Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil Hiddink niet weg, dus zijn woorden zijn meer een motivatie’

Laatste update:

Guus Hiddink heeft te kennen gegeven dat hij bij een nederlaag tegen Letland opstapt als bondscoach van het Nederlands elftal, maar Quincy Promes wil niet van een dergelijk doemscenario uitgaan. “We kunnen winnen van Letland en dat gaan we ook doen”, zo werd de aanvaller maandag bij het spelershotel geciteerd door NUsport.

/

“Ik wil hem niet weg, dus zijn woorden zijn in mijn ogen meer een motivatie. We moeten ook niet vergeten wat deze trainer allemaal heeft gepresteerd en wat voor man er voor de groep staat”, aldus Promes, die daaraan toevoegt dat het niet aan Hiddink ligt, mocht er zondagavond worden verloren tegen de Letten.

De 22-jarige contractspeler van Spartak Moskou heeft het goed naar de zin in Rusland en was zondag nog belangrijk in de thuiswedstrijd tegen Arsenal Tula (2-0). Hij maakte het tweede doelpunt voor de recordkampioen. “Het gaat lekker. Rusland is echt een vette stap vooruit, het gaat allemaal wat sneller.”


Zou jij Quincy Promes in de basis van Oranje zetten tegen Letland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas ga jij dat niet doen, omdat Afellay, Memphis of Narsingh op jou plekje spelen en Arjen is terug. Dus Promes, houd het lekker bij Spartak, probeer te winnen van Terek Grozny dan zien we wel verder.

10 november 2014 om 22:19

Waar slaat deze reactie op. Ten eerste heeft Promes afgelopen weekend nog gescoord voor Spartak Moskou tegen Arsenal Tula. Ten tweede is Narsingh totaal uit vorm. Ten derde doet Terek het zeer verrassend goed dit seizoen en staat volgens mij gedeeld derde samen met Kuban Krasnodar. Promes zou ik graag eens willen zien in het Nederlands elftal naast Van Persie of Huntelaar.

10 november 2014 om 22:36

Ja Terek is toevallig goed die wonnen laatst van Zenit met 1-3. Terek heeft toch goede spelers met name Bokila, Kanu , Aissati.

10 november 2014 om 22:47

Vooral Ailton en Maciej Rybus doen het geweldig bij Terek Grozny. Die doelpunten van Ailton tegen Zenit waren echt geweldig!

Deze jongen is veel dreigender dan narsingh daar niet van

promes is echt een verassing (voor mij) dit seizoen, had niet verwacht dat hij het zo goed zou doen.
was afgelopen weekend ook weer de beste man op het veld (goal en assist).
hij is zeker na robben de beste rechtsbuiten

10 november 2014 om 22:43

Ik schat jongens als Danny, Hulk, Boussoufa , Costa , zeker hoger in in de Russische competitie, Promes is niveautje middenmoot. Danny , Hulk en Boussoufa zijn de echte big players in Rusland en ook Witsel erbij.

10 november 2014 om 22:50

Wat heeft dat met Oreely's reactie te maken? Hij zegt dat Promes het verrassend goed doet en afgelopen weekend de beste man was bij Spartak.
Bij de namen die jij opnoemt vergeet je nog Seydou Doumbia, Alan Dzagoev en eventueel Bibars Natkho.

10 november 2014 om 23:00

Als ik de tijd er voor heb kijk ik wel eens een wedstrijdje van Spartak. Dit seizoen is het er nog niet veel van gekomen en dan zie ik op teletekst dat het jammer genoeg niet zo goed gaat. Kan jij me misschien vertellen of het spel wél goed is? En dan met name hoe Tino Costa het doet?

11 november 2014 om 11:27

Spartak speelt niet goed helaas en Tino Costa... loopt erbij alsof het hem allemaal niet zoveel scheelt. Als Spartak zijnde moeten ze proberen af te komen van de oude garde die niets toevoegen zoals Juan Insaurralde, Joao Carlos, Patrick Ebert, Jurado en misschien ook Kim Kallstrom. Spartaks sterke punt is de jeugd. Er komen talenten aanstormen met namen in de verdediging: Sergei Brygalov en Ilya Kutepov in het centrum en op links en rechts heb je Evgeniy Makeev en Sergei Parshivlyuk. In de voorhoede is Davydov een groots talent en zou ik Pavel Yakovlev graag in basis willen zien. Ook Jano Ananidze is een betere speler dan het materiaal wat er nu staat. Ik hoop dat Spartak meer Russische jongens zal opstellen en afkomt van de matige buitenlanders die zijn gehaald. Promes doet het wel aardig maar goed dit was tegen Arsenal Tula. Coach Murat Yakin heeft last van hartproblemen maar is inmiddels weer terug. In de beker zijn we al uitgeschakeld door Rubin Kazan, met name die wedstrijd was niet om aan te zien. In de verlenging waren we gewoon helemaal op.

Nou als we het toch over Rusland hebben, zou je weten dat jongens als Witsel, Hulk, Boussoufa , Danny daar niet horen , die zie ik liever wekelijks in de Premier Leaguen ofso, maarja als jongens als Danny en Boussoufa al 5 miljoen per jaar krijgen ik zo'n rotcompetitie dan weet ik het ook niet meer. En btw Arsenal tula is niveautje Fortuna sittard, ik schat emmen hoger in dan arsenal tula.

10 november 2014 om 22:56

Wat loop je nou te raaskallen.... Arsenal Tula versloeg Zenit in de beker een paar weken terug.
De Russische competitie is hartstikke leuk om naar te kijken. Verrassend en enorm spannend is het. Zoveel clubs zijn aan elkaar gewaagd. De namen die jij noemt hebben het naar hun zin bij hun club. Ze blijven daar niet zo lang alleen voor het geld. Niet alles draait om geld, plezier moet er ook zijn. Witsel zie ik nog wel vertrekken maar Danny gaat lekker afbouwen bij Zenit.

Kan die Promes ajb zijn mond dicht houden? Komt net kijken en geloof me, die is ook zo weer weg.

10 november 2014 om 23:27

Altijd maar klaarstaan om
Mensen af te branden. Hoe zielig en vooral kortzichtig. Vooralsnog heeft hij een bankrekening waar ie per jaar minimaal een miljoen op gestort krijgt, komt ie voor zijn land uit en vooral, het boeit hem wss geen fl*kker wat jij vindt van hem. Hij beantwoord een journalist op zeer professionele wijze, en jij loopt hier achter je pc af te geven op basis van jaloezie

Verder wens ik je een fijne avond

12 november 2014 om 00:17

" Altijd maar klaarstaan om mensen af te branden " . Waar ben jij nu mee bezig dan?

Waarom halen mensen zoals jij altijd de bankrekening erbij? Dat boeit me echt geen zier, we weten toch allemaal dat sommige takken overbetaald zijn, of je nu goed bent of niet binnen de tak van sport waarin je opereert. Dat jij zo denkt, prima, ik niet.

Ik mag mijn mening niet geven? Waar is deze messageboard dan voor? Ik houdt jou vanaf nu in de gaten en zal bij elk woordje kritiek jouw eigen zin herhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren