Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil tastbare prijzen winnen met Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord rekende zaterdagavond met 3-1 af met Vitesse en hoewel Dirk Kuyt niet scoorde, was de aanvaller na afloop logischerwijs wel tevreden. “Het gaat om de teamprestatie en ik wil gewoon tastbare prijzen winnen”, aldus Kuyt.

/

De aanvoerder zei voor de camera van FOX Sports dat hij geen genoegen neemt met enkel de KNVB Beker van vorig seizoen en dat Feyenoord ‘goed op weg’ is: “Maar we zijn pas op de helft. Ik ben trots dat ik de aanvoerder ben van dit team dat in anderhalf jaar tijd grote stappen heeft gezet.”

De 36-jarige Kuyt voegde eraan toe het jammer te vinden dat het winterstop is omdat Feyenoord goed in vorm is: “Maar we hebben nog een lange weg te gaan. Het is nu zaak om even tot rust te komen en dan weer de focus te krijgen voor de tweede seizoenshelft.”

Denk jij dat Feyenoord dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik gun het ze zeker daar in Rotterdam om voor het eerst in de 2000ste eeuw kampioen te worden, maar ze zullen het nog zwaar krijgen. Tegenstanders zullen nu nog meer gefocust zijn om dit Feyenoord lam te leggen. Hopen dat het geen terugval gaat krijgen! Succes en lekker genieten van de Feestdagen

18 december 2016 om 08:01

2000ste eeuw? 😂

On: zou mooi zijn idd, als ze nu eens het hele seizoen goed zouden zijn en niet alleen de eerste helft. Het is ze gegund

18 december 2016 om 08:16

21e eeuw hoop ik

18 december 2016 om 08:24

Ik hoop dat de Feyenoord fans geduld hebben. Kan me niet voorstellen dat Ajax de titel niet pakt dit jaar. Gaan nog een aanvaller en verdediger halen in de winterstop.

18 december 2016 om 08:40

En met die twee aankopen is de titel veilig. Je.kunt de titel nu kopen met spelers? En hoe gaan twee spelers er voor zorgen dat Feyenoord punten verspeelt?

18 december 2016 om 08:40

Ah ja, dan is Feyenoord kansloos natuurlijk, twee versterkingen dan wordt Ajax kampioen. Die aanvaller en verdediger, type Traorã© en Westermann?

18 december 2016 om 09:34

Feyenoord en winterstops, nee de bank is veel te matig. Als een Vilhena of een Elcahmadi niet mee kunnen spelen dan loopt het vaak voor geen meter. En Ajax mag thuis Feyenoord ontvangen.

18 december 2016 om 13:18

Jake. Dat is 1x gebeurd en die wedstrijd verloren we inderdaad. Dat betekent natuurlijk niet dat Feyenoord daadwerkelijk niets is zonder die twee. Er kunnen meerdere factoren zijn waarom het toen niet liep. Dus om nu te zeggen dat het 'vaak' niet loopt is natuurlijk flauwekul.

Het geluk is ook wel aan hun kant momenteel. Had due prutser van een scheidsrechter gewoon z'n werk gedaan dan had Kongolo binnen een paar minuten weer kunnen gaan douchen... Nee ik zie Ajax en Psv gewoon boven Feyenoord eindigen aan het eind vd rit

18 december 2016 om 08:47

Die prutser van een scheidsrechter was anders betrokken bij de tegengoal. Feyenoord heeft geen geluk nodig, ze spelen gewoon beter dan de rest. Het is lang geleden dat ik Feyenoord zo frivool heb zien spelen.

18 december 2016 om 08:51

Die voorassist op de 1-1 was toch wel een mooie actie van Higler? Maar dat je het over geluk hebt is echt te simpel. Kijk nog eens die wedstrijd na, 15 doelpogingen van binnen de 16 meter door Feyenoord, 61 % balbezit en ook na de gelijkmaker dominant gebleven. Ze hebben gisteren echt op kwaliteit gewonnen, daar zat weinig geluk bij.

18 december 2016 om 09:01

@Rude-E en Baargrasmus

Ja Feyenoord was beter met11 tegen 11, punt is dat dat alleen de eerste paar minuten zo had mogen zijn, en dan het met 10 tegen 11 een hele andere wedstrijd was geweest.

Verder vind ik het team van Ajax gewoon beter en mocht PSV na de winter weer wat beter draaien dan veracht ik ook veel van hun.

18 december 2016 om 09:10

Je mag alles vinden natuurlijk, maar dat Ajax als team echt zoveel beter is vind ik vreemd. Qua teamgeest zit het daar niet helemaal super natuurlijk, Bazoer weg, Tete wil weg, Gudelj wil niet eens meer meedoen, El Ghazi is boos op de trainer, al schijnt hij nu wat minder boos te zijn. Heb je nog Riedewald en Krul die beide wellicht meer zouden willen spelen, ongetwijfeld net als types als Dijks en Westermann (beide te slecht voor Ajax).

Daarnaast kan je kijken naar de onderlinge ontmoeting waarin Feyenoord sterker was, of nog beter, kijk naar de statistieken over de eerste seizoenhelft. Feyenoord scoort veel meer dan Ajax, heeft veel meer spelers die bij een goal betrokken zijn (alleen Nelom had nog niet gescoord van de veldspelers gisteren) , edoch ook de topscorer en de assistkoning. Ik wil Ajax niet afschrijven voor de titel, dat is nog veel te vroeg, maar op dit moment ogen ze als team niet echt beter dan Feyenoord hoor.

En tja, als we met 10 man spelen is het vast een andere wedstrijd, maar dat is allemaal erg hypothetisch. Welke actie bedoel je eigenlijk precies, want ik heb geen overtreding gezien die rood waard was.

18 december 2016 om 10:08

Even serieus: Ajax heeft dit seizoen echt laten zien dat ze de beste selectie hebben van heel Nederland. Alleen al in Europa zie je genoeg. Ajax pakt vandaag Psv en dan word er binnenkort gewoon thuis gewonnen van Feyenoord. Een Tapia,Kramer, Elia zorgen ook voor genoeg problemen.

18 december 2016 om 10:15

Noem de voorbeelden maar van problemen, heb nog nooit iets over Tapia gehoord en Elia gedraagt zich ook prima. En in Europa had Ajax wel even een andere poule dan Feyenoord natuurlijk. Ik zie bij Ajax absoluut niet de beste selectie van Nederland. Een matige linksback, een zwakke rechtsback, Viergever doet het aardig maar is geen topper, Younes is zeer zwak, rechtsbuiten is een probleem voor Ajax en met afstand de beste speler mist straks ook vier wedstrijden na de winterstop. Ik hoop voor je dat Ajax wint vanmiddag, maar zie het somber in, ze spelen laatste wedstrijden heel zwak voetbal. En als ze verliezen heb je drie nederlagen op rij, wat zal het stil zijn aan het kerstdiner dan.

18 december 2016 om 10:21

3 kleine punten voorsprong en je doet net alsof de titel binnen is. Feyenoord heeft niet genoeg kwaliteiten om de titel te winnen. Een Jan-Ari en een Toornstra zijn zeer matige spelers. Dan heb je nog een Nelom die er echt niet veel van kan. En die Jones laat steeds meer zien waarom hij nog in de eredivisie speelt op zijn leeftijd.

18 december 2016 om 10:24

En daarbuiten weten ze bij Feyenoord helemaal niet wat ze moeten doen intern om de rust te bewaren. De fans zullen in Mei weer een mokerslag krijgen als het weer niet lukt. Ik zou maar als Feyenoord fan even tot aan Mei afwachten. kleine tip

18 december 2016 om 11:21

Nelom staat er na de winterstop niet meer in, en Jones wordt misschien vervangen door Vermeer als hij niet goed presteert.

18 december 2016 om 21:09

Jens Toornstra heeft betere cijfers dan die geweldige Ziyech bij Ajax en is enorm belangrijk. Jan Arie doet t ook gewoon uitstekend achterin met Botteghin, bij Ajax lopen meer matige spelers rond. Ajax zou wel ff winnen van PSV zei je toch? Helaas pindakaas

19 december 2016 om 09:13

jakethefatman, je frequentie van reageren komt niet helemaal overeen met je kennis van de materie. De voorsprong is inmiddels 5 punten, en de spelers die jij matig vindt spelen betere seizoenen dan hun evenknie bij Ajax. Veel succes en wijsheid gewenst in de winterstop in ieder geval, na 3 wedstrijden met slechts 1 punt zal het een iets koudere kerst kunnen worden dan anders.

18 december 2016 om 09:18

Gelukkige kun je het niet noemen. Feyenoord heeft alles goed op de rit. Ben blij dat het winterstop is worden ze uit het goede ritme gehaald.

Dat hoopt iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt Dirk, en wat gun ik het jou om met jou Feyenoord af te sluiten met de titel betere afsluiting van je loopbaan kan je niet krijgen en dat verdien je ook en dat geldt voor heel Feyenoord. Toch ook de credits naar Koeman die de basis heeft gelegd voor dit Feyenoord. Daarnaast mag Dirk is z'n passing wat minder zijn, hij zorgt er wel voor dat ze elke week met de beide benen op de grond blijven. Volgend jaar van wedstrijd tot wedstrijd leven en knallen !!

18 december 2016 om 08:58

Hoewel Koeman het geweldig heeft gedaan, en Feyenoord weer het elan teruggaf wat we kwijt waren geraakt, is dit team toch niet echt meer zijn verdienste vind ik. El Ahmadi kwam terug onder Rutten, Karsdorp ging naar rechtsback, nieuwe flankspelers, nieuwe spits, nieuwe achterste linie op Kongolo/nelom na. Zoals het nu staat vind ik echt Gio's verdienste, solide achterste linie (gek genoeg komt het merendeel van de tegengoals uit foutjes, slechts zelden worden ze echt uitgespeeld) en een middenveld dat met veel druk speelt, terwijl de aanval genoeg voetballend vermogen heeft om kansen te creã«ren. Onder Koeman stond er een prachtig team met duidelijk strijdplan, onder Rutten gingen we heel goed voetballen, maar zoals we nu spelen vind ik toch weer anders dan hiervoor. We ogen veel sterker, ook na de 1-1 weet je gewoon dat we wel gaan winnen, dat heb ik in jaren niet meer zo sterk gehad met Feyenoord.

18 december 2016 om 09:15

Giovanni heeft 2/3 jaar onder de vleugels van Koeman geleefd. Hij maakte Gio de trainer die hij nu is. Dat zie je aan alle trainersfaceteten waar Gio zich prettig bij voelt. In de media, training aan de assistenten laten. Weinig interviews. Etc etc. Mocht Feyenoord kampioen worden dan denk ik dat Gio wel wat credits aan Koeman gaat geven. Of dat openbaar is weet ik niet, maar zeker persoonlijk.

18 december 2016 om 09:25

Natuurlijk heeft hij daar veel van opgestoken, maar ik denk dat hij ook uit zijn carriã¨re zal putten, Wenger bijvoorbeeld, of Rijkaard of Advocaat. En Van Gastel had altijd al veel invloed en veel verantwoordelijkheid bij Feyenoord, logisch dat Gio dat ook zo doorzet. Het valt me op dat Gio niet veel credits krijgt voor de eerste seizoenhelft, wat in mijn ogen onterecht is.

18 december 2016 om 09:39

Ik geef Gio zeker de credits, hij doet het fantastisch echter met wisselen ben ik het soms niet helemaal eens maar goed, je hebt ook een luxe probleem. Voor mij krijgt Gio de echte credits als het hij het na de winterstop net zo goed doet als nu. Gezien de 7 verliezen partij van vorige jaar, echter zie ik dat niet meer gebeuren en is dit seizoen anders

18 december 2016 om 10:10

Koeman heeft overal bijna gefaald. Nu ook weer een mooi begin maar veel verliezen. Nee Gio behoort alle lof te krijgen.

18 december 2016 om 15:28

Net als dat dit Feyenoord bij b.v. een 2-0 voorsprong maar door blijft gaan en in een versnelling hoger blijft spelen. Waar je 'vroeger' vaak zag dat ze het dan vaak wel best vonden allemaal (met soms als gevolg dat het 2-1 werd en je nog in grote problemen kwam) wil dit elftal de 3-0, 4-0 en als het even kan de 5-0, maken. Zo'n hongerig Feyenoord als dit heb ik in vele jaren niet gezien. Als er geen grote blessuregolf komt die de as van je elftal in laat storten moet Feyenoord dit nog wel een 2e seizoenshelft kunnen herhalen. Als je in de laatste wedstrijden van de eerste seizoenshelft zelfs nog bijna energieker bent dan bij de start van het seizoen dan is vermoeidheid nog ver weg. Al helemaal zonder Europese wedstrijden, die je in de 1e helft van het seizoen wel had, straks niet meer hebt. Het is alleen wel van belang dat je de transfermarkt op gaat om een stand-in voor El Ahmadi te halen (Clasie, Ayoub?). Niet alleen voor die paar wedstrijden maar ook om een enigszins fatsoenlijke stand-in te hebben voor die positie.

Feyenoord is het meest constant gewoon. En die staan dan ook verdiend bovenaan. Jammer voor mij als ajax supporter, maar kan er niet meer van maken.

18 december 2016 om 14:49

Komt natuurljk vooral ook omdat de gemiddelde leeftijd van de selectie van Feyenoord een stuk hoger ligt dan bij Ajax, waardoor ze stabieler zijn. PSV eindigde op diezelfde wijze 2 keer boven Ajax de afgelopen 2 jaar. Ajax speelt misschien zelfs wel het betere voetbal maar Dolberg bij jullie is een verpersoonlijking van dit Ajax: soms een 9 halen maar de week erop ook opeens een 5. Niet dat je hem dat ook maar aan zou kunnen rekenen op die leeftijd natuurlijk.. Maar de keuzes van Bosz (die passen bij de Ajax-filosofie) gaan Ajax misschien de titel kosten. Echter nu een 'koopclub' gaan worden opeens, zou afbreuk aan de identiteit van Ajax zijn.

Hoeveel kansloze reacties zie ik over hoe beter is dit dat zus en zo.... Feyenoord laatste 3, 4 wedstrijden denk 15x gescoord. Alle spelers scoren dus zijn niet afhankelijk van 1 speler. Verdedigend staat het prima. Geen europa league meer. Ik zie geen reden waarom feyenoord niet gewoon kampioen kan worden... Door statistieken uit het verleden? In het het verleden behaalde resultaten geven geen garanties. Hopen op een gelijkspelletje vanmiddag...

18 december 2016 om 10:13

Feyenoord en gewoon kampioen worden in een zin? Even zonder dollen mocht Ajax vandaag Psv verslaan dan pakken ze Feyenoord ook in de arena. Feyenoord word echt wel zenuwachtig rond Februari en dan gaat het weer gruwelijk mis. Jorgensen en Elia zijn grillige spelers die hebben minimaal een maand nodig om weer op stoom te raken.

18 december 2016 om 15:39

Het is wel zo dat Feyenoord altijd al over een soort talent beschikt om een ideale situatie zelf omgezet weten te krijgen naar een situatie met een hopeloos uitgangspunt. 😐 De grootste vijand van Feyenoord is vaak Feyenoord zelf geweest.

Alles zal afhangen van hoe men de eerste 3-4 wedstrijden in januari door gaat komen. El Ahmadi is een groot gemis, maar win je uit bij Roda direct na de winterstop, dan tank je direct vertrouwen dat het ook zonder hem kan. Daarna mag Feyenoord twee keer thuis aantreden tegen Willem II en Nec. Met alle respect maar dat mag eigenlijk geen probleem zijn.

In alle gevallen zou het ideaal zijn als Psv vandaag wint van ajax. Dan is het in feite een afstand van 7 punten gezien het doelsaldo. Dan zou Feyenoord 4x meer gelijk mogen spelen dan ajax of Psv voordat ze ingehaald worden en dat is natuurlijk best wel veel.

18 december 2016 om 09:41

Helemaal mee eens ! Bij Roda uit zonder KEA winnen dan zet je echt stappen richting de landstitel.

18 december 2016 om 10:15

Serieus? een wedstrijdje Roda uit gelijk naar de winterstop is genoeg voor de titel? Wacht nu maar gewoon af. Ajax kan winnen van Feyenoord thuis en Psv kan ook in de kuip winnen. Maar prachtig om ook die arrogantie weer eens terug te zien bij de Feyenoord fans.

18 december 2016 om 09:43

Ik heb liever dat Ajax wint van PSV. Ik schat PSV een stuk hoger in dan Ajax. Zeker nu hun geblesseerde spelers terugkomen .

18 december 2016 om 09:50

Met het idee dat Psv ook nog thuis tegen ajax moet...ja op zich is dat ook geen slechte theorie. Alleen zou het momenteel voor Feyenoord een 6 punten voorsprong opleveren. Dat is niet mis in december natuurlijk. Zeker niet met dit doelsaldo.

18 december 2016 om 10:17

Ik denk dat Feyenoord door Ajax en Psv worden ingehaald. Nee de slappe bank gaat ervoor zorgen dat Feyenoord geen kampioen gaat worden. Of van Geel moet gaan toveren in de winterstop.

18 december 2016 om 15:54

Die slappe bank is op 2 posities (die van KEA en Vilhena). Op bijna elke andere positie heeft Gio een klein luxeprobleem. Niet voor niets moet je Berghuis, Toornstra, Kuyt en Elia een beetje laten rouleren en heb je straks een heel moeilijke knoop door te hakken om te kiezen tussen Vermeer en Jones. En hebben we iets gemerkt van het feit dat Kongolo en Van Beek (oorspronkelijke 1e keuze) er een tijd uit hebben gelegen?Met name Van Beek natuurlijk. Nog los daarvan: misschien is Kramer dan kwalitatief minder dan de eerste spitsen, hij heeft 2 keer punten gered als invaller. En dat terwijl ie nog geen uur speeltijd heeft gehad in het hele seizoen volgens mij. Dus hoe kom je erbij dat ze zo'n slechte bank hebben?

Petje af voor Feijenoord.. ik denk dat ze kampioen worden. De ploeg heeft vorig jaar een dieptepunt gehad en hier zeer sterk uitgekomen, goed gemanaged van Giovanni 👍🏼

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren