Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontslagen Hyballa krijgt trap na: ‘Je wilde liegen dat ik respectloos was toch?’

Laatste update:

Niet lang na het ontslag van Peter Hyballa heeft voormalig NAC-speler Jarchinio Antonia woensdagochtend op zijn Instagram-pagina keihard uitgehaald naar de Duitse oefenmeester. De 32-jarige aanvaller deed in zijn Instagram-story opmerkelijke uitspraken die erop duiden dat de relatie met Hyballa allesbehalve goed was.

In een story plaatst Antonia woensdag teksten als ‘Je wilde liegen dat ik respectloos was toch?’ en ‘God slaapt niet’. Hierbij is een foto te zien van Hyballa met het bijbehorende bericht dat hij is ontslagen door NAC. De geboren Amsterdammer geeft hierbij dus nog even een trap na richting de ontslagen Hyballa, die zelf nog niet heeft gereageerd op de uithaal van Antonia.

De bewuste story van Antonia.

Antonia stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij de Bredanaars, waar hij in 25 officiële wedstrijden slechts één keer wist te scoren. Antonia heeft in Breda, mede door veel blessureleed, nooit echt kunnen overtuigen. Hij maakte vorig seizoen dus deel uit van de selectie van Hyballa, maar kwam in deze periode slechts twintig minuten in actie. In maart werd Antonia al eens uit de selectie gezet, vanwege wangedrag tegenover de technische staf. Alles wijst er dus op dat het geen gelukkig huwelijk was tussen Hyballa en Antonia.

Antonia vertrok afgelopen zomer na twee mislukte seizoenen uit Breda: hij tekende een éénjarig contract bij SV TEC Tiel uit de Jack's League, het hoogste amateurniveau. Eerder was de pijlsnelle vleugelaanvaller actief bij onder andere FC Groningen, Go Ahead Eagles en SC Cambuur. Bij de twee laatstgenoemde clubs dwong hij promotie af naar de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben je 32 jaar en voel je nog de drang om je statement 'kracht' bij te zetten met een rits van die suffe emoticons. Dan ben je wel echt in de middelbareschooltijd blijven hangen.

13 september 2023 om 12:21

Blijkbaar was het toch niet zo leugen dat hij respectloos is....
Heel kinderachtig van een kerel van 32.

13 september 2023 om 12:55

Inderdaad. Hij bevestigt het alleen maar, op deze manier. Treurig.

13 september 2023 om 13:24

Misschien komt het omdat zo’n leugen uiteindelijk de carrière van spelers kan kosten. Trainers hebben daarin toch aardig wat macht en als speler kan je er weinig tegenin brengen. Zie Sancho en ten Hag bijvoorbeeld..

13 september 2023 om 13:58

Als ik nac was zou ik deze clown ook direct op straat zetten.

13 september 2023 om 14:21

Hij is al weg bij NAC, maar als je maar een maal weet te scoren in 25 officiele wedstrijden dan heb je ook weinig recht van spreken.

13 september 2023 om 14:51

Precies. Dat zegt hij nu ook in zijn story online. Dat hij als voetballer zich niet altijd kon uitspreken, maar nu hij geen voetballer meer is komt hij 'ons jagen'.

Wie? Nee even zonder gekheid. Dit is toch echt kinderachtig gedrag…

13 september 2023 om 12:27

Respectloos bovendien. Wat een clown die Antonia.

Nou, dit soort posts op sociale media zijn nogal respectloos.
Deze Antonia bevestigt dus eigenlijk hetgeen waarvan hij beticht werd.

Vreemd gedrag van deze toch al 32 jarige speler... Het zou een volwassen man moeten zijn.

Gedraagt zich zo wel als een puber die zijn zin niet gekregen heeft. Je mag het best denken, maar houdt dit lekker voor jezelf. Deze post zegt meer over Antonia dan Hyballa.

Nou, met deze post bevestigd hij juist dat hij respectloos is. En niet alleen dat, ook nog heel kinderachtig. Dan ben je 32 en gedraag je nog als een kleuter.

Gelukkig heeft Antonia altijd het tegendeel van de trainer bewezen met zijn voeten, wat ben je dan een klein kind zeg haha. Denkt een punt te maken en valt zelf als sneuerd door de mand.

Denk dat Antonia ergens op terug komt wat in het verleden is gebeurd in zijn tijd bij NAC. Of het slim is is punt 2.

Je wilt een statement maken, het enige wat ik er uit haal, is dat meneer daadwerkelijk respectloos is door dit nu zo naar buiten te brengen. Soms wens je een speler wél toe dat iemand z’n socials beheert…

13 september 2023 om 13:32

Wat ik juist zie is een erg gelovige man waarbij zijn eer is aangetast door een ontslagen trainer en die even God bedankt voor gerechtigheid. Nee even zonder sarcasme, 32 jaar en dan ga je dit op Social media zitten hahaha. Het lijkt net een soort van era met dit soort taferelen van voetballers, met Memphis die voorop loopt.

Treurige reactie, hij heeft werkelijk niks gepresteerd in z’n tijd bij nac.. ken je plek dan



Waarom zou je dit uberhaupt plaatsen? Maakt je alleen maar kleiner en kleiner. Daarbij hebben het over een matige rechtsbuiten die zich gekrenkt voelt.

Zoon grote mond als speler terwel je bij nac niks gepresteerd hebt, en nu weer terug naar de amateurs, niet echt gepast dit lijkt me

Heeft deze speler in zijn carrière überhaupt iets klaargespeeld? Deze reactie getuigt toch wel van enorm weinig zelfreflectie en een bijzonder laag IQ.

Man is sws niet 100, maar hoezo is die ontslagen? Zo slecht deden ze het niet. En vorige seizoen lieten ze best leuke dingen zien.

Wat een ongelooflijke zielepoot zeg 32 jaar ? Lijkt wel een kind van 6 die zijn zin niet heeft gekregen...

Dit is respectloos inderdaad maar ik kan meteen geloven dat Hyballa wel zo in elkaar zit. Hij zette namelijk bij Alex Plat uit de selectie die aanvoerder was. Dat was op 31 januari en hij kon geen nieuwe club meer vinden. Was niet meer welkom bij het eerste. halfjaar bij de onder 21 mee moeten trainen. daarna weer aangesloten bij het eerste voor de voorbereiding. goede voorbereiding gedraaid om vervolgens te horen dat je moet vertrekken. Die jongen reed 120 kilometer heen en 120 kilometer terug voor 1 uurtje krachttraining in de gym want trainde niet met de groep.

Fijne man die Hyballa.

overigens niet verassend dat Lokhoff het overneemt. Die bepaalt achter de schermen toch alles. NAC is giftig, al jaren

Klopt Antonia. God was ontzettend druk bezig met Peter Hyballa. Dat was namelijk erg belangrijk, andere zaken vallen erbij in het niet. De wereld was net lekker rustig, behalve dan dit incident in Breda. Wat denkt deze man nou eigenlijk te bereiken. Ga voetballen en houd je verre van dit soort domme uitspraken.

Tiel speelt derde divisie.
En de Tweede Divisie heeft geen jacks League maar betnation League tegenwoordig

Eeehhhh een heel klein beetje domme reactie van meneer Antonia .... hiermee zet hij zichzelf zo ongelooflijk voor pisang....hij bevestigt nu zelf dat het een respectloze mafketel is ipv wat hij wil bereiken, echt ongelooflijk dom om zo te reageren en dan te denken dat je in je "recht" staat...

Het is natuurlijk een treurige reactie, maar ergens verdient Antonia nog wel een puntje dat hij het over 'respectloos' heeft en niet over het absurde 'disrespectvol'. Daarvan gaat het haar op m'n nek dan weer rechtop staan.

In een instagram story roepen dat Hybala wolde liegen dat Antonia respectloos was vind ik persoonlijk vrij respectloos

Is dit dezelfde Antonia die bij GAE en Groningen speelde? Vond het vroeger wel een aardige voetballer, dit is natuurlijk bizar en kinderachtig van een volwassen man van 32

13 september 2023 om 16:22

Aardige voetballer.. Die kon alleen maar hard rennen joh. Had de techniek en het overzicht van piraat met een houten been en een ooglapje..

Antonia zal ik altijd herinneren door zijn uitspraak over Promes nadat hij voor het eerst richting Spartak ging. Promes die toen nog politiek correct zei dat hij erheen ging voor de uitdaging. Waarna Antonia doodleuk in de media zegt: Promes belde mij laatst en zei het volgende: “broer, ik ga serieus geld maken daar in Rusland”

Toen Hyballa destijds de trainer van Esbjerg was waren er 21 spelers die een motie van wantrouwen tegen hem hadden terwijl er ook een mededeling binnenkwam over dat hij aan de borst van een speler zat te knagen... Niet om te vooroordelen nu over wat nou wel of niet waar is maar des te meer mensen zich gaan keren tegen hem en dergelijke uitspraken over hem gaan doen des te meer mensen er tussen kunnen zitten die de man steeds meer in de gaten gaan houden.

Dit is nou typisch zo'n bericht op social media waarvan de berichtgever direct na het plaatsen spijt zal hebben, wat een onvolwassen droefenis van Antonia. Dat de verhoudingen tussen Hyballa en zijn spelers niet altijd even goed zijn hebben we eerder kunnen ervaren in de klucht rond Hyballa en Esbjerg, wat een soap was dat zeg!

Na ontslag van je baas via de socials een trap na geven over zogenaamd 'respectloos' zijn, dat is wel humor. Al betwijfel ik of hij het zelf doorheeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren