Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil heel graag bij FC Utrecht blijven, hun voorstel ga ik niet weigeren’

Laatste update:

Sébastien Haller kwam in de winterstop op voorspraak van scout en oud-speler Didier Martel naar FC Utrecht. In dienst van Auxerre miste hij het zelfvertrouwen en de doelpunten om te schitteren, maar de overstap naar de Eredivisie pakte erg goed uit. Na vijf wedstrijden kwam Haller helemaal los en scoorde hij plots vier keer tijdens de monsterzege tegen FC Dordrecht. In de negen duels die volgden kwamen er nog zes goals bij.

/

Afgelopen weekend nog bepaalde Haller in zijn eentje de ontmoeting met Go Ahead Eagles: dankzij zijn twee doelpunten werd het 0-2 in Deventer. FC Utrecht voelt voor hem geweldig aan, en dat terwijl hij de club tot januari van dit jaar helemaal niet kende. Martel belde hem een maand voor de winterstop aanbrak op en legde hem uit, dat het goed zou zijn Auxerre te verlaten en het te proberen bij FC Utrecht.

“Ik speelde niet veel bij Auxerre. Ik heb er vervolgens goed over nagedacht en hem teruggebeld dat het mij een mooie kans leek. Toen ik eenmaal in Nederland aankwam, was het gevoel bij FC Utrecht vanaf het eerste moment goed”, zegt Haller dinsdag in gesprek met De Telegraaf. Bij Auxerre gingen de trainers er snel uit en kreeg Haller geen vertrouwen.

Dat vertrouwen een wondermiddel kan zijn voor voetballers, bleek wel toen Haller aankwam in Utrecht. Robby Alflen zag het wel zitten in de Fransman en gaf hem meerdere wedstrijden op rij minuten, waarna Haller het vertrouwen begon in te lossen. “Het voelt echt als een bevrijding. Scoren is een onderdeel van je talent, maar je moet er elke dag aan werken. Ik wil steeds weer progressie boeken en wil geen spijt krijgen van de dingen die ik niet heb gedaan”, aldus de spits.

Voor 1 mei moet FC Utrecht de optie in zijn contract lichten en als hij dat doet, blijft Haller op papier nog vier seizoenen in de Domstad voetballen. Daar ziet hij nu al naar uit, zegt hij enthousiast in de ochtendkrant. “Ik wil heel graag bij FC Utrecht blijven. Hun voorstel ga ik niet weigeren. Ik wil hier ook volgend seizoen spelen, doelpunten maken en het vertrouwen van de mensen bij Utrecht terugbetalen. Dat vind ik niet meer dan normaal.”

Sébastien Haller is de grootste verrassing van de Eredivisie na de winterstop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wilco alsjeblieft..... Leg deze man vast!!!! Ik snap dat het qua financiën lastig is maar je verdient het dubbele terug!

28 april 2015 om 08:09

Inderdaad, ik zou 't echt niet begrijpen als je die 8 ton niet even aftikt voor deze jongen. Heeft zoveel potentie en kan in mijn ogen alleen maar beter worden hier in Nederland. Is ook weer jeugdinternational bij Frankrijk, dan kan je toch zo'n speler niet laten glippen?

28 april 2015 om 09:13

Ik ben het toch niet zo eens met je Rikkie en dat zeg ik als Utrecht supporter.

Haller jaagt niet (lijkt zelfs lui te zijn)
Haller mist overzicht (is alleen goed als hij het zelf moet afmaken)
En Haller heeft een zeer matige aanname

Leuk hoor, zo veel goals maar laten we niet vergeten dat hij ze bijna allemaal tegen degradatiekandidaten heeft gemaakt. Ik heb minstens 3 keer liever Boymans. En ik zie niet hoe Boymans en Haller tegelijk kunnen spelen, beide echte spitsen die ik niet snel in een 2-spitsensysteem zie spelen.

28 april 2015 om 10:03

Je vergeet erbij te vermelden dat Haller bijna altijd aanspeelbaar is, moeilijk van de bal te zetten is, een actie in huis heeft, heel veel kopduels wint en een zeer beheerste balbehandeling heeft. Net als iedere speler heeft hij ook min- en pluspunten. Je kunt wel alleen zijn minpunten opnoemen, maar daar is allemaal op te trainen. De basistechniek en mentaliteit die hij heeft is meer dan genoeg en goed uitgangspunt om hem beter te maken.

28 april 2015 om 11:01

als je zijn minpunten afweegt tegen zijn pluspunten, zit je alsnog dik in de plus.

en de aanname van haller is zeker niet matig, die man heeft een zeer goede techniek

28 april 2015 om 12:41

@ Utje:

Haller mist overzicht? Zeer matige aanname?

Ik zou wat beter opletten voortaan...

28 april 2015 om 18:37

Vergeet niet dat Boymans meer geblesseerd is dan speelt. Daarnaast Haller is 20 en Boymans volgens mij niet.

Volgens mij moet je als spits goals maken en aanvoer krijgen..

Was je een aantal jaren niet blij met Igor, die stond altijd op de goede plek en kon ook niet werelds voetballen..

Rikkieeee verdient het dubbel terug ??
Als je haller 1 of 2 jaar houdt kun je 5 a 6 miljoen voor hem krijgen

28 april 2015 om 08:35

Jullie mogen hem gerust laten gaan hoor maar dan haalt ajax hem op haha !! Wat een beest is dit zeg ..... !! Zou hem zo graag bij ajax willen zien sterk goed in de combinatie en oh zo koel voor jet doel!

28 april 2015 om 09:15

@ Pascal, doe nou niet mee aan dat opportunisme. Wellicht dat hij ooit 5/6 mil waard wordt maar dan moet hij nog heel veel stappen zetten. Op dit moment is 8 ton een marktconforme prijs en zeker geen buitenkansje zoals steeds wordt gezegd. Een beperkte voetballer met uitstekend scorendvermogen.

28 april 2015 om 09:48

Marktconforme prijs op dit moment ja maar gezien zijn potentie, en dat zal iedereen kunnen zien, is het een buitenkansje.

Deze speler zul je altijd weer kwijtraken en dat zal met Boymans al een stuk lastiger worden gezien zijn leeftijd, 26 (tegen 20 jaar van Haller).

28 april 2015 om 11:23

Nee totaal geen spits voor Ajax..
Haal oulare van club Brugge dat is een beest! 1.94 lang goede snelheid en een geweldige afmaker! 19 jaar ik ben persoonlijk zeer gecharmeerd van hem

28 april 2015 om 09:26

Beter toch Bedoelde te zeggend at je er veel voor kan vangen

Leuk voor Sébastien Haller zelf, leuk voor de club FC Utrecht en ook heel leuk voor het Nederlandse voetbal. Voor dit soort spelers kom je immers als voetballiefhebber naar het stadion toe.

Doet t goed, maar soms vind ik m niet opvallen, wat lui ogend, maar goed, als je dat compenseerd met goals...dan is t prima.

Aankomend seizoen onder Ten Hag word hij veel beter getraind en begeleid!

Hij oogt af en toe wat lui is gewoon zijn uitstraling! maar hij werkt zeer hard wint bijna al zijn kopduels!

Hij is bij meer dan de helft van de goals na de winterstop betrokken dat zegt eigenlijk al alles

Boymans beheerst niet eens de helft van Haller zijn kwaliteiten en potentie aangezien Boymans al op zijn max zit.

Boymans en Haller samen in de punt aankomend seizoen !

De terror van elke eredivisie verdediging!

Volgend seizoen Ligeon erbij als rechtsachter, nog een goede vleugelspits en je bent er als Utrecht zijnde.

Dan heb je een goede reservebank met Kum, vd Maarel, Diemers, Boymans, Cortie, Rubin etc.

Iedereen mag mij voor gek verklaren maar dan speel je gewoon voor plek 7 mits Ten Hag en de Jong de potentie van dit elftal er wel uit krijgen.

Ruiter
Ligeon
Leeuwin
Letschert
Hardeveld
Ayoub
Janssen
Duplan
Ramselaar
Peterson
Haller
28 april 2015 om 10:43

Diemers op de bank?
Diemers doet het toch goed, waarom dan naar de bank verwijzen?

28 april 2015 om 10:53

Omdat je maar 11 spelers mag opstellen?

Ik vind Ayoub in normale doen beter en Janssen heb je toch nodig voor de ervaring, vandaar Diemers op de bank.

Ben het met je eens verder dat hij het goed doet al is het net als heel Utrecht nog wel wisselvallig.

28 april 2015 om 18:39

Janssen mis je nix aan!!

28 april 2015 om 11:03

waarom zou je 2 rechtsbacks (kum en vd Maarel) op de bank zetten?

28 april 2015 om 11:44

Kum kan ook op links spelen, tevens centraal, hij is dus multifunctioneel.

Wat mij betreft mag vd Maarel dan wel Kum ook verkocht worden aangezien je ook nog Markiet achter de hand hebt maar wilde aangeven dat je ook een goede bank hebt.

Het feit dat je over de bank begint en niet over de basis verbaast mij wel.

28 april 2015 om 12:04

Kum is stijfrechts en speelde belabberd op links. met Hardeveld en Cortie hebben we al 2 linker vleugel verdedigers, plus dat utrecht een speler van de feyenoord jeugd op het oog heeft die de hele linker flank kan bezetten.

28 april 2015 om 12:39

Ik zie toch eg liever Diemers dan Ayoup spelen. Ayoup draaid en kapt te veel. Diemers heeft in mijn optiek meer dreiging naar voren toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren