Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil in een grote competitie bij een topteam spelen, misschien Chelsea’

Laatste update:

Dominic Ayodele Solanke-Mitchell maakte eind augustus in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (4-1) zijn eerste doelpunt voor Vitesse en was vorige week zondag goed voor een assist tegen De Graafschap (3-0). De achttienjarige aanvaller hoopt nog veel meer te laten zien op huurbasis voor de Arnhemmers.

/

“Ik wil me ontwikkelen en een betere speler worden. Dat kan hier. De omstandigheden zijn perfect. Mijn doel is op termijn naar een grote competitie om te voetballen in een topteam. Misschien wordt dat Chelsea. Dat is van jongs af aan wel mijn droom. Maar dat geldt voor zo veel spelers”, zegt Dom Solanke in een interview met de NOS.

Solanke, die in mei werd verkozen tot Talent van het Jaar bij Chelsea, speelt sinds zijn achtste voor de regerend kampioen van Engeland. Hij werd vorig seizoen topscorer van de UEFA Youth League en maakte in oktober tegen Maribor zijn debuut in de Champions League. Vorig seizoen kwam hij tot 25 doelpunten in 28 officiële wedstrijden.

Denk jij dat Dominic Solanke gaat doorbreken bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea blijft een kerkhof voor jong talent. Daar kom je op een grote stapel te liggen en mag je wat hen betreft tot je 22ste op een duurbetaald plekje blijven liggen, tot je uit de schijnwerpers wegrot.

Championship clubs, here I come!

26 september 2015 om 13:20

Helaas heb je tot op heden gelijk. Van de huidige selectie (zeg maar de eerste 18 man die regelmatig spelen) heeft alleen Terry zijn debuut als prof gemaakt voor Chelsea.
Vooralsnog lijkt hun jeugdbeleid meer gericht op financieel gewin dan op het versterken van het eerste team.

26 september 2015 om 13:34

Ach tegenwoordig valt het best mee, maar natuurlijk kan niet ieder talent het maken in de top. Zowel Rlc, Zouma en Kenedy zullen dit seizoen flink wat minuten maken en dat doen ze nu ook al. 2/3 zijn danwel aangekochte talenten, maar het is een goed begin.

Als het al een kerkhof is, dan is het een kerkhof waar de prachtige bloemen het hof aan het overgroeien zijn.

26 september 2015 om 13:44

Alleen een Chelsea-fan kan de jeugdafdeling van de eigen club op een dergelijke manier bagatelliseren. Prachtige bloemen moeten ook kunnen bloeien.. anders is het gewoon onkruid.

Met de druk op Mourinho, gaan er dit seizoen helemaal geen nieuwe spelers doorbreken. Dat durft hij gewoon niet aan en in de winterstop gaat er gewoon een dure aankoop volgen als het niet draait. Zouma is een aankoop, geen talent uit eigen kweek. Speelde al 50 wedstrijden op het hoogste niveau.

26 september 2015 om 13:44

Prachtige beeldspraak!

26 september 2015 om 13:49

Naast dat ik al aangaf dat ze aangekocht zijn, zijn het alsnog talenten. Volgens mij ben jezelf ook aardig aan het bagatelliseren door RLC ineens weg te laten. Maar goed zoals ik net al zei, de 3 opgenoemde spelers zullen dit seizoen meer dan genoeg speeltijd krijgen. Dat is al een hele stap vergeleken met de afgelopen jaren.

Ik vind Chelsea toch wel het voorbeeld hoe het niet moet in het voetbal. En dan heb ik het over voetbalethiek. Jeugspelers en masse naar zn grootje helpen, anti-voetbal spelen, alles voor het grote geld. Een trainer die zich gedraagt als een kleuter. Snap niet dat je als speler je ambities hebt bij die club. Het zwarte gat voor voetbaltalenten.

26 september 2015 om 13:38

Misschien moet je eerst de feiten opzoeken voor je je oordeel velt. Chelsea speelt tegenwoordig nog amper anti-voetbal als er al sprake van is. Ook ontwikkelen de meeste talenten zich uitstekend. Vorig jaar de youth league nog gewonnen, daarbij spelen ze ook vrijwel allemaal tijdens de verhuur periodes.

De trainer valt helaas wel kritiek op te hebben, maar verder dan dat ligt het niet snappen met name aan jezelf.

Chelsea is power play!

Je moet als spits power en scorend vermogen hebben om het daar ver te schoppen.

Iemand als Hazard past ook helemaal niet bij een Chelsea qua mentaliteit en manier van spelen.
Alleen is Hazard van top niveau, dan speel je altijd.
Al zie ik hem liever bij een Bayern, Barcelona voetballen.

Deze jongen heeft echt talent. Is net 18 en zeer technisch. Daarnaast ndanks zijn jonge leeftijd ook fysiek sterk. Komt er wel. Hoop dat hij nog minstens twee seizoenen bij vitesse speelt.

Van alle uitgeleende spelers van Chelsea (dat zijn er zo'n 40) gaan er misschien 3 doorbreken. Echt, Chelsea is misschien wel de club waar het het moeilijkst is om door te breken. Als je niet in vorm bent, kopen ze gewoon 2 andere spelers, en voor je het weet heb je geen toekomst meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren