Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wist niet wat ik zag, volgens mij zie je zoiets alleen bij Feyenoord’

Laatste update:

Zondag spelen sc Heerenveen en SC Cambuur tegen elkaar voor de eer van Friesland, maar ook in Overijssel is het raak. Go Ahead Eagles en PEC Zwolle bevechten elkaar in de IJsselderby en dat is een wedstrijd die gewonnen moet worden. Bart Vriends, die in 2013 overstapte van FC Utrecht naar Go Ahead Eagles, weet dat de rivaliteit enorm is.

/

“De rivaliteit is permanenter dan bij andere clubs”, laat Vriends optekenen in het Algemeen Dagblad. “Daar begint het toch vooral rond de wedstrijden te leven. Als PEC een wedstrijd verliest, dan wordt dat door supporters van Go Ahead maar al te graag geliked en gedeeld op Facebook.”

Vorig seizoen won Go Ahead Eagles in eigen huis met 4-1 en Vriends hoopt op nieuw succes. “Vorig jaar kwamen honderden supporters met fakkels, vuurwerk en gezang naar de laatste training. Ik wist niet wat ik zag, volgens mij zie je zoiets alleen bij Feyenoord.”

Denk je dat Go Ahead Eagles van PEC Zwolle wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 oktober 2014 om 10:39

Een tweede plaats zo uitbundig vieren terwijl het echte feest in Amsterdam was heeft toch ook iets zieligs. Zeker voor een club zo groot als Feyenoord en zeker als de grote rivaal kampioen is geworden. En nee ik vind dit niet alleen in het geval bij Feyenoord zo, die hele rondvaart toen Nederland de finale van Spanje verloor vond ik ook nergens over gaan.

17 oktober 2014 om 10:45

Ze kwamen uit een bizar diep dal, dus ik vind dat je dat dan best mag vieren. Het was ook eenmalig, dus zo raar was het niet.

Volgens mij gebeurd dat bij de meeste derby's in Nederland Bart. Ajax-Feyenoord, Vitesse-NEC, Willem II-nac, Cambuur-Heerenveen, GAE-PEC, Fortuna-MVV. Dat zijn derby's waarbij de rivaliteit van twee kanten komt. Die zijn altijd beladen en niet alleen een paar dagen voor de wedstrijd. Wedstrijden als Groningen-Heerenveen en ADO-Ajax zijn leuk, maar daar daar komt de rivaliteit toch meer van één kant het ik het idee. Nog steeds leuke affiches, maar geen echte derby's. Al zijn er in Nederland eigenlijk maar een paar echte derby's als ze ook echt beide uit dezelfde stad moeten komen.

Bij NEC was de laatste training voor de wedstrijd tegen Vitesse ook altijd met vuurwerk, grote spandoeken en veel supporters. Was altijd mooi om te zien hoe die spelers dat oppakte.

@-NEC-

Dus jullie gooiden vuurwerk naar de supporters en die pakte dat dan op? Ook apart.

OT: Bart Vriends maakt zich nog even populair en stookt het vuurt alvast een klein beetje op!
Ik heb er wel zin in, verwacht een hele mooie wedstrijd vol strijd!

17 oktober 2014 om 12:27

Als iemand zich niet populair hoeft te maken bij ons is dat Vriends wel, fenomeen.

ON: Ontzettend veel zin in, voetballend is zwolle beter maar met 110% inzet liggen er kansen, komopthan!

17 oktober 2014 om 15:50

Ja dat snap ik wel! Harde werker, verdedigend heel kopsterk. En dat gebruikt hij dit seizoen ook doeltreffend voorin!

Ook een fantastisch filmpje de laatste weken opgedoken over zijn topgrafische kennis.
Al met al een goed seizoen voor Vriends!

Ja hèhè! Komoptan eagles!

Verwacht dat Zwolle dit keer aan het langste eind trekt.. 1-3

Dik 4000 supporters vandaag in Leeuwarden en 800 bij Heerenveen.
Men leeft al aardig naar de wedstrijd toe van morgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren