Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil nog zeker tien jaar tussen de palen staan, daarna word ik boer’

Laatste update:

Jan Seda is weliswaar 28 jaar, maar voor het eerst in zijn loopbaan is de doelman een seizoen lang de onbetwiste nummer één onder de lat. De keeper van RKC Waalwijk heeft het gevoel dat zijn carrière eigenlijk nu pas is begonnen, na ‘verloren jaren’ in zijn vaderland.

/

“Al die seizoenen dat ik tweede of zelfs derde doelman was, zijn verloren jaren geweest”, vertelt Seda in het Algemeen Dagblad. "Ik heb het gevoel dat mijn carrière nu pas begonnen is. Natuurlijk, ik ben al 28 jaar. Gelukkig kan een doelman lang mee.”

De plotselinge omslag in zijn loopbaan heeft ervoor gezorgd dat Seda de komende jaren het uiterste uit zijn loopbaan wil halen. “Ik hoop nog zeker tien jaar tussen de palen te staan. Daarna ga ik pas weer naar Tsjechië en word ik boer. Lekker tot rust komen tussen de koeien en paarden.” Seda, ex-keeper van Mladá Boleslav, stond dit seizoen in 23 Eredivisieduels binnen de lijnen.

Jan Seda zou bij een middenmoter in de Eredivisie niet misstaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha dit artikel heeft hen wel een hoge gunfactor gegeven t.o.v. de poll.

On: aardige keeper en ik vind het een mooie droom, een keer een voetballer die verder kijkt dan zijn carriere lang is. (natuurlijk moet hij wel aangezien RKC salaris niet enorm hoog zal zijn)

13 maart 2014 om 09:38

Hem*

13 maart 2014 om 13:12

Heb al eerder gelezen dat hij in het begin tijdelijk werd gehuisvest in een manege samen met 2 ploeggenoten. Toen gaf hij al aan dat hij graag daar wilde blijven wonen, want wat is fijner om wakker te worden tussen de paarden en smorgens een eindje te gaan paardrijden... Aparte vent, maar wel een goede keeper voor Rkc!

Zeer Redelijke keeper. Zal voor de eredivie voor elke club waarden kunnen hebben als eerste of 2 de keeper

ahahah wat een held! niet dat een prof bij rkc nu zo erg in de picture staat maar toch rlx dat hij rustig wil genieten van zijn geld op het platteland.

zou ik ook doen

Dit is toch prachtig!

Lekker op een heuveltje met je boerderij, zonnetje op je veranda, krantje erbij, koetjes melken. Die ziet het mooi voor zich. Die heeft het verstand op de goede plek zitten.

13 maart 2014 om 11:22

Hahaha je kan gelijk zien dat ook jij een echte boer bent, die weet wat voor rustig leven deze mensen hebben.
Niet dat het werken op een boerderij gewoon keihard aanpoten is, nee krantje ontbijtje, lunchen thee, 4 uurtje etc en heel , heel soms een koetje melken voor het sociale contact zullen we maar zeggen.

13 maart 2014 om 11:52

Ik had er misschien een knipoog achter moeten zetten. Ik weet namelijk behoorlijk goed hoe het leven van een boer eruit ziet. En dat is inderdaad gewoon keihard aanpoten.
Vroeg uit bed, zwaar werk, weinig vakantie et cetera.

13 maart 2014 om 12:02

Hahaha kan je zien hoe non-verbale communicatie een heel andere betekenis aan woorden kan geven.
Dat lachebekje had idd een heel verschil gemaakt.

Ik ben bang dat hij volgend jaar helaas toch in de Jupiler League zal moeten keepen.

Ik moet zeggen dat dit weer fantastisch gedaan is door Rkc, dat ze deze man hebben gevonden. Gewoon een prima keeper voor dat niveau. Een hoop clubs lopen te kloten met hun doelman uit het buitenland en precies RKC heeft er eentje die wel een bal kan tegenhouden.

13 maart 2014 om 10:10

Het is jammer dat rkc mogelijk degradeert. Want dan ben je 1e keeper bij een eerstedivisie club.

Seda is een erg goede keeper, klaar. hij heeft een goede reflex en pakt punten voor rkc. Hij moet sws in de eredivisie blijven, een middenmoter als groningen of iets dergelijks.

Dit is toch geweldig. Ben je profvoetballer en wat wil je later gaan doen? Boer worden. Hij doet t prima bij rkc. Heeft al vele belangrijke ballen eruit gehouden. Ik denk dat hij die 10 jaar nog wel vol kan maken.

Geweldig. Hier heb ik dan meteen het gevoel van, iemand die gewoon op de benen blijft staan.

wat een held haha zo lekker gewoon gebleven. hij doet het ook wel goed bij RKC, echt al punten gepakt

Fantastisch! Iemand die eindelijk durft te zeggen wat die wil. Ik weet zeker dat er meer mensen dit willen worden maar er niet voor uit durven te komen omdat het woord boer in Nederland een andere betekenis heeft gerkegen. Er hangt meteen een oordeel aan. Maarja zo is Nederland he

Wat is dit toch prachtig

Van zulke berichten krijg ik gewoon een lag op me gezicht. Prachtig dat hij hierna weer terug wil naar zijn vaderland om daar boer te willen worden. Zullen niet veel spelers naar hun carrière gaan doen.

Weet iemand tot wanneer hij nog een contract heeft bij RKC

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren