. Als ajax verder wilt met deze verdediging moet de doelstelling om europees stappen te zetten worden ingetrokken.

2 maart 2015 om 04:36

Ik vind de eredivisie en de champions leauge voor Ajax wel anders. Ja ze komen wat te kort in verdedigend opzicht, maar in de champions leauge zie je ook altijd een heel andere Ajax dan in de eredivisie, toch dat niveau doet wat met de spelers, en haalt het beste uit zich naar boven, dat is het mooie van voetbal,

On: ja willen ze overwinteren dan zijn een paar aankopen voor essentieel belang, spelers met ervaring die het jonge team kunnen dragen en leiden.

Dat deze groep wel wat in zijn mars heeft hebben ze deze twee wedstrijden (donderdag en tegen psv) wel laten zien.

Het is een goed teken dat ze bij vlagen wat mannelijkheid kunnen tonen weliswaar met wat geluk maar alsnog gooien ze 2 keer in belangrijke duels het op slot en is het spel bij vlagen ook niet eens zo slecht. Bedenk dat ze dit jaar geen kampioen zullen worden dus CL is niet direct gegarandeerd wat dus betekend dat ze een paar stappen extra moeten doen in een voorronde om de groepsfase te halen. ik denk serieus dat ajax in de zomer op de transfer markt een paar goeie handelingen zal verrichtten en Het belangrijkste is dat na dit jaar het team NIET van zijn "belangrijkste" spelers beroofd zal worden, het zal dus wel grotendeels in tact blijven.

Daarbij zal Frank iedereen direct op scherp stelle. Aan het begin van het seizoen en ook een speler zoals Fisscher die terug zal komen gaat hij moeten vertellen dat hij zich gewoon weer terug moet knokken en dat hij geen cadeautjes zal gaan krijgen. Hij is op dit moment natuurlijk gewoon voorbij gestreefd.

Volgend jaar zou een erg mooi een succesvol jaar voor Ajax kunnen worden als je ook naar de "concurrentie" kijkt en wat zij zullen verliezen qua spelers.

Frankie en ik ben blij dat je nog een jaar blijft. Alle vertrouwen in jou. Paar goeie aankopen in de zomer en volgend jaar zijn we niet alleen favoriet maar zal het een feit zijn dat we weer landskampioen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren