Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zeg wat de rest denkt: dit is een geweldige boost voor Chelsea’

Laatste update:

John Terry zette woensdag zijn handtekening onder een nieuw contract voor één seizoen bij Chelsea en Gary Cahill is er blij mee dat de 35-jarige verdediger langer op Stamford Bridge blijft, zo vertelt hij aan onder meer Sky Sports.

/

“Alle jongens zijn hier erg gelukkig mee. Ik weet zeker dat de fans ook gelukkig zijn, dus in dat opzicht is het een mooi einde van het seizoen. Ik zeg wat de rest ook denkt: dit is een geweldige boost voor de club. Het speelde al een tijdje, maar gelukkig is het nu allemaal opgelost en we kijken ernaar uit dat hij deel blijft uitmaken van de ploeg. Zoals hij dat al jaren, vele jaren doet. Het is fantastisch nieuws”, aldus Cahill.

Voor de dertigjarige Engelsman zit het seizoen er nog niet op, want hij gaat met Engeland waarschijnlijk mee naar het EK in Frankrijk. Het toernooi van 2012 miste hij vanwege een blessure en Cahill is dan ook extra blij dat hij nu wel in actie kan komen. “Ik ben opgetogen en heb er zin in om er een zo succesvol mogelijk avontuur van te maken”, besluit Cahill, die tot op heden 41 interlands (drie doelpunten) speelde.

Wie is momenteel een betere verdediger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cahill is zeer matige verdediger.

22 mei 2016 om 10:20

Goede verdediger alleen net als Giroud bij Arsenal maar een speler voor de suptop. En daar streeft Chelsea niet naar maar voor de bank is hij ideaal plus hij is engels wat ook mooi meegenomen is.

22 mei 2016 om 11:18

Haha wat een onzin. Cahill is geen enorm getalenteerde verdediger maar wel een hele goede. Dit seizoen heeft hij net als vele anderen bij Chelsea ondermaats gepresteerd maar vorig seizoen was hij ontzettend belangrijk voor Chelsea. Hij heeft Chelsea zo vaak gered door zich op het laatste moment nog voor een schot te gooien. Ook was hij in de CL finale in München samen met Mikel de beste man op het veld. Zonder Cahill had Chelsea nooit de CL gewonnen. Deze man heeft echt alles uit zijn carriere gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren