Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil niet over Balotelli praten, had hem veel eerder moeten wisselen’

Laatste update:

OGC Nice verloor dinsdagavond wederom met 2-0 van Napoli en Mario Balotelli kon zijn team dus niet voor een nederlaag behoeden. De aanvaller speelde een zwakke partij en werd na 77 minuten vervangen door Ignatius Ganago.

Trainer Lucien Favre stak op de persconferentie zijn onvrede over de Italiaan niet onder stoelen of banken: “Ik wil niet over zijn prestatie van vanavond praten, hij speelde slecht en ik had hem er veel eerder af moeten halen”, sprak de Fransman.

“Ik zeg maar gewoon hoe ik het gezien heb, hij was niet goed genoeg vanavond. Wat er bij de eerste goal gebeurde, weet ik niet. Ik zag slechts dat er iets was tussen Balotelli en de officials”, aldus Favre. Balotelli maakte tot dusverre achttien doelpunten in dertig officiële wedstrijden voor Nice.

Denk jij dat Mario Balotelli volgend seizoen nog voor OGC Nice speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk slecht was ie weer, onze Mario.
Hij kan zo goed voetballen als ie zn dag heeft, maar als ie geen zin heeft erger je je dood aan hem.

Ik houd er van!

22 augustus 2017 om 23:47

Nou op de keeper en de rechtsback na, had hij iedereen kunnen wisselen. Wat een slecht spel. Ze kunnen geen bal goed inspelen en ze spelen constant achteruit. Ik snap niet dat hij het over Balotelli heeft. Die heeft niet goed gedoeeld, maar ook geen goede bal gehad.

23 augustus 2017 om 09:45

Klopt, wat een matig team dat Nice. En Ballotelli was ook totaal uit vorm. Nice is middelmaat en snap nog steeds niet dat Ajax hier van heeft verloren.

23 augustus 2017 om 12:12

Sneijder speelde top wedstrijd weet niet welke wedstrijd jij hebt gezien. En als spits krijgt balotelli geen goede ballen ook. Sneijder is veel te goed voor dit Nice. Voor de rest zeker een wedstrijd om niet aan te zien.

23 augustus 2017 om 12:53

Nou Sneijder speelde ook beroerd. Slechte passes , te diepe ballen te weinig aanbieden. Ja hij was misschien niet de slechtste bij Nice , maar ver heel ver onder zijn niveau.

23 augustus 2017 om 06:45

Ik had het idee dat Balotelli al na 10 min had gezien dat het een kansloze avond zou worden met erg minimale kansen om door te gaan en daarom geen enkele energie in de verdere wedstijd heeft gestoken

Goede reactie van de trainer.. speelde zeer zwak.. zo jammer dat Balotelli, iemand met zo ontzettend veel talent, zo erg de benodigde mate van (voetbal)intelligentie lijkt te ontberen. Daardoor zal het nooit werkelijk iets zal gaan worden met hem.

23 augustus 2017 om 01:01

Is voetbal-intelligentie niet gewoon onderdeel van talent? Ik hoor altijd iedereen zeggen dat het zo'n zonde is dat ie niet beter voetbalt. Misschien is ie gewoon niet beter. Die gast heeft meer clubs versleten dan ik onderbroeken. Wellicht zit er gewoon niet meer in.

23 augustus 2017 om 01:55

Dat denk ik eigenlijk ook. Iedereen altijd van o o o wat os die Mario getalenteerd , maar hij is lui. Romario was ook lui maat die schopt er toch veel in, heeft gewoon meer kwaliteit. Kan natuurlijk heel aardig ballen die Mario, maar gewoon geen wereldtop of zo.

23 augustus 2017 om 07:05

Wil je zeggen dat Romario er alles uit heeft gehaald wat er in zat? Scoorde toch veel goals op lager niveau. Balo heeft ondanks zijn luie gedrag toch bij grote clubs gespeeld en een goede statistiek.

23 augustus 2017 om 09:43

Romario was juist een erg slimme speler. Die zag je 60 minuten nauwelijks, om vervolgens met een paar geniale acties de wedstrijd te beslissen. Wat een genie was dat. En kampioen met psv, met Barcelona, wereldkampioen met Brazilië. Wat wil je nog meer?

23 augustus 2017 om 09:51

Leopart, even over wat belangrijke goals. (Hij heeft trouwens meer dan 1000 officiële goals gemaakt hè):
De aanvaller won met Brazilië in 1988 zilver op de Olympische Spelen van Seoel. Dit toernooi was de grote doorbraak van Romário. Met zeven treffers leidde hij zijn land naar de finale.
Het WK 1994 in de Verenigde Staten werd door Romário met Brazilië gewonnen. Met vijf doelpunten had de aanvaller een belangrijk aandeel in dit succes van De Goddelijke Kanaries.

Het is heel makkelijk om alles op die jongen te schuiven, Nice was zelf over 2 wedstrijden gewoon heel erg slecht ! Balotelli was niet aanwezig speelde slecht, maar de rest van de team bakte er helemaal niks van. ik zag de eerste helft niet eens 1 keer de keeper van Napoli

23 augustus 2017 om 01:18

Geen Schande Napoli heeft ook gewoon een zeer goed team. Inderdaad een schande want heel Nice kwam gewoon te kort om een topteam als Napoli uit te schakelen.

Vond sneijder ook erg slecht maar heel dat nice zat geen beweging in elke x maar tikkie breed terwijl napoli overal op het veld aanwezig was met vrij lopen en zonder bal druk zetten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren