Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zal met mijn voeten spreken in plaats van met mijn mond’

Laatste update:

Jarchinio Antonio werd in februari na een ‘emotionele aanvaring’ met Erwin van de Looi voor twee weken geschorst door FC Groningen en de aanvaller hoopt zich nu weer volledig op het voetbal te kunnen richten. Hij neemt het zondag met de Trots van het Noorden op tegen De Graafschap.

/

“De laatste maanden waren zwaar voor mij. Ik hoop in De Euroborg met het team te laten zien dat we iets goed kunnen maken richting onze supporters, want het was natuurlijk niet goed de laatste tijd. Ik zal zondag met mijn voeten spreken in plaats van met mijn mond”, aldus Antonio voor de camera van RTV Noord.

De 25-jarige Antonia was tot dusver goed voor 57 wedstrijden in Groningse dienst. Lorenzo Burnet heeft iets meer ervaring, want hij speelt tegen De Graafschap zijn honderdste competitiewedstrijd. “Honderd wedstrijden in de Eredivisie is wel iets waar je als jeugdspeler van droomt en ik heb dat toch maar mooi gehaald. Dat kan ik weer afstrepen”, zegt hij op de clubsite.

Zou jij Jarchinio Antonia in de basis zetten bij FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandig!
Al zou hij van mij wel iets vaker de kans mogen krijgen. Niet dat hij nou zo geweldig is maar kan met zijn snelheid echt wel wat betekenen voor de ploeg.....
En zie hem liever in het veld staan als Drost, die voegt helemaal niks toe. En mag elke week spelen....

8 april 2016 om 19:48

Deze jongen heeft mentaal wel een lastig karakter. Hij voetbalde vroeger altijd bij ons in de kooi in Zeeburg in Amsterdam, dan klom hij bovenop de kooi en spuugde hij klodders spuug op ons naar beneden als we aan het voetballen waren. Super agressief en hij heeft ook drie keer mijn bal gestolen haha. Altijd bizar om je jeugd-pestkop opeens op het voetbalveld rond te zien lopen.

Maar ook toen altijd de beste van de kooi natuurlijk, zeker wel twintig panna's van hem gehad.

8 april 2016 om 20:28

Bij borneolaan daar he, ik zag em later nog met flessen whiskey in zn hand rondlopen op straat.

9 april 2016 om 09:16

@ Swaggerbokoe

Dan heeft hij wel een hoop stappen gemaakt, je voetbalt niet zomaar bij FC Groningen. Ja man precies daar haha, of eig nog voordat die kooi daarzo bij borneo zat, zat hij op de c. van eesteren, daaro meeste gevoetbald met rietlanden waar hij op zat.

Die jongen heeft best talent maar dat komt er pas uit als ie een tijdje achtereenvolgend in de basis staat. Krijgt ie dat vertrouwen niet dan wordt ie erg lastig, heeft bij Gk Ahead al eens flinke ruzie gekregen met de staff en supporters door rare social media acties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren